Öyle şeyler aklına getirme lütfen daha çok erken annesi gelmek istemez gizemimiz.Üşütmüssündür yada yediklerinden kaynaklanıyordur.hoşbulduk mehtapcığım canım benim iyiki varsın canım yaa eşime dedim az sonra gelicek muz alıcak herzamn evde olurdu sanırım ben üşüttüm canım ondan kaynaklanıyo dün annemlere gittim orda mutfak fayans gerçi terliğim vardı ayağımda patiğim falan ama yinede üşütttüm yemek yerken falan sanırım şimdide patiklerim falan ayağımda dah iyiyim ama çok korktum bir yerde okumuştum doğum başlarken falan ishal olunabiliyormuş aklıma nelerde geliyo heyyy rabbim yaa rabbim korusun
sagolun kızlar
zeyra geçmış olsun
evet cok zor ama
ömerım canım oglum
cok guzel bı duygu kısa zamanda darısı basınıza ıns
tarhan cnm
kayınvaldem ust katımda
cadaloz eltım memleketıne gıdınce
kayınvaldem ust katı temızlemekten
burada elını bıseye surmuyor
sadece oglumu yıkıyor arada sevıyor okadar
kayınpeder kayınbıraderım cok dagıtıyor evı
kayınvaldemde tıtız temızleye temızleye hal oluo
ama bnm evım de temızlenecek kendım yaparım saglık olsunn
cadaloz eltım zaten bana yardımı dokunmasın dıye gıtmıstır kesın
allaha havale edıyorum
Kızlar benim mide kötü yine sizleri kocaman öpüyorum.İyi akşamlar size.Bana müsade.a.s.
Aşkitom onlara gereken cezayı Allah veriyor kendileri farkında bile olmuyorlar.Aminnnn.Yazık çok bilinçsizler.Çok kızıyorum beddua okuyanlara.Bak bedduası kendine dönmüş.sagol yosunum
aştım ben artık bazı seylerı
allaha havale etıım
bu kız bana ınsallah cocugunu kucagına alamayasın bıle dedı...
bela okudu...
1 ncıyı dusurmus sımdı 2 ncıye 1 2 aylık hamıleymiş
daha 6 aylık evli
allah ıslah etsın
sagolun kızlar
zeyra geçmış olsun
evet cok zor ama
ömerım canım oglum
cok guzel bı duygu kısa zamanda darısı basınıza ıns
tarhan cnm
kayınvaldem ust katımda
cadaloz eltım memleketıne gıdınce
kayınvaldem ust katı temızlemekten
burada elını bıseye surmuyor
sadece oglumu yıkıyor arada sevıyor okadar
kayınpeder kayınbıraderım cok dagıtıyor evı
kayınvaldemde tıtız temızleye temızleye hal oluo
ama bnm evım de temızlenecek kendım yaparım saglık olsunn
cadaloz eltım zaten bana yardımı dokunmasın dıye gıtmıstır kesın
allaha havale edıyorum
evet hiç aklıma gelmedi başta doğru muz çok ii geliyo sen onu yap en iisisaolasın hacerciğim yok canım benim migrenim falanda vardı şükürler olsun hamişken 2-3 defa ağrıdı başım o zamn bile almadım canım ilaç ne olur ne olmaz diye kolada asitli ben en iyisi muz yiyeyim birde düdüklüye patates attım şimdi yatarkende ondan yerim hem bu arada canımda çekmişti ne zamndır patates :kedi:
geçmiş olsun canım bizde seni öpüyoz oğlumla hayırlı akşamlar canımKızlar benim mide kötü yine sizleri kocaman öpüyorum.İyi akşamlar size.Bana müsade.a.s.
canım yaaa rabbim ilk önce insanlara merhamet versin ne olursa olsun insan merhametli ve vicdanlı olunca düşmanına bile kötü bişey olmasını istemezki sen doğumdasın ne olursa olsun yardımcı ve destek olması gerekirdi olsun canım bak kendin diyosun kimseyede rabbim seni muhtaç etmemiş canım kendi işini kendin görmüşsün canımcım offf sizin şu internet işinizde kötü oldu şimdi biz ömerciği nasıl göreceğiz hiç olmazsa bir resmini ekleseydin canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?