2010 Nisan Anneleri

kızlar doğum konusu açılmış bende normal doğumu çook istiyorum inş bebek ters olmazda normal doğururum (
refiyecim dediğin çook doğru doğum anında yapacağımız tek şey Allah c.c sığınmak ona sığınacagız ve bol bol dua edeceğiz.. inşallah hepımız sağlıkla kucagımıza alacagız bebişlerimizi..

kızlar benım canım cok sıkkın eşimi dershaneden çağırdılar oraya gitti.. bende kendı evımdeyım .. tekım.. cok sıkıcı ama apartmanda kımseyı tanımıyorum ve bu cevrede hıc arkadasım yok sanırım zorlanacagım bıraz ben evde olmaktan.. oysa işteyken nasılda çıkmak ıcın can atıyordum.....................

günaydın nisan anneleri
benimde hiç bir şeyim hazır değil daha bebeğimin bir kaç giyeceği var ne yıkandı ne ütülendi daha yatağını da almadım anlayacağınız daha çok işimvar.haftaya iznim başlıyor ama 2 hafta daha çalışacağım.ondan sonra yaparım herşeyi inş.

bu arada doktorum resmen sezeryan taraftarı.ben normal istiyorum doktorum ben kadın olsam asla normal olmam dedi. benim isteğime bakmaz bir bahaneyle sezaryan yapar diye düşünüyorum.ayrıca 38. haftada alırız dedi bana saçma geldi bir sıkıntı yoksa neden alınsın.sizler ne dersiniz bu konuda kafam çok karıştı ya acaba doktor mu değiştireyim bir fikir verin ne olur

kızlar bişey diyecem adanadayım biliyonuz şimdi malum kış hep polar yada kışlık ee baharda da sıcak oluyor alsam giyemeyecem penyelerde hoşuma gitmiyor çabuk rengi soluyor yada sünüyor yani doğumdan sonra çok yıkanıyor yaa bi kaç yere baktım hoşuma gitmedi ne yapcam hiç bilmiyorum kararsızım evde var ama yeni olsun istiyorum fikri olan varmı

benim doktorum da öyle 10 hastası varsa mesela 8 ini sezeryan yapıyor ilk gittiğimde sormuştu ilk gebeliğin normalmiydi evet dedim hımmm dedi nomal istiyorum dedim o zaman konuşuruz dedi herşey yolunda giderse normal olsun istiyorum

günaydın hoşgeldin.

selam kızlar nasılsınız
a.s canım.hamdolsun seni sormalı?kankamız nasıl üzüyormu annesini?Benim pc bozuktu canım bi süre giremedim.Benden öncede sen yoktun ortalarda:)
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize. nasılsınız cümleten sorayım?
hoşgeldin anneee.Çoksükür sen nasılsın?

Günaydın selen.

Benim doktorda sezeryan taraftarı ama ben yinede normal düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı.

kızlar bi slm verip kaçmak gibi oldu ama komşum seslendi.. o da yeni uyanmış.. çamaşır toplarken konuştuk da accık.. kahvaltıya çağırdı.. gerçi öğlen yemeği ama olsun:))) dönüşte inş. girebilirim yine.. kahvaltı sonrası oturmaya kalmazsam2 saate burdayım..inş..

hepinizi çook öpüyorum.. sadece dua edin canlarım.. dünya duayla dönüyo derler... iyi günler herkesee...

Günaydın canımcığım.İnşallah edada olduğu gibi rahat bir şekilde olursun sezeryanı.opuyorumnanaktan

Afiyet bal şeker olsun yarasın utkumuza.

oğlumda çaşamba günü sancım başladı cuma günü akşam doğurdum 3 gün sürdü çok zor du ama çok güzeldi ama benim acemiliğim sancılar yarım saate 1 saatte gelirken ben hastaneye yattım deli gibi bunda 5 dk da bir geldiğinde gidecem öle düşünüyorum benimde oğlum ayetel kürsimi desen bildiğim bütün duaları okudum çok şükür sonunda oldu ama kucağıma vermişerdi bütün herşeyi unuttum yaa rabbbim herkese bu duyguyu yaşatsın
o kadar sancı çekmeme rağmen hala normal istiyorum bebeğini hissetmek çok güzel onun kokusunu almak ayyy doğurasım geldi

Ben penye aldım canım.Hastane odaları sıcak oluyor zaten.

aman aman dur hacerciğim hemen doğurma 2 ayımız var daha:))

yosuncum benimde pc bozuktu 1,5 ay yoktum annesini biraz üzüyo ama olsun hala mide bulantım devam ediyor tansiyon düşüklüğü de cabası tabiii sen nasılsın bebiş nasıl rahatınız ii dir umarım

neyse doğum şekline takmayayım fazla sanırım du etmekten başka çarem yok Allah hepimizin yardımcısı olsun...

yosuncum benimde pc bozuktu 1,5 ay yoktum annesini biraz üzüyo ama olsun hala mide bulantım devam ediyor tansiyon düşüklüğü de cabası tabiii sen nasılsın bebiş nasıl rahatınız ii dir umarım
İDARE EDİYORUZ CANIM.BENİMDE MİDE YANMALARI VE AĞRISI ÇOK FAZLA.HAYIRLI ŞİFALAR OLSUN HEPİMİZE.
neyse doğum şekline takmayayım fazla sanırım du etmekten başka çarem yok Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Amin inşallah selen.

sedacım ne gzl evindesin....
ama çalışan bir kadın için çok zor anlatamam bu zorluğu yaşadım bilirim ,4 yıldır evliğim ve hep çalışıyrorum,sadece 6 ay gibi bi süre evde kaldım ama bunalıma girdim diyebilirim...
seni öle ii anlıyorum ki.....
bu sabah eşimle konuşuyorumm,ben evde ne yapacağım diye,kimseyi tanımıyorum ve tanımakta istemiyroum,benim apartmanın aile binası zaten,kaynanam falan dibimde,onlarla 7 gün 24 saat nası gecer bilmiyorum tahammül sınırlarım ne alemde olur bilmiyorum....
hiç lohusalıkta cekemiycem kaynanamın misafirlerini,komşularını ama al mahkum....
evde durmak gözümde büyüyo....
şimdiden içime sıkıntısı çöktü çalışan için zor gercekten.....

mehtapcım hala mide sorunu yaşıyorsun ya valla ben bi aydır acayip rahatım o ilacı aldığımdan beri....keşke senin doktorun da önerseydi....
şimdi kramplarımda yok....
magnesyum içemiyordum ben mideme dokunuyordu,midem bulanıyordu içerken....
şimdi hepsini içeren kramplar içinde bi hap verdi ondada memnunum....
allahtan ben ilaç yanlısı değilim diyor doktorum ,bide ilaç vermeyi sevse ne olcak halim acep....

kızlarrr ben geldim yeni uyandım bugün de evdeyim. hatta pazartesi konuşup ayrılcam hergün evde olacam:) bir yandan kahvaltı yapıyom bir yandan sizlere bakıyom ben bir geçmişe bakıp geleyimopuyorumnanaktan

yosuncum az kaldı sabredecez ne yapalım artık bebeklerimiz için katlancaz demi az kaldı 2 ay neyse bebklerimi kucağımıza aldığımızda herşeyi unutacaz onun gülücüğü bize yetecek ağlamasını bile sevecez inşallah

slm kızlar,2 dk da olsa bir görüneyim dedim,doğum hikayelerini okudum biraz ağladım telaşla karışık korku ve heyecanla offf pufff yaklaşıyor yaa,istiyorumki hep içimde kalsın oğluşum.
bu arada doğum çantanızı hazırladınızmı cicişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…