kızlarrr ben geldim yeni uyandım bugün de evdeyim. hatta pazartesi konuşup ayrılcam hergün evde olacam:) bir yandan kahvaltı yapıyom bir yandan sizlere bakıyom ben bir geçmişe bakıp geleyimopuyorumnanaktan
slm kızlar,2 dk da olsa bir görüneyim dedim,doğum hikayelerini okudum biraz ağladım telaşla karışık korku ve heyecanla offf pufff yaklaşıyor yaa,istiyorumki hep içimde kalsın oğluşum.
bu arada doğum çantanızı hazırladınızmı cicişler.
kızlarrr ben geldim yeni uyandım bugün de evdeyim. hatta pazartesi konuşup ayrılcam hergün evde olacam:) bir yandan kahvaltı yapıyom bir yandan sizlere bakıyom ben bir geçmişe bakıp geleyimopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım.....
ben içimden bir an önce sağlıkla çıksın kollarımda olsun istrym....
onu özlüyorum ve her gecen gün daha da yanımda olmasını istrym..
sen yoksun nerelerdesin.....
Sen başedersin sana güveniyorum Özgeciğim.sedacım ne gzl evindesin....
ama çalışan bir kadın için çok zor anlatamam bu zorluğu yaşadım bilirim ,4 yıldır evliğim ve hep çalışıyrorum,sadece 6 ay gibi bi süre evde kaldım ama bunalıma girdim diyebilirim...
seni öle ii anlıyorum ki.....
bu sabah eşimle konuşuyorumm,ben evde ne yapacağım diye,kimseyi tanımıyorum ve tanımakta istemiyroum,benim apartmanın aile binası zaten,kaynanam falan dibimde,onlarla 7 gün 24 saat nası gecer bilmiyorum tahammül sınırlarım ne alemde olur bilmiyorum....
hiç lohusalıkta cekemiycem kaynanamın misafirlerini,komşularını ama al mahkum....
evde durmak gözümde büyüyo....
şimdiden içime sıkıntısı çöktü çalışan için zor gercekten.....
Çekeceğim 2 ay daha ne yapayım.Akşam ölüyorum sandım yanma ve ağrıdanmehtapcım hala mide sorunu yaşıyorsun ya valla ben bi aydır acayip rahatım o ilacı aldığımdan beri....keşke senin doktorun da önerseydi....
şimdi kramplarımda yok....
magnesyum içemiyordum ben mideme dokunuyordu,midem bulanıyordu içerken....
şimdi hepsini içeren kramplar içinde bi hap verdi ondada memnunum....
allahtan ben ilaç yanlısı değilim diyor doktorum ,bide ilaç vermeyi sevse ne olcak halim acep....
Ohh keyif senin keyf Tuğbacığım.Benim yerimede keyf yap:)kızlarrr ben geldim yeni uyandım bugün de evdeyim. hatta pazartesi konuşup ayrılcam hergün evde olacam:) bir yandan kahvaltı yapıyom bir yandan sizlere bakıyom ben bir geçmişe bakıp geleyimopuyorumnanaktan
İnşallah canım inşallah tek temennimiz bu.yosuncum az kaldı sabredecez ne yapalım artık bebeklerimiz için katlancaz demi az kaldı 2 ay neyse bebklerimi kucağımıza aldığımızda herşeyi unutacaz onun gülücüğü bize yetecek ağlamasını bile sevecez inşallah
a.s canım.Hoşgeldin.Ben hazırlamadım daha.Ayın 10 unda randevum var ondan sonra inşallah hazırlayayım diyorum.slm kızlar,2 dk da olsa bir görüneyim dedim,doğum hikayelerini okudum biraz ağladım telaşla karışık korku ve heyecanla offf pufff yaklaşıyor yaa,istiyorumki hep içimde kalsın oğluşum.
slm kızlar,2 dk da olsa bir görüneyim dedim,doğum hikayelerini okudum biraz ağladım telaşla karışık korku ve heyecanla offf pufff yaklaşıyor yaa,istiyorumki hep içimde kalsın oğluşum.
Yosunum bende daha hazırlamadım dediğin gibi benm de 10-11i gibi randevum var bu yeni hastenemiz ve dr.umuz,o yüzden daha paniğim,biz de ondan sonra hazırlığa giricez kısmetse
hemşerim nbr,mevsimlik alıcam ben penyenin iyisi var ya kalın oluyor biraz.polar değil ama ,birde sabahlık iyi olur bizim adanada hava durumuna göre.kızlar bişey diyecem adanadayım biliyonuz şimdi malum kış hep polar yada kışlık ee baharda da sıcak oluyor alsam giyemeyecem penyelerde hoşuma gitmiyor çabuk rengi soluyor yada sünüyor yani doğumdan sonra çok yıkanıyor yaa bi kaç yere baktım hoşuma gitmedi ne yapcam hiç bilmiyorum kararsızım evde var ama yeni olsun istiyorum fikri olan varmı
benim doktorum da öyle 10 hastası varsa mesela 8 ini sezeryan yapıyor ilk gittiğimde sormuştu ilk gebeliğin normalmiydi evet dedim hımmm dedi nomal istiyorum dedim o zaman konuşuruz dedi herşey yolunda giderse normal olsun istiyorum
sanırım sende adanadaydın sakıncası yoksa hangi hastaneye gidecen yaa benimki sezeryancının teki yaa bende normal istiyorum ne yapayım hiç bilmiyorum üniversale gidiyorum orta doğu ii diyolar ama bilmiyorum yaa kararsızım
özelden mesaj attım sana
ay canım nazlıcım inan tam aradığım şey süper bu baba-anne t-shirtleri ayyy hediyemi buldum galiba. bir kaç ay önce bende pierre cardin de baba oğulSEVGİLİ TİŞÖRTLERİ Aşkınıza Özel 2 ADET T-Shirt, #23245331 Gittigidiyor.com
kızlar ben bunu sevdim. tencere kapak olanı ne dersiniz çok mu basit???
yada bu
Aşkın Çekim Kuvveti | Çifte Kumru | tish-o Mağaza
kızlar birde 7 sayfada bebeğimin annnesi babası tişörtü var çooookk güzel.. onu alıcam sanırım
kız sen nerelerdesin neden kayboldun ortadan hesap ver bakalımopuyorumnanaktanslm kızlar,2 dk da olsa bir görüneyim dedim,doğum hikayelerini okudum biraz ağladım telaşla karışık korku ve heyecanla offf pufff yaklaşıyor yaa,istiyorumki hep içimde kalsın oğluşum.
hoşbulduk tatlım. valla evde olmak garip gözüm evin her köşesine takılıyo temizlik düzenleme yapmak istiyom. aklım hep ev işlerinde kalıyo ama halim yok tembelim yapamıyomkaydirigubbakcemile3 dışarda da işlerim var hiiiççç çıkasım yok valla. yine de işyerinde olmaktansa evde iş yapmayı tercih ederim 6 yıldır en uzun aram 3 haftalık işsizlik oldu. artık azıcık dinleneyim dimi ama:)tubacım hoşgeldin canım....
çalışan biri için evde durmak nası bi duygu,ben yapamam diyorum.....
ya aslında evini seven için zor bi durum değildir,pc elinin altında,ev sıcak,kafan rahatsa neden sorun olsun değilmi.....
ajhh ahh bazen imreniyourm valla evde olanlara.....
ben hala dükkan köşelerindeyim....ama içimden evde durmak gelmiyor ne yapayım....
aynen canım bayılıyom bende gece oturup öğlene kadar yatmayakaydirigubbakcemile3tarhancm valla tek olmadığıma sevindim uyku konusunda,gece 3-4lere kadar oturuyorm film filan izleiyorm uykum gelmiyo,sabahlarıda uyanmayı bilmiyorz oğluşumla 12 yi buluyor ayıptır söylemesikaydirigubbakcemile3
hemşerim nbr,mevsimlik alıcam ben penyenin iyisi var ya kalın oluyor biraz.polar değil ama ,birde sabahlık iyi olur bizim adanada hava durumuna göre.
ben bu arada hastanemi değiştirdim özel ziyapaşa kadındoğum a başladm,(bayram bukan)hakkımda hayırlısı olsun inşallah.orası sadece normal doğum yaptırıyor,aksi durumlarda ortadoğuya sevk ediliyormuş hasta.bne de normal istiyorm epidural tabiikaydirigubbakcemile3
sağolcanım işte pazar günü bakacam pijama takımlarınada bakalım artık bi sıcak bi soğuk nasıl olur hiç bilmiyorum valla üşütmezsek adana gibi bi yerde ii valla
yaa sezeryandan çok korkuyom bide 15 gün yatsam bakacak kimse yok eşimde herşeye koşturamazki inşallah normal olur benim için daha ii bi aksilik olmazsa tabii
özel ziyapşayı hiç görmedim gitmedim bi orayada bakayım doğumu konuştunuzmu ne kadar istiyor fiyat durumu nasıl bende epidural istiyorum bakalım hayırlısı
slm kızlar nasılsınız hacerciğim,tuğbacığım,civcivciğim
bende deli gibi normal doğum istyrum ,hemde her gece dua edyrum allahım ne olur bi aksilik çıkmasın normal yolla olsun,tek avazda kurtar rabbim beni ve benim gbi bekleyenleri diyorum,bu yolda hiçkimseyi oyalama.....
sancılarımı evde cekeyim,suyum gelsin ve ben tıpış tıpış sakince doğuma gideyim ne olur....
oğlumu kucağıma alıp evime döneyim .....
şimdilerde tek dileğim bu....
başka bişi gecmiyor aklımdan....
slm kızlar nasılsınız hacerciğim,tuğbacığım,civcivciğim
günaydın kızlarr... herkese iyi günler ve hayırlı cumalar...
uykucu bi ane olaraktan bu saatte topiğe gelmek sıradan gibi oldu bana :)))
doğum konuşuluyo sanırım yine..ben neden kendimi üzmüyorum.. dert etmiyorum.. uykularım kaçmıyo acaba... bi de eda sezeryan oldu.. buda muhtemelen bi aksilik çıkmazsa öyle olucak.. ve 2. sezeryanını olanlar 2. daha da zor oluyo. diyolar ama ben nedense sadece duaediyorum ve o kadar bi relaksım ki anlatamam... kızımda da sedyeyle ameliyathaneye giderken de serum takılırken der narkoz verilirken de sadece ayetel kürsi okumuştum.. onlarca.. yüzlerceii belkide binlerce diyebilirim.. 1gün önceden yatmıştım hast.ye.. yattığım andan itibaren dilimdeydi.. ve belki deo yüzden rabbim hiç korku vermedi içime.. ne bayılırken ne ayılırken bi sorun yaşamadım.. uykudan uyanır gibi kolay oldu.. inşallahh bu da kolay.. sorunsuz olur ve inşallah sağlıkla kucağıma alır o miss kokusunu alırım yavrumunn...
ve inşallahh herkesistediği şekilde doğurur ve inşallah sorunsuz geçer.. ben o kadar istememe rağmen normal doğuramadım ve şimdi sadece rabbim hayırlısını ver diyorum....
kızlar doğum konusu açılmış bende normal doğumu çook istiyorum inş bebek ters olmazda normal doğururum(
refiyecim dediğin çook doğru doğum anında yapacağımız tek şey Allah c.c sığınmak ona sığınacagız ve bol bol dua edeceğiz.. inşallah hepımız sağlıkla kucagımıza alacagız bebişlerimizi..
kızlar benım canım cok sıkkın eşimi dershaneden çağırdılar oraya gitti.. bende kendı evımdeyım .. tekım.. cok sıkıcı ama apartmanda kımseyı tanımıyorum ve bu cevrede hıc arkadasım yok sanırım zorlanacagım bıraz ben evde olmaktan.. oysa işteyken nasılda çıkmak ıcın can atıyordum.....................
a.s. cnm biz iyiyiz oğluşumla teyzesi sağol umarım sende meleğinde iyisinizdrolumunekankayizsmile
hoşgeldin canım iiyiym çok şükür sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?