2010 Nisan Anneleri

slm kızlar ben geldim çok yorgun ve uykusuzum :((
dün akşam aniden sancılandım çok şiddetliydi ama neyseki doğum sancısı değilmiş
tabiki gece doktora götürtmedim kendimi öle yatıp sabah olmasını bekledim
çok şükür sabaha pek bi sancı yokdu olanda gaz sancısıydı sanırım:.)))
bugün doktor randevum vardı pofff doktorumuz bebek biraz küçük olabilir dedi
karın çapı küçük çıkmış ultrasonda ben pek takmadım kafama küçük olsunda iyi olsun tosbikim::)))
sancım vardı dün gece dedim hemen NST ye gönderdi ilk nst mizide olmuş bulunduk
çok şükür sancı falan yok üşütmüşsün dedi ilaç yazdı kızlar doğumhaneye girdim ilk kez
1 kişi vardı onada elbebek gülbebek bakıyorlardı sanırım doğum yapacakdı sesi bile çıkmadı hiç
gık demedi maşallah inş bizlerde öle oluruz bu hafta özel doktorumada gidicem bakalım o ne diycek
oğlumun çapına::)))bundan sonra 2 haftada bir NST ye gireceğim

canım heceleme öğretmenin sorumluluğunda demekki yeteri kadar bütün okuma üzerinde durmamış hem çok normal zaten hecelemek, müfettişler okumaya geçmek için bile mart sonunu bekliyorlar okumaya geçmiş hecelemeyide atlatır ama bu çok üzerine giderek değilde eğlenerek yapması lazım bunu televizyondaki yazıları falan okusun mesela çünkü sadece el yazısını değil düz yazıyıda okumaları lazım sen elinden geleni yapıyon daha ne gerisinide öğretmen yapsın.. belliki kolay öğrenen öğretileni kapan bi çocuk öğretmeninde bunu farkında olup üzerinde durması lazım bu işin uzmanı o sen değilsin

fitmi zaten 82 kiloyum 80 oldum şimdi gerçi boyum uzun ama ahh ahhh şu basen yokmu..neyse canım bende bel fıtığı var fazla yorulmaya yürümeye eğilip doğrulmayı yapamıyorum zaten çok ağır bel fıtığı değil doktorum kendine dikkat edersen hiç bel ağrısı çekmezsin dedi normal doğumda yapabilirsin demişti bu arada bide denge kurmada diyon benimde başka sebepten sürekli tannsiyon düşükyaa yer ayağımın altından kayıyor sanki bu yüzden yürüyüşte yapamıyorum
yaaa neden bugun kk böle sessiz....
msn 'i hiç saymıyorum bile ......
her gecen gün daha da sessizleşiyo bu nisan anneleri
valla kimsenin msn si yok bende ben hep açığım genelde
beni eklemek isteyen beni seven varsa özelden mesaj atsın bende ekleyeyim
hakkında hayırlısı canım belki seni çıkarmazlar evden bellimi olur
benden süt falan gelmiyo ama ağrı var göğüslerde

geçmiş olsun canım olsun belki minyon tipli bi oğlun olur zayıf olsun bişey olmaz son haftaalarda hep nstyemi alıyolar acaba

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. bana da doktorum son gidişimizde bebek olması gerektiğinden küçük demişti 1 hafta geriden geliyomuş çok üzülmüştüm beslenmemden falanmış dikkat ediyorum bakalım inşallah bu gidişimizde düzelmiş olur doktorumuz olabilir yeterki daha fazla geri kalmasın dedi umarım seninki böle bişey değildir bi kendi doktoruna gittte inşallah yanılmıştır bu

bu arada bugün çalışknlığım tutu yemeğimi yaptım oğlum pasta istedi zavallıma hamile kalmışımki yapamıyordum kalktım bi tuzlu bi tatlı pastada yaptım kocacımda börek istemişti onada börek yaptım eee zaten ev işi bide buraya yetimeye çalışıyom zaten ohh be hamile olduğumu unutmuşum herhalde göğüslerden dolayı kollarım koltuk altım felaket ağrıyor yazamıyom bile tepretmeden fazla yazıyom

anaaaammmm herifim geç geleceemiş. resmen üstümden yük kalktı. yemek derdi yok, çay demle, mutfak topla yok. keyfe bak yav...

neyse ben şimdilik çıkıyom biraz dinleneyim bu akşam yanlızım eşim nöbete gidecek artık burda sabahlarım sakın beni yanlız brakmayın

inşallah canım yaa bakalım ne olacak.. bendende iki gündür geliyo süt ama bi kaşıntı varki hiç sorma allahtan ağrı yok artık

buket_asude.. çok haklısın cnım.. bende ilk okula başladığımız haftalarda çok kastım kendimi açıkçası.. öğrenemicekmi.. acaba zor mu kavrıcak.. harfleri çarptırıp okuyamıcakmı derken hamişliğimin ilk 3ayına denk gelen bi zamanda bi stresti ki sorma :))) ama şimdi boş yere kendimi üzmüşüm onu kızımı da sıkmışım diyorum.. dediğin gibi ben zaten her daim elimden ne gelirse yapıyorum.. sonuçta herşey evlatlarımız için.. ama biraz da öğretmen hanım çabalasın demi ama :)) çook saol cnım bilgilerin ve düşüncelerinle desteğin için... hıı bide şu süt mevzuu.. canım bazı gebelerde olabiliyomuş ama sakın göğüsleri sıkmamak lazım.. inşallah sütün verimli bol olur da doğunca yavrun da bol bol beslenir cnım ...

nazcım... çok geçmiş olsun cnım.. neyse ki sancıların ciddi değilmiş.. oğluşun da varsın biraz cık küçük olsun canım.. yeter ki sağlıklı olsun hiçbir sorunu olmasın da ..önemli olan bu cnım..

hacercim.. maşallah diyorum sana canım.. hamaratlığın üstünde yine... dikkat et canım da çok yorma sen yine de kendini..

kızlarr şimdilik çıkıyorum bende... soframızı hazırlayım yavaştan.. adamım gelir yarım saate kadar... :)

hepinize iyi akşamlarr.. çook öpüyorum herkesii.. yine uğramaya çalışırım kocişim sesini çıkarmazsa :)))

bebeg83 canım inşallah sorun olmaz süt doğumdan sonrada bol bol olur sütlerimiz bebişlerimiz için:))

ii akşamlar canm kib öptüm bende kolay gelsinnn

geçmiş olsun canım olsun belki minyon tipli bi oğlun olur zayıf olsun bişey olmaz son haftaalarda hep nstyemi alıyolar acaba
sağol canım geçti inş:Saruboceq:
evet canım 2 haftada bir nst ye alıyorlarmış doktora sordum özelliklea.s

sağol canım ne bilim ya ultrasona bakdı öle dedi bende evham yapmadım hiç
çok şükür hareketleri güçlü kuvvetli bide doktor teyzemize gideriz bu hafta inş o bakar
küçük olsunda sağlıklı olsun napalım büyür elbetopuyorumnanaktan
anaaaammmm herifim geç geleceemiş. resmen üstümden yük kalktı. yemek derdi yok, çay demle, mutfak topla yok. keyfe bak yav...

ohhh senden benden iyisi yok benimde herif yok tlf kapalı doğursam ulaşamıcam adamadelikafadulden
öğlende şarjım bitiyor demişdi şarjıda almamış yanına ama akşam gelsinn ben ona soracam:mymeka:
uzat bacaklarını yata.s

heeee kızlar bu arada çok hızlı kilo almışım azar işittim poffffff
doğuma kadar kilo yok dedi doktor napıcam ben ya çok haklı acayip uçmuş
bebek hiç bişiy yememiş ben şişmişim:gitme::gitme:

nazcım... çok geçmiş olsun cnım.. neyse ki sancıların ciddi değilmiş.. oğluşun da varsın biraz cık küçük olsun canım.. yeter ki sağlıklı olsun hiçbir sorunu olmasın da ..önemli olan bu cnım..[/QUOTE]

çok sağol canım küçücük bir oğlum olur ne güzel minicik elli ayakları minnacık aayyy yerim onu ben ham diyecokacimcoook

sorma nazcım yadr. daha görmedi ama herifim tutturdu kafan kocaman oldu diye çok kilo lamışım. adama anlatamıyorum bu kilodan deil şişim diye. ayağım,elim kocaman oldu. zaten bi damar sorunum vardı zıvanadn çıktı. ama bi de benim şööle sorunum var. sağlık ocağına göre 6 kilo, evdeki tartıya göre 9 kilo doktora göre 11 kilo almışım.

çok sağol canım küçücük bir oğlum olur ne güzel minicik elli ayakları minnacık aayyy yerim onu ben ham diyecokacimcoook[/QUOTE]

he tüm erkekler gibi sonra palet ayaklı, koca elli bi adama dönüşecek nasılsa bari önce mincik minick ellerini sevek...

kızlar slm..bugün hiçbi sohbete katılamadım yaa.herzamankinden daha yoğun bi gün yaşadım şuan pc ye bakarken gözlerim yaşarıyo o derece yani..nihayet mesaim bitti.allahtan annemlere gidioz eşimle yoksa bu yorgunlukla yemek filan hazırlayamazdım..umarım herkez iyidir hepinizi öpüorum ..ii akşamlar.. a.s.

nası yani eeee nolcak şimdi ben nasıl öğrencem normalde kaç kilo aldımı :gitme:
dur ben yarın başka yere tartılimCADIARZU

[/QUOTE]he tüm erkekler gibi sonra palet ayaklı, koca elli bi adama dönüşecek nasılsa bari önce mincik minick ellerini sevek...[/QUOTE]

evet canım sana sonuna kadar katılıyorum sonra kocaman birer devecik olacaklar
hayır yaaaa pofff küçük kalsın hepppp:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…