bende baktım şubat annelerine..bebişlerin resimlerini gördüm ayy ne güzeller öle bayıldım valla..hayal gibi gelio şuan o anda kendimi düşünmek.allahım bize hayırlısıyla o günleri göstersin..
buarada şubat annelerinin çoğu sezeryan
günaydın canım nasılsın zehirciğim şafak listemiz çok güzel olmuş canım keşke kendini hergün güncelleyen bişey olsaydı ellerine sağlık canım benim
SEVGİLİ TİŞÖRTLERİ Aşkınıza Özel 2 ADET T-Shirt, #23245331 Gittigidiyor.com
kızlar ben bunu sevdim. tencere kapak olanı ne dersiniz çok mu basit???
yada bu
Aşkın Çekim Kuvveti | Çifte Kumru | tish-o Mağaza
kızlar birde 7 sayfada bebeğimin annnesi babası tişörtü var çooookk güzel.. onu alıcam sanırım
cantamin son eksiklerini almaya cikiyorum kizlar bende
hepinizi öpüyorumm Şeniz
oooooo konuşmuyoruz gizemle dünürcüğüm hiç bize gelmiyosun kahavltıya aşk olsun kaç defa çağırdım iyi gidin o zamn :dilcikar: damadıma iyi bak bol bol pekmez yesin orada :asigim:
ben hala çantamı hazırlıycam öle duruyo herseyim hazır aslında ya ne tembel anneyim ben ....
bu tembellikle en son ben doğururum kesin:)))
canım sanada gelirim ama eşimi biliyosun adam özel vasıta hariç beni arabaya bindirmiyo çok zorda kalmadıkça.darılma nolur ben sizin merdivenden çok korkuyorum.artık hiç sığamam oraya sanırım direk yuvarlanırım.yarın eşin çalışıyomu?giresuna gidelim
özgecim bende hazırlamadım daha yıkama ütüleme faslına bile geçmedim ben.oğlumun odası 20 gün sonra gelio off off şu taşınma işi beni iice engellio.
bende hala hazırlamadım doğum çantamı.nasıl heyecanlanıyorum kızlar bi bilseniz.vakit yaklaştıkça yavrularımızı kollarımıza alma zamanımız yaklaştıkça.benimde kenimin bikaç eksiği var belki bugün alırım hafta sonu hazır etcem çantamı çünkü
günaydin kizlar opuyorumnanaktan
subat annelerinden geliyorum kaydirigubbakcemile3 ,ayin 5´i olmasina ragmen 27 dogum gerceklesmis masallah
ama varya tuhaf olan 27 dogumun nerdeyse 5i normal dogum gerisi sezaryen akannehir
ben de bi kendi pijamam ütülencek okadar ama öğle tembelim ki ,akşamları sızıyorum hemen,sıcağı görünce mayışıyorum yoksa oğluşumun odası ,çamaşırları hep yıkanmış,ütülenmiş hepsi.....
bi halımız ve perdemiz yok.....
birde bebe yağı gibi bakım ürünlerimiz onun dışında hazır ve nazırız......
canım yarın eşim çalışmıyo ama biz belki köye anneanemlere çıkabiliriz dayımlar falan bakalım canım belli değil tam kesin gezmak amacıyla bütün dayımlar toplanacağız canım benim yok bişeycik olmaz kız ben seni alırım aşşağıdan çıkartırımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?