he ya herifime bi gariplik oldu. ne zman bebeişle ilgili bişey istesem hele bi malı görek diyen adam ideal koca ve baba moduna geçti... bizim mamül tepik atmaya başlayınc adama dank etti herhal baba olacaaa..
ya kızlar bugun msn boş,kk boş...
nazarmı değdi bize ya.....
hu hu hanımlar nirdesiniz......
he ya herifime bi gariplik oldu. ne zman bebeişle ilgili bişey istesem hele bi malı görek diyen adam ideal koca ve baba moduna geçti... bizim mamül tepik atmaya başlayınc adama dank etti herhal baba olacaaa..
ay maşallah ona ayşegül :)
adama söylene söylene yola getirdin bence sen :)
bak sonunda melek oldu..
her adamda baba olacağının idrakı ayrı anda oluyo işte. seninki yeni anladı, yeni benimsedi demek. nazar değmesin, hep böyle sürsün inşallah.
benimki de seviyo kızını ama ne bileyim eccük konuşsun, karnımı okşasın falan istiyorum.. onunsa umru değil..eve geliyo "kızıııım" diyo, dila'ya söylüyo sanıyorum, bi bakıyorum kediyle konuşuyo oluyo..:1closedeyes:
ohhh forumun malağı geldi. insan 2 ye kadar uyur mu ayol? ilk 3 ayıma geri döndüm. gözümü açamıyorum. ne güzel ya dr. a gidiyonnuz görüyonuz yavruları. benim taaaa 20 şubatta. onun dışında kabızlık, kramp, basur, mide yanması gibi hiç bi sorunum yok. beni hiiiçççç üzmeyen bi oğlum var. herifmde kanatsız melek oldu. bi kafada haresi eksik. gece uyku arası elimi, boynumu falan öpüyo arılıyo falan. tabii ben öküz, hemen geri püskürtüyom adamı nefes alamıyorum ööle dip dibe. yav dün yazcadım unuttum. valla benim öz be öz babam dahil kimse aramıyo. kaynanam şurda 2 km. ötemde bi arayıpta napıyon demedi. babamlada ben küstüm. bana saçma sapan bi sebepten bağırdı falan bende aramıyom onu. ee doğal olarak o da beni..
anaa.. beni gören yok :gitme:
dilacım görünmez mi olduk ki annecim..:çok üzgünüm:
zeynepcimmmm görmez olurmuyuz hiçççç
kızzz ben melek gibi bir hamile oldum bütün gün minik kaan uyusun da büyüsün ninnisini dinliyom cicilerimize bakıyom huzur doldum:))))
öyle olunca da kafama bişi takılmıyo konu bulamıyomkaydirigubbakcemile3
İlahi var ya:roflol: neden öle diyon kendine...
Kız ver bana numaranı ben seni ararım valla.Türk telekom denizim ben.Heryeri herkesi ararım.Hele ki seni seve seve ararım...opuyorumnanaktan
Babişine neden küstün kızz yazık adamaakannehir
yav benimle hiiiç ilgisi olmayan bi konuda dedikodu çıkmış. ihalede benim başıma patlamış. babamda hiiiççç üşenmedi şu hamile kızına açtı tlf nu gecenin 11 30 unda kesintisiz bağırdı ve suratıma kapattı tlf. nu. normalde olsa hiiç üstünde durmam ama biraz düşünür şimdi bu kızı strese sokmayayaım Allah korusun bi şey olur falan diye. bende aramıyorum ki sinirim bozulmasın benim herifim ki kendi çapında bi ekoldür sinirlendirmemek için elinden geleni yapıyooo 32 senelik babam hiç...
benimki de öyle diyor. manasızmış konuşmak. zaten çocuk da anlamıyordur duymuyordur diyo.. izah ediyorum artık duyuyo, ayırt ediyo sesleri diye ama yok..kız benimkide ööle. konuşma falan yok. sadece eksiği falan var mı diye soruyoo, bi de gelince ne yaptı bugün, teptimi falan diyo. konuşmak saçma geliyomuş adama. arasıra silah zoruyla öptürüyom göbüşü o kadar.
zeynepcimmmm görmez olurmuyuz hiçççç
kızzz ben melek gibi bir hamile oldum bütün gün minik kaan uyusun da büyüsün ninnisini dinliyom cicilerimize bakıyom huzur doldum:))))
öyle olunca da kafama bişi takılmıyo konu bulamıyomkaydirigubbakcemile3
doğunca sever di mi refiiiiiş..ademir.. ilahi yani sana da kocana da öldürdün gene beni gülmekten :)))) adam geç idrak ediyo belki.. olsun o da bişeydir.. geç olsun da güç olmasın... babişinde hata etmiş ama büyüğün sonuçta .. düşüncesizlikte etse baban cnım.. inş. barışırsınız kısazamanda....
dünürcüm... kızz senin görmezmiyim benn hele benn.... tabi kızını verme sonra demi :)))) geçmişte13 sayfayı okuyup bitiremedim kı.. baktım olmıcakgeldim anca :))) inş. iyileşirsin cnım tam anlamıyla kısa zamanda... kocan da demekki sevgisini rahat rahat dışa vuramıyo cnım.. yoksa sevmezmi.. içinden seviyodur.. bi doğsun bak o zaman gör sen sevmeyi... :)
nazlıcım... cnım geçmişte tek gördüğüm olay.. kızındı.. ada kızımıza maşallahh.. kocaman olmuş anesii.. herşeyi de iyiymiş.. maşallah ona...
kızlar sizlere imreniyorum valla.. arada bi hızlıca bakıp çıkıyorum mecburen işte çok fazla KK'a bakamıyorum, eve gidince de bilgisayara tahammül edemiyorum daha... ne güzel geç kalkabiliyorsunuz, bebekleriniz için hazırlıklar tam gaz gidiyor... benim üç haftam var daha, 32. hafta gelir ben giderim, hiç arkama bakmıcam bile.. geçmiş de çok fazla okunacak gibi değil 3 bin küsur sayfa olmuş :)) ben de yazışmak istiyorum.. nisanda birer birer herkesin doğuma gittiğini görmek ve hayırlı haberlerini almak istiyorum... az kaldı, aranıza katılıcam ben de!!! :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?