2010 Nisan Anneleri

iyiyim tatlım ben tosuncukta iyi dönüp duruyo oynuyo içerde.sen nasılsın,ne yapıyosun*

ben çok kötü öksürüyorum(((karnım ağrımaya başladı öksürükten((((

hosbulduk canım uzun zamandır gırmıyodum esroscumm evdeyım ısten ayrıldım..ısyerınde net yasaktı..sımdı artık evden serbest :) nasılsın napıyosun ?bebişde ıyı dımıı ?

iyi akşamlar kızlar
biz geldik oğlumla
ama keyfimiz yok
canım çok sıkıldı kızlaryaa şifonyer sipariş etmiştim oğlum için ama kendi yatak odamın renklerinde olsun ilerde oğluma oda yapınca tam takım alırdım diye düşünerek tamam rengi uyuyor ama benim şifonyerin modeliyle alakası yok çok basit yapmışlar bide aynı yere yaptırdım öyle canım sıkıldıki anlatamam
hevesle bekliyordum temizler eşyaları yerleştiririm diye ama odaya gidip bakmadım bile tekrardan

hoşbulduk fundacım...pazartesi doktora gittiğimde söyledim ama bır care sunamadı.. sadece calsiyuma destek olarak magnezyum verdi.. onuda içemiyorum mıdem bulanıyorcok kötu bırsey (
evet kocişte evde tatılde beraber tatıl yapıyoruz ıyı oluyor :)

ıyı akşamlar canım hoşgeldın... uzuldum şifonyerının bekledıgın gıbı cıkmamasına begenmedıgını soylesen yenıden yapmazlar mı ? ıstersen bır sansı dene canım.. yoksa i.ine sinmeyen bırseyı kullanman zor olur.. ben kullanamıyorum şahsen..

kızlar
sevgılıler gunu ıcın esınıze ne aldınız
yada ne alacaksınız
ben hala karar veremedım

sanırım o gun eşim benı yemege cıkaracak

ayy yaaa acılen fıkırlerınıze ıhtıyacım varrr

hoşbuldum canım
yok canım eğer özel sipariş olmasaydı değiştirebilirdimde şimdi hiç zannetmiyorum zaten eşimde teklif etmez arkadaşına yaptırdık çünkü
malesef kullanacağım böyle

canım ben daha almadım ne alacağımıda bilmiyorum hatta yarın eşimin doğumgünü hediyesi bile hazır değil

Ayy canım nasıl sevindim anlatamam sana..Gözümüz aydın.Bak herşey daha iyi olacak içini ferah tut sen..opuyorumnanaktan

canım benimyaa çok sevindimm 41 kere maşallah utkumuza
rabbim yardımcın olsun
inşallah o sürede azalacak daha önce alacaksın kuzunu kucağına

hosbulduk canım uzun zamandır gırmıyodum esroscumm evdeyım ısten ayrıldım..ısyerınde net yasaktı..sımdı artık evden serbest :) nasılsın napıyosun ?bebişde ıyı dımıı ?

iyi olduğuna sevindim canım merak etmiştim epey..

bebişim iyi ama ben öksürdükçe bişey olacak diye çok korkuyorum(((

yarında eşim ameliyat olacak menisküs çok ciddi değil ama yinede moralim bozuk işte(((

esroscum geçmiş olsun canım ıhlamur kaynat bol bol
ayrıca eşinede geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin annemde 2 kere oldu menisküs ameliyatı çok dikkat etmesi lazım

kızlarr ben inadı bırakayımda gidip temizleyeyim şifonyeri :)
eşimde üzüldü ben beğenmeyince gelince gönlünü alırım artık onun
işlerim bitsin gelirim yine yanınıza
iyi akşamlar şimdilik

[ canım ben hiçbişey almadım, almıcamda sanırım.Benim için çok anlam ifade etmiyor.

Umudumsunbebegim herşey güzel olacak inşallah.Oğluşun kısa zamanda ameliyatını olur biter,çabucakta iyileşir.Dualarımız sizinle.

Esroscuğum geçmiş olsun.

Nazcım yakın birbirine kafana takmaya değmez gayet güzel.Güle güle kullanın.

aşkı memnuyu izliyom herkes şapır şupur. Türk ahlak yapısı falan diye ahkam kesmeyecem, benim derdim başka olan var olmayan var ne bu yaaaaa? muck muck...

ben çok kötü öksürüyorum(((karnım ağrımaya başladı öksürükten((((
esroscum aman dikkat et kendine.bu havalar kötü canım.bende de bi hapşırık ve burun akıntısı var anlamadım.hemen önlem alalım canım

iyiyim çok şkür hayatım butun gun benım zıpır kımıldamadı daha yenı basladı sınırlerım bozulmustu noluyoruz dıye neyse kendıme geldım..sen nasılsın hayatım
canım ben çıkıp uzanmıştım biraz sağol tatlım iyiyim ne yapayım.oğluma kavuşacağım zamanı bekliyorum

canım söyle de senin beğendiğin modeli yapsınlar.ben bundan istememiştim de.niye böyle yaparlar yaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…