2010 Nisan Anneleri

cok sagol canim az kaldikca bir telas sariyor iste
dis cok fena ya ben sali günü gidecem dis doktoruna son dolgu yapilacak artik
insallah ondan sonra sorun kalmaz artik

budebe nasılsın canım
ıyımısın bıraz
cok gecmıs olsun

batuhanım canım
ınan sımdı aklımdan gecıyordun

ay cok sagol canim benim hic denk gelemedik
minik ömercigide öp
ne gibi internet sorunun varki canim
eger özel degilse tabi
sanirim kacirdim eger yazdiysan bilebilmiyorumkismile

kiz jaleyi beklerken biz dogurmayak kaydirigubbakcemile5
ayrica cok sagol canim benim

zeyra batuhanım
sızın ıcın öptum

batuhanım
bır kız arkadasımla msnde konusuyorduk
kaynanalardan falan+eşime bişeyden çok kırıldım bunuda arkadasıma yazdım
ekranı kapamayı unutmusum
eşimde bunu gördu çok uzuldu+çok kızdı
ve ınt pcyı yasakladı
+tasarruf amaclı netı kapatacaktık
bu olay bıraz erkene aldı
neysekı eşım bıraz yumusadı
sımdı gırıyorum ama
face mı ve msnmı ıptal etmış eşim

sanırım senınle kayınvalde konusunda bahtsızız
allah yrdımcımız olsun

anam reyhan doğum deme bana.kız benim korkularım başladı ya ama bi yandanda oğluma kavuşmanın heyecanı var işte.ay her hali güzel valla.....mesaneme vuruyo benim deli oğlan az önce sonrada yer değişltiriyo bişeyler ypıyo.çok özledim oğlumu canım ya daha çok var........

senin diş dolgusu işin bitmemişmiydi canım.geçmiş olsun ya....birde bişey diyeceğim orada sık ultrasona girilmiyo dimi

slm kızlar nasılsınız bende yalnızım e benim kociş işte oğluşumun tepikleriyle eğleniyorum yani yalnız diilim aslında

evet biraz talihsizlik olmus
insallah dahada yumusar esin ve kapatmaktan vaz gecer
evet canim malesef bende biraz zorluk cekiyorum ama biraz daha idare etmem lazim

korkma be canim inan korkacak bisey yok
okadar cabuk unutuluyor ki onu kucagina aldigin an bitiyor

kizla ben yatiyorum canlarim
allah hepinize rahatlik versin
allah nasip ederse yarin görüsmek üzere
tatli rüyalar

iyi geceler kızlarr
bu aralar sadece geceleri fırsat buluyorum girmeye bugün yine yoğun bir gündü:)
sabah geç kalktık malum pazar bide benim uyumam sabaha karşı 4 ü bulmuştu . kahvaltıdan kalktığımızda saat 2 idi sonrasında evi toparladım ütü yaptım akşamda arkadaşlarla yemeğe çıktık sonrasında bize geldiler çay faslıydı derken 1 i geçiyordu onları yolcu etmemiz
onlar gittikten sonrada mutfağı toparladım bebişimin şifonyerine örtü kestim kapitoneden . evdeki giysilerinide attım makineye yıkanıyorlar şimdi yarında kurursa ütüleyip yerleştireceğim .. bu arada ilk bebek bezimizide aldık :)
primanın 2 numarasını aldım kızlar 3-6 kg için olanlardan 98 li paket. netteki araştırmalar sonucu ona karar verdim sonrada weniceden gömlek pantolon aldık kuzuma
yarında bi aksilik olmazsa kendi hastane çantanı toparlayayım diyorum eksikleride tamamlarım bir yandan
işte böyle teyzeleri yoğun bir akşam geçirdik sayılır
sizlerde iyisinizdir inşallah bi geçmişe bakayımda geleyim

günaydın kızlaar :)
gerçi henüz kimse yok ama ben bugünün açılışını yapayım:)
haftasonu sakin geçmiş, sıkılanlarınız olmuş, hadi bugün acısını çıkartalım bakalım :)

umarım herkes iyidir..

biz de iyiyiz kızımla. hastalığı defettik artık sanırım. kuru öksürüğümüzün dışında bir şeyimiz kalmadı...

sabahın köründe uyanıyor oluşumuz dışında da bi sıkıntımız yok işte :)
herkes "şimdi uyu, ilerde istesen de uyuyamayacaksın" deyip duruyor ama huy işte, yedide ayaktayım..

neyse, hadi bakalım saatler ilerlesin de dökülün buraya :)
bekliyorum anacıııııım

günaydınlar herkese oooo nisan anneleri iice tembel oldu söyleyenede bakın bi gün erken uyandım yaa neyse bize nazar değdi kızlar cumartesi akşam eşimle accık tartıştık hiç yoktan neden geç geldin diye söylendim sadece yarım saat geç gelmiş oda işlerim çok yoğun bugünlerde beni idareet dedi biraz anlayışsız davrandım galiba neyse hadi nazını alim dedim de yok küstü benden ee ne yapalım artık 7 ay bana hiç sesini çıkarmadı ama ben hemen yaa offf bu hormonlar iice dengesizleşti valla neyse sabah öpmedende gitmedi hem oğullarını hemde beni
ama işin kötü tarafı bebek için ufak tefek bişeyler alcaktım gidemedik benim koca biraz inat
bende oğlumun eşyaları vardı (kış bebeği olduğu için çok almıştım hepsi yepyeni)bebeklik onları çıkardım yıkadım güzelce birazdan da ütülerim biraz siniri geçtikten sonra eşya alırız ne yapalım artık
oo çok uzattım galiba

günaydın hacercim :)

evde hepimiz böyle tatsızlıklar yaşıyoruz..
hassasız, her şeyi büyütmeye meyilliyiz bu aralar, hormonlar aldı yürüdü zaten evlere şenlik durumdalar.. eh, adamların da sabır kotası doldu biraz.
sen sıkma canını. akşam işten dönünce mevzu bitmiş gitmiş olur zaten...

sen bebişin eşyalarını ütüleyecekmişsin, ne güzel, terapi gibi gelir sana :)
yeni cicileri de sonra alırsınız artık..sıkma canını

günaydın canım yaa hiç sorma valla hemde nasıl inşallah ama kocacım accık inat normalde göbeğim çatlıyo artık şimdi doğururum herhalde inşallah dediğin gibi olur akşam herşey biter ama ....
dün kıyafetleri çıkardım seriyorum bi kıyafetlere bakıyom bide oğluma yaa sen bunu içinemi giriyodum minik minik bi karıçlık bişey oğlumda bu annem ne diyo diye bana bakıyo zavallım
ayy sağlıkla bi bebeklerimizi kucağımıza alaydık

benim eşim de acayip inatçıdır normalde, karadenizlinin inadı meşhurdur derler ya, aynen öyle...trabzon uşağı, kapıştık mı inim inim inletirdi beni..:) ama hamilelikte anlayışlı davranıyor sağolsun, meselelerimiz uzamıyor hiç.
eminim senin eşin de öyle yapacaktır.. karnı burnunda halinle üzer mi seni..

bu arada senin büyük oğlan kaç yaşında hacer?
ne güzel, kardeş geliyor yavruna..
hayırlısıyla biz ilkleri doğuralım da, bizimkilere de birer kardeş verir Allah inşallah..
o zaman da ikinciyi doğuran sizlerden alırız tavsiyeleri :)

inşallah dediğin gibi olur
oğlum 4yaş2 aylık 5 yaşından gün alıyor yani ayy güzelmi hiç bilmiyorum valla kıskançlık krizleri başlamış karnım her çıkmaya başladıkça yanıma daha çok yanaşıyor su içmeye gitsem peşimden geliyor bi bebek aldığımda da hemen bana ver sen sevmeyi bilmiyon diyor ayy daha neler neler ama olsun idare edecez artık ne yapalım aslında öyle bebeklere pek zarar vermiyor ama bişey söylediğinde söz dinliyo aslında ben biraz büyüsün sonra ikinciyi düşünelim diyodum da eşim çocuk çok seviyo bakıyoda ilgileniyo falan ben dedi yusufa bakarım dedi kıskanmaz sen de bebeğe bakarsın beni kandırdı anlayacağın
ayy ne güzel olur sizde ilk defa anne olanlara tavsiye verirsiniz

günaydın kızlarr... bugün okullarımız açılıyo malum... eda'nın içi içine sığmıyo yavrumun yaa... sabah 7 de uyandı babasıyla birlikte :)) o zamandan beri de çanta hazırlama.. forma ütüleme.. hazırlıklarımızı tamamladık.. birazdan da ezberlediğimiz şiirleri tekrarlıcaz tamamdır.. :)) rabbim bu dönemde de zihin açıklığı versin kızıma ve tüm okuyan evlatlarımıza... :Saruboceq:

dünürcüm... günaydın canım.. iyileşmiş olmana çok sevindim.. inşallah daha da iyi olucaksın güzelim.. dila hanım nasıl bakalım :)) ayy canım yaa dün bi bebiş görmeye gittik.. adı dila'ydı... dila hanım filminden esinlenmiş onlarda.. 5 aylık olmuş.. ne kadar tatlıydı anlatamam.. inşallah senin dila'nda en az o kadar şirin bi kız olucak... kaderleri nasipleri iyi olsun inş. yavrularımızın.. :Saruboceq:

hacercim.. sana da günaydın tatlım.. nasılsın? evde ufak bi tatsızlık yaşanmış sanırım canım... aynı gece bizde dedurumlar limoniydi ne tesadüf :)) eşim accık kaşındı tabi ama :)) benimde sadece düşünmeden söylediğim bi kelimem sebep oldu ama alttan da almadım yani :))) neyse allahtan kocişim accık gezinir dışarda sonra da herşey eskisi gibi döner eve :) siniri inadı uzun sürmez yani.. o bakımdan şanslyım sanırım.. gece de bi barışma töreni düzenledik tamamdır :))) evde hep oluyo tatlım böyle kırgınlıklar.. biz hassasız.. onlar da artık sabrede sabrede sabır taşına döndüler haliyle.. bişiy deseler biz kırılıcaz.. demeseler kendileri çatlıcak artık :))) onlarda şaşırdı bence nasıl davranıcaklarını.. neyse az kaldı artık.. bebişler doğduğunda isteseler de sorun yaratmaya fırsatları olmıcak onları izlemekten :) inş. sizin tatsızlığınız da akşam düzelmiş olucaktır şekerim..

herkese iyi günler diliyorumm....

refiyecim yarıyıl tatili bitti demek artık dersler başlıyo zavallım yine çok yorulacak ders çalışmaktan okula başladıkları zaman biraz üzülüyoda alıştıklarında ayrılmak istemiyolar
oğlum sabah 4 te uyandı kucağına gelmek istiyorum dedi gel senin yatağına gidelim ben yanında uzanayım dedim neyse kardeşi ile ilgili sorular sormaya başladı 7 ye kadar uyumadı ayy soru sormaktan bi türrlü bıkmadı neyse işte uyuyo şimdi ben tabii uyuyamadım sonra inşallah eşimde düzelir aslında anlayışlıdır ama sabrı tükenmişse ne olur hiç bilmiyorum bakalım akşama nasıl olcak

aralarındaki yaş farkı ideal bence be hacer.. erken olmamış yani.
Allah gönlüme göre verirse ben de dila'm, 4 yaşına gelince falan korunmayı bırakıp ona kardeş yapma çalışmalarına başlamayı istiyorum :)

ama bu kıskançlık işi kötü di mi..
yakın zamanda bebeği olan iki kişi oldu çevremde. biri kuzenim, diğeri eşimin amcasının eşi.. ikisinin de birer büyük çocukları var.. 10 yaşlarında..
ikisi de öyle sorun çıkarttılar ki küçük kardeş doğunca..
biri acayip agresifleşti, kapıları pencereleri vurup evden kaçmalara başladı..
öbürü hepten içine kapandı, sessizleşti, kıskançlıktan saçkıran oldu, yavrum kafasında bandanayla dolaşıyor şimdi.
ama işte bu çocukların ikisi de 10-11 yaşında.. iki kardeş arası bu kadar açık olunca, kıskançlıkların şiddeti de büyüyor..
senin oğlan o kadar yapmaz inşallah..
ufak tefek şeylerin olması normal tabi, ilgini paylaşacak artık ama bebiş doğduktan sonra sıkıntınız olmaz umarım..

güzel dünürüm :)
günaydın :)

çok şükür bugün daha iyiyiz.. e ama yeter gari zaten çok uzadıydı bu hastalık.
sen de bomba gibi görünüyorsun maşallah :)
oğluş nasıl :) ?

biz iyiyiz dila'mla :)
dün avizesini, halısını aldık, perdelerimizi ısmarladık..
geriye bi tek hastanede giymelik pijamalarım kaldı.. bi de kızımın tembel anasının artık poposunu kaldırıp eşyaları yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştirmesi lazım :)
onun dışında iyiyiz çok şükür :)

eda'mızın ikinci dönemi de hayırlı olsun..
onun başarı dileklerine ihtiyacı yok, zaten pırlanta gibi bi çocuk maşallah ama, nazar değmesin diyelim bu dönem de:)
inşallah bizim damat da ablası gibi çıkar da, zeki, başarılı bir çocuk olur :)

bu arada bebiş gezmesine gitmişsin ne güzel..
ah bizimkiler nasıl olacak doğduklarında bakalım..
benim dila'm da, o gördüğün dila gibi yumucuk olsun da, gelinini de görmeye gel inşallah :)

hayriyecim.. günaydın cnım.. inşallah bu son haftanı da sorunsuz,sıkıntısız atlatırsın ... gözün aydın diyeyim cnım şimdiden sana :)

hacercim... canım çocuklar tatildede ödevlerden dinlenemediler ki zaten doğru dürüst... çok fazlaydı bana kalırsa verilenler.. neyse bitirdik allaha şükür de bitmeseydi de gidip öğretmenle bizzat ben konuşacaktım zaten :) eee kuzum bizimkiler kardeşleri olcak olmasını n heyecanını yaşıyolar şu an.. bizimki bi de 7 yaşında artık. daha bi aklı eriyo.. sorular daha mantıklı ama bi o kadar da cevaplaması zor ve bazen haklısın tahammül sınırlarını zorlayan cinsten :)) napalım cnım.. onlara da hak vermek lazım ama evde hakimiyet sadece onların elindeyken bi ortakçı geliyo bi bakıma.. meraklanmakta yada birazcık kıskanmakta da haklılar bence.. bu yaşta kardeşim olsa belki ben bile kıskanabilirdim :))))

denizciim... canım sende de olmuş kasık sancısı hıı... ayy kocalar bizden panik ayol.. ben yok bişiy normaldir dedikçe hadi kalk gidelim deyip durdu.. bir elinde dr.un kartı , bir elinde telefon :))) bide bizimkinin 2. tecrübesi yani :)) neyse cnım bu son haftan seninde.. inşallah sende sorunsuz,sıkıntısız,stressiz,olaysız,üzülmeden geçirirsin bu son haftanı da.. haftaya da evden rahat rahat girersin inş.. sekreter kız da ne meraklı ayoll... :)))boşversene sen o patronların mumla arıcak seni de bulamıcaklar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…