2010 Nisan Anneleri

ooo akşam olmuş herkescikler toplanmış 10 kişi online.....
benim canım boşuna sıkılmış ya ,öğlen kimse yoktu....
ama şimciii ben eve gitcem ohh siz akşam sohbeti yapcaksınız..
ühüü ühüüüü:))))
ağlıycimmmmmm..........

ii akşamlar ben de geldim nihayet yemeğimi yedim. bir makine çamaşırda yıkadım. ohhh rahatım kuruyana kadar sonra hemen ütü.. birikmesin sonra başedemiyorum..
sizler nasılsınız???

kızlar bende yatacağım ya dün gece pek uyumadım sancıdan gözlerim ağrıyor
iyi akşamlar gene gelmeye çalışırım sabah uykusuna yatmazsam::))))

iyiakşamlar kızlarrr bende yemek yedim sofrayı bile toplamadan geldim:)))
aşkitom canım hoşgeldin nasılsın? hayırdır interneti kesmekten vazmı geçtiniz? ömercikmi yordu seni annesiopuyorumnanaktan

subat annelerı çok sezeryan dogum yapmıs demıs bı arkadas
sız gelın bıde ocak analarına bakın
27 kısıde 5 kısı normal dogurmus subat anaları
bence bıze gore gayet ıyı
ocak anaları 76 kısıde 8 kişi normal dogurdu
1 de benim
ovunmek ıcın soylemedım
gıdıp bakabılırsınız abartmıyorum
malesef cogumuz sezeryan oldu yada olmak zorunda bırakıldı

bır arkadas da demıs sancılarımı evde cekeyım suyum gelsın gıderım
ıyıde suyumuz gelınce baslıyor zaten sancılar
once hafıf hafıf sonra sıklasıyor
ben suyum geldı hemen gıttım ama 8 saatte dogumum gerceklestı
dılerım sızın daha kısa zamanda ve daha kolay olur dogumunuz
allah yardımcınız olsunn

hosbulduk tarhan nasılsın
evet ömer yoruyor ama olsun
deger oglusuma
hayır cnm vazgecmedık
bugun vakıt bulup gıdemedı eşim pttye
pazartesıye kaldı

hosbulduk tarhan nasılsın
evet ömer yoruyor ama olsun
deger oglusuma
hayır cnm vazgecmedık
bugun vakıt bulup gıdemedı eşim pttye
pazartesıye kaldı
e bu güzel haber demekki haftasonu seni burda görebiliriz canım.
doğumdan bahsetmişsin valla sanırım herkesin suyu sancılarıyla birlikte gelmiyo. keşke sancılar başlasa sıklaşsa ondan sonra su patlasa hastaneye gitsek ama sanırım herkes o kadar şanslı değil.
evde beklemek hastanede sancı çekmekten daha iyidir ama su gelince de yapcak bişey yok bebeğin iyilik halini takip için hastaneye gitmek gerekiyor. hayırlısı olsun:asigim:
eeee ömer neler yapıyo anlatsana canım?

ii akşamlr kızlar nasılsınız kocacım nöbete oğlumda babaannesi ile gezmeye gitti bendebiraz dinlendim sonrada pcnin başına
çayımı demledim çekireğimide yanıma aldım eee tabii önce yaptığım pastalardan yedim ohh keyif sürüyom bugün oğlum olduğunnda bırakmıyo doğru dürüst yazayım bende oynamak istiyorum beni hiç sevmiyon sen pc yi seviyon falan işte neyse rahatım şimdi
ama ev çok sessiz bi yandan da hiç güzel değil yaa

valla ömer emıyor
bezını pısletıyor,
gaz cıkarıyor
bazen butun gece uyumadıgım oluyor
gunduz uyuyuncada sadece yemek yapıp yemege vakıt oluyor
hatta bunu bıle yapamadıgım zamanlar oluyor
evım cok kırlendı
bugun yemegımı yaptım bulasıgımı yıkadım ama yemege zaman kalmadı apar topar yedım
bıde bulasıgımı elde yıkıyorum
ama yarına yememgım var
ömer uyuursa gunduz
temızlıge dalacam
sagolsun eşim yardımcı oluyor gecen banyo tuvaletımı yıkamış
çokta titizdir arada çamasırları da o asar
bugun oturma odasını topladı sobayı yaktı
evde tadılat yaptı.alisverıse yolladım
şimdi işe gıttı
çok yorucu tarhan ama
ınan ömerin bir gulusune dunyalara bedel
ailemiz kocaman oluyor

haceroguz hosgeldın
valla bende eşimi işe yolladım
oglumu emzırdım ama uyumadı
yıne emmek ıstıyor
çerezle meyve suyu ıcıyorum
kaynanam gelır bırazdan
sen nasılsın
kollarım sırtım çok agrıyor yaa

aşkitom canım çok zor valla uyku düzeni oturana kadar idare etcez napalım. varsın ev çok temiz olmasın bebeklerimiz o alışma dönemini atlatsınlar gerisi kolay. daha önce kayınvaliden yardım ediyodu doğumdan sonra, şimdi yardımcı olmuyormu canım? ya da burda yarıdmcı olacak kardeşin falan yokmu?

slm kızlar ben çok kötüyüm yaaa ishal olmuşum bol bol sıvı alıyorum evde birden bişey oldu bana yaa eşimde dışarda haber verdim gelecek eğer devam ederse hastahaneye gideriz olmazsa ağrım sızım yok birde evde muzda bitmiş gerçi al dedim gelirken

bu arada mehtapcığım,tuğbacığım,aşkitom slm canım ömercik nasıl annesi sanırım seni uykusuz bırakıyo birazcık bizim yerimizede öpermisin kocamn onu canım benim yaa melek o şimdi melek küçücük elleri minicik ayaklarını öperdim yanımda olsaydı

a.s canım.Hoşgeldin.Geçmiş olsun.Bol su ile birlikte pirinç lapası ,patates haşlaması,muz yersen daha çabuk toparlarsın canım.

ayy iki ay sonraki halmiz bizimde şimdi rahat rahat çay içiyoz falan o zaman olmayacak olsun yaa sağlıklı olsunlarda
Hoşgeldin hacerciğim.Sefan olsun.opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım valla sefam olsun rahatım yani

geçmiş olsun canım yaa kola ile aspirin ii geliyor ama hamilelikte asprin içiliyomu acaba

hoşbulduk mehtapcığım canım benim iyiki varsın canım yaa eşime dedim az sonra gelicek muz alıcak herzamn evde olurdu sanırım ben üşüttüm canım ondan kaynaklanıyo dün annemlere gittim orda mutfak fayans gerçi terliğim vardı ayağımda patiğim falan ama yinede üşütttüm yemek yerken falan sanırım şimdide patiklerim falan ayağımda dah iyiyim ama çok korktum bir yerde okumuştum doğum başlarken falan ishal olunabiliyormuş aklıma nelerde geliyo heyyy rabbim yaa rabbim korusun

sagolun kızlar
zeyra geçmış olsun
evet cok zor ama
ömerım canım oglum
cok guzel bı duygu kısa zamanda darısı basınıza ıns

tarhan cnm
kayınvaldem ust katımda
cadaloz eltım memleketıne gıdınce
kayınvaldem ust katı temızlemekten
burada elını bıseye surmuyor
sadece oglumu yıkıyor arada sevıyor okadar
kayınpeder kayınbıraderım cok dagıtıyor evı
kayınvaldemde tıtız temızleye temızleye hal oluo
ama bnm evım de temızlenecek kendım yaparım saglık olsunn
cadaloz eltım zaten bana yardımı dokunmasın dıye gıtmıstır kesın
allaha havale edıyorum

saolasın hacerciğim yok canım benim migrenim falanda vardı şükürler olsun hamişken 2-3 defa ağrıdı başım o zamn bile almadım canım ilaç ne olur ne olmaz diye kolada asitli ben en iyisi muz yiyeyim birde düdüklüye patates attım şimdi yatarkende ondan yerim hem bu arada canımda çekmişti ne zamndır patates :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…