sağolun kızlar ya bende öyle bişey olmadı yada ben hissetmedim canlarım.ayrımına varmadım yani....acaba beim göktuşum hiç hıçkırmadı mı*bilmiyorumkismile
semacım gerçekten elif ve yusuf çok güzel isimler.ben dünürümün ismi olan zeynebide çok severim.klasik ama güzel isimler
canlarım ben çıkıyom abdest alıcam namaz kılıcam hazırlanıcam dr gitmek için baya işim var
sizleri ve yiğenlerimi kocaman öpüyorum dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirimm
gelince de yazarım canlarımm
canlarım ben çıkıyom abdest alıcam namaz kılıcam hazırlanıcam dr gitmek için baya işim var
sizleri ve yiğenlerimi kocaman öpüyorum dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirimm
gelince de yazarım canlarımm
canım bende de oluyor aynısı daha doktora gitmedim nedenini bilmiyorum belkide baskı yapıyordur ahh zaten biraz uzansan dinlensek bişey olmayacak duramıyozkislm kızlar nasılsınız bende ii ama doktorum bebişin erken gelmek isteyebilir dedim kilosu önde gittiği için maşallah.bide benim aşağımda baskı hissediyorum yani şeyimde böyle yürürkrn filan yataktan kalkarken zorlayınca.doktorum önemli bişey bu dedi.nstye soktu allahıma şükür şimdilik normal çıktı ama ufak bi sancıda gel istirat et bol sıvı iç dedi.ama bende nerde yatamıyorumki pek fazla uzun süre kalkıom yine.sizdede oluomu kızlar bu sorun.
3 kilo 850 gr dı nerdeyse 4 kilo işte oğlum doğduğu zaman hiç anlatmayayım nasıl olduğunu ama çok zor olmasına rağmen ben hala bu gebeliğimde de normal doğum istiyorum inşallah olur
akannehir akannehir akannehir ayyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah maşallah valla helal olsun. yok bende cesaret edemezdim. benim bildim 4 kg dan sonrası doktorlar direk sezeryana alıyo ama:uhm:
ohh mşallah anne kız kahvaltıda yaparlarmış ne güzel zaten anneanne gelirse yada onlara gidilirse eli boş dönmek imkansız bişey güle güle kullansın şimdiden gizem bebek misler gibi uyusun içindebabamız işe gitti sabah bizde az önce uyandık sobamızı yakmış ohhh sıcacık olmuş kalktığımda her yer şimdide kahvaltımızı yapalım gelelim kızımla akşamada anneaneye gideceğiz orda kalıcağız kızımla uyku setlerini cicilerini göreceğim kızımın anneanesinin aldığı:lepi:
geçmiş olsun canım çok zor olmlı hele bide hamilelikte kabızlık çok oluyor o zaman daha zor oluyor ben de de vardı zorluğunu biliyorum uyku zaten sanki bize yasak benimde nefesim kesiliyor hiç uyuyamıyorum gecelerigeeden berı
30 dk uyudum
bıde basur cıktı
cok agrım var
en kısa zamanda dra gıtcez
geçmiş olsun canım kalsiyum eksikliği diyecem ama yok yaa hamilelikte oluyor yaa bebeklerimiz bizi mahvediyor ama olsun onlar sağlıklı olsunda önemli olan oo bide senin ik taneydi sanırımgünaydın güzell annişler kızlar bacaklarıma kramp giriyo uykudan uyanıyom bide son günlerde baş dönmesi başladıııı silzer nasılsınız bakımmm
çok zor oluyor yaa ii ama işte bide senin iki tane ama yardımcın vardır yanında mutlaka annnen falan ben oğlumda yapmak istedim de olmadı benimki ablam değiştiremem ben hazır bez kullanalım dedi bende yapamıyodum ilk günler sonradanda bende vaz geçtim ama ilk zamanlar bebekler çok yapıyor 92 lik yeni doğan bez almıştık 40 gün sürmemişti oğlumda bu nası olur hi bilmiyorumkızlar bende cicilerimi eklicem ama nerde hep üşeniyom
ben hastane çantamı da hazırladım kızlar aniden birşey olursa diye
bide ben bebeklere 40 gün boyunca hazır bez kullanmıcam yazık ya o nazik tenine kıyamam pamuklu yapısı olan bi bez aldım 20 metre ondan bezer yaptık onu kullanıcam ilk 40 günn
kızlar burada elektrik gidip geliyo.bende kalkayım namaz kılayım.birde oğlumn lavantalarından biraz daha yapayım.sonrada yürüyüşe çıkarım.belki bugün kar yağmadan önceki son yürüyüşüm olur...görüşrüz yine kızlar şimdilik bye......
hacercim hoşgeldin burda kar yağışı başlamadı henüz ama dışarısı buz gibi....
hoşgeldin sisiciğim.kötü bişey yok hatta çok güzel bi haber var.nisanın ilk meleği geldi aramıza.umudumsunbebeğimin utkusu doğdu.şimdi küvezde.maşallah oğlumuz 2500 doğdu 32. haftasında....
geeden berı
30 dk uyudum
bıde basur cıktı
cok agrım var
en kısa zamanda dra gıtcez
aşkitomm gelmiş yine kaçırmışımtarhan ıyı mı kızlar
hepınızı okadar ozledımkı
sızler nasılsınız
bebekler karında tekmeleyınce cok seker ama
kucagınıza alınca
sevmeye doyamıyorsunuz
onun gaz cıkarması bıle
sızı dunyanın en mutlu ınsanı yapıyor
tuğbacığım onlinesın geçmişimi okuyosun*işe gidebidinmi bugün*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?