canımm senden bunları duymak nasıl rahatlattı beni anlatamam.. zaten benim kızım ayıptır sölemesi :)) sınıfta okumaya aynı anda geçen ilk 3öğrencinin içindeydi... ama yine de heceliyoruz yani bence de doğal bişey bu.. sonuçta tüm harfler yeni bitti. ki son harflerde bayaa bi zorlandık... f , ğ ,v mesela..
amann neyse cnımm.. valla öğretmen bişiy derse de dicem ben yeteri kadar çabaladım.. şimdi sıra sizdee... :)))
fitmi zaten 82 kiloyum 80 oldum şimdi gerçi boyum uzun ama ahh ahhh şu basen yokmu..neyse canım bende bel fıtığı var fazla yorulmaya yürümeye eğilip doğrulmayı yapamıyorum zaten çok ağır bel fıtığı değil doktorum kendine dikkat edersen hiç bel ağrısı çekmezsin dedi normal doğumda yapabilirsin demişti bu arada bide denge kurmada diyon benimde başka sebepten sürekli tannsiyon düşükyaa yer ayağımın altından kayıyor sanki bu yüzden yürüyüşte yapamıyorumaman dikkat edin hasta olmayın nisan bebekle canım bugün bende de bir kırgınlık var bel ağrısı kasık ağrısı üşüme güya birsürü planım vardı bugün için çektim battaniyeyi uzanıyom valla:bbo:
hoşgeldin canım nerelerde kaldın doğurmaya başlıcaz nerdeysekaydirigubbakcemile3 ay ne güzel bir kızımız daha oldu burda erkekler ezici çoğunlukta o yüzden prensesler pek kıymetli gözümüzün bebeği oldular canım maşallah prensesine
canım fit bir hamile olmak da kabahat onlara göre boşver sen bebeğinin sağlığı iyi ya gerisi boş ne güzel işte. yalnız ben bişey merak ediyom şimdi senin göbeğin fazla çıkmıyor ya sende bizim gibi bel ağrısı, eğilip kalkmada ve denge kurmakta sorun yaşıyomusun :uhm:
valla kimsenin msn si yok bende ben hep açığım geneldeyaaa neden bugun kk böle sessiz....
msn 'i hiç saymıyorum bile ......
her gecen gün daha da sessizleşiyo bu nisan anneleri
hakkında hayırlısı canım belki seni çıkarmazlar evden bellimi olurslm kızlar bende burdayım bugün çok canım sıkkın kirada oturduğumuz ev satılacakmış ve ben bu evi çok seviyodumşimdi ne yapsak acaba nolur diye kara kara düşünmeye başladım hayırlısı artık... siz nasılsınız bebişler nasıl dün gece göğsümden süt gelmeye başladı sizinde gelmeye başladımı iltihap gibi şimdilik ama nasıl kaşınıyo anlatamam.....
slm kızlar ben geldim çok yorgun ve uykusuzum :((
dün akşam aniden sancılandım çok şiddetliydi ama neyseki doğum sancısı değilmiş
tabiki gece doktora götürtmedim kendimi öle yatıp sabah olmasını bekledim
çok şükür sabaha pek bi sancı yokdu olanda gaz sancısıydı sanırım:.)))
bugün doktor randevum vardı pofff doktorumuz bebek biraz küçük olabilir dedi
karın çapı küçük çıkmış ultrasonda ben pek takmadım kafama küçük olsunda iyi olsun tosbikim::)))
sancım vardı dün gece dedim hemen NST ye gönderdi ilk nst mizide olmuş bulunduk
çok şükür sancı falan yok üşütmüşsün dedi ilaç yazdı kızlar doğumhaneye girdim ilk kez
1 kişi vardı onada elbebek gülbebek bakıyorlardı sanırım doğum yapacakdı sesi bile çıkmadı hiç
gık demedi maşallah inş bizlerde öle oluruz bu hafta özel doktorumada gidicem bakalım o ne diycek
oğlumun çapına::)))bundan sonra 2 haftada bir NST ye gireceğim
slm kızlar ben geldim çok yorgun ve uykusuzum :((
dün akşam aniden sancılandım çok şiddetliydi ama neyseki doğum sancısı değilmiş
tabiki gece doktora götürtmedim kendimi öle yatıp sabah olmasını bekledim
çok şükür sabaha pek bi sancı yokdu olanda gaz sancısıydı sanırım:.)))
bugün doktor randevum vardı pofff doktorumuz bebek biraz küçük olabilir dedi
karın çapı küçük çıkmış ultrasonda ben pek takmadım kafama küçük olsunda iyi olsun tosbikim::)))
sancım vardı dün gece dedim hemen NST ye gönderdi ilk nst mizide olmuş bulunduk
çok şükür sancı falan yok üşütmüşsün dedi ilaç yazdı kızlar doğumhaneye girdim ilk kez
1 kişi vardı onada elbebek gülbebek bakıyorlardı sanırım doğum yapacakdı sesi bile çıkmadı hiç
gık demedi maşallah inş bizlerde öle oluruz bu hafta özel doktorumada gidicem bakalım o ne diycek
oğlumun çapına::)))bundan sonra 2 haftada bir NST ye gireceğim
fitmi zaten 82 kiloyum 80 oldum şimdi gerçi boyum uzun ama ahh ahhh şu basen yokmu..neyse canım bende bel fıtığı var fazla yorulmaya yürümeye eğilip doğrulmayı yapamıyorum zaten çok ağır bel fıtığı değil doktorum kendine dikkat edersen hiç bel ağrısı çekmezsin dedi normal doğumda yapabilirsin demişti bu arada bide denge kurmada diyon benimde başka sebepten sürekli tannsiyon düşükyaa yer ayağımın altından kayıyor sanki bu yüzden yürüyüşte yapamıyorum
valla kimsenin msn si yok bende ben hep açığım genelde
beni eklemek isteyen beni seven varsa özelden mesaj atsın bende ekleyeyim
hakkında hayırlısı canım belki seni çıkarmazlar evden bellimi olur
benden süt falan gelmiyo ama ağrı var göğüslerde
kızlarr şimdilik çıkıyorum bende... soframızı hazırlayım yavaştan.. adamım gelir yarım saate kadar... :)
hepinize iyi akşamlarr.. çook öpüyorum herkesii.. yine uğramaya çalışırım kocişim sesini çıkarmazsa :)))
sağol canım geçti inş:Saruboceq:geçmiş olsun canım olsun belki minyon tipli bi oğlun olur zayıf olsun bişey olmaz son haftaalarda hep nstyemi alıyolar acaba
sağol canım ne bilim ya ultrasona bakdı öle dedi bende evham yapmadım hiçcanım geçmiş olsun dikkat et kendine. bana da doktorum son gidişimizde bebek olması gerektiğinden küçük demişti 1 hafta geriden geliyomuş çok üzülmüştüm beslenmemden falanmış dikkat ediyorum bakalım inşallah bu gidişimizde düzelmiş olur doktorumuz olabilir yeterki daha fazla geri kalmasın dedi umarım seninki böle bişey değildir bi kendi doktoruna gittte inşallah yanılmıştır bu
anaaaammmm herifim geç geleceemiş. resmen üstümden yük kalktı. yemek derdi yok, çay demle, mutfak topla yok. keyfe bak yav...
nazcım... çok geçmiş olsun cnım.. neyse ki sancıların ciddi değilmiş.. oğluşun da varsın biraz cık küçük olsun canım.. yeter ki sağlıklı olsun hiçbir sorunu olmasın da ..önemli olan bu cnım..
nası yani eeee nolcak şimdi ben nasıl öğrencem normalde kaç kilo aldımı :gitme:sorma nazcım yadr. daha görmedi ama herifim tutturdu kafan kocaman oldu diye çok kilo lamışım. adama anlatamıyorum bu kilodan deil şişim diye. ayağım,elim kocaman oldu. zaten bi damar sorunum vardı zıvanadn çıktı. ama bi de benim şööle sorunum var. sağlık ocağına göre 6 kilo, evdeki tartıya göre 9 kilo doktora göre 11 kilo almışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?