slm kızlar bende burdayım bugün çok canım sıkkın kirada oturduğumuz ev satılacakmış ve ben bu evi çok seviyodumşimdi ne yapsak acaba nolur diye kara kara düşünmeye başladım hayırlısı artık... siz nasılsınız bebişler nasıl dün gece göğsümden süt gelmeye başladı sizinde gelmeye başladımı iltihap gibi şimdilik ama nasıl kaşınıyo anlatamam.....
özgecim yok koparmıyız birbirimizden aslalmaz: sadece kimimiz yatarız kimimiz kalkarız ama her zaman full kadro burada olmak zor olur.biz ayrılamayız canımopuyorumnanaktan
aaayy bu arada 31. haftaya geçince ticker daki resimde ilerlemiş :))) heyoo... şafak 55 :)))
hııı erkenmi acaba diyodum bende ii bakalım umarım sorun olmazslm canım bendende yaklaşık 2 aydır ara ara sarı süt hani ilk bebeğin ağız sütü derlerya öyle bi süt geliyo.dr um olabilir demişti
inşallah canım yaa bakaım artık umarım bize sorun çıkarmazlar:Saruboceq:hoşgeldinnn refişimmmmmmmopuyorumnanaktan
ah canım miskinlik hepimizde var eşin halletse şu wınn işini hayrına ne güzel olurkaydirigubbakcemile3
canım yaaa evi alanlar da belki kiraya verir. inşallah öyle olur canım hem kriz yüzünden aylarca satamıyo insanlar evlerini ne olacağı belli olmazopuyorumnanaktan
canım yaa çok olmuş ödevleri bencede az okut dinlensin eda biraz yarış atı sanıyo bazen öğretmenler çocuklarıtuğbacım.. hoşbuldum cnımm..
arada eda'nın kitap okuyuşuna kulak veriyorum.. arada size bakıyorum... çocuk da sıkıldı artık valla yaa.. günde 2 kitap okucaklar.. yazılamsı gerekenler de cabası( bi tv izlemeye bi çizgi filme hasret kaldılar valla yaa.. bide tatilde dinlencekler... banane valla c.tesi pazar bari 1 er kitap okutayım da 2 güncük dinlensin diyorum.. öğretmenle de konuşçam zatii :))))
buketciğim canım benim inşallah daha iyi bir eve taşınırsınız canım bu arada meslektaşım benimde karsta bir arkadaşım merkezde sınıf öğretmeni adı saray yüksel ama hangi okulda tam bilmediğim için adından belki aynı okulda olabilirsiniz canım tanıyomusun canım kendisi sınıf öğretmeni belki zümrelerde falan karşılaşmış olabilirsiniz
slm kızlar nasılsınız bakalım şimdi yeni göbişimin son halini atıcam dün anneme torunu güzel güzel pozlar verdi şimdi yükleyeceğim bende göbiş bölümümüze
inşallah canım çok saol ben ilçedeyim ama belki bi gün karşılaşırız merkezde olan arkadaşlarada sorarım umarım tanışırız. sen napıyon ders çalışabiliyonmu bu yıl atanmamız şart diyorum ama bakalım olacakmı kısmet tabi ben arada soru çözüyom işte okadar.. senin branş ingilizceydi demi benim sosyal bil. bizim atanmamız biraz daha zor size göre sen çalış kesin olur varya ataman..:Saruboceq:
valla yuh yani resmen yükünü hafifletmiş size atmış topu ulan bu daha 1. sınıf harfler yeni bitmiş bi alışştırma yapsınlar tamam anlarım ama hocam abartmış yani... hiç düşünmezler bu çocuk bıkar okuldan soğur kitap defter almaz eline aman boşver okul açılsın söle sen öğretmene abartıyonuz diyebırak iki günde tatil yapsın yavrumtatlıms... canım.. öncelikle hoşgeldin diyim sana... geçmişi okumadığım için haberdar değilim ama aramıza yeni katıldın sanırım..sağlıkal alırsın inş. kızını kucağına... soonra da o tickerları değişik sitelerden yapabiliyosun.. nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olmayı çook isterdim ama inan ben de nasıl yaptım tam olarak neyi nereye yazdım hatırlamıyorum.. ama o ismi yazan siteye girip sat bilgilerini fln girdiğinde karşına çıkan kodu kullanıcı panelinde profil düzenlede imza bölümüydü sanırım oraya yapıştırıyosun.. deneyerek bulabilirsin yada yapılışını anlatan topikler vardı sanırım...
buket_asude... öncelikle ev işiniz inş. hayırlısı nasılsa o şekilde sonuçlanır cnım.... canım sorma valla yaa.. öğretmen bide yazmış "deftere bakmadan yazılcak metinler hecelemeden okunana kadar okutulacak .. okul açıldığında heceleyen öğrenci kalmıcak diye" :))) hahaha.. karne gününden 2 gün önce bitti harfleri öğrenmeleri ayoll.. o kadarını da o yapıverse.. okumalarını accık da o hızlandırıverse nolurr.. tamam biz zaten çabalıyoruz ama sırf ben emek sarfediceksem sen neden o kadar maaş alıyosun demi ama yaa... zatii sinirim teemde şeytan diyo ki. arada telefonda bi hallediver :))))
canım yaa eşinden ayrı demek allahtan annesi var yanında... sorma canımya nefret ediyorum herşeyden, öğretmenliğe gelince herkesten daha çok öğretmensin çocukların gözünün içine bakıyorsun ama ücretlisin kpssden 85 alamadın çünkü matematik yapamıyorum.bide atananlara baksan maaş beğenmez herşeye itiraz eder dersle öğrenciyle alakası yok plan nedir onu hiç bilmez ama atanmış...bazen çatlıyorum varya ben onların aldığı maaşın yarısını alayım yeterki atanmış olayım kpss derdim olmasın kitap görmeyeyim ama bu sene son defa çalışacam çünkü olmuyo bu belirsizlik beni mahvetti özel sektörde çalışmak tam bi rezillik zaten bu sene dersanede anladım bunu çalıştığının karşılığı yok zaten düşün geçen hafta altı gün boyunca hergün 10 saat derse girdim ama sor hiç birşey yapmamışımdır.. çalışmaya çalışalım canım destek olalım birbirimize yaparız inşallah en azından doğuma kadar ii çalışırsak sonrasında rahat oluruz..canım inşallah bitanem kesin sor canım aslında oda bir ilçedeydi sanırım bebişi olduğu için kaymakamlık merkeze vermiş canım çok iyidir aslında bizim burada oturuyo şu an sözleşmeli olduğu için eş durumundan gelemiyo eşiyle ayrı yani şu anda aslen karslı o yüzden iyi oldu annesi bakıyo bebişini canım ders çalışma olayına gelince canım malesef ben bu sen çok tembelim geçen sene nasıl çalışmıştım ama ücretli çalıştığım için tam verimli çalışamamışım aslında puanlarımız eskiden çok düşüktü ingilizceci olarak ama şimdi en az 78 le atanıysun bakalım bu sene baraj ne olacak bazen diyorum bas şu milli eğitimi sanki farklı bişey yapıyoz yaaa ücretlide aynı atansanda aynı işte hakkımı helal etmiyorum devlete çok kızıyorum çokkk sanki formasyon almadık biz canım yaa bir sınavla ya öğretmensin ya değil onca yıl oku valla 2 yıllık bitirenleri bile ücretli yapıyolar üstüne birde canım ben bu atanam konusunda dertliyim canım soram ama seneye atanmasamda burda bir yere gireceğim olmazsa hastahanelerde çalışmayı ve ya özel şirketleri düşünüyorum yabancı dil bilen eleman aranıyo oralarda dersaneyi hayatta düşünmem çok zor koşulları ve para vermiyolar canım inşallah bebişlerimiz rızkıyla gelirler:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?