kızlarrr ben geldim yeni uyandım bugün de evdeyim. hatta pazartesi konuşup ayrılcam hergün evde olacam:) bir yandan kahvaltı yapıyom bir yandan sizlere bakıyom ben bir geçmişe bakıp geleyimopuyorumnanaktan
sağolun teyzoşlar bizde şükürler olsun iyiyiz ne yapalım evde devamlı şu köşenin tozunu alayım şunu pişireyim şurayı sileyim derken zamn geçiriyoruz doğumdan konuşulmuş sanırım bende normal çok istiyorum dün akşam annemdeydim annem beni gaza getiriyo illa normal oluyosa normal yap diye en sağlıklısı diye kızlar genelde annelerine çekermiş annem kardeşimin doğumunu anlattıda çok güldüm dün annem diyoki ben hiç öyle aşırı ne sende ne kardeşinde sancı çektim diyo uykum geliyo gibi doğurudum sizleri diyo sadece iki üç kere ıhh ıhh dedim diyo ebe gelmiş demişki aaaa çocuğun kafası çıkmış demiş annem diyoki kardeşini az daha ben hastahanede kendim doğurcaktım diyo o kadar güzel geçirmişki doğumlarını bana biraz moral verdi ayrıca merak etme kimseninki orada kalmadı kızım dedi elbette hayırlısıyla doğuracaksın dedi kucağına aldığındada dünyadaki bütün acılara değermiş kokusu diyeceksin dedi :gitme: çok güzel bişey yaa anne olmak onun tepiklerini hissetmek konuşmak kucağımıza alıncada kokusunu içimize çekmek sanırım dünyadaki en güzel koku olacak bizler için ben hala bu arada spinal sezeryandan yanayım annem bile beni vazgeçiremedi bakalımolumunekankayizsmile
selaaaammmm. ütü arası gireyim dedim. herifimle anlaştık sevgililer gününde ve doğum günümde -ayın 28 oluyo- oğluşa hediye alcak. zaten benim koyduğum kural gereği sadece o bana alır sevgililer günü hediyesi. doğum kesin sezeryan da beni şu lavman ve sonda fikri geriyooo. hiç hoşlaşmam ööle şeylerden. pijamam hala yok. bi de çanta bulamadım. evdekiler ya büyük ya küçük. battaniye, sabahlık falan küçüğe sığmıyoo. bi de emzirme sütyeni veya atleti yerine kendi kullandığımız sütyeni götürsek ne olur yav? ben sevmiyom onları.
meraba tatlımmm iyiyim evdeyim ya 2 çamaşır asıp geliyom oturuyom evde çok iş var yapmaya gönlüm yok:) sen nasılsın tatlım görüşemiyoz bu aralaropuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız hacerciğim,tuğbacığım,civcivciğim
tatlım darısı başına valla evde olmak sabah uyanıpda işe gitmicek olmak harika yalnız insan evde oturunca farkediliyo evde de yapcak çok iş varmış ayolkaydirigubbakcemile3Ohh valla ne güzel evdesin bende 15 ind evdeyim kısmetse inşallahhhh.:Saruboceq:
Raporumu alacağım o gün.Ve mis gibi ev hayatım başalyacak.Tabi ya geç bile kaldın tuğba.Bence hemen ayrılmalıydınboshayallersmile
zehirciğim canım şükürler olsun iyiyim canım dün akşam anneanede kaldık kızımla bir hazırlıklar bir hazırlıklar annem benden daha heyecanlı canım sorma şimdide kahvaltı hazırlayacağım canım kocamn öptüm seni gel buyur beraber yapalım kahvaltı bizim dünüre söylüyoz gel diye gelmiyo damadımı getirmiyo kahvaltıya
kızlar bu gece rüyamda oğlumu dünyaya getirmiştim.ablamda hamileya peş peşe giriyoruz doğuma.önce ablam sonra ben.ne oluyosa bebeği emzirmeyi unutuyorum akşama kadar.emzirmeye gittiğimde bebeğin üstü o kadar kalınki yüzünü en son görüyorum.sarışın yeşil gözlü beyaz tenli çok güzel bir bebek.....emziriyorum bebeğimi...bebeğimde göğsümü öyle bi tutuyoki bırakmıyo nerdeyse.....
hayırlı alışverişler canım güle güle:a015::asigim:
ben hala çantamı hazırlıycam öle duruyo herseyim hazır aslında ya ne tembel anneyim ben ....
bu tembellikle en son ben doğururum kesin:)))
zehircim ben baştan beri normali hiç düşünmedim zaten kötü bi deneyim yaşadığım için hep korktum..önümüzdeki hafta doktorumla karar vericem spinal veya epidurale..
hadi yaaa.Abooo valla korkuyorum artık....
günaydın kızlarrr..
ben hala yataktan kalkamadım:)) kalktıgımda kahvaltı işi ve sonra ev temızlığı bana bakıyor( üşenıyorum:)) iş hayatına alışkın olanlar için ev zormuş...
günaydın kızlar :)
oo bu sabaha hızlı başlamışsınız :)
doğum şekilleri, hastane çantaları, sevgililer günü falan..
ay biz 18 yaşımdan beri birlikteyiz eşimle.. içimiz kurudu artık sevgililer günü falan kutlamıyoruz. bi evlilik yıldönümünü önemserim, onun dışında hediyeleşmeyiz pek.
ayy zaten paralar suyunu çekti, anca dila hanıma para saçma halindeyiz :)
ama nazlıydı galiba tişört linkleri veren, bayıldım onlara. çok hoşlar :)
doğum meselesine gelinceee..ben deli gibi korkuyorum normal doğumdan valla.
bu gidişle sezaryen yolları görünür bana. ama genel anestezi istemiyorum, uyanık olayım hemen göreyim kızımı inşallah :)
ay hastane çantası meselesinde ise, özgecim, en tembel nisan annesi pozisyonunu sana kaptırmıyorum şekerim.
daha kızımın eşyaları yıkanmadı. odası yerleşmedi. halısı perdesi yok. benim doğum ve sonrasında giymek için tek bir geceliğim, kıyafetim, bişeyim yok
cırcıbıl oturuyorum.
kar yetmiyordu, bi de hastalık çıktı başıma.. bi toparlansam halletsem işleri, hep takıntı kafamda..
sinir oluyorum...
şubat annelerine falan baksanıza.. millet erkenden doğuruyo..
30. haftaya da girdim, brrrr... heyecan basıyo..
eksikleri tamamlamam lazımmmmm
günaydın kızlarrrr nasılsınız? bizim ne çantamız ne odamız hazır yaww. bizde çok mu ağırdan alıyoz sizce? bütün gün gezioz nisanlaaa. bayanssulusmile
bende hepüsü haır kızlar.Çanta da hazır.Doğum şeklini de normal istiyorum kısmetse...
Bir kendime çanta hazırlamadım onuda 15 inden sonra hazırlacammm
bende deli gibi normal doğum istyrum ,hemde her gece dua edyrum allahım ne olur bi aksilik çıkmasın normal yolla olsun,tek avazda kurtar rabbim beni ve benim gbi bekleyenleri diyorum,bu yolda hiçkimseyi oyalama.....
sancılarımı evde cekeyim,suyum gelsin ve ben tıpış tıpış sakince doğuma gideyim ne olur....
oğlumu kucağıma alıp evime döneyim .....
şimdilerde tek dileğim bu....
başka bişi gecmiyor aklımdan....
selam kızlar nasılsınız
Günaydın güzel nisan anneleria.s.
kıslarrr günaydınnn nasılsınız..herkesı bı dogum korkusudur sarmıs bende düşünmemeye calısıyorum valla..amannnnn vaktı gelınce yasıycaz zaten sımdıden düşünmeyelım canlarım yoksa kasarız kendımızı...:))) akışına bırakalım..
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize. nasılsınız cümleten sorayım?
varya 28 yaşına girdim o kadar çok uzağım ki ve özellikle araştırmıyorum sezeryan veya normal doğumun ayrıntılarını daha geçen gün öğrendim normal doğumun ameliayt masası deği de çatalda olduğunu onu da tesadüfen yani. pes diye bana denir herhalde :roflol:
günaydın kızlarr... herkese iyi günler ve hayırlı cumalar...
meraba canim hosgeldin ,nasilsin
uykucu bi ane olaraktan bu saatte topiğe gelmek sıradan gibi oldu bana :)))doğum konuşuluyo sanırım yine..ben neden kendimi üzmüyorum.. dert etmiyorum.. uykularım kaçmıyo acaba... bi de eda sezeryan oldu.. buda muhtemelen bi aksilik çıkmazsa öyle olucak.. ve 2. sezeryanını olanlar 2. daha da zor oluyo. diyolar ama ben nedense sadece duaediyorum ve o kadar bi relaksım ki anlatamam... kızımda da sedyeyle ameliyathaneye giderken de serum takılırken der narkoz verilirken de sadece ayetel kürsi okumuştum.. onlarca.. yüzlerceii belkide binlerce diyebilirim.. 1gün önceden yatmıştım hast.ye.. yattığım andan itibaren dilimdeydi.. ve belki deo yüzden rabbim hiç korku vermedi içime.. ne bayılırken ne ayılırken bi sorun yaşamadım.. uykudan uyanır gibi kolay oldu.. inşallahh bu da kolay.. sorunsuz olur ve inşallah sağlıkla kucağıma alır o miss kokusunu alırım yavrumunn...
ve inşallahh herkesistediği şekilde doğurur ve inşallah sorunsuz geçer.. ben o kadar istememe rağmen normal doğuramadım ve şimdi sadece rabbim hayırlısını ver diyorum....
canim senin doktor paragöz bisey sanirimbu arada doktorum resmen sezeryan taraftarı.ben normal istiyorum doktorum ben kadın olsam asla normal olmam dedi. benim isteğime bakmaz bir bahaneyle sezaryan yapar diye düşünüyorum.ayrıca 38. haftada alırız dedi bana saçma geldi bir sıkıntı yoksa neden alınsın.sizler ne dersiniz bu konuda kafam çok karıştı ya acaba doktor mu değiştireyim bir fikir verin ne olur
slm kızlar,2 dk da olsa bir görüneyim dedim,doğum hikayelerini okudum biraz ağladım telaşla karışık korku ve heyecanla offf pufff yaklaşıyor yaa,istiyorumki hep içimde kalsın oğluşum.
bu arada doğum çantanızı hazırladınızmı cicişler.
ayşeciğim sen nasılsın canım görüşemedik yaa maşallah canım sana bütün herşeyiniz hzırmış bende bikaç eksik bişeyler var duruyo bakalım canım onlarıda halledersek tamam olcak şimdi makinada kızımın uyku seti yıkanıyo daha kendime iç çamaşırı birde göğüs pedi alıcam birde bebişime biberon o kadar
sizin başladı mı yav, benim ayak evdeki hiç bişeye sığmıyoo. 36 numara giyen ben şimdi adamın 42 numara ayakkabılarına göz diktim. sol ayağım oldu sana davul.
inşallah canım bol bol görüşrüz o zamn hem başında patron zımbırtın olmaz canım daha güzel konuşuruzkaydirigubbakcemile5Valla ya görüşemedik ama merak etme sen cnaım.15 inde sonra inşallah görüşeceğiz.Eve çıkacağım yaaa..
Aaaa seninde herşeyin bitmişDaha benim yıkanacaklarım var.Benim pijamalarım falan.Kıyamam ama ben giymeye yaaa.Normal doğumda acaba bişiler verek mi hastane.....
çantam yok ama herifime ütü yaparken gösteriyorum. bunlar bunlar alınacak diye. bi de hastanenin verdiği listeyi tuvalet aynasına astım. hani olurda aniden doğurursam bakıp bakıp hazırlasın getirsin bana.
meraba tatlımmm iyiyim evdeyim ya 2 çamaşır asıp geliyom oturuyom evde çok iş var yapmaya gönlüm yok:) sen nasılsın tatlım görüşemiyoz bu aralaropuyorumnanaktan
tatlım darısı başına valla evde olmak sabah uyanıpda işe gitmicek olmak harika yalnız insan evde oturunca farkediliyo evde de yapcak çok iş varmış ayolkaydirigubbakcemile3
sağolun teyzoşlar bizde şükürler olsun iyiyiz ne yapalım evde devamlı şu köşenin tozunu alayım şunu pişireyim şurayı sileyim derken zamn geçiriyoruz doğumdan konuşulmuş sanırım bende normal çok istiyorum dün akşam annemdeydim annem beni gaza getiriyo illa normal oluyosa normal yap diye en sağlıklısı diye kızlar genelde annelerine çekermiş annem kardeşimin doğumunu anlattıda çok güldüm dün annem diyoki ben hiç öyle aşırı ne sende ne kardeşinde sancı çektim diyo uykum geliyo gibi doğurudum sizleri diyo sadece iki üç kere ıhh ıhh dedim diyo ebe gelmiş demişki aaaa çocuğun kafası çıkmış demiş annem diyoki kardeşini az daha ben hastahanede kendim doğurcaktım diyo o kadar güzel geçirmişki doğumlarını bana biraz moral verdi ayrıca merak etme kimseninki orada kalmadı kızım dedi elbette hayırlısıyla doğuracaksın dedi kucağına aldığındada dünyadaki bütün acılara değermiş kokusu diyeceksin dedi :gitme: çok güzel bişey yaa anne olmak onun tepiklerini hissetmek konuşmak kucağımıza alıncada kokusunu içimize çekmek sanırım dünyadaki en güzel koku olacak bizler için ben hala bu arada spinal sezeryandan yanayım annem bile beni vazgeçiremedi bakalımolumunekankayizsmile
selaaaammmm. ütü arası gireyim dedim. herifimle anlaştık sevgililer gününde ve doğum günümde -ayın 28 oluyo- oğluşa hediye alcak. zaten benim koyduğum kural gereği sadece o bana alır sevgililer günü hediyesi. doğum kesin sezeryan da beni şu lavman ve sonda fikri geriyooo. hiç hoşlaşmam ööle şeylerden. pijamam hala yok. bi de çanta bulamadım. evdekiler ya büyük ya küçük. battaniye, sabahlık falan küçüğe sığmıyoo. bi de emzirme sütyeni veya atleti yerine kendi kullandığımız sütyeni götürsek ne olur yav? ben sevmiyom onları.
ii olman ne güzel maşallah dün doğumdan falan konuştuk eşimle sezeryan doğum nasıl oluyo falan dedi bende pc den hem normal doğumu hemde sezeryanı açtım izledik ayy içim geçti kız ben niye izliyosam neyse en iisi normal diyo bence baksana sezeryanda herşey birbirine giriyor kan su falan bebekte onu mutlaka yutuyodur zaten azıcık olsa bile neyse ben korktum diyom artık olmuş malesef öyle yada öyle bi şekilde o bebek ordan çıkacak zamanı geldiğinde sonrada motive ediyor sen becerikli bi risin herşeyin üstesinden geliyon bundan geemeyecenmi diyor bak doğdumu kokusu bize yetecek neyse biraz yatıştım valla uykum kaçtı biraz gece
canım yaa keşke izlemeseydin valla ben 17 yaşındayken apendisitten ameliyat oldum liseden yeni mezun olduğum sene o kadar rahhattımki tıpış tıpış ameliyatahaneye kadar kendim gittim belki genç acemi olmamının verdiği bişeydi ama hiç kasmadım kendimi bende hamileliğin oratalrında izledim o videoları izlemez olaydım canım sorma yaa insanı daha çok geriyo o videolar asla izlemem şimdi ne normali ne sezeryanı canım tıurstım birkere canım benim eşimde diyor bana sen herşeyi becerirsin hanım diye ama yok almım diyorum bende eşim asla izin vermiyo ne kendi izliyo nede bana izletiyo birkere izlerken yakaladı çok kızdı bana kendini strese sokuyosun diye benim doğumuma bile giremez eşim o kadar kıyımsızdır hiç kan görmeye gelemez helede karısını orda görmeye tahammül edemez hayırlısı artık rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin hepimize inşallah
aaa hacerciğim benim eşiminde 16sında doğum günü canım ben yemeğe götüreceğim eşimi bizim için 14 şubatın başka bir anlamı var o tarihte nişanlanmıştık ben yemeğe götüreceğim inşallah birde kızımın adına mektup yazacağım ona onu hediye edeceğim babsına ama biz 16sında beraber olamayacağız sanırım eşim o akşam nöbetçi o yüzden 14 şubatta gideriz artık ne yapalım
sizin başladı mı yav, benim ayak evdeki hiç bişeye sığmıyoo. 36 numara giyen ben şimdi adamın 42 numara ayakkabılarına göz diktim. sol ayağım oldu sana davul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?