2010 Nisan Anneleri

aşkitom canım benim hoşgeldin
özledim seni valla keşke interneti kesmemenizin bir yolu olsaydı
ömercik nasıl bakalım büyüdümü?
benim yerime de kokla canım mis kokusunu:asigim:
biz caner bebeden herşeyimizi aldık geldik valla
istanbula gitmedir vazgeçtik senin sayende bu iş de halloldu sen söylemeseydin orayaı bana ben istanbul yollarına düşmüştüm:)
yalnız gecelik-pijama bulamadım kendime yarın pazara da bakacam. mağazalara baktım hepsi nine işi beğenmedim.
eşin nasıl oldu atlattınızmı hırsızlık olayı tamamen kapandı mı canım?

tarhan cnm
nasıl ındırım yaptılar mı
memnun kaldın mı?
toptana bayagı ındırım yapmıslardı bıze
eve kadar goturdulermı?
ayy cok sordum cnm yaaa
canım kredi karıtna taksit yaptırdığımız için çok büyük indirim yapmadılar ama yine biraz yaptılar hepsi 610 tuttu 550 ye taksit yaptılar. eve kendimiz taksiyle götürdük bak hiç aklımıza gelmedi:)
bebek arabası almadık onu sonraya bıraktık ama portbebe aldık istediğimiz rengi gelecek bekliyoz.

nedemek cnm
kısmetınde varmıs kı ogrendım
ona bakarsan sende benı ocak annelerı nden gelıp buldun
hersey nasıp canımcımmm
esımın ısı devam da,aksam lısesıne gıdıyor esım bu sene son
bıtırsın baska bır ıs bakacagız
cunku coook tehlıkelı gececı olunca koca fab yalnız
bu arada cocuk doktoru olarak bıldıgın var mı cnm
ben yuzyıldakı ecmel akdag ve gebze tıptakı bulent ozkamer aRAsında kararsız kaldım
ecmel beye goturduk gecen ama ne bıleyım sanlkı pek memnun kalmadımm
gecelık bana hedıye geldıgı ıcın bılemıycem cnm
yoksa bende bulamamıstım
evdekı pıjamalarım bana zaten oluyordu sıkıntı yasamadım
bu arada dr kontrolumu 23 subat saat 2,30 a aldım haberın olsunn

cnm senın ıyı tutmus
ben ıstanbuldan aldım bı kısmını
330 tuttu ordakıler
caner bebeden sonra haberım oldu
410du 370e ındırdıler bızede kredı kartına taksıt yaptılar
2 taksıtımız kaldı
cnm ınt tasarruf ıcın kapatacaz
bıde ben ark msnde konusurken kaynanam hakkında bısey soyledım
kapatmayı unutup esım gordu bana kızdı
facemı msnmı ıptal ettı
e dedım ınt zaten ıptal edıcez
barı erkene alalım
nasılsa rahat gıremıom
bugun ıste de rahat gırdım
kaynanam yanımda olunca gıremem cunku yasakladıgını bılıyor
soyler nemelazım
esıme kırgınlıgım vardı onuda arkadasıma yazdım e tabı bunu da gordu
kısacası esım haklı

cnm kızkardesım geldı sımdı cıkıyorum
sonra gorusuruz optum kaanı ve senı

canım benim bana da ecmel beyi tavsiye ettiler doktor olarak
kendine iyi bak görüşürüz
muayene denk getirmeye çalışcam
öpüyorum

maşallah canım bebeğine allah analı babalı büyütsün benimde oğlum 5 yaşında doğumda oldu benimde hala devam ediyor kabız olmadımı bişey yok ama bazen ölüyorum resmen dr da işe yaramadı aslında bende de var kabahat tabii neyse doğumdan sonra aynı şeyleri yaşamaktan korkmuyor değilim valla ne demek canım yaa net kapanıyomuş galiba seninle tanışmak güzeldi arada sırada biyerlerden gir uğra özletme ömercikten hber ver bizlere

ben geldim nbr kızlar çamaşırlar yıkandı annem asıyor şuanda
bi yandan da söleniyor kaynanama:roflol::roflol:öldürüyor beni gülmekden
durun bi kaç tene kıyafetini eklicem şimdialkisalkisalkis

ben geldim nbr kızlar çamaşırlar yıkandı annem asıyor şuanda
bi yandan da söleniyor kaynanama:roflol::roflol:öldürüyor beni gülmekden
durun bi kaç tene kıyafetini eklicem şimdialkisalkisalkis

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dünürüne kızan anne ne eğlenceli :lepi: bekliyoruz cicileri :asigim:

selam kızlar...biz döndük annanemizden(

geçmişe bakamadım 200 sayfa birikmiş umarım herkez iyidir:)))

ayyyy inanmıyorum yaa ilk bebeğimiz doğmuş:))))))tüylerim diken diken oldu:)))

umudumsunbebeğim Allah analı babalı büyütsün inşallah...uzun ömürlü bol şanslı olsun bebeğin:)))

slm kızlar ....
biz artık öğlen uykusuna alıştık oğlumla,uyumazsak mızmız oluyoruz keyfimiz hiç yerinde olmuyo....
zaten doğumdan sonra uykuya hasret kalacakmışız madem stok yapallım.....

slmlar yeniden.. sabah geldim ama ödevlere bşlayınca çıktım mecbur.. yazılcaklarımız bitti.. sadece hikaye kitaplarımızdan var okuncaklar :) geçmişe de bakamadım.. herkes iyidir umarım...

ohhh forumun malağı geldi. insan 2 ye kadar uyur mu ayol? ilk 3 ayıma geri döndüm. gözümü açamıyorum. ne güzel ya dr. a gidiyonnuz görüyonuz yavruları. benim taaaa 20 şubatta. onun dışında kabızlık, kramp, basur, mide yanması gibi hiç bi sorunum yok. beni hiiiçççç üzmeyen bi oğlum var. herifmde kanatsız melek oldu. bi kafada haresi eksik. gece uyku arası elimi, boynumu falan öpüyo arılıyo falan. tabii ben öküz, hemen geri püskürtüyom adamı nefes alamıyorum ööle dip dibe. yav dün yazcadım unuttum. valla benim öz be öz babam dahil kimse aramıyo. kaynanam şurda 2 km. ötemde bi arayıpta napıyon demedi. babamlada ben küstüm. bana saçma sapan bi sebepten bağırdı falan bende aramıyom onu. ee doğal olarak o da beni..

ayyyy inanmıyorum yaa ilk bebeğimiz doğmuş:))))))tüylerim diken diken oldu:)))

umudumsunbebeğim Allah analı babalı büyütsün inşallah...uzun ömürlü bol şanslı olsun bebeğin:)))

canım hoşgeldin,uzun zamandır yoktun....
ewt ilk bebğimiz oldu bile mşlh ona.....
canım azönce face de baktım bende merakla bu isim kimin acaba diyordum senmişin.....
hoş hatunmuşun ne diyim:))))kaydirigubbakcemile5

kız aysegül allah iyiliğini versin emi......
ne diyon öle kendine,bende uyuyorum ne olcak uyuyalım stok yapalım.....
senin oğluşunu severim ben,aferim ona,uslu bi melek o annesi....
herifinide burdan alkışlıyorum yani doğuma yakın senin hamiş olduğunu anlamış ya olsun,sen onun başına bi hare takarsın artık:)))
kız babana ne küsüyon bide diyorsun saçma sapan bi sebepten,olsun barışın olmaz,babalara küsülmez.....alsanaalsanasmile

he ya herifime bi gariplik oldu. ne zman bebeişle ilgili bişey istesem hele bi malı görek diyen adam ideal koca ve baba moduna geçti... bizim mamül tepik atmaya başlayınc adama dank etti herhal baba olacaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…