2010 Nisan Anneleri

evet hayal gibi canimcim yha :asigim:

az kaldi valla delikafadulden korkmayin dermisim -tatlicadiarzu-

sen karar verebildin mi canim dogum sekline ,sende sezaryen istiyordun

günaydın canım nasılsın zehirciğim şafak listemiz çok güzel olmuş canım keşke kendini hergün güncelleyen bişey olsaydı ellerine sağlık canım benim

günaydin tatlim iyiyim sen nasilsin Şeniz göörüsemiyoruz nerelerdesin bakim sen :1hug:

begenmene sevindim canim ,hergün yapmak isterdim ama biliyorum yapamam

o yuzden carsambadan carsambaya yapicam listeyi ,hem daha cabuk gecer :sm_cool:

teyzoşlar bende az önce geldim annemlerden orada kahvaltı yapmadım kocacığım nöbetten geldi şimdi hazırlayıp beraber yaparız diye bensiz hiç yapamaz tek kahvaltı gideyim hazırlayayım bu arada annemin oldığı uyku setini bir ara beşiğe yerleştirince çekerim bugün yıkayacağım kurusunda inşallah göbişimide çektirdim akşam anneme onuda eklerim hem bugün inşallah

nazlicim bence ikiside cok güzel

ay ne güzel yha sanslisiniz istediginizi istediginiz gibi siparis edip alabiliyorsunuz :gitme:

cantamin son eksiklerini almaya cikiyorum kizlar bende

hepinizi öpüyorumm Şeniz

zehirciğim canım şükürler olsun iyiyim canım dün akşam anneanede kaldık kızımla bir hazırlıklar bir hazırlıklar annem benden daha heyecanlı canım sorma şimdide kahvaltı hazırlayacağım canım kocamn öptüm seni gel buyur beraber yapalım kahvaltı bizim dünüre söylüyoz gel diye gelmiyo damadımı getirmiyo kahvaltıya

kızlar bu gece rüyamda oğlumu dünyaya getirmiştim.ablamda hamileya peş peşe giriyoruz doğuma.önce ablam sonra ben.ne oluyosa bebeği emzirmeyi unutuyorum akşama kadar.emzirmeye gittiğimde bebeğin üstü o kadar kalınki yüzünü en son görüyorum.sarışın yeşil gözlü beyaz tenli çok güzel bir bebek.....emziriyorum bebeğimi...bebeğimde göğsümü öyle bi tutuyoki bırakmıyo nerdeyse.....

oooooo konuşmuyoruz gizemle dünürcüğüm hiç bize gelmiyosun kahavltıya aşk olsun kaç defa çağırdım iyi gidin o zamn :dilcikar: damadıma iyi bak bol bol pekmez yesin orada :asigim:

canım sanada gelirim ama eşimi biliyosun adam özel vasıta hariç beni arabaya bindirmiyo çok zorda kalmadıkça.darılma nolur ben sizin merdivenden çok korkuyorum.artık hiç sığamam oraya sanırım direk yuvarlanırım.yarın eşin çalışıyomu?giresuna gidelim

ben hala çantamı hazırlıycam öle duruyo herseyim hazır aslında ya ne tembel anneyim ben ....
bu tembellikle en son ben doğururum kesin:)))

zeyracım çok ii değilim bugün halsizim çok..poyrazım da öle benden ona geçti keyifsizlik sanırım dünden beri pek bi hareketsiz ara ara kıpırdıyo ben burdayım anne korkma gibisinden sanırım.hayatım taşınamadım bi türlü yaa yarın ev temizliği var iki kadın tuttuk pazarda kaba eşyalar gidecek off bi bitse sıkıldım artık.

zehircim ben baştan beri normali hiç düşünmedim zaten kötü bi deneyim yaşadığım için hep korktum..önümüzdeki hafta doktorumla karar vericem spinal veya epidurale..

ben hala çantamı hazırlıycam öle duruyo herseyim hazır aslında ya ne tembel anneyim ben ....
bu tembellikle en son ben doğururum kesin:)))

özgecim bende hazırlamadım daha yıkama ütüleme faslına bile geçmedim ben.oğlumun odası 20 gün sonra gelio off off şu taşınma işi beni iice engellio.

bende hala hazırlamadım doğum çantamı.nasıl heyecanlanıyorum kızlar bi bilseniz.vakit yaklaştıkça yavrularımızı kollarımıza alma zamanımız yaklaştıkça.benimde kenimin bikaç eksiği var belki bugün alırım hafta sonu hazır etcem çantamı çünkü

canım yarın eşim çalışmıyo ama biz belki köye anneanemlere çıkabiliriz dayımlar falan bakalım canım belli değil tam kesin gezmak amacıyla bütün dayımlar toplanacağız canım benim yok bişeycik olmaz kız ben seni alırım aşşağıdan çıkartırımkaydirigubbakcemile5

özgecim bende hazırlamadım daha yıkama ütüleme faslına bile geçmedim ben.oğlumun odası 20 gün sonra gelio off off şu taşınma işi beni iice engellio.

ben de bi kendi pijamam ütülencek okadar ama öğle tembelim ki ,akşamları sızıyorum hemen,sıcağı görünce mayışıyorum yoksa oğluşumun odası ,çamaşırları hep yıkanmış,ütülenmiş hepsi.....
bi halımız ve perdemiz yok.....
birde bebe yağı gibi bakım ürünlerimiz onun dışında hazır ve nazırız......

günaydın kızlarrr..
ben hala yataktan kalkamadım:)) kalktıgımda kahvaltı işi ve sonra ev temızlığı bana bakıyor ( üşenıyorum:)) iş hayatına alışkın olanlar için ev zormuş...

günaydın kızlar :)

oo bu sabaha hızlı başlamışsınız :)
doğum şekilleri, hastane çantaları, sevgililer günü falan..

ay biz 18 yaşımdan beri birlikteyiz eşimle.. içimiz kurudu artık sevgililer günü falan kutlamıyoruz. bi evlilik yıldönümünü önemserim, onun dışında hediyeleşmeyiz pek.
ayy zaten paralar suyunu çekti, anca dila hanıma para saçma halindeyiz :)
ama nazlıydı galiba tişört linkleri veren, bayıldım onlara. çok hoşlar :)

doğum meselesine gelinceee..ben deli gibi korkuyorum normal doğumdan valla.
bu gidişle sezaryen yolları görünür bana. ama genel anestezi istemiyorum, uyanık olayım hemen göreyim kızımı inşallah :)

ay hastane çantası meselesinde ise, özgecim, en tembel nisan annesi pozisyonunu sana kaptırmıyorum şekerim.
daha kızımın eşyaları yıkanmadı. odası yerleşmedi. halısı perdesi yok. benim doğum ve sonrasında giymek için tek bir geceliğim, kıyafetim, bişeyim yok
cırcıbıl oturuyorum.
kar yetmiyordu, bi de hastalık çıktı başıma.. bi toparlansam halletsem işleri, hep takıntı kafamda..
sinir oluyorum...

şubat annelerine falan baksanıza.. millet erkenden doğuruyo..
30. haftaya da girdim, brrrr... heyecan basıyo..
eksikleri tamamlamam lazımmmmm

günaydın kızlarrrr nasılsınız? bizim ne çantamız ne odamız hazır yaww. bizde çok mu ağırdan alıyoz sizce? bütün gün gezioz nisanlaaa. bayanssulusmile

benimde emzirme sütyenim,orkidim,hasta bezim birde göğüs pedim var alınacak yarın alcam inşallah..diğerleri hazır bu hafta sonu hazırlayacağım canım artık

tamam canım sonra gideriz inşallah.size de iyi gezmeler canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…