dünürcüm.. hiiiç canını sıkma cnım.. ben,m adam eda ya hamişken evde bile pek durmuyodu ki bide konuşsun fln... mesaiden gelemiyodu.. 3 gün işyerinde 1 gün evde.. tabi o günlerde yorgun fln.. amaann şimdi anlatıyrum işte.. kızım da allahtan içimde kinlenmedi babasına.. kızlar babacı olurlar hem.. görürsün bak sende kıskanıcaksın benim gibi zaman zaman((
kızlar oğluşum ameliyat olacak idrar deligi yanda oldugu için durumu çok iyi akcigerin büyümesi tamamlanmış şimdilik yogun bakıma alındı yarın gidecem ben kalacam yanında 1 ay boyunca yarın ameliyat olacak dualarınızı esirgemeyin olurmu mart başlarında yanımda kuzum inşallah
kızlar oğluşum ameliyat olacak idrar deligi yanda oldugu için durumu çok iyi akcigerin büyümesi tamamlanmış şimdilik yogun bakıma alındı yarın gidecem ben kalacam yanında 1 ay boyunca yarın ameliyat olacak dualarınızı esirgemeyin olurmu mart başlarında yanımda kuzum inşallah
inşallah herşey çok güzel geçer tez zamanda kavuşursunkızlar oğluşum ameliyat olacak idrar deligi yanda oldugu için durumu çok iyi akcigerin büyümesi tamamlanmış şimdilik yogun bakıma alındı yarın gidecem ben kalacam yanında 1 ay boyunca yarın ameliyat olacak dualarınızı esirgemeyin olurmu mart başlarında yanımda kuzum inşallah
canım hoşgeldin,uzun zamandır yoktun....
ewt ilk bebğimiz oldu bile mşlh ona.....
canım azönce face de baktım bende merakla bu isim kimin acaba diyordum senmişin.....
hoş hatunmuşun ne diyim:))))kaydirigubbakcemile5
İyi akşamlar kızlar.a.s.
kızlar merhaba herkese.....
esroscum hoşgeldin tatlım....
canım dualarımız seninle utkun çok iyi olacak inşallah....artık kucağınada alabilirsin kuzunu yanında kalacakmışsın ne güzel.rabbim şifasını versin en yakın zamanda evinizde olun bizde güzel haberler verin inşallah opuyorumnanaktan
mehtapcığım,gelincikciğim ve sedacığım hoşgeldiniz kızlar....
sedacığım öncelkle geçmiş olsun tatlım.dikkat et kendine neden olmuş olabilir ki canım ya....sonrada gözün aydın tatlım artık gelsin sabah uykuları.....
hoşbulduk canım nasılsın?tosuncuk nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?