2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarrrr nasılsınız? bizim ne çantamız ne odamız hazır yaww. bizde çok mu ağırdan alıyoz sizce? bütün gün gezioz nisanlaaa. bayanssulusmile

yok yok, biz de sizdeniz güzelim :)
ama işte sen en azından geziyosun minik kızınla
biz mıh gibi evde oturuyoruz :)

pöff.. ama artık tamamlamak lazım herhalde.
büyüdüler, Allah vaktinde doğmalarını nasip etsin ama ne olacağı belli olmaz ki..

ay bide benimki bugün pek kıpırtılı maşallh diyeyim. dönmeyemi çalşıyo napıyo anlamadımki.

günaydın zeynepcim ve rüzgaryağmurcum....

zeynepcim canım iyileşemedin sanırım.benimde 2 gündür burun tıkanıklığım var.sanırın faranjitim nüksetti...canım bende ya epidural normal ya da epidural sezaryan olacağım.bebeğimi ilk ben ve babası görcek.bakalım eşime izin verecekler mi*

rüzgarcığım ben mi yeni gördüm yoksa daha önceden söylemişmiydin nisan verceksiniz ismini hı ne güzel.ismiyle yaşasın....

kızlar ebn çıkıyorum.hepinizi oğlumla öptük.kendinize iyi bakın.bye

günaydın tatlım
sorma, hala toparlayamadım.. o kadar da yatıp dinleniyorum ama işte demek hamilelikte bünyenin zayıf olması, hastalıkların ağır geçmesi falan böyle bir şeymiş..
sen de dikkat et kendine, kolla kendini valla..havalar da soğuk geçiyor, daha da kötü olma..

sen çıkıyormuşsun artık.
hadi iyi gezmeler oğluşla :)

ay şekerim biz yeni karar verdik isme. babamız anca beğendi.. zemuszemus

ah ben çook istemiştim kızımın adını nisan koymayı..
eşime beğendirememiştim.
o yüzden ben bayıldım senin kıza şimdiden :)

nisan kıpır kıpır, insanın içini açan bir isim bence..
böyle pembe beyaz, tatlı bi kız çocuğu canlanıyor gözümde nisan deyince ::)
adıyla yaşasın adı gibi güzel olsun inşallah..

bende hepüsü haır kızlar.Çanta da hazır.Doğum şeklini de normal istiyorum kısmetse...
Bir kendime çanta hazırlamadım onuda 15 inden sonra hazırlacammm

saol tatlım allah hepimizinkini korusunnn :sm_cool:

bende hepüsü haır kızlar.Çanta da hazır.Doğum şeklini de normal istiyorum kısmetse...
ay ne güzel deniz her bişeyciğin bitmiş..
bundan sonra keyifle geri sayım yapmak yegane işin :)
darısı başımızaaa..

saol tatlım allah hepimizinkini korusunnn :sm_cool:

aminn aminnn :)

bende deli gibi normal doğum istyrum ,hemde her gece dua edyrum allahım ne olur bi aksilik çıkmasın normal yolla olsun,tek avazda kurtar rabbim beni ve benim gbi bekleyenleri diyorum,bu yolda hiçkimseyi oyalama.....
sancılarımı evde cekeyim,suyum gelsin ve ben tıpış tıpış sakince doğuma gideyim ne olur....
oğlumu kucağıma alıp evime döneyim .....
şimdilerde tek dileğim bu....
başka bişi gecmiyor aklımdan....

kıslarrr günaydınnn nasılsınız..herkesı bı dogum korkusudur sarmıs bende düşünmemeye calısıyorum valla..amannnnn vaktı gelınce yasıycaz zaten sımdıden düşünmeyelım canlarım yoksa kasarız kendımızı...:))) akışına bırakalım..

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize. nasılsınız cümleten sorayım?

amin özgecim al benden de o kadar benim de gönlümden geçen o ama allah hakkımızda hayırlısını versin de sağ salim alalım kuzucukları kucağımıza :ecrin_bebek:

varya 28 yaşına girdim o kadar çok uzağım ki ve özellikle araştırmıyorum sezeryan veya normal doğumun ayrıntılarını daha geçen gün öğrendim normal doğumun ameliayt masası deği de çatalda olduğunu onu da tesadüfen yani. pes diye bana denir herhalde :roflol:

gydın canım......
ya benim korku değil yaw....
ben düşünüyorum valla,hep aklımda ,bebeğime kavuşacağım anı iple çekiyorum....
bakalım eşim yanımda olcakmı,olmıycakmı,alacaklarmı onuda hiç bilmyrum.....
ben akışına bıraktım zaten sadece dua edyrum normal olsun diye....

slm canım h.g....
ewt canım hakkımızda hayırlısı öncelikle.....
ayy ewt benide en çok geren şey çatal olayı....gözümün önüne geliyo ,içim daralıyo...
doğumdan değilde o çatala çıkmaktan korkuyourm nedense....ne garip.....

merak etme canım hayırlısıyla kavusacagız bebeklerımıze ınsallah..bende dua edıyorum saglıkla sıhhatle vaktınde saatınde gelsın kuzum dıye...allah hepımızın gönlune göre versın ınsallahhh

günaydın kızlarr... herkese iyi günler ve hayırlı cumalar...

uykucu bi ane olaraktan bu saatte topiğe gelmek sıradan gibi oldu bana :)))

doğum konuşuluyo sanırım yine..ben neden kendimi üzmüyorum.. dert etmiyorum.. uykularım kaçmıyo acaba... bi de eda sezeryan oldu.. buda muhtemelen bi aksilik çıkmazsa öyle olucak.. ve 2. sezeryanını olanlar 2. daha da zor oluyo. diyolar ama ben nedense sadece duaediyorum ve o kadar bi relaksım ki anlatamam... kızımda da sedyeyle ameliyathaneye giderken de serum takılırken der narkoz verilirken de sadece ayetel kürsi okumuştum.. onlarca.. yüzlerceii belkide binlerce diyebilirim.. 1gün önceden yatmıştım hast.ye.. yattığım andan itibaren dilimdeydi.. ve belki deo yüzden rabbim hiç korku vermedi içime.. ne bayılırken ne ayılırken bi sorun yaşamadım.. uykudan uyanır gibi kolay oldu.. inşallahh bu da kolay.. sorunsuz olur ve inşallah sağlıkla kucağıma alır o miss kokusunu alırım yavrumunn...
ve inşallahh herkesistediği şekilde doğurur ve inşallah sorunsuz geçer.. ben o kadar istememe rağmen normal doğuramadım ve şimdi sadece rabbim hayırlısını ver diyorum....

canım maşallah oğluna çok çabuk iyileşiyor allah sağlık sıhhat versin oğluna

bende pazar günü işallah eksiklerimi alayım da başlayım hazırlamaya
Günaydın güzel nisan anneleria.s.
günaydın anım nerelerdesin yaa
bencede yaa bi ıkınacaz iki üçünüde çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…