2010 Nisan Anneleri

dünürcüm.. hiiiç canını sıkma cnım.. ben,m adam eda ya hamişken evde bile pek durmuyodu ki bide konuşsun fln... mesaiden gelemiyodu.. 3 gün işyerinde 1 gün evde.. tabi o günlerde yorgun fln.. amaann şimdi anlatıyrum işte.. kızım da allahtan içimde kinlenmedi babasına.. kızlar babacı olurlar hem.. görürsün bak sende kıskanıcaksın benim gibi zaman zaman ((

ah onların arası iyi olsun da, varsın ben kıskanayım :)
allah ayırmasın senin kuzularınla sizi de..
darısı da benim dila'mla babasının başına :)

kızlar oğluşum ameliyat olacak idrar deligi yanda oldugu için durumu çok iyi akcigerin büyümesi tamamlanmış şimdilik yogun bakıma alındı yarın gidecem ben kalacam yanında 1 ay boyunca yarın ameliyat olacak dualarınızı esirgemeyin olurmu mart başlarında yanımda kuzum inşallah

canım benim.. gözün aydın
iyi haberlerine öyle mutlu oluyoruz ki..

yarınki ameliyat da iyi geçer inşallah. dualarımız sizinle. Allah yardımcın olsun, korusun meleğini...

maşallah canım bak ne güzel oğluna temelli kavuşmana az kaldı. allah sağsalim kolayca kurtarsın şifalar versin inşallah. tez zamanda da iyileşsin bir an önce kollarında olsun canım dualarımız utku ve senle

inşallah herşey çok güzel geçer tez zamanda kavuşursun

annemdeydim canım İzmirde:)))dün gece geldim:)))
teşekkr ederim canım benim çok güzel moral oldu bu koca göbüşlee:)))

canım Allah yardımcınız olsun inşallah çok güzel geçer ameliyatı...maşallah oğluşuna miniğim benim:)))

İyi akşamlar kızlar.a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.

bugün doğru dürüst katılamadım yaa yine yoğundum çok.çıkışıma az süre kaldığı için işlerimi tamamlamaya çalışıorum.topiğe bağlanır bağlanmaz umudumsun bbeğimin ii haberiyle karşılaştım 3 aylık süre 1 aydan daha aza inmiş çok sevindim.ameliyat içinde dualarım sizinle canım basi bi operasyon geçirip sağlığına kavuşacak tosuncun inşallah.

kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah..az bi geçmişi bakıcam sonra doğru eve.bugün bebeğim pek bi durgun ara ara kımıldıyor okadar kıpır kıpırlığı bugün yok.keyifsiz gibi sanki..o yüzden bende çok keyifli sayılmam..yemek yeyip hemen uzancam evde oğluşumla ,ilgilencem.belki biraz çoştururum uşağımı kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlarr.. iki gundur annemdeydım... kalçamdakı ağrı hala gecmedı hala topallıyorum...,
buarada işten ayrıldım salı günü.. şimdi evimizdeyızz ohhh sabahları uyumak süpermişş:)))

kızlar merhaba herkese.....

esroscum hoşgeldin tatlım....

canım dualarımız seninle utkun çok iyi olacak inşallah....artık kucağınada alabilirsin kuzunu yanında kalacakmışsın ne güzel.rabbim şifasını versin en yakın zamanda evinizde olun bizde güzel haberler verin inşallah opuyorumnanaktan

mehtapcığım,gelincikciğim ve sedacığım hoşgeldiniz kızlar....

sedacığım öncelkle geçmiş olsun tatlım.dikkat et kendine neden olmuş olabilir ki canım ya....sonrada gözün aydın tatlım artık gelsin sabah uykuları.....

hoşbulduk canım nasılsın?tosuncuk nasıl?

hoşbulduk canımcığım.

aaaa birperi gelmiş canım neredesin sen yaa??benmi denk gelmedim senmi girmiyorsun uzun zamandır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…