2010 Nisan Anneleri

ıyi akşamlar kızlarrr...
Babişkomuzla beraber bugün mehmet salihe oyuncak arabalar aldık.
Onları ekleyecem şimdi...
Ayyy Refişim bende çok fenaydım gece.3 te başladı kasık ağrısı anammmmmmakannehir sabaha kadar sürer mi en son artık dayanamdım sızmışım.Kocacım da tetikteydi.Doğuracam sanmışkaydirigubbakcemile3.Kendi kendime oğluşuma dedim annecim şimdi değil zamanında gel diye.

Ben bu hafta pek giremeyebilirim gündüzleri.Haberiniz olsun.Malum yeni sekreter kıza devrediyorum yaa.Zaten gıcık oldum her yazdıgımı okuyolmaz:

Neyse kimsecikler yok.Öpüyorum sizi kocaman...

refiyecim geçmiş olsun canım.. korkutmuş paşan seni.. ama benım doktor bebek sankı çıkacakmış gıbı aşagı vurusa korkma demıştı.. ters oldugundan kaynaklanıyormus.. belkı senınkıde hala makat gelişidir annesi..

denizcimm güle güle kullansın mehmet paşamız oyuncaklarını inşallah.. demek yenı sekreter alındı yerıne.. sınır olmamaya çalış şeker.. bebişlerimize zarar.. az kaldı bak son bes gunun inşallah...

ben geldim ama kımse yok sanırım sancılar gecmedi benim daha:ecrin_bebek:neyse cıkım öpuyorum herkesi

merhaba kızlar biz geldik yaa eve girdiğim yok 2 gündür yeni geldik dayımlardan ayyy çok yemişim ben yaaa offf offf dayanamıyorum ne yapayım yiyorum devamlı yengeciğiminde ellerine sağlık çok güzel şeyler hazırlamıştı dayanamadımbilmiyorumkismile

slm kızlar ben geldım
nasılsınız
bugun arkadasım geldı ömeri görmeye
aksam da akrabalarım geldi

buarada çok agrım var
yarın drdan randevu aldım
hemoroıd ıcın
ama çok utanıyorum
şimdiden stres yaptım çokk
eşim rahatsız kusuyor
ömerde agladı tam uyanmadı
emzırem dedım beni tınlamadı
tekrar yatırdım
10dk sonra uyanır

hoşgeldin aşkitom geçmiş olsun canım hem sana hem eşine canım stres yapma canım bende geçmiş senelerde gitmiştim basurmu var diye şükürler olsun korkulcak kadar bişey yok doktor iyise bir bakmaya anlıyo derecesini canım ömerciği öptünmü benim için canım kokulu kokulu

sagol zeyracımm
öperım uyanınca canımmm
canım makata parmagını sokuyor dıye bılıyorum
buarada sanırım subat 25e kadar ınternetım acık
eşim bugun musterı hızmetlernı aramıs
sımdı kapatsakta bu aykı faturayı odeyecegız
oyuzden barı bosuna odemıyelım dedık...
yanı bıraz daha burdayım
eşim pc konusundakı sınırınden eser kalmadı
sukurler olsun

sevindim canım belki bakarsın hiç kapattırmaz o zamna kadar inşallah hep vazgeçer canım canım sanırım ileri derecede olursa makata parmak sokuyo bende sadece bakmıştı annemle gitmiştim arada çatlama falan oluyomuş canım kabız kalmamaya bak canım bol bol sıvı al birde acılı yeme canım

selam kizlar nasilsiniz bakim ????
ya yine cok cok sykici bir pazar gecirdim
ayrica gece saat 4 gibi tam kasigimda bir agri ile uyandim ve halen devam ediyor o agri
hayirlisi bakalim
o asaya vurmayi benimkide yapiyor valla bende acemilestim ne ne agrisi unutmusum ya
mafoldumben

günaydınlar herkese.....
dünden beridr boğaz ağrım var çok fena...gece yatırmadı ya.....

HERKESE GÜZEL PAZARLAR BAYANLAR.uzun bir aradan sonra geldim bakalım geçmişte neler olmuş.ben sezonun 4.gribine yakalandım.elimde ıhlamur ,Allah sonumuzu hayır etsin.

gecmis olsun kizlar
umarim en yakin zamanda iyilesirsiniz hepiniz
kendinize cok cok dikkat etme zamaniopuyorumnanaktan

zeyracım sagol
bu konuda en ıyı ögretmenım eşim
5 kere amelıyat olmus bu dertten
fıstul falan
hemde ılerı derece
hala da sorun var
dru unıversıte hastanesıne yolladı cunku bısey çözemedı ılac aldıgı halde sıkayetı gecmedı
ama bensız gıtmek ıstemıyor
hayırlısı bakalım
vazgeccegını sanmam
ama benım eşim çok yufka yureklı
okadar bagırdı cagırdı hatta kayınvaldemın yanında azarladı
ama buaralar bısey demıyor
hayırlısı bakam

buarada canım
hem bugun bolbol gezdın masallah ıyı ettın
hemde topıge yazdın
bu nasıl oldu yaaa
masallah masallah

reyhancığım canım benim geçmiş olsun belki bebişin hıçkırırdır canım benim bu zamnlarda yalancı sancılar olurmuş canım rahim doğuma hazırlanırmış canım benim benimde dişlerimdeki sorunum hiç geçmedi şurda 1 buçuk ay kaldı doğuma hala devam kanaması sabahları canım o kadarda ayran yoğurt yesemde oluyo canım

budebe nasılsın canım
ıyımısın bıraz
cok gecmıs olsun

batuhanım canım
ınan sımdı aklımdan gecıyordun

SELAM KIZLAR...
bizde oğlumla abimlere gittik yeğenimi sevdim geldim çok tatlı oldu ya yerim ben onu.bi gülğcğkler bi agular maşallahı var.
aşkitom geçmiş olsun eşinede sanada.ay inşallah kapattırmaz eşin internetini....
bu arada tuğba nerde ya* 2 gündür girmedi yarında girmezse msj atayım bari....merak ettim haberiniz var mı kızlar*
dünür senin damat coştuvalla kızın bulancağa geleceğini anladı sanırım durmadı yerinde.....kaydirigubbakcemile3

canım bu arada bugün evde birazda temizlik yaptım sorma yenek falan canım ben aslında uyuşuk halim bu ben çok aktifim normalde neler yapardım neler geçen sene çalışıyordum her hafta arkadaşlarım gelirdi o arada temizlik ütü yemek bulaşık gezme ooo saymakla bitmez okuldaki işlerimi hiç saymıyorum yazılılar falan notlar bu sene ben dinlnmedeyim inşallah yaza aktif bir şekilde geri döneceğim bebişim doğsun canım şu an ona odaklandım kilolarda gitmiş olur hem o hareketli günlerde inşallah:CüvCüv:

reyhancığım ve aşkitom canım çok sağolun kızlar.iyiyim demek adetten olmuş iyiyim diyeyim....abimlerde kayınvalidemler vardı mecburen gideyim dedim...neyseki biraz daha iyiyim şimdi ıhlamur falan içiyorum.....
reyhancığım geçmiş olsun canım.neyin nesi bilmiyorum ama artık bende de olmaya başladı.sanırım az kaldı diyo bizim uşaklar

severim ben damadımı hoşgeldin canım maşallah göktuşuma canım benim yaaa severim ben onu canım yaa atsın annesi tepikleri özleyeceğiz o tekmeleri 2 ay sonraya canım bende çok yoruldum canım sorma devamlı 2 gündür dolaşıyorum oturmadım desem yeri var kocamn öptüm sizi görüşrüz canımcım

hoşbulduk dünürcüğüm.oynayıp duruyo sorma her halini çok özleyeceğim kuzumun....bende 2 gündür geziyorum yarın inzivaya çekileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…