2010 Nisan Anneleri

kızlarrr ben geldim yeni uyandım bugün de evdeyim. hatta pazartesi konuşup ayrılcam hergün evde olacam:) bir yandan kahvaltı yapıyom bir yandan sizlere bakıyom ben bir geçmişe bakıp geleyimopuyorumnanaktan

tubacım hoşgeldin canım....
çalışan biri için evde durmak nası bi duygu,ben yapamam diyorum.....
ya aslında evini seven için zor bi durum değildir,pc elinin altında,ev sıcak,kafan rahatsa neden sorun olsun değilmi.....
ajhh ahh bazen imreniyourm valla evde olanlara.....
ben hala dükkan köşelerindeyim....ama içimden evde durmak gelmiyor ne yapayım....

hoşgeldin canım.....
ben içimden bir an önce sağlıkla çıksın kollarımda olsun istrym....
onu özlüyorum ve her gecen gün daha da yanımda olmasını istrym..

sen yoksun nerelerdesin.....

kızlarrr ben geldim yeni uyandım bugün de evdeyim. hatta pazartesi konuşup ayrılcam hergün evde olacam:) bir yandan kahvaltı yapıyom bir yandan sizlere bakıyom ben bir geçmişe bakıp geleyimopuyorumnanaktan

tarhancm valla tek olmadığıma sevindim uyku konusunda,gece 3-4lere kadar oturuyorm film filan izleiyorm uykum gelmiyo,sabahlarıda uyanmayı bilmiyorz oğluşumla 12 yi buluyor ayıptır söylemesikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım.....
ben içimden bir an önce sağlıkla çıksın kollarımda olsun istrym....
onu özlüyorum ve her gecen gün daha da yanımda olmasını istrym..

sen yoksun nerelerdesin.....

hoşbuldum cnmcğmopuyorumnanaktan
annemlerde ancak nete girebiliyorm cnm,o da eğer kardeşimden fırsat kalırsa(çalışıyordu şimdi evde) oğlumla büyüyüp gidiyorz işte,öğlen kalkıyorz karnımızı doyurduk filan derken ev işi mağlum,sonra akşam yemek faslı,son olarak dizi kuşağı başlayınca kendimizi kaybediyorz.bir bakmışımki 30.hafta yı devirmişizkaydirigubbakcemile2
kociş de meraklı hemen kucağa almak konusunda oğlumuzu,bana diyorki ne o korkuyomusun diyo,ben de dedimki belli olmuyomu ordan bakılınca senağlama korkuyormmmm

Sen başedersin sana güveniyorum Özgeciğim.

Çekeceğim 2 ay daha ne yapayım.Akşam ölüyorum sandım yanma ve ağrıdan

Ohh keyif senin keyf Tuğbacığım.Benim yerimede keyf yap:)
İnşallah canım inşallah tek temennimiz bu.

a.s canım.Hoşgeldin.Ben hazırlamadım daha.Ayın 10 unda randevum var ondan sonra inşallah hazırlayayım diyorum.

Yosunum bende daha hazırlamadım dediğin gibi benm de 10-11i gibi randevum var bu yeni hastenemiz ve dr.umuz,o yüzden daha paniğim,biz de ondan sonra hazırlığa giricez kısmetse

hoşgeldin canım hiç sorma valla 2 ay kaldı ben hazırlamadım daha eksiklerim var pazar günü alayım da hafta içi hazırlarım inşallah

Yosunum bende daha hazırlamadım dediğin gibi benm de 10-11i gibi randevum var bu yeni hastenemiz ve dr.umuz,o yüzden daha paniğim,biz de ondan sonra hazırlığa giricez kısmetse

sanırım sende adanadaydın sakıncası yoksa hangi hastaneye gidecen yaa benimki sezeryancının teki yaa bende normal istiyorum ne yapayım hiç bilmiyorum üniversale gidiyorum orta doğu ii diyolar ama bilmiyorum yaa kararsızım
özelden mesaj attım sana

Son düzenleme:
hemşerim nbr,mevsimlik alıcam ben penyenin iyisi var ya kalın oluyor biraz.polar değil ama ,birde sabahlık iyi olur bizim adanada hava durumuna göre.

ben bu arada hastanemi değiştirdim özel ziyapaşa kadındoğum a başladm,(bayram bukan)hakkımda hayırlısı olsun inşallah.orası sadece normal doğum yaptırıyor,aksi durumlarda ortadoğuya sevk ediliyormuş hasta.bne de normal istiyorm epidural tabiikaydirigubbakcemile3

cnm özelden cvp verdim kontrol edersin :teselli:

ay canım nazlıcım inan tam aradığım şey süper bu baba-anne t-shirtleri ayyy hediyemi buldum galiba. bir kaç ay önce bende pierre cardin de baba oğul
t-shirt leri görmüştüm. aynı t-shirt bir çocuk boyu birde baba boyu vardı. ama onun için oğluşun 5 yaşına falan gelmesi lazımdı.
yalnız beden konusunu nasıl çözeceksin canım ben arayıp danışayım boylarımızı kilolarımızı söyliyeyim bedeni onlar önersin diyorumzemuszemus

kız sen nerelerdesin neden kayboldun ortadan hesap ver bakalımopuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım. valla evde olmak garip gözüm evin her köşesine takılıyo temizlik düzenleme yapmak istiyom. aklım hep ev işlerinde kalıyo ama halim yok tembelim yapamıyomkaydirigubbakcemile3 dışarda da işlerim var hiiiççç çıkasım yok valla. yine de işyerinde olmaktansa evde iş yapmayı tercih ederim 6 yıldır en uzun aram 3 haftalık işsizlik oldu. artık azıcık dinleneyim dimi ama:)
canım senin kendi dükkanın olduğu için senin için evin gibidir heralde ben başkalarının yanında çalışıyodum. dikkatim dağınık suçluluk hissediyom boşa maaş alıyomuşum gibi. işim de stresli biraz. ama sen yinede ufak ufak evine alış hayatım. eşim geçen gün dedi ki ''ayrıl işten azıcık oğluş da dinlensin ona bir bakalım besleyelim son 2 ayında'' dedi. düşündüm çok mantıklı geldi :asigim:
tarhancm valla tek olmadığıma sevindim uyku konusunda,gece 3-4lere kadar oturuyorm film filan izleiyorm uykum gelmiyo,sabahlarıda uyanmayı bilmiyorz oğluşumla 12 yi buluyor ayıptır söylemesikaydirigubbakcemile3
aynen canım bayılıyom bende gece oturup öğlene kadar yatmayakaydirigubbakcemile3

sağolcanım işte pazar günü bakacam pijama takımlarınada bakalım artık bi sıcak bi soğuk nasıl olur hiç bilmiyorum valla üşütmezsek adana gibi bi yerde ii valla

yaa sezeryandan çok korkuyom bide 15 gün yatsam bakacak kimse yok eşimde herşeye koşturamazki inşallah normal olur benim için daha ii bi aksilik olmazsa tabii
özel ziyapşayı hiç görmedim gitmedim bi orayada bakayım doğumu konuştunuzmu ne kadar istiyor fiyat durumu nasıl bende epidural istiyorum bakalım hayırlısı

slm kızlar nasılsınız hacerciğim,tuğbacığım,civcivciğim

inşallah aksilik olmazsa ben de normal istiyorm ve burası epidural de iyi diye biliyorum,birde burası sadece kadın doğum ve çocuk üzerine olduğu için daha güvenilir geldi bize,doğumu henüz konuşmadık haftaya gidince konuşacağız.fiyatları da özelden atayimsana

Ayyy evet yaa bende normal doğum istiyorum.Bir mani olmazsa da normal doğum yapacağım.Doktorum da zaten normal taraftarı mümkün olduğunca sezeryan yapmıyor.Normal doğumu destekliyor.:sm_cool:Beni o kadar çok korkutuyorlar ki normal doğumdan ama ben yılmam korkamam.sositosositoNormal de normal....:lepi:

oyy refişim hoşgeldin ama gitmişsin galiba....olumunekankayizsmilebilmiyorumkismile
Dua çok önemli yaaa.Katılıyorum..İnşallah sapasağlam yaparız doğumlarımızı...:CüvCüv:

benneyaptımki neden sıkıldın ki canım yaa...olsun tanıma.Evini gez.Naptın ne ettin bak.Ufak ufak hazırlıklarını yap evinin sadece senken sesssizken tadını cıkart az kaldı cünkü 2 ayı bulmaz kalabalık olacakalkisalkisalkis

a.s. cnm biz iyiyiz oğluşumla teyzesi sağol umarım sende meleğinde iyisinizdrolumunekankayizsmile

hoşgeldin canım iiyiym çok şükür sen nasılsın canım

sağolun teyzoşlar bizde şükürler olsun iyiyiz ne yapalım evde devamlı şu köşenin tozunu alayım şunu pişireyim şurayı sileyim derken zamn geçiriyoruz doğumdan konuşulmuş sanırım bende normal çok istiyorum dün akşam annemdeydim annem beni gaza getiriyo illa normal oluyosa normal yap diye en sağlıklısı diye kızlar genelde annelerine çekermiş annem kardeşimin doğumunu anlattıda çok güldüm dün annem diyoki ben hiç öyle aşırı ne sende ne kardeşinde sancı çektim diyo uykum geliyo gibi doğurudum sizleri diyo sadece iki üç kere ıhh ıhh dedim diyo ebe gelmiş demişki aaaa çocuğun kafası çıkmış demiş annem diyoki kardeşini az daha ben hastahanede kendim doğurcaktım diyo o kadar güzel geçirmişki doğumlarını bana biraz moral verdi ayrıca merak etme kimseninki orada kalmadı kızım dedi elbette hayırlısıyla doğuracaksın dedi kucağına aldığındada dünyadaki bütün acılara değermiş kokusu diyeceksin dedi :gitme: çok güzel bişey yaa anne olmak onun tepiklerini hissetmek konuşmak kucağımıza alıncada kokusunu içimize çekmek sanırım dünyadaki en güzel koku olacak bizler için ben hala bu arada spinal sezeryandan yanayım annem bile beni vazgeçiremedi bakalımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…