2010 Nisan Anneleri

Tabii olmaz mı?İnan bana ben sabah yatağımı yapmadan çıktım.Salonda m.salihin odasında çamaşırlar.Koltukta battaniye.Koridorda çöldeki gibi bir toz bulutu kapının açılmasnı bekliyor..sempatiksalakcinni:dance: düşün halini işte...İnşallah yarın temizliyeceğim.Birde yarın kokan bi yemek yapacam.Mutfak en son artık...
Pisim ben bu aralar pisimmmmmmmdelikafadulden:dance:

canim en güzel bilgiyi doktorun sana verir

ona sordun mu hic ? ,haklisin bir aksilik cikar diye korkuyor insan

hatta bebegin kafasi cikmisti, yüzü suyun icindeydi,

resmen ben dokuz dogurdum ,cocuk bogulcak, ceksenize ,alsaniza be diye söylendim durdum oturdugum yerden kaydirigubbakcemile3

zeyracm seninle aynı gidiyorz bakalım kiminki elini çabuk tutacak senin kız mı bnme oğlanmı yoksa:))9

zehirciğim valla hiç sorma ama annem çok relaks bir yapısı var ben kime çektim bilmiyorum o hiç heyecan yapmaz aslında çok güzel hep sakinlikle halleder bizi bile doğuruverirken kadıncağız iki ıhla doğuruvermiş sorma canım benide gaza getiriyo kaydirigubbakcemile3

hacerciğim valla seninle satlarımızda aynı bizim canım yaa ayyy birde aynı gün doğuruverirsek tamadır canım

zeyracm seninle aynı gidiyorz bakalım kiminki elini çabuk tutacak senin kız mı bnme oğlanmı yoksa:))9

boshayallersmile canım inşallah vaktinde zaamnında gelirlerde bakarsın aynı gün bile doğuruveririz bu arada bizim bebklerin tahmini döllenme günü hacerinde aynı sanırım 22 temmuz olacak çünkü benim transferim o günde o gün tuttu yani kızlar sizlerinde o gün tutmuş kuzucuklarınızbayanssulusmile

kızlar size doyum olmuyo ama bilgisyarın sahibi geldi kardeşimm,off yahu neyse ben de teyze kızlarıyla sosyete pzarına gideyim bakalım neler var.. size iiyi sohbetler opuyorumnanaktan

oooo bilmiydm hacerde adanada bir bakıyon aynı hastanede aynı dr.la doğuruyoz hadi hayırlısı bakalım öptm

ay ne güzel annecin destek oluyor sana ,korkma iste (demesi kolay dimi :))) kaydirigubbakcemile3

benim dogum zor gecer gibime geliyor,zamaninda görümcemin dogumunu anlatirdi kaynanam

cik cocuk ciiiik diye bas bas bagirmis bende cok gülmüstüm cahillik iste kaydirigubbakcemile

hep dua ediyorum,hatta görümcemden hakkini helal etmesini istedim aman nolucak be dedi oda :)

ama kaynanam öyle bi anlattiki gelde gülme kaydirigubbakcemile3

Ayyy çıldıracam kızlar yaaa.sempatiksalakcinni
Yeni sekreter geldi dünden beri onunlayım.Şimdi yanımdan kalktı da rahat rahat yazıyorum.Ayyyy ömrümü sömürdü.Her yazdıgımı okuyor.Msn mi bile...kötükedihüso
Çatlak oldu mu sende?Hayır...Aaaaa neden olmadı kesin olur.
Normal mi doğuracan?Evet..Aaaaa normal yapabilir misin ki?
Ne zaman izinden döneceksin?Haziranda mı? Nasıl soru bu yaaa??????
Yengeminde karnı senin kadardı meğer ikizmiş.Bebeğin biri karnında ölmüş.Erken doğurdu daha rahmi oluşmamış.Sende de olabilir mi?
Aaaaaa çok yemiyor musun sen?Daha neler neler çıldıracağım....akannehir

Şikayet bile gelmiş.Patron kızdı bana.Adam gibi bakın telefonlara diyor.Ahahahaaaklinialirimsmile çook arayacaklar beni çokkkk.

oooo bilmiydm hacerde adanada bir bakıyon aynı hastanede aynı dr.la doğuruyoz hadi hayırlısı bakalım öptm
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5:a015:
:roflol::roflol::roflol::1hug:

isine baksana desene kaydirigubbakcemile

zeyracim hepsi cok güzel gercekten

hadi görüsürüz canim kolay gelsin sana

bende kaciyorum öpüldünüz kizlar Şeniz

dokra daha gitmedim 10 hastasından 8 ini sezeryan yapıyor risk olmasa bile bende daha gitmedim ama glecek hafta gidecem civciv bi hastane önerdi artık bakalım orda konuşuruz hep normal yapıyomuş doktoru bi aksilik olmazsa nomal istiyorum ben

yaa ne güzel olur valla dünürcüğün geç doğurusa oğlan küçük olmaz demi kızını ben kaparım o zaman kaydirigubbakcemile3:roflol:

yaa hiç sorma yaa öle bişey olsa ne güzel olur demi doğumda tanışmış oluruz artık kaydirigubbakcemile3

yaa bu kız işlerine bayılıyorum yaaa ne güzel oluyor süslü süslü ne yapalım artık rabbim kız nasip etmdi prensim olcak iki tane rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar asip etsin hepimize inşallah

amaannn sefan olsun hayatım ev temizlenir sen kendine dikkat et. bende dolanıyom ortalıkta banyo ovulacak en acil işim o çok battı 2 gündür gözüme ama cesaret edemiyom derin küvetlerden benimki

aaaaaaa sinir eder adamı ayol okaydirigubbakcemile3 hiç çekilmez öylesi hele de hamile halinle.
hani beni çok arayacakalr diyorsun ya canım beter olsunlarkaydirigubbakcemile3

İşte ben diyemiyorum ki.Bir ara baktım k.klübünü yazdıklarımızı okuyo.Aaaa dedim onalara bakma.Evlenmeden okuyamazsın dedim.
Birde msn den yunus yazmış kocan bişiler yazmış sana diyolmaz:

meraklı melahata bak yaaaaklava:

dün çıktım balkonda çamaşır seriyom neyse komşum gördü beni kız sen doğummu yaptın karnın hiç yok yemiyonmu yoksa yoo dedim doğum yapmadım daha 2 ayım var dedim hiç karnın çıkmamış bebek gelişmiyomu kiloda almıyosun sinir oldum yaa valla bazıları böyle işte patavatsız

ayy kızlar bide geçen kaynanam ne diyor pc de çok kalıyon eşime diyor kaldır onu zamanını boşa geçiriyor diyor bende dedimki arkdaşlarımla konuşuyorum bazı bilgiler ediniyorum öle gereksiz yerlere girmiyorum dedim tabii sinirlendim hemen eşim müdahale etti anne eğer yapabiliyosan oğlununkini kaldır sabaha kadar nerelere girdiği belli olmayan yerlere giriyor gücün yetiyosa ona bak hanımıma karışma bak hamledir üzülmesim oğlumda üzülüyo sonra bozuldu ama karışmaın işime yaa allah allah onane benim pc başında kalmamdan

hacercim patavatsız komşun halt etmiş. ya bu insanlar hiç mi doğum yapmadı hiçmi hamile kalmadı. dünyadan haberleri yokkklava:

kaynanan da oğlunun seni ezdirmiyeceğini bile bile neden karışıyoki. ama aferin eşine valla bravo. herkes herşeye karışıyoklava:

çok soğuk kızlar bursa, nisanla donduk valla. bugün çok ağrı yapıyor nisan bana kızlar kasıklarımda karnımın altında çok tuhaf bi ağrı var döndümü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…