2010 Nisan Anneleri

ayşeciğim sen nasılsın canım görüşemedik yaa maşallah canım sana bütün herşeyiniz hzırmış bende bikaç eksik bişeyler var duruyo bakalım canım onlarıda halledersek tamam olcak şimdi makinada kızımın uyku seti yıkanıyo daha kendime iç çamaşırı birde göğüs pedi alıcam birde bebişime biberon o kadar

selaaaammmm. ütü arası gireyim dedim. herifimle anlaştık sevgililer gününde ve doğum günümde -ayın 28 oluyo- oğluşa hediye alcak. zaten benim koyduğum kural gereği sadece o bana alır sevgililer günü hediyesi. doğum kesin sezeryan da beni şu lavman ve sonda fikri geriyooo. hiç hoşlaşmam ööle şeylerden. pijamam hala yok. bi de çanta bulamadım. evdekiler ya büyük ya küçük. battaniye, sabahlık falan küçüğe sığmıyoo. bi de emzirme sütyeni veya atleti yerine kendi kullandığımız sütyeni götürsek ne olur yav? ben sevmiyom onları.

kızlarrr ben geldim yeni uyandım bugün de evdeyim. hatta pazartesi konuşup ayrılcam hergün evde olacam:) bir yandan kahvaltı yapıyom bir yandan sizlere bakıyom ben bir geçmişe bakıp geleyimopuyorumnanaktan

Ohh valla ne güzel evdesin bende 15 ind evdeyim kısmetse inşallahhhh:Saruboceq:.
Raporumu alacağım o gün.Ve mis gibi ev hayatım başalyacak.Tabi ya geç bile kaldın tuğba.Bence hemen ayrılmalıydınboshayallersmile

ii olman ne güzel maşallah dün doğumdan falan konuştuk eşimle sezeryan doğum nasıl oluyo falan dedi bende pc den hem normal doğumu hemde sezeryanı açtım izledik ayy içim geçti kız ben niye izliyosam neyse en iisi normal diyo bence baksana sezeryanda herşey birbirine giriyor kan su falan bebekte onu mutlaka yutuyodur zaten azıcık olsa bile neyse ben korktum diyom artık olmuş malesef öyle yada öyle bi şekilde o bebek ordan çıkacak zamanı geldiğinde sonrada motive ediyor sen becerikli bi risin herşeyin üstesinden geliyon bundan geemeyecenmi diyor bak doğdumu kokusu bize yetecek neyse biraz yatıştım valla uykum kaçtı biraz gece

emzirme sütyeni ii oluyor bence atleti kullanmadım ama sütyeni çok kullandım oğlumda bunda da alcam bizde de sevgililer günü diye bişey yok zaten 16 şubatta doğum günü eşimin ikisni birden ben kutlarım bi şekilde :kedi:
pazargünü inşallah halledecem bende eşya işini

canım yaa keşke izlemeseydin valla ben 17 yaşındayken apendisitten ameliyat oldum liseden yeni mezun olduğum sene o kadar rahhattımki tıpış tıpış ameliyatahaneye kadar kendim gittim belki genç acemi olmamının verdiği bişeydi ama hiç kasmadım kendimi bende hamileliğin oratalrında izledim o videoları izlemez olaydım canım sorma yaa insanı daha çok geriyo o videolar asla izlemem şimdi ne normali ne sezeryanı canım tıurstım birkere canım benim eşimde diyor bana sen herşeyi becerirsin hanım diye ama yok almım diyorum bende eşim asla izin vermiyo ne kendi izliyo nede bana izletiyo birkere izlerken yakaladı çok kızdı bana kendini strese sokuyosun diye benim doğumuma bile giremez eşim o kadar kıyımsızdır hiç kan görmeye gelemez helede karısını orda görmeye tahammül edemez hayırlısı artık rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin hepimize inşallah

aaa hacerciğim benim eşiminde 16sında doğum günü canım ben yemeğe götüreceğim eşimi bizim için 14 şubatın başka bir anlamı var o tarihte nişanlanmıştık ben yemeğe götüreceğim inşallah birde kızımın adına mektup yazacağım ona onu hediye edeceğim babsına ama biz 16sında beraber olamayacağız sanırım eşim o akşam nöbetçi o yüzden 14 şubatta gideriz artık ne yapalım

slm kızlar nasılsınız hacerciğim,tuğbacığım,civcivciğim
meraba tatlımmm iyiyim evdeyim ya 2 çamaşır asıp geliyom oturuyom evde çok iş var yapmaya gönlüm yok:) sen nasılsın tatlım görüşemiyoz bu aralaropuyorumnanaktan tatlım darısı başına valla evde olmak sabah uyanıpda işe gitmicek olmak harika yalnız insan evde oturunca farkediliyo evde de yapcak çok iş varmış ayolkaydirigubbakcemile3

tamam ac kapiyi geliyorum kaydirigubbakcemile3,valla benim gözle görünür cevremde hic kipirti yok

sevinen yok ,bebegime hediyeler alan ,ona birseyler ören :gitme:

kendi annem yapiyor ama diyorum yha gözle görünen kisilerde tik yok :sinifsinif:

dogurucan mi yoksam erkende kiz akannehir hayirdir insallah

ben de bi kac hafta önce ya emzirdigimi ya da onunla konustugumu görüyordum canim

hayırlı alışverişler canım güle güle:a015::asigim:

alisveris bitti canim sonunda cantam hazir :sm_cool:

hatta sancilanirsam aniden diye ,hastaneye gidecekken giyeceklerimi (atlet,külot,corap vs) askiya astim ,esim hemencecik bulup giydirebilsin diye kaydirigubbakcemile3

anamm ne merakliymisim ben dogurmaya be ,bu ne rahatlik bendeki :lepi:

ben hala çantamı hazırlıycam öle duruyo herseyim hazır aslında ya ne tembel anneyim ben ....
bu tembellikle en son ben doğururum kesin:)))

millet doguruyo erken erken ben korktum valla

artik erken dogurursan cantani arkandan yollariz canimcim kaydirigubbakcemile3

zehircim ben baştan beri normali hiç düşünmedim zaten kötü bi deneyim yaşadığım için hep korktum..önümüzdeki hafta doktorumla karar vericem spinal veya epidurale..

biliyorum canim normal istemedigini

ama madem belden igneyi yiceksin bari epiduralla normal dogum yap ,daha saglikli

bu sekil dogum yapanlar sadece oralarinda baski hissettiklerini agri sizi hissetmediklerini söylüyorlar

hadi yaaa.Abooo valla korkuyorum artık....

günaydın kızlarrr..
ben hala yataktan kalkamadım:)) kalktıgımda kahvaltı işi ve sonra ev temızlığı bana bakıyor ( üşenıyorum:)) iş hayatına alışkın olanlar için ev zormuş...

günaydin ilkenurcum,yat dinlen calistigin günlere say valla sositososito

bencede kiz elini cabuk tut millet catir catir doguruyo kaydirigubbakcemile3

artik cantasini hazirlamayanlarin pesinden biz getirivericez cantalarini

günaydın kızlarrrr nasılsınız? bizim ne çantamız ne odamız hazır yaww. bizde çok mu ağırdan alıyoz sizce? bütün gün gezioz nisanlaaa. bayanssulusmile

günaydin canim,valla ben bugun tamamladim herseyi ne olur ne olmaz

bu senenin bebeleri biraz aceleci baksana subat annelerine,henuz bugun ayin 5´i ama 27 dogum mevcut akannehir

bende hepüsü haır kızlar.Çanta da hazır.Doğum şeklini de normal istiyorum kısmetse...
Bir kendime çanta hazırlamadım onuda 15 inden sonra hazırlacammm

hayirlisi canim insallah istedigin gibi dogum sekli olur :Saruboceq:

aynen bende senin gibi düsünüyorum canim yha

insallah hic birimiz sorun yasamadan aliriz evlatlarimizi kucagimiza :Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız

a.slm canim hosgeldin, iyiiyiz ,sen nasilsin ?

Günaydın güzel nisan anneleria.s.

sende hosgeldin canim ,günün aydinligi kalmadi ama kaydirigubbakcemile3

al bendende o kadar birpericim yha,suan öylesine rahatim ki ,insallah böyle sogukkanli olurum dogumdada benneyaptımki

sagol canim sanada hayirli cumalar

nasil yani normal dogum cataldami oluyormus akannehir,burda masada yatiriyorlar

dogum yapanlardan duyumum böyle yani CADIARZU

neden kendini üzeeceksin ki canim ,neyi dert edeceksin ? hayir bir problem mi var

sanirim normal istedigin halde sezaryen oldun ilk cocugunda

ama bu demek degil ki ikincide mecbur sezaryen olucak ,Rabim hayirlisini versin canim

canim senin doktor paragöz bisey sanirim

yazdiklarina göre valla bende o izlenimi birakti,ne demek 38inci haftada aliriz yha

baska doktora gecme imkanin yok mu canim ?

ben hazirladim canim ,bugun son alincaklarida aldim
bundan sonrasi Allahinda izniyle dogumu beklemek rahat rahat :Saruboceq:

sizin başladı mı yav, benim ayak evdeki hiç bişeye sığmıyoo. 36 numara giyen ben şimdi adamın 42 numara ayakkabılarına göz diktim. sol ayağım oldu sana davul.

şükürler olsun iyiyiz tuğbacığım canım evde iş hiç bitmez inan valla bende bu sene çok sıkıldım evde hiç alışkın değilim valla öğrencilerimi ösledim dün zaten annemlere giderken 3-4 öğrencimi gördüm çok kötü oldum boynuma nasıl sarılıyolar öyle benim hamiş halimi çok beğendiler hocam siz hep hamile kalın diyolar kilolu haliniz daha güzel oluyomuş diyolar sıpalar beni çok özlemişler yeni öğretmenlerine hiç alışamamışlar çok sert ve katıymış hiç sevmem bu tip öğretmen modelini sanki sertlikle katılıkla biryere varılıyo çok özledim çokkkk kuzularımı hepsini ayrı özledim 120 tane çocuğumu

Valla ya görüşemedik ama merak etme sen cnaım.15 inde sonra inşallah görüşeceğiz.Eve çıkacağım yaaa..
Aaaa seninde herşeyin bitmişDaha benim yıkanacaklarım var.Benim pijamalarım falan.Kıyamam ama ben giymeye yaaa.Normal doğumda acaba bişiler verek mi hastane.....

çantam yok ama herifime ütü yaparken gösteriyorum. bunlar bunlar alınacak diye. bi de hastanenin verdiği listeyi tuvalet aynasına astım. hani olurda aniden doğurursam bakıp bakıp hazırlasın getirsin bana.

sizin başladı mı yav, benim ayak evdeki hiç bişeye sığmıyoo. 36 numara giyen ben şimdi adamın 42 numara ayakkabılarına göz diktim. sol ayağım oldu sana davul.

başlamazmı ahhh sorma o dert bendede var patiklerim bile olmaz oldu artık ayakkabıyı geçtim çok aşırı değil ama var canım olmazmıboshayallersmile

inşallah canım bol bol görüşrüz o zamn hem başında patron zımbırtın olmaz canım daha güzel konuşuruzkaydirigubbakcemile5

çantam yok ama herifime ütü yaparken gösteriyorum. bunlar bunlar alınacak diye. bi de hastanenin verdiği listeyi tuvalet aynasına astım. hani olurda aniden doğurursam bakıp bakıp hazırlasın getirsin bana.

:1shok::roflol:

hiç sorma cnm ya ben de şimdi çamaşır astım geldim iş yaparken birşey yokta akşam olunca sancı geliyor herzaman belden gelirdi ama dün akşam karnımda sancılandı regl gibi,korkumdan sancım var demedim eşime acaba doğummu filan diye hani sormadm değil kendi kendime,valla öyle erken doğum filan olsa annemlerde yok mersine gittiler küçük kardeşimin okulu tatil diye.biz de annemlerin evinde kalıyorz,eşim ben ve büyük kardeşimle,dün bayağı kaptırdım heralde temizliğe ondan olmuştur diyorm sancılanma dimi:uhm:
ben de 1 yıldır çalışmıyorm insan hakikatten alışıyor rahatlığa ooohhhhh vallaaaa delikafadulden

iki kere ihh ihh demis he annen kaydirigubbakcemile3 , ayy cok hos yha insallahhh bizede öyle kolay dogum nasip olur

ademircim ben bile valla bi tane aldim,gerisini evdeki kullandiklarimdan götürücem

aldigimida begenmedim zaten evde denedigimde :dilcikar:

canim bende bu hataya düstüm seyrettim deli gibi

ne normal ne de sezaryen istiyordum o videolardan sonra (NASIL DOGURCAKSAM ARTIK :roflol: )

sonrasinda suda dogumu arastirdim ve karsilastirdim diger iki dogumla,gercekten harika ,denemeye deger

hastaneden dogum icin randevumu aldik martin 29una ,ozaman dogum seklini konusmayi düsünüyorum,tabi oglum erken gelmezse kaydirigubbakcemile3

korkma canimcim insallah Allahinda izniyle atlaticaz :teselli:

aa ne güzel bi fikir de ben böyle şeyleri hiç beceremiyorum yaa hamiş kalma tarihimizde aynı doğum yapma tarihi de topikte konuştuğumuz zamanda diyom yaa bu kız ne kadar bana benziyor aynı düşünceleri paylaşıyoz yaa
ohh kociş baya bi sevincek bide prensesinin ağzndan olunca maşallah

evet cnm başladı. ben de annemlerinkilere göz diktim ohh nasılsa o da yok özellikle pijamalarının birini giyip birini çıkarıyorm:roflol:
hep kıskanırdım annesiyle birlikte bedenleri aynı olanları(annem biraz tombiş de:kedi:)şimdi giyebiliyorummmm kötükedihüso mersinden gelince ne yapacak bakalım:jeyyar:hihoyyyt

zehir canım bende suda doğuma baktım da burda sanırım pek yaygın değil çevremde de kimse ypmamış korkuyom ya bi aksilik olursa diye normal yapcam kesinde yani allah korusun bi aksilik çıkmazsa epidural olcak bide tabiiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…