2010 Nisan Anneleri

sarımelekcim hoşgeldin tatlım.
aşkitom tarhan iyi dün bebişinin cicileri geldi istersen ciciler topiğinden bakabilirsin canım.orda kar var mı yağıyo mu daha*

kızlar bende cicilerimi eklicem ama nerde hep üşeniyom
ben hastane çantamı da hazırladım kızlar aniden birşey olursa diye
bide ben bebeklere 40 gün boyunca hazır bez kullanmıcam yazık ya o nazik tenine kıyamam pamuklu yapısı olan bi bez aldım 20 metre ondan bezer yaptık onu kullanıcam ilk 40 günn

kızlar ya bende de çok kramp oluyo.hatta baya erkenden başladım magnezyuma yok yine oluyo.süyt ürünlerinide fazla kullanıyorum.hatta 2 hafta önce dr um ek olarak kalsiyumda verdi ama yinede oluyor....
ya kızlar bu bebeklerinizin hıçkırığını nasıl anlıyosunuz ben anlamıyorum*

canım ben bez olarak prima aldım ama altını ıslak mendille silmeyeceğim lık pamuklu suyla sileceğim....

inşallah semacığım hiç belli olmaz doğum tarihleri aynı olur ben büyük ihtimal sezeryan olacağım için bakalım doktorum daha bişey demedi ama benim kendi fikrimce öyle hiçte belli olmaz pazartesi veya cuma olacağı kesinde bizim doktorun ameliyat günleri o yüzden :)))bu arada doktordan gelince detayları yaz ne yapıyolar elifle yusufumuz canım yaa ikiz ayrı bir heyecan yaa bir bedende iki kuzucuk var yaa

budebe
ıcerde sıksık kalp atısına benzer bısey oluyor
bole pıt pıt
2 3dk suruyor
anlarsın
bıde muz ye kramp ıcın
ama fazla kacırma kabız olma
kızkardesım fakultede tıp ogrencısı 4 sınıf
o soylemıstı

selam kızlar...

hg arımelek

annee ve semacığım hoşgeldiniz kızlar.semacığım dr a gidecekmişsin ne güzel.benimdaha 2 hafta var ama belki haftayada gidebilirim belli olmaz.benim sıpamda gece beni uyndırıyo oynuyo içerde

mrb fundacım günaydın. ya hıçkırık böyle karnının bir yerinde düzenli aralıklarla tekmeyle seyirme arası bişey oluyo ve 3 5 dak sürüyo kalp atışımı acaba diye düşünüyosun önce ama kalp atışı o kadar yavaş olmuyo neticede. çok tatlı bişey maşallah

semafatıh
masallah ıkız beklıyorsun demek
hemde 1 kız 1 erkek
allah gonlunuze gore versın saglıkla KAVUSTURSUN
isimlerınıde coooooooooooooook begendım

bende prima aldım kızım için için dünürümün dediği gibi bende ılık pamukla silmeyi düşünüyorum hiç olmazsa evde öyle bir yere gittiğğmizde biraz zor ama onun içinde huggies ıslak mendil aldık zaten 40 gün evde oluruz ondan sonrada havalar ısınmaya başladıkca dışarı gezmelerine başlarız inşallah o günleri hatırlamak bile insanı heyecanlandırıyo

benimde net tarih yok ama dr mart 15 den sonra heran alabilirim dedi
yazarım detayları zeyracım ikisi aynı anda oynayınca içim bi tuhaf oluyoo

dünürcüğüm bende tepik diyordum ama o öyle yumuşak oluyoki sanki 4-5 dakika bir yere vuruyo gibi hissediyosun canım benim genelde rahmimin üzerinde oluyo sanırım bizim kız döndü canım benim yaa kesin meyve yedikten sonra dikkat et arada oluyo canım yemeklerden meyvelerden sonra meyveden sonra daha çok oluyo

iyi günler kızlarr.. günaydınlarr.. inşallah herkes iyidir..

okul tatil olunca böyle geç girebilicem sanırım.. eda daevde artık :)))

hayırlısıyla gelsinler semacığım bende yarın falan kendi geceliğimi sabahlığımı falan yıkayacağım ütüleyeceğim bende artık doğum çantamı hazırlayayım hazırlamadım kızımın büğtün herşeyi yıkandı sadece büyük beden olan elbiseleri hariç onlarıda yazın giyeceği zamn yıkayacağım inşallah bu arada 2 hafta sonra kızımın babsının doğum günü aralarında bir ay olacak kızıyla kutlamak için :)))babsını yemeğe götüreceğim ordada ona bitane mektup yazacağım kızının ağzından inşallah

sağolun kızlar ya bende öyle bişey olmadı yada ben hissetmedim canlarım.ayrımına varmadım yani....acaba beim göktuşum hiç hıçkırmadı mı*bilmiyorumkismile

semacım gerçekten elif ve yusuf çok güzel isimler.ben dünürümün ismi olan zeynebide çok severim.klasik ama güzel isimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…