2010 Nisan Anneleri

saolasın aşkitom canım benim kendini fazla strese sokma boşver canım rabbime havale et senin şu anda en kıymetlin yanı başında rabbim bizlerede göstersin o duyguyu hayırlısıyla içimize çekelim kokularını canım salla gitsin eltini falan takma kafaya senden uzak olsun daha iyi boşver

Öyle şeyler aklına getirme lütfen daha çok erken annesi gelmek istemez gizemimiz.Üşütmüssündür yada yediklerinden kaynaklanıyordur.

Hiç canını sıkma aşkitom.Ömerciğin iyi olsun yeter.Hepsi gelir geçer inşallah.

zeyra cnm
takmıyorum zaten
herzaman herseyımı kendım yaptım buzamana kadar
40+ hamıleyken bıle yemegımı kendım yapar bulasıgımı yıkardım
hemde ne yemekler aklına ne gelırse
allaha havale ettım ben onu
sanırım oda 1 2 aylık hamıle
bana ettıgı beddua da dondu kendını buldu

merhamet etmeyene merhamet olunmaz derler
ona çook kırgınım
ben hastanede dogum sancıları cekerken
kayınvaldem yanıma gelecek olmus demiş sen evde dur
bana ne demiş dusunebılıyor musun
kı ben ona herzaman buyukluk yaptım
allahım rabbım buyuk

cnmm
turk kahvesının ıcıne lımon sık ye
o da gecırır ıshalı dıye bılıyorum

sagol yosunum
aştım ben artık bazı seylerı
allaha havale etıım
bu kız bana ınsallah cocugunu kucagına alamayasın bıle dedı...
bela okudu...
1 ncıyı dusurmus sımdı 2 ncıye 1 2 aylık hamıleymiş
daha 6 aylık evli
allah ıslah etsın

Kızlar benim mide kötü yine sizleri kocaman öpüyorum.İyi akşamlar size.Bana müsade.a.s.

canım yaaa rabbim ilk önce insanlara merhamet versin ne olursa olsun insan merhametli ve vicdanlı olunca düşmanına bile kötü bişey olmasını istemezki sen doğumdasın ne olursa olsun yardımcı ve destek olması gerekirdi olsun canım bak kendin diyosun kimseyede rabbim seni muhtaç etmemiş canım kendi işini kendin görmüşsün canımcım offf sizin şu internet işinizde kötü oldu şimdi biz ömerciği nasıl göreceğiz hiç olmazsa bir resmini ekleseydin canım yaa

Kızlar benim mide kötü yine sizleri kocaman öpüyorum.İyi akşamlar size.Bana müsade.a.s.

canım benim kendine iyi bak geçmiş olsun sanada bitanem soğuklar bize hiç iyi gelmedi sanırım kocamn öptüm canım benim rabbime emanet ol görüşrüz:1hug:

Aşkitom onlara gereken cezayı Allah veriyor kendileri farkında bile olmuyorlar.Aminnnn.Yazık çok bilinçsizler.Çok kızıyorum beddua okuyanlara.Bak bedduası kendine dönmüş.

ayy canım yaa aynı şeyleri yaşıyoz valla bende aynı senin gibiyim hiç kayınvalideden hayır yok kendi kendine yapcan anca eşin yardımcı ise yeter oğlum doğduğunda 7 ay boyunca kesintisiz ağladı neden olduğuda anlaşılmadı hiç 10 dk uyuyordu 1 saat uyanık uyuklar vaziyette evde geziyodum kimseden hayır yok valla gideyim şu kzı bi sorayım beşdakka bakayım bebeğe o uyusun yada işini yapsın yok valla allahtan eşim yardımcıda akşam geldiğinde bebeğe bakıyo bende iş yapıyodum yada biraz uyuyordum ahh inşallah bu bebeğim okadar çok ağlamaz

teyzoşlar bizde biraz uzanalım gideyimde eşimde geldi şimdi azcık uzanayım öptüm hepinizi görüşrüz canlarım iyiki varsınız

zeyra sagol cnmm
resım eklemesını bılmıyorum
budebe ve tarhandan haberımı alırsınız
destek olmasını ıstemedım cnm
lazımda degıl
doguma gıderken ben suyum geldınde
ben kımsenın cocuguna bakamam dedı
o kadar sınırlendımkı
ondan ısteyen var sankı

yosun sagol cnm
bedduayı haksız yere yapmıstı
o yuzden ona dondu
allah ıslah etsın

kızlar ben cıkıyorum
kaynanam gelcek eşim gececı ya
pc yasak
eşime soyler belkı

evet hiç aklıma gelmedi başta doğru muz çok ii geliyo sen onu yap en iisi
geçmiş olsun canım bizde seni öpüyoz oğlumla hayırlı akşamlar canım

bencede yaa ne kadar vicdansızşlar bu insanlar ben 8 aylık hamileyim daha biri sormadı hacer sen öldünmü kaldınmı ben sormasam bak bizi hiç sormuyor diye eşime söyleniyolar hem kaynanam hem görümcem hemde eltilerim tabii aşimde beni sağ olsun ezdirmez siz sorun önce o da sizi sormazsa o zaman konuşurum onunla diyor

aşkitom zeynepçim ii akşamlar size kendine dikkat et zeynep canım aman aşkitom sende kendini üzme tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz seni çook ii anlıyorum

ıyı aksamlar kızlar
haceroguz
eşim hep arkamda yoksa napardım
uzulmuyorum cnm artık alıstım

tekrardan ıyı aksamlar
hepınızı optum

ben burdayım ya aşkolsun reyhancığım.nasılsın.geçmişi okuyordum....

dünürcüm geçmiş olsun bol sıvı al.muz ve patatestende tüket inşallah bişeyciğin kalmaz canım.

aşkitom üzülme tatlım ya....rabbim kötüyü ıslah etsin canım.böylelerini hiç anlamıyorum ya

iyiyim canım baktım seni göremeyince diğer topikleri gezdim.nişan gelenler doğuma hazırlananlar ne güzel ya.bende bu akşam oğlumun lavantalarını bitirdim.yarın ve ya başka birgün koyarım inşallah....sen napıyosun*

reyhancığım ben yatıyorum canım.biraz şüdüm yatayımda ısınayım.iyi geceler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…