2010 Nisan Anneleri

canım benim yaaa oyyy oyyyy oğluşunun kayınvalidesinin ismi olacak işte canım yaaa bende severim kendi ismimi doğruyu söylemek gerekirse eğer ismim zeynep olmasaydı koyardım ben birde hep nazlı koyacam derdim kızım olursa nazlı bir bebk olcağı için gelmekte biraz nazlandığı için ama şimdi gizeme o kadar alıştıkkki başka bir isim düşünemiyoruzboshayallersmile

ya bende dikkat edeyim bu hıçkırığa illaki oluydur ama ayrımına varmamışımdır.....kızlar benimde normal doğum tarihim 5 nisan görünüyor ama sezaryan olursan martın 20 sinden sonra her an olabşlişr diye düşünüyorum

eşinin doğum günü için düşünd üğün fikir çok güzel zeyracım nice mutlu yıllara senle ve kızı ileee
bende klasik ve güzl isimleri seviyom canımmmm

canlarım ben çıkıyom abdest alıcam namaz kılıcam hazırlanıcam dr gitmek için baya işim var
sizleri ve yiğenlerimi kocaman öpüyorum dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirimm
gelince de yazarım canlarımm

canım benim bende çıkıcam aynı işler bendede var sadece doktorumuza bugün gitmeyeceğiz o kadar boshayallersmile inşallah güzel haberlerle geliceksin canım zeyno teyzesinden slm söyle kuzucuklarına canım öptüm kocaman canım benim:asigimpuyorumnanaktan

canım bizde de oğlanın ismin,i babası beğendi biliyosun bizde çok alıştık.gerçi kızımız olsaydı ceylinnaz verecektik ama bu isimleride ben çok seviyoum

iyi haberlerle gel canım.dualarımız seninle....Allah kabul etsin namazınıda.elifle yusufu oğlumla ben öpüyoruz tatlım

kızlar burada elektrik gidip geliyo.bende kalkayım namaz kılayım.birde oğlumn lavantalarından biraz daha yapayım.sonrada yürüyüşe çıkarım.belki bugün kar yağmadan önceki son yürüyüşüm olur...görüşrüz yine kızlar şimdilik bye......

ay annem yıkanacak bütün kıyafetlerini çıkardı bebeğin çok şükür
bana kalsa yıkanmadan giyecekdi ssanırım kuzucum yarından sonra çantamızıda
hazırlıcam artık inş resimleride çekdim ama sıra eklemede bakalım becerebilirsem::))

selam güzel nisan anneleri ve bebekleri nasılsınız biz çok şükür iyiyz
refiyecimohh maşallah ne güzel yaa biz burda kara hasret kaldık valla 6 senelik evliyim hiç kar yok olmasıda imkansız işte çevrelerinde var ama gidiyoz da işte ayda bir bu sene hiç göremedik karı malesef

nazlıözger canım canım maşallah bebeğine böyle güzel sağlıklı haberler almak ne güzel yaa tombiş bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
canım bende de oluyor aynısı daha doktora gitmedim nedenini bilmiyorum belkide baskı yapıyordur ahh zaten biraz uzansan dinlensek bişey olmayacak duramıyozki

akannehir akannehir akannehir ayyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah maşallah valla helal olsun. yok bende cesaret edemezdim. benim bildim 4 kg dan sonrası doktorlar direk sezeryana alıyo ama:uhm:
3 kilo 850 gr dı nerdeyse 4 kilo işte oğlum doğduğu zaman hiç anlatmayayım nasıl olduğunu ama çok zor olmasına rağmen ben hala bu gebeliğimde de normal doğum istiyorum inşallah olur
ohh mşallah anne kız kahvaltıda yaparlarmış ne güzel zaten anneanne gelirse yada onlara gidilirse eli boş dönmek imkansız bişey güle güle kullansın şimdiden gizem bebek misler gibi uyusun içinde
geeden berı
30 dk uyudum
bıde basur cıktı
cok agrım var
en kısa zamanda dra gıtcez
geçmiş olsun canım çok zor olmlı hele bide hamilelikte kabızlık çok oluyor o zaman daha zor oluyor ben de de vardı zorluğunu biliyorum uyku zaten sanki bize yasak benimde nefesim kesiliyor hiç uyuyamıyorum geceleri
günaydın güzell annişler kızlar bacaklarıma kramp giriyo uykudan uyanıyom bide son günlerde baş dönmesi başladıııı silzer nasılsınız bakımmm
geçmiş olsun canım kalsiyum eksikliği diyecem ama yok yaa hamilelikte oluyor yaa bebeklerimiz bizi mahvediyor ama olsun onlar sağlıklı olsunda önemli olan oo bide senin ik taneydi sanırım

çok zor oluyor yaa ii ama işte bide senin iki tane ama yardımcın vardır yanında mutlaka annnen falan ben oğlumda yapmak istedim de olmadı benimki ablam değiştiremem ben hazır bez kullanalım dedi bende yapamıyodum ilk günler sonradanda bende vaz geçtim ama ilk zamanlar bebekler çok yapıyor 92 lik yeni doğan bez almıştık 40 gün sürmemişti oğlumda bu nası olur hi bilmiyorum

allah kabul etsin canım ben dün çıkmıştım yağmura yakalandım accık şimdi hava güneşli bahar havası gibi ama soğuk tabii

kızlar merhaba 1 haftadır giremiyodum evde misafirlerim vardı.bugun gönderdim sabahdan beri temizlik yapıyom belim koptu ..
artık hep evdeyim.işden ayrıldım ama çıkışımı vermeyecekler. dr sormayı unutmuşum ne zaman raporları muhasebeye vermemiz gerek.kaçıncı haftada bilgisi olan varmı ...zamanını geçirmemem lazım....

eee sizler neler yaptınız.okadar sayfa birikmişki malesef okuyamayacağım...ınşallah kötü bi durum yoktur

hacercim hoşgeldin burda kar yağışı başlamadı henüz ama dışarısı buz gibi....

hoşgeldin sisiciğim.kötü bişey yok hatta çok güzel bi haber var.nisanın ilk meleği geldi aramıza.umudumsunbebeğimin utkusu doğdu.şimdi küvezde.maşallah oğlumuz 2500 doğdu 32. haftasında....

:teytey:
hoşgeldin sisiciğim.kötü bişey yok hatta çok güzel bi haber var.nisanın ilk meleği geldi aramıza.umudumsunbebeğimin utkusu doğdu.şimdi küvezde.maşallah oğlumuz 2500 doğdu 32. haftasında....

hoşbulduk canımmmmm
:teytey: ooo süpper utku bebek hoşgeldinnnnn
kilosuda çok iyi maşallah biran öncede küvezden çıkar evlerine dönerler inşallah...

geeden berı
30 dk uyudum
bıde basur cıktı
cok agrım var
en kısa zamanda dra gıtcez

aşkitomm gelmiş yine kaçırmışım neyse ararım ben onu akşam zaten aklımdaydı. canım benim yaa uykusuz bırakıyomuş ömercik yerim ben onuopuyorumnanaktan

tuğbacığım onlinesın geçmişimi okuyosun*işe gidebidinmi bugün*

meraba canımmm nasılsınnn?
ay evet tatlım geçmişi okuyodum saolsun eşim getirdi işe bugün. sabah bugünde gitme diyodu alıştı adam 1 gündekaydirigubbakcemile3 zaten buzlar erimiş bayağı boşuna geldi eşim benle :asigim:

haceroguz cnm
ben ocak annesıyım
tarhan ark sayesınde buraya ugradım
ve burdakı ark cok sevdım
oglum 26 gunluk oldu ömerım
hamılelıkte yoktu
normal dogum yaptım
dogumdan sonra cıktı basur
ıkınmaktanda oluyormus sanırım
ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım

tarhan cnm
nasıl ındırım yaptılar mı
memnun kaldın mı?
toptana bayagı ındırım yapmıslardı bıze
eve kadar goturdulermı?
ayy cok sordum cnm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…