reyhancığım canım benim geçmiş olsun belki bebişin hıçkırırdır canım benim bu zamnlarda yalancı sancılar olurmuş canım rahim doğuma hazırlanırmış canım benim benimde dişlerimdeki sorunum hiç geçmedi şurda 1 buçuk ay kaldı doğuma hala devam kanaması sabahları canım o kadarda ayran yoğurt yesemde oluyo canım
budebe nasılsın canım
ıyımısın bıraz
cok gecmıs olsun
batuhanım canım
ınan sımdı aklımdan gecıyordun
reyhancığım ve aşkitom canım çok sağolun kızlar.iyiyim demek adetten olmuş iyiyim diyeyim....abimlerde kayınvalidemler vardı mecburen gideyim dedim...neyseki biraz daha iyiyim şimdi ıhlamur falan içiyorum.....
reyhancığım geçmiş olsun canım.neyin nesi bilmiyorum ama artık bende de olmaya başladı.sanırım az kaldı diyo bizim uşaklar
slm kızlar nasılsınız bende yalnızım e benim kociş işte oğluşumun tepikleriyle eğleniyorum yani yalnız diilim aslında
zeyra batuhanım
sızın ıcın öptum
batuhanım
bır kız arkadasımla msnde konusuyorduk
kaynanalardan falan+eşime bişeyden çok kırıldım bunuda arkadasıma yazdım
ekranı kapamayı unutmusum
eşimde bunu gördu çok uzuldu+çok kızdı
ve ınt pcyı yasakladı
+tasarruf amaclı netı kapatacaktık
bu olay bıraz erkene aldı
neysekı eşım bıraz yumusadı
sımdı gırıyorum ama
face mı ve msnmı ıptal etmış eşim
sanırım senınle kayınvalde konusunda bahtsızız
allah yrdımcımız olsun
anam reyhan doğum deme bana.kız benim korkularım başladı ya ama bi yandanda oğluma kavuşmanın heyecanı var işte.ay her hali güzel valla.....mesaneme vuruyo benim deli oğlan az önce sonrada yer değişltiriyo bişeyler ypıyo.çok özledim oğlumu canım ya daha çok var........
senin diş dolgusu işin bitmemişmiydi canım.geçmiş olsun ya....birde bişey diyeceğim orada sık ultrasona girilmiyo dimi
günaydınlar herkese oooo nisan anneleri iice tembel oldu söyleyenede bakın bi gün erken uyandım yaa neyse bize nazar değdi kızlar cumartesi akşam eşimle accık tartıştık hiç yoktan neden geç geldin diye söylendim sadece yarım saat geç gelmiş oda işlerim çok yoğun bugünlerde beni idareet dedi biraz anlayışsız davrandım galiba neyse hadi nazını alim dedim de yok küstü benden ee ne yapalım artık 7 ay bana hiç sesini çıkarmadı ama ben hemen yaa offf bu hormonlar iice dengesizleşti valla neyse sabah öpmedende gitmedi hem oğullarını hemde beni
ama işin kötü tarafı bebek için ufak tefek bişeyler alcaktım gidemedik benim koca biraz inat
bende oğlumun eşyaları vardı (kış bebeği olduğu için çok almıştım hepsi yepyeni)bebeklik onları çıkardım yıkadım güzelce birazdan da ütülerim biraz siniri geçtikten sonra eşya alırız ne yapalım artık
oo çok uzattım galiba
günaydın canım yaa hiç sorma valla hemde nasıl inşallah ama kocacım accık inat normalde göbeğim çatlıyo artık şimdi doğururum herhalde inşallah dediğin gibi olur akşam herşey biter ama ....
dün kıyafetleri çıkardım seriyorum bi kıyafetlere bakıyom bide oğluma yaa sen bunu içinemi giriyodum minik minik bi karıçlık bişey oğlumda bu annem ne diyo diye bana bakıyo zavallım
ayy sağlıkla bi bebeklerimizi kucağımıza alaydık
inşallah dediğin gibi olur
oğlum 4yaş2 aylık 5 yaşından gün alıyor yani ayy güzelmi hiç bilmiyorum valla kıskançlık krizleri başlamış karnım her çıkmaya başladıkça yanıma daha çok yanaşıyor su içmeye gitsem peşimden geliyor bi bebek aldığımda da hemen bana ver sen sevmeyi bilmiyon diyor ayy daha neler neler ama olsun idare edecez artık ne yapalım aslında öyle bebeklere pek zarar vermiyor ama bişey söylediğinde söz dinliyo aslında ben biraz büyüsün sonra ikinciyi düşünelim diyodum da eşim çocuk çok seviyo bakıyoda ilgileniyo falan ben dedi yusufa bakarım dedi kıskanmaz sen de bebeğe bakarsın beni kandırdı anlayacağın
ayy ne güzel olur sizde ilk defa anne olanlara tavsiye verirsiniz
günaydın kızlarr... bugün okullarımız açılıyo malum... eda'nın içi içine sığmıyo yavrumun yaa... sabah 7 de uyandı babasıyla birlikte :)) o zamandan beri de çanta hazırlama.. forma ütüleme.. hazırlıklarımızı tamamladık.. birazdan da ezberlediğimiz şiirleri tekrarlıcaz tamamdır.. :)) rabbim bu dönemde de zihin açıklığı versin kızıma ve tüm okuyan evlatlarımıza... :Saruboceq:
dünürcüm... günaydın canım.. iyileşmiş olmana çok sevindim.. inşallah daha da iyi olucaksın güzelim.. dila hanım nasıl bakalım :)) ayy canım yaa dün bi bebiş görmeye gittik.. adı dila'ydı... dila hanım filminden esinlenmiş onlarda.. 5 aylık olmuş.. ne kadar tatlıydı anlatamam.. inşallah senin dila'nda en az o kadar şirin bi kız olucak... kaderleri nasipleri iyi olsun inş. yavrularımızın.. :Saruboceq:
hacercim.. sana da günaydın tatlım.. nasılsın? evde ufak bi tatsızlık yaşanmış sanırım canım... aynı gece bizde dedurumlar limoniydi ne tesadüf :)) eşim accık kaşındı tabi ama :)) benimde sadece düşünmeden söylediğim bi kelimem sebep oldu ama alttan da almadım yani :))) neyse allahtan kocişim accık gezinir dışarda sonra da herşey eskisi gibi döner eve :) siniri inadı uzun sürmez yani.. o bakımdan şanslyım sanırım.. gece de bi barışma töreni düzenledik tamamdır :))) evde hep oluyo tatlım böyle kırgınlıklar.. biz hassasız.. onlar da artık sabrede sabrede sabır taşına döndüler haliyle.. bişiy deseler biz kırılıcaz.. demeseler kendileri çatlıcak artık :))) onlarda şaşırdı bence nasıl davranıcaklarını.. neyse az kaldı artık.. bebişler doğduğunda isteseler de sorun yaratmaya fırsatları olmıcak onları izlemekten :) inş. sizin tatsızlığınız da akşam düzelmiş olucaktır şekerim..
herkese iyi günler diliyorumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?