sanki hiç doğurmamışlar ne yapcan işte herkesin hamileliği bir olmuyo ben zaten şişmandım karnımın içide geniş genetik olarak çıkmıyo karnım oğlumda doğuma 15 gn kala hamilelik aldım oda içimde kalmasın yaa bende hamilelik almak istiyorum dedim diye aldım anlamıyo işte bazılarıhacercim patavatsız komşun halt etmiş. ya bu insanlar hiç mi doğum yapmadı hiçmi hamile kalmadı. dünyadan haberleri yokkklava:
kaynanan da oğlunun seni ezdirmiyeceğini bile bile neden karışıyoki. ama aferin eşine valla bravo. herkes herşeye karışıyoklava:
soğuktan canım bence ısın iice geçer inşalah bende çarşamba günü öle oldum ısınınca geçiyo bide göğüslerimde ağrıyor bazen soğuktan ahh havalar accık ısınsaydı artıkçok soğuk kızlar bursa, nisanla donduk valla. bugün çok ağrı yapıyor nisan bana kızlar kasıklarımda karnımın altında çok tuhaf bi ağrı var döndümü acaba?
evet bende nisan annesi olacam hayırlısıyla :) kızımız büyüyo hareketleride cok fazla hic rahat bırakmıo anneyi heyecan varmı sizdede ben her gece ruyamda dogum yapıyorum:CüvCüv:
aman dikkat edin hasta olmayın nisan bebekle canım bugün bende de bir kırgınlık var bel ağrısı kasık ağrısı üşüme güya birsürü planım vardı bugün için çektim battaniyeyi uzanıyom valla:bbo:çok soğuk kızlar bursa, nisanla donduk valla. bugün çok ağrı yapıyor nisan bana kızlar kasıklarımda karnımın altında çok tuhaf bi ağrı var döndümü acaba?
hoşgeldin canım nerelerde kaldın doğurmaya başlıcaz nerdeysekaydirigubbakcemile3 ay ne güzel bir kızımız daha oldu burda erkekler ezici çoğunlukta o yüzden prensesler pek kıymetli gözümüzün bebeği oldular canım maşallah prensesineevet bende nisan annesi olacam hayırlısıyla :) kızımız büyüyo hareketleride cok fazla hic rahat bırakmıo anneyi heyecan varmı sizdede ben her gece ruyamda dogum yapıyorum:CüvCüv:
canım fit bir hamile olmak da kabahat onlara göre boşver sen bebeğinin sağlığı iyi ya gerisi boş ne güzel işte. yalnız ben bişey merak ediyom şimdi senin göbeğin fazla çıkmıyor ya sende bizim gibi bel ağrısı, eğilip kalkmada ve denge kurmakta sorun yaşıyomusun :uhm:sanki hiç doğurmamışlar ne yapcan işte herkesin hamileliği bir olmuyo ben zaten şişmandım karnımın içide geniş genetik olarak çıkmıyo karnım oğlumda doğuma 15 gn kala hamilelik aldım oda içimde kalmasın yaa bende hamilelik almak istiyorum dedim diye aldım anlamıyo işte bazıları
kız hiç sorma eşimde böle bişey beklemiyodu ama bi kızardı bi bozardı neyse bi daha karışmaz ona ne benim pc de kalmamdan demi canım yaa
ahhh canım oturmak kalkmak hepsi çok zorlaştı. ben de yürürken mesanemde çok baskı hissediyom. ama ayakta ve yürürken en rahat ettiğim zamanlar tabii sonrasında çok fena belim ağrıyo o başkakaydirigubbakcemile3kızlar artık bende sırt ağrısı basladı,sanki karnımı taşımakta zorlanır gibiyim....
bir yere sığamıyorum,otursam kalkamıyrum,yürümem lazım ama ne mümkün içimden bişi yapmak gelmiyor....zaten yürüyemiyorum ki iki adım atsam deli gibi wc arıyorum eee sokak başındada olmayacağına göre....
şubat annelerinin doğum hikayelerini okudum duygulandım bide ......
merhaba kızlar biz geldik oğluşla nasılsınız diye bi bakalım dedik yemek yapmaya gideceğiz şimdi*
Ben Çok ÇalıŞtım bugÜn ondan yokum:)
bizde gezdik tuğbacığım yemek yapma vakti artık.ya bende de var bugünlerde bi miskinlik.özellikle akşam yemeğinden sonra....
özgecim bende bikaç gündür giremiyorum msn mde bi bozukluk var.nisan anneleri artık fazla oturamıyo canım pc başında heralde ondan bu durgunluk.en azından ben öyleyim.zor artık yatmak,kalkmak,uyumak
özgecim sen wınını al gel hayatım artık uykusuz geceler başlıyor pijama partileri vericez yok öyle kopmak uzaklaşmak:1hug:off fundacım biliyorum.....
eşim bile diyo herkes senmi diyo,millet yatıyordur ,kalkıyordur,işi gücü vardır diyo.....
desenize artık daha az görüşcez.....
zaman yaklaştıkça,ağırlaştıkça görüşemiycez bebişler olunca hepten bitcek bu durum....
unutmayalım birbirimizi anacım.....:gitmelumunekankayizsmile:sinifsinif:
özgecim sen wınını al gel hayatım artık uykusuz geceler başlıyor pijama partileri vericez yok öyle kopmak uzaklaşmak:1hug:
off fundacım biliyorum.....
eşim bile diyo herkes senmi diyo,millet yatıyordur ,kalkıyordur,işi gücü vardır diyo.....
desenize artık daha az görüşcez.....
zaman yaklaştıkça,ağırlaştıkça görüşemiycez bebişler olunca hepten bitcek bu durum....
unutmayalım birbirimizi anacım.....:gitmelumunekankayizsmile:sinifsinif:
hoşgeldinnn refişimmmmmmmopuyorumnanaktanbende geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm...... :)))))
ah canım miskinlik hepimizde var eşin halletse şu wınn işini hayrına ne güzel olurkaydirigubbakcemile3ya tubacım valla alsam bi alsam..
bi kendimi kaldırıp sokağa atsam alcam da
acayip miskinlik var üstümde ya
dışarı cıkasım yok
bu çocuğu bide normal doğurcam diyorum ama hiç yürümüyorum
oyy oyyyy
verelim pijama partisi valla.....kaydirigubbakcemile5
canım yaaa evi alanlar da belki kiraya verir. inşallah öyle olur canım hem kriz yüzünden aylarca satamıyo insanlar evlerini ne olacağı belli olmazopuyorumnanaktanslm kızlar bende burdayım bugün çok canım sıkkın kirada oturduğumuz ev satılacakmış ve ben bu evi çok seviyodumşimdi ne yapsak acaba nolur diye kara kara düşünmeye başladım hayırlısı artık... siz nasılsınız bebişler nasıl dün gece göğsümden süt gelmeye başladı sizinde gelmeye başladımı iltihap gibi şimdilik ama nasıl kaşınıyo anlatamam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?