slm kızlar nasılsınız bende nası olıım işte aynı erken doğumkorkusu bendede var dün gece sırt ağrısından uyayamadım ay artık zamanı gelsede hayırlısıyla yavrularımızda bizde kurtulsak ağırlaştıkça çok zor.azöncede temizlik yaptım dinlene dinlene yapmadanda olmuoki kaynana var ama hayır yokki.daha bi kere sormadı ben yardım ediim die.aman insan düşündükçe sinir oluo en iisi düşünmemek.
slm canım....
ay valla dün de bende oldu o doğum korkusu ....belim nası ağrıyodu ağlıycaktım...iş yaptım azcık bence ondan,yaptığım bişide yok,mutfağı topladım bulaşık falan,tezgahı falan cifledim,buzdolabını sildim yani normalde yarım saatlik işi bi saatde yaptım ve içeri geceyim otturayım dedim ama ne mümkün.....
artık iş yapmak falan hayal .....bende kimseden bişi beklemiyorum ,herkese allah vicdan vermiş ama .....allah insaflı insanlarla karşılaştırsın....
al bendende o kadar ruzenin heleki su safra kesesi taslarimin yaptigi sancilar bebisim dürttükce oynayan böbrek taslarim belik diyorum kopuyor is mis yapamaz oldum yemek yapip bulasiklari halledince amenna diyorum ALLAH esimden razi olsun evi toparlayip cekip ceviriyor gurbette kimsem yok eski gücüm %90 düstü annemin gelmesini dört gözle bekliyorum hayirlisi gülüm insallah bunlari hic yasamamisa dönecegiz insallah
iyi akşamlar kızlar...
bizde dün kocişle bir gezmeye çıkalım dedik.. yine kaçlaça ağrım izin vermedianneme geçtik hemen... şimdi evimize geldik... ne zaman gececek benım bu kaçla ağrım ya rahat rahat hareket edememek çok zor... resmen eve hapis oldum.. yürüüyüş de yapmamız lazım artık hergun aama bu bacakve kalça ile ne mümkün...
neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye razıyız :asigim:
iyi akşamlar kızlar...
bizde dün kocişle bir gezmeye çıkalım dedik.. yine kaçlaça ağrım izin vermedianneme geçtik hemen... şimdi evimize geldik... ne zaman gececek benım bu kaçla ağrım ya rahat rahat hareket edememek çok zor... resmen eve hapis oldum.. yürüüyüş de yapmamız lazım artık hergun aama bu bacakve kalça ile ne mümkün...
neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye razıyız :asigim:
sedacım artık ağrılara sızılara hoşgeldin diycez.bende le çok yürümek istiyorumki ama ne mümkün,valla iki adım atayım kitleniyorum,pazar günü benim yüzümden eve geçiyoruz bi gezmeye gidemez olduk ama bebişler için katlanıyoruz mecbur....az kaldı diyoruz....
canım ya çok üzülüyorum senin durumunada sen anlattıkça ben kötü oluorum neden geçmiyo ya....dr una danıştın mı ne dedi*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?