günaydın kızlarrrr nasılsınız? bizim ne çantamız ne odamız hazır yaww. bizde çok mu ağırdan alıyoz sizce? bütün gün gezioz nisanlaaa. bayanssulusmile
günaydın zeynepcim ve rüzgaryağmurcum....
zeynepcim canım iyileşemedin sanırım.benimde 2 gündür burun tıkanıklığım var.sanırın faranjitim nüksetti...canım bende ya epidural normal ya da epidural sezaryan olacağım.bebeğimi ilk ben ve babası görcek.bakalım eşime izin verecekler mi*
rüzgarcığım ben mi yeni gördüm yoksa daha önceden söylemişmiydin nisan verceksiniz ismini hı ne güzel.ismiyle yaşasın....
kızlar ebn çıkıyorum.hepinizi oğlumla öptük.kendinize iyi bakın.bye
ay şekerim biz yeni karar verdik isme. babamız anca beğendi.. zemuszemus
ah ben çook istemiştim kızımın adını nisan koymayı..
eşime beğendirememiştim.
o yüzden ben bayıldım senin kıza şimdiden :)
nisan kıpır kıpır, insanın içini açan bir isim bence..
böyle pembe beyaz, tatlı bi kız çocuğu canlanıyor gözümde nisan deyince ::)
adıyla yaşasın adı gibi güzel olsun inşallah..
ay ne güzel deniz her bişeyciğin bitmiş..bende hepüsü haır kızlar.Çanta da hazır.Doğum şeklini de normal istiyorum kısmetse...
Bir kendime çanta hazırlamadım onuda 15 inden sonra hazırlacammm
saol tatlım allah hepimizinkini korusunnn :sm_cool:
bende deli gibi normal doğum istyrum ,hemde her gece dua edyrum allahım ne olur bi aksilik çıkmasın normal yolla olsun,tek avazda kurtar rabbim beni ve benim gbi bekleyenleri diyorum,bu yolda hiçkimseyi oyalama.....
sancılarımı evde cekeyim,suyum gelsin ve ben tıpış tıpış sakince doğuma gideyim ne olur....
oğlumu kucağıma alıp evime döneyim .....
şimdilerde tek dileğim bu....
başka bişi gecmiyor aklımdan....
kıslarrr günaydınnn nasılsınız..herkesı bı dogum korkusudur sarmıs bende düşünmemeye calısıyorum valla..amannnnn vaktı gelınce yasıycaz zaten sımdıden düşünmeyelım canlarım yoksa kasarız kendımızı...:))) akışına bırakalım..
kıslarrr günaydınnn nasılsınız..herkesı bı dogum korkusudur sarmıs bende düşünmemeye calısıyorum valla..amannnnn vaktı gelınce yasıycaz zaten sımdıden düşünmeyelım canlarım yoksa kasarız kendımızı...:))) akışına bırakalım..
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize. nasılsınız cümleten sorayım?
amin özgecim al benden de o kadar benim de gönlümden geçen o ama allah hakkımızda hayırlısını versin de sağ salim alalım kuzucukları kucağımıza :ecrin_bebek:
varya 28 yaşına girdim o kadar çok uzağım ki ve özellikle araştırmıyorum sezeryan veya normal doğumun ayrıntılarını daha geçen gün öğrendim normal doğumun ameliayt masası deği de çatalda olduğunu onu da tesadüfen yani. pes diye bana denir herhalde :roflol:
gydın canım......
ya benim korku değil yaw....
ben düşünüyorum valla,hep aklımda ,bebeğime kavuşacağım anı iple çekiyorum....
bakalım eşim yanımda olcakmı,olmıycakmı,alacaklarmı onuda hiç bilmyrum.....
ben akışına bıraktım zaten sadece dua edyrum normal olsun diye....
canım maşallah oğluna çok çabuk iyileşiyor allah sağlık sıhhat versin oğlunakızlar oğluşum ameliyat olacak idrar deligi yanda oldugu için durumu çok iyi akcigerin büyümesi tamamlanmış şimdilik yogun bakıma alındı yarın gidecem ben kalacam yanında 1 ay boyunca yarın ameliyat olacak dualarınızı esirgemeyin olurmu mart başlarında yanımda kuzum inşallah
bende pazar günü işallah eksiklerimi alayım da başlayım hazırlamayabende hepüsü haır kızlar.Çanta da hazır.Doğum şeklini de normal istiyorum kısmetse...
Bir kendime çanta hazırlamadım onuda 15 inden sonra hazırlacammm
günaydın anım nerelerdesin yaaGünaydın güzel nisan anneleria.s.
bencede yaa bi ıkınacaz iki üçünüde çıkcakkıslarrr günaydınnn nasılsınız..herkesı bı dogum korkusudur sarmıs bende düşünmemeye calısıyorum valla..amannnnn vaktı gelınce yasıycaz zaten sımdıden düşünmeyelım canlarım yoksa kasarız kendımızı...:))) akışına bırakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?