kızlar merhaba herkese.....
esroscum hoşgeldin tatlım....
canım dualarımız seninle utkun çok iyi olacak inşallah....artık kucağınada alabilirsin kuzunu yanında kalacakmışsın ne güzel.rabbim şifasını versin en yakın zamanda evinizde olun bizde güzel haberler verin inşallah opuyorumnanaktan
iyiyim tatlım ben tosuncukta iyi dönüp duruyo oynuyo içerde.sen nasılsın,ne yapıyosun*
birpericiğim hoşgeldin canım.nasılsın?
ben çok kötü öksürüyorum(((karnım ağrımaya başladı öksürükten ((((
hoşbulduk fundacım...pazartesi doktora gittiğimde söyledim ama bır care sunamadı.. sadece calsiyuma destek olarak magnezyum verdi.. onuda içemiyorum mıdem bulanıyorcok kötu bırseymehtapcığım,gelincikciğim ve sedacığım hoşgeldiniz kızlar....
sedacığım öncelkle geçmiş olsun tatlım.dikkat et kendine neden olmuş olabilir ki canım ya....sonrada gözün aydın tatlım artık gelsin sabah uykuları.....
iyi akşamlar kızlar
biz geldik oğlumla
ama keyfimiz yok
canım çok sıkıldı kızlaryaa şifonyer sipariş etmiştim oğlum için ama kendi yatak odamın renklerinde olsun ilerde oğluma oda yapınca tam takım alırdım diye düşünerek tamam rengi uyuyor ama benim şifonyerin modeliyle alakası yok çok basit yapmışlar bide aynı yere yaptırdım öyle canım sıkıldıki anlatamam
hevesle bekliyordum temizler eşyaları yerleştiririm diye ama odaya gidip bakmadım bile tekrardan
hoşbuldum canımhoşbulduk fundacım...pazartesi doktora gittiğimde söyledim ama bır care sunamadı.. sadece calsiyuma destek olarak magnezyum verdi.. onuda içemiyorum mıdem bulanıyorcok kötu bırsey(
evet kocişte evde tatılde beraber tatıl yapıyoruz ıyı oluyor :)
ıyı akşamlar canım hoşgeldın... uzuldum şifonyerının bekledıgın gıbı cıkmamasınabegenmedıgını soylesen yenıden yapmazlar mı ? ıstersen bır sansı dene canım.. yoksa i.ine sinmeyen bırseyı kullanman zor olur.. ben kullanamıyorum şahsen..
kızlar
sevgılıler gunu ıcın esınıze ne aldınız
yada ne alacaksınız
ben hala karar veremedım
sanırım o gun eşim benı yemege cıkaracak
ayy yaaa acılen fıkırlerınıze ıhtıyacım varrr
resimleri ekleyeyim de bi bakın acaba ben mi abartıyorum ?
http://img504.imageshack.us/img504/2623/spa0441.jpg bu yeni yaptırdığımız
http://img40.imageshack.us/img40/4964/spa0440.jpg buda benimki
kızlar oğluşum ameliyat olacak idrar deligi yanda oldugu için durumu çok iyi akcigerin büyümesi tamamlanmış şimdilik yogun bakıma alındı yarın gidecem ben kalacam yanında 1 ay boyunca yarın ameliyat olacak dualarınızı esirgemeyin olurmu mart başlarında yanımda kuzum inşallah
jnazcım bence hemen hemen aynısı..
hiç kendine dert etme..
kızlar oğluşum ameliyat olacak idrar deligi yanda oldugu için durumu çok iyi akcigerin büyümesi tamamlanmış şimdilik yogun bakıma alındı yarın gidecem ben kalacam yanında 1 ay boyunca yarın ameliyat olacak dualarınızı esirgemeyin olurmu mart başlarında yanımda kuzum inşallah
hosbulduk canım uzun zamandır gırmıyodum esroscumm evdeyım ısten ayrıldım..ısyerınde net yasaktı..sımdı artık evden serbest :) nasılsın napıyosun ?bebişde ıyı dımıı ?
canım ben hiçbişey almadım, almıcamda sanırım.Benim için çok anlam ifade etmiyor.kızlar
sevgılıler gunu ıcın esınıze ne aldınız
yada ne alacaksınız
ben hala karar veremedım
sanırım o gun eşim benı yemege cıkaracak
ayy yaaa acılen fıkırlerınıze ıhtıyacım varrr
esroscum aman dikkat et kendine.bu havalar kötü canım.bende de bi hapşırık ve burun akıntısı var anlamadım.hemen önlem alalım canımben çok kötü öksürüyorum(((karnım ağrımaya başladı öksürükten ((((
canım ben çıkıp uzanmıştım biraz sağol tatlım iyiyim ne yapayım.oğluma kavuşacağım zamanı bekliyorumiyiyim çok şkür hayatım butun gun benım zıpır kımıldamadı daha yenı basladı sınırlerım bozulmustu noluyoruz dıye neyse kendıme geldım..sen nasılsın hayatım
iyi akşamlar kızlar
biz geldik oğlumla
ama keyfimiz yok
canım çok sıkıldı kızlaryaa şifonyer sipariş etmiştim oğlum için ama kendi yatak odamın renklerinde olsun ilerde oğluma oda yapınca tam takım alırdım diye düşünerek tamam rengi uyuyor ama benim şifonyerin modeliyle alakası yok çok basit yapmışlar bide aynı yere yaptırdım öyle canım sıkıldıki anlatamam
hevesle bekliyordum temizler eşyaları yerleştiririm diye ama odaya gidip bakmadım bile tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?