2010 Nisan Anneleri

kocam bişşe dedıgınde onu sinir etmek ıcın dogurrum bak dıom bebişimde artık alıştı dogımde kurtulım dıo heralde

bide göbiş bölümüne resim eklioz dıosunuz orası neresı ben bulamıom :ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan
saol cnm :) neyse ben yokum bi süre ütü ve sonrası yemek yapmam lazım :)

slm kızlar nasılsınız bende nası olıım işte aynı erken doğumkorkusu bendede var dün gece sırt ağrısından uyayamadım ay artık zamanı gelsede hayırlısıyla yavrularımızda bizde kurtulsak ağırlaştıkça çok zor.azöncede temizlik yaptım dinlene dinlene yapmadanda olmuoki kaynana var ama hayır yokki.daha bi kere sormadı ben yardım ediim die.aman insan düşündükçe sinir oluo en iisi düşünmemek.

slm canım....
ay valla dün de bende oldu o doğum korkusu ....belim nası ağrıyodu ağlıycaktım...iş yaptım azcık bence ondan,yaptığım bişide yok,mutfağı topladım bulaşık falan,tezgahı falan cifledim,buzdolabını sildim yani normalde yarım saatlik işi bi saatde yaptım ve içeri geceyim otturayım dedim ama ne mümkün.....
artık iş yapmak falan hayal .....bende kimseden bişi beklemiyorum ,herkese allah vicdan vermiş ama .....allah insaflı insanlarla karşılaştırsın....

ewt ruzenim haklısın canım en iisi allaha havale etmek allah görüyo nasılsa.ben olsam içim el vermez yani ama işte insanlar böyle.canım bende de 3 gündür bacağımda kramp oluo ağrıyo sendede oluomu tatlım.

kızlar merhabalar, 2 sayfa okuyabildim sadece. bel ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum benim de dün aynen sizlerin dediği gibi bir bel ağrım vardı.açıkçası ben de baya korktum ama geçti şükür.sanırım bu aralar böyle olması normalmiş.hemencecik geldim ama hemencecik te çıkmam gerek.bebişlerinizi ve sizi öpüyorum kızlar.kendinize ve yavrularınıza iyi bakın...

al bendende o kadar ruzenin heleki su safra kesesi taslarimin yaptigi sancilar bebisim dürttükce oynayan böbrek taslarim belik diyorum kopuyor is mis yapamaz oldum yemek yapip bulasiklari halledince amenna diyorum ALLAH esimden razi olsun evi toparlayip cekip ceviriyor gurbette kimsem yok eski gücüm %90 düstü annemin gelmesini dört gözle bekliyorum hayirlisi gülüm insallah bunlari hic yasamamisa dönecegiz insallah

iyi akşamlar kızlar...
bizde dün kocişle bir gezmeye çıkalım dedik.. yine kalça ağrım izin vermedi anneme geçtik hemen... şimdi evimize geldik... ne zaman gececek benım bu kaçla ağrım ya rahat rahat hareket edememek çok zor... resmen eve hapis oldum.. yürüüyüş de yapmamız lazım artık hergun aama bu bacak ve kalça ile ne mümkün...
neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye razıyız :asigim:

Son düzenleme:

elifcim bende öleym valla bişiycik yapamyorum ama artık ağırlaşmamız normalki...
sonuçta son dönemlerdeyiz....sağlıkla doğuralım da bebişleri rahatlatıycaz...valla bende annemsiz ne yaparım diyordum ama emekli olacağı haberi bana ilaç gibi geldi martda emekli çok şükür bol bol bizimle kalabilecek..

merhaba güzel nisan anneleri.ben öğlen çıktım 3 sayfa kaynatmışsınız fazla kimse girmemiş sanırım.....

nazlıcım sanada geçmiş olsun canım.topiğimizde ne kadar hasta olan var çok dikkat edin kızlar....bende hastayım ama bugün gezdim dün aldığım bişeyi değiştirmek durumundaydım.bu akşamda temizlik yapacağım,çamaşır,ütü.....belki ütüyü yarına bırakabilirim napim.....

sedacım artık ağrılara sızılara hoşgeldin diycez.bende le çok yürümek istiyorumki ama ne mümkün,valla iki adım atayım kitleniyorum,pazar günü benim yüzümden eve geçiyoruz bi gezmeye gidemez olduk ama bebişler için katlanıyoruz mecbur....az kaldı diyoruz....

canım ya çok üzülüyorum senin durumunada sen anlattıkça ben kötü oluorum neden geçmiyo ya....dr una danıştın mı ne dedi*

canım benim ya senı çok ıyı anlıyorum.. bende on dk yurusem kılıtlenıyorum kalçamdan bacagıma doğru bır ağrısaplanıyor.. oturunca gecıyor ama.. ıns gececek agrılarımız.. bol bol süt içiyormusun ? ben gunde 1 lt ye cıkardım nerdeyse.. sabah akşam calsıyum ve magnezyumda alıyorum ama hala faydasını görmedım...
canım ya çok üzülüyorum senin durumunada sen anlattıkça ben kötü oluorum neden geçmiyo ya....dr una danıştın mı ne dedi*

canım cok sağol .. sordum doktoruma gecen pazartesı ama normal dıyor elımızden gelen bırsey yok dedı.. sadece magnezyum ve calsıyumu mu duzenlı kullanmamı önerdı.. sanırım oğlum benım kemıklerıme saldırmıs.. kalçamdakı acı sankı uzerıne düşmüşüm gıbı cunku.calsıyum içeren herseyı cok tuketıyorum ınsallah gecer...

kılzaar merhaba. geldim ama gitmişsiniz bütün gün yattım.. hastalığı def etmem gerek daha ilerlemeden. eşim şimdi yemek hazırlıyor belki daha ii olurum yedikten sonra. tuzlu suyla gargara önerdiler bakalım o nu da deneyeceğim. seda'cım bitmedi senin ağrın 1 litre sütde çok iyi. ben ne zman aklıma gelirse o zman süt içiyorum 2-3 gün hiç içmediğim bile oluyor. ne güzel başarmışsın sen.

slm kızlarr... iyi pazarlar.. iyi akşamlarr...
yemekten sonra bi bakayım dedim.. herkes iyidir umarım.. yada pazar sessizliği mi çöktü.. bi geçmişe bakıcam tabi :))

dün akşam oğlum aşağılara vurdu durdu... yattım hep.. az kaldı hastane yollarına düşücektik :)) allahtan dinlenince bi de duş alınca biraz geçti..
ama sabaha kadar hiç uyutmadı yavrum... tepine tepine bi hal oldu.. ne sıkıntısı vardı anlamadım ama sağa dönüyorum durmuyo.. sola dönüyorum durmuyo.. sırt üstü yattığımdaysa kasıklarıma vurdu hep.. sabah 5 buçukta hala tv izliyodum ben.. sonra tabi o beni izlemiş uyuyakalmışım 8 de uyandırdı yine... :)
bugünde liseden arkadaşımın kızı olmuştu.. ona gidicektik ne zamandır.. ki dila hanım 5. ayına girmiş yani o kadar siz düşünün :)) yavrum ne şeker bişiy olmuş yaa... kıpır kıpır... agu larda başlamış tabi.. gülücük attı durdu bize :))
kardı,buzdu,soğuktu derken bu zamana kalmıştık.. onlara gittik kahvaltıdan sonra.. eda ya altın takmıştı onlar.. tabi bizde yaptık vazifemizi.. üstümden de büyük bi yük kalkmış oldu...
orda pasta,börek yiyince tabi akşam yemeğini salatayla geçiştirdim...

ayyy... ne birikmiş anlatıcaklarım dün öğlenden beri... ben en iyisi geçmişe bakınıyım bi özetle... zati kimseler de yok şu an.. kendi kendime konuşuyorum :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…