2010 Nisan Anneleri

esroscum eşinede geçmiş olsun tatlım.rabbim şifasını versin.

jalecim şifonyere baktımda bence iyi görünüyor canım.belki sen çıplak gözle baktığın için ayırt edebiliyosun ben ekrandan fazla bir fark göremedim

kızlar canım sıkılıyo yazsanıza bi muhabbet açın ya....

reyhancım online görünüyosun.nasılsın*

nazlıcım yerleştirdinmi kızının odasını*

iyiakşamlar kızlarrr ben gelene kadar herkes gitmiş. misafirlerim gitti biraz ortalığı topladım yoruldum geldim bende
canım yaaaaa 1 ay hastane köşelerinde çok zor olacak sana ama eminim evde kuzun olmadan beklemek daha zordur. o yüzden senin adına sevindim hastanede oğluşunla kalabilecek olmana. ameliyatınız inşallah çok başarılı geçer tatlım utku bebeği yerimize kokla olurmuopuyorumnanaktan

resimleri ekleyeyim de bi bakın acaba ben mi abartıyorum ?
http://img504.imageshack.us/img504/2623/spa0441.jpg bu yeni yaptırdığımız
http://img40.imageshack.us/img40/4964/spa0440.jpg buda benimki
jalecim canım benim fikrimi sorarsan kızma ama soradan gelen şifonyer daha güzel sanki gerçi zevk meselesi ama yine de bayağı benziyolar tatlım yaaa hem o aradaki koyu renkli kısımlar sadece farklı ya oralara bordür şeklimdeki stickerlardan yapıştırsan hoş olabilir bence.opuyorumnanaktan ama yine de çok içine sinmediyse mobilyacıyla halledebilirsiniz meseleyi belki tatlımopuyorumnanaktan
kızlar canım sıkılıyo yazsanıza bi muhabbet açın ya....

reyhancım online görünüyosun.nasılsın*

nazlıcım yerleştirdinmi kızının odasını*
fundaaa ben geldim sen nerdesinnnnnzemuszemus

aşkitommmmm canım bende hala karar veremedim sevgililer gününe ne alacağıma canım yaaa çıkıp dolaşmam lazım.

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar şimdiden

Son düzenleme:
günaydin kizlar opuyorumnanaktan

subat annelerinden geliyorum kaydirigubbakcemile3 ,ayin 5´i olmasina ragmen 27 dogum gerceklesmis masallah

ama varya tuhaf olan 27 dogumun nerdeyse 5i normal dogum gerisi sezaryen akannehir

canım ben seve seve katılırım canım her ne konuda olursa olsunalkisalkisalkis

canım benim öncelikle gözün aydın utkumuzu bak çok kısa zamn içinde kollarına alabileceksin ameliyat konusundada rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alıcaksın canım her şey çok güzel geçicek olsun canım 1 ay çabuk gelip geçer canımcım yeterki utkuşumuz iyi olsun dualarım seninle:Saruboceq:

resimleri ekleyeyim de bi bakın acaba ben mi abartıyorum ?
http://img504.imageshack.us/img504/2623/spa0441.jpg bu yeni yaptırdığımız
http://img40.imageshack.us/img40/4964/spa0440.jpg buda benimki

canım benim bence ikiside uyuyo birbirine canım hatta bebişin şifonyeri daha bir afilli duruyo canım kıskanmayın ahmetimizi güle güle kullansın jaleciğim şaka bir yana bence hiç bir farklılığı yok canıma.s:asigim:

bende baktım şubat annelerine..bebişlerin resimlerini gördüm ayy ne güzeller öle bayıldım valla..hayal gibi gelio şuan o anda kendimi düşünmek.allahım bize hayırlısıyla o günleri göstersin..

buarada şubat annelerinin çoğu sezeryan

günaydin kizlar opuyorumnanaktan

subat annelerinden geliyorum kaydirigubbakcemile3 ,ayin 5´i olmasina ragmen 27 dogum gerceklesmis masallah

ama varya tuhaf olan 27 dogumun nerdeyse 5i normal dogum gerisi sezaryen akannehir

günaydın canım nasılsın zehirciğim şafak listemiz çok güzel olmuş canım keşke kendini hergün güncelleyen bişey olsaydı ellerine sağlık canım benim

günaydın herkese...hayırlı cumalar.....

kızlar biz oğlumla kahvaltıya gidiyoruz bir arkadaşa akşama ancak geliriz sanırım.

amin canım amin ben artık son ana kadar düşüneceğim annem bana biraz cesaret verdi dün akşam normal daha iyi doktoruna sor iyicene dedi bakalım ama ben sanırım sezeryan ama spinal düşünüyorum hayırlısı bakalım hayriyeciğim sen nasılsın canım poyraz paşamız nasıl ev işini hallettinizmi taşındınızmıboshayallersmile

günaydın herkese...hayırlı cumalar.....

kızlar biz oğlumla kahvaltıya gidiyoruz bir arkadaşa akşama ancak geliriz sanırım.

oooooo konuşmuyoruz gizemle dünürcüğüm hiç bize gelmiyosun kahavltıya aşk olsun kaç defa çağırdım iyi gidin o zamn :dilcikar: damadıma iyi bak bol bol pekmez yesin orada :asigim:

nazlıcım çok hoş bi fikir ,değişik olur gercekten,tencere kapak olayı da gzl espirili yani....
benim eşim giymezdi sanırım....
zaten biz sevgililer gününü kutlamayalı 4 yıl olacak,oyuzden ben hiç kafa yormuyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…