canım kredi karıtna taksit yaptırdığımız için çok büyük indirim yapmadılar ama yine biraz yaptılar hepsi 610 tuttu 550 ye taksit yaptılar. eve kendimiz taksiyle götürdük bak hiç aklımıza gelmedi:)tarhan cnm
nasıl ındırım yaptılar mı
memnun kaldın mı?
toptana bayagı ındırım yapmıslardı bıze
eve kadar goturdulermı?
ayy cok sordum cnm yaaa
haceroguz cnm
ben ocak annesıyım
tarhan ark sayesınde buraya ugradım
ve burdakı ark cok sevdım
oglum 26 gunluk oldu ömerım
hamılelıkte yoktu
normal dogum yaptım
dogumdan sonra cıktı basur
ıkınmaktanda oluyormus sanırım
ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım
ben geldim nbr kızlar çamaşırlar yıkandı annem asıyor şuanda
bi yandan da söleniyor kaynanama:roflol::roflol:öldürüyor beni gülmekden
durun bi kaç tene kıyafetini eklicem şimdialkisalkisalkis
ayyyy inanmıyorum yaa ilk bebeğimiz doğmuş:))))))tüylerim diken diken oldu:)))
umudumsunbebeğim Allah analı babalı büyütsün inşallah...uzun ömürlü bol şanslı olsun bebeğin:)))
ohhh forumun malağı geldi. insan 2 ye kadar uyur mu ayol? ilk 3 ayıma geri döndüm. gözümü açamıyorum. ne güzel ya dr. a gidiyonnuz görüyonuz yavruları. benim taaaa 20 şubatta. onun dışında kabızlık, kramp, basur, mide yanması gibi hiç bi sorunum yok. beni hiiiçççç üzmeyen bi oğlum var. herifmde kanatsız melek oldu. bi kafada haresi eksik. gece uyku arası elimi, boynumu falan öpüyo arılıyo falan. tabii ben öküz, hemen geri püskürtüyom adamı nefes alamıyorum ööle dip dibe. yav dün yazcadım unuttum. valla benim öz be öz babam dahil kimse aramıyo. kaynanam şurda 2 km. ötemde bi arayıpta napıyon demedi. babamlada ben küstüm. bana saçma sapan bi sebepten bağırdı falan bende aramıyom onu. ee doğal olarak o da beni..
kız aysegül allah iyiliğini versin emi......
ne diyon öle kendine,bende uyuyorum ne olcak uyuyalım stok yapalım.....
senin oğluşunu severim ben,aferim ona,uslu bi melek o annesi....
herifinide burdan alkışlıyorum yani doğuma yakın senin hamiş olduğunu anlamış ya olsun,sen onun başına bi hare takarsın artık:)))
kız babana ne küsüyon bide diyorsun saçma sapan bi sebepten,olsun barışın olmaz,babalara küsülmez.....alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?