bu arada doktorum resmen sezeryan taraftarı.ben normal istiyorum doktorum ben kadın olsam asla normal olmam dedi. benim isteğime bakmaz bir bahaneyle sezaryan yapar diye düşünüyorum.ayrıca 38. haftada alırız dedi bana saçma geldi bir sıkıntı yoksa neden alınsın.sizler ne dersiniz bu konuda kafam çok karıştı ya acaba doktor mu değiştireyim bir fikir verin ne olur
günaydın hoşgeldin.kıslarrr günaydınnn nasılsınız..herkesı bı dogum korkusudur sarmıs bende düşünmemeye calısıyorum valla..amannnnn vaktı gelınce yasıycaz zaten sımdıden düşünmeyelım canlarım yoksa kasarız kendımızı...:))) akışına bırakalım..
a.s canım.hamdolsun seni sormalı?kankamız nasıl üzüyormu annesini?Benim pc bozuktu canım bi süre giremedim.Benden öncede sen yoktun ortalarda:)selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin anneee.Çoksükür sen nasılsın?günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize. nasılsınız cümleten sorayım?
Günaydın selen.günaydın nisan anneleri
benimde hiç bir şeyim hazır değil daha bebeğimin bir kaç giyeceği var ne yıkandı ne ütülendi daha yatağını da almadım anlayacağınız daha çok işimvar.haftaya iznim başlıyor ama 2 hafta daha çalışacağım.ondan sonra yaparım herşeyi inş.
Benim doktorda sezeryan taraftarı ama ben yinede normal düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı.bu arada doktorum resmen sezeryan taraftarı.ben normal istiyorum doktorum ben kadın olsam asla normal olmam dedi. benim isteğime bakmaz bir bahaneyle sezaryan yapar diye düşünüyorum.ayrıca 38. haftada alırız dedi bana saçma geldi bir sıkıntı yoksa neden alınsın.sizler ne dersiniz bu konuda kafam çok karıştı ya acaba doktor mu değiştireyim bir fikir verin ne olur
Günaydın canımcığım.İnşallah edada olduğu gibi rahat bir şekilde olursun sezeryanı.opuyorumnanaktangünaydın kızlarr... herkese iyi günler ve hayırlı cumalar...
uykucu bi ane olaraktan bu saatte topiğe gelmek sıradan gibi oldu bana :)))
doğum konuşuluyo sanırım yine..ben neden kendimi üzmüyorum.. dert etmiyorum.. uykularım kaçmıyo acaba... bi de eda sezeryan oldu.. buda muhtemelen bi aksilik çıkmazsa öyle olucak.. ve 2. sezeryanını olanlar 2. daha da zor oluyo. diyolar ama ben nedense sadece duaediyorum ve o kadar bi relaksım ki anlatamam... kızımda da sedyeyle ameliyathaneye giderken de serum takılırken der narkoz verilirken de sadece ayetel kürsi okumuştum.. onlarca.. yüzlerceii belkide binlerce diyebilirim.. 1gün önceden yatmıştım hast.ye.. yattığım andan itibaren dilimdeydi.. ve belki deo yüzden rabbim hiç korku vermedi içime.. ne bayılırken ne ayılırken bi sorun yaşamadım.. uykudan uyanır gibi kolay oldu.. inşallahh bu da kolay.. sorunsuz olur ve inşallah sağlıkla kucağıma alır o miss kokusunu alırım yavrumunn...
ve inşallahh herkesistediği şekilde doğurur ve inşallah sorunsuz geçer.. ben o kadar istememe rağmen normal doğuramadım ve şimdi sadece rabbim hayırlısını ver diyorum....
kızlar bi slm verip kaçmak gibi oldu ama komşum seslendi.. o da yeni uyanmış.. çamaşır toplarken konuştuk da accık.. kahvaltıya çağırdı.. gerçi öğlen yemeği ama olsun:))) dönüşte inş. girebilirim yine.. kahvaltı sonrası oturmaya kalmazsam2 saate burdayım..inş..
hepinizi çook öpüyorum.. sadece dua edin canlarım.. dünya duayla dönüyo derler... iyi günler herkesee...
Ben penye aldım canım.Hastane odaları sıcak oluyor zaten.kızlar bişey diyecem adanadayım biliyonuz şimdi malum kış hep polar yada kışlık ee baharda da sıcak oluyor alsam giyemeyecem penyelerde hoşuma gitmiyor çabuk rengi soluyor yada sünüyor yani doğumdan sonra çok yıkanıyor yaa bi kaç yere baktım hoşuma gitmedi ne yapcam hiç bilmiyorum kararsızım evde var ama yeni olsun istiyorum fikri olan varmı
aman aman dur hacerciğim hemen doğurma 2 ayımız var daha:))oğlumda çaşamba günü sancım başladı cuma günü akşam doğurdum 3 gün sürdü çok zor du ama çok güzeldi ama benim acemiliğim sancılar yarım saate 1 saatte gelirken ben hastaneye yattım deli gibi bunda 5 dk da bir geldiğinde gidecem öle düşünüyorum benimde oğlum ayetel kürsimi desen bildiğim bütün duaları okudum çok şükür sonunda oldu ama kucağıma vermişerdi bütün herşeyi unuttum yaa rabbbim herkese bu duyguyu yaşatsın
o kadar sancı çekmeme rağmen hala normal istiyorum bebeğini hissetmek çok güzel onun kokusunu almak ayyy doğurasım geldi
İDARE EDİYORUZ CANIM.BENİMDE MİDE YANMALARI VE AĞRISI ÇOK FAZLA.HAYIRLI ŞİFALAR OLSUN HEPİMİZE.yosuncum benimde pc bozuktu 1,5 ay yoktum annesini biraz üzüyo ama olsun hala mide bulantım devam ediyor tansiyon düşüklüğü de cabası tabiii sen nasılsın bebiş nasıl rahatınız ii dir umarım
neyse doğum şekline takmayayım fazla sanırım du etmekten başka çarem yok Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?