2010 Nisan Anneleri

mersi kızlar..zaten tüm planlarım ayaklarımı uzatıp dinlenmekle ilgili.okadar ihtiyacım var ki buna..

bitaneciik dünürcüm... canımın içi... oğluş iyi sanırım :) çook özledim ben ama yaa... dün maaşımızı da çektik şükür yatırmışlar.. bende kurtlanmaya başladım.. kaydirigubbakcemile3 ama dr. amcamız 15i,nden sonra şubat sonu demişti.. 16 sında gitsem olur herhalde :)) accık daha sabredicez artık .. biraz daha büyüsün bakalım oğluş hem o zamana kadar... dün gece rahat uyudum valla ne yalan diyim.. pek tepinmedi gece.. yada ben bi önceki gecenin uykusuzluğu ve günün yorgunluğuyla mı anlamadım bilemem artık bilmiyorumkismile neyse uyudum ya moralim de iyi bugün... zemuszemus
eda için iyi dileklerin için çoook sağolasın opuyorumnanaktan inşallah oğlumda ablası gibi sağlıklı,sıhhatli,uysal(accık cadıdır ama neyse :)) ,zeki,sakin bi bebiş olsun :Saruboceq: hepimizin yavrusu öyleolsun tabi :)
ohh yeni eşyalar da alınmış.. güle güle kullansın dila cımm... :asigim: annesi de cicileri yıkarda ütülerde yerleştirir de canım.. accık kırıklığınız vardı tabi hastalığı yeni atlattınız.. olcak o kadar üşengeçlik.. yaparsın cnım bi başladınmı sen zemuszemus bende inşallah gelinim bi doğsun alır oğlumu gelirim artık dila sultanı görmeye zemuszemus bi de cadı çokbilmiş görümce var ama napalım idare edicek artık senin kız kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN kızlar,herkese güzel hftlar diliyorum gece nası yatıyosunuz onu sorcam size dr um sol sag fark etmez,ama sol tercihli yat dedi.sırtüstü yatma dedi.bene 1-2 saat saga yattıgım oluyoo .sizin dr lar ne diyooo merak ettim zaten tansiyonum düşük benim,ama devamlı sola da yatamıyom bunalıyom...

eheh edoş gibi görümceye can kurban bee :)
tüm görümceler öyle olsa, aah ah :)

sen doktora en son ne zaman gitmiştin refiş ?
benim doktor artık en geç 15te bir görüşelim dedi... bu cumartesi sabah 9.30da randevum var..bakalım kaç gram aldı, görücem kuzumu mutluyum :)

eh madem sizin babanızın da maaşı yatmııış, size de doktor yolları görünür bence :)
sen 16sında bit doktorun kapısında :)

gece rahat uyumana da sevindim tatlım. burda çoğunuzun bebişinin hareketliliğinin maşallahı var, öyle ki uyutmuyolar bile sizi :)
biz diloşla fosur fosur uyuyoruz ya :)
arada uykumun arasında bi kaç minik tekmesini hissediyorum ama, o da uykum sersemliğiyle etkilemiyor beni..
içim mi genişmiiiiş, çocuk döne döne kendini mi hissettiremiyor, yoksa yavrum bi köşeciğe büzüştü kımıldamadan doğumu mu bekliyor napıyor bilmiyorum ama, sessiz sakin bir kızım var :)

ahh doğumdan sonra da böyle olsun inşallah...
ay gerçi Allah'ıma şikayet etmek gibi olmasın, isterse 7/24 ağlayıp canıma da okuyabilir..
sağlıkla, sıhhatle gelsin de, tek önemli olan şey bu.

günaydın bayanlar... ilk defa bir pazar evdeydim hastalıktan dolayı siz yoktunuz çok sıkıldım.
bugün evdeyim kociş işe gelme dedi. ama ankaradan misafirlerim gelicek birazdan.
dün bende bebişimin ağız mendillerini ve kendi pijamalarımı yıkadım şimdi onları ütülücem. yatmaktan sıkıldım. bariz bişim yok aslında kulak, boğaz kaşıntısı ve burun akması hatta akmaması:))) neyse zorla boşaltıyorum:kedi: ama çok kanlı oluyor oda. sizin bittimi burun kanamalarınız???

günaydın canım..

ben hamile kalana dek hep yüzükoyun uyurdum. ellerimi de yastığın altına sokardım, oooh, mis gibi yatardım
ama bebeği öğrendiğimden beri yan yatıyorum.
sola doğru yatış, bebek için en ideal olanmış, genelde öyle uyumaya gayret ediyorum ama uyku esnasında döndüğüm de oluyor yani. sırt üstü hayatta uyuyamam ama bazen gözümü açtığımda sağa döndüğümü farkediyorum. o kadarcıktan da bir şey olmaz diye düşünüyorum..

günaydın nazlıcıım..
dün sıkılmışsın ama bugün acısını çıkartırız inşallah :)

gerçi misafirlerin gelecekmiş ama...
eh, arada fırsat bulur bakarsın belki.
olmazsa da kendini yorma e mi..

burun kanamaların için üzüldüm.. ben bazen burnumu silerken farkediyorum çok hafif lekelenme şeklinde kan olabiliyor ama hiç şakır şakır kanamam olmadı.. o yüzden bişey diyemiycem..bilmiyorumkismile geçmiş olsun sana

kızlaar
benim de şu aralar hamilelikle ilgili yegane sıkıntım nefes alamıyor oluşum.
resmen oksijen yetmiyo bana, daralıyorum.. rahat oturamıyorum, bazen bayılacak gibi oluyorum nefessizlikten.

daha evvel de sormuştum yaşayanınız var mı diye, pek ses çıkmamıştı
şu aralar böyle bir şey yaşayanınız var mı..

ronesans... canım günaydın.. ben genelde sol tarafıma yatıyorum ama sağa döndüğümde oluyo tabi.. sırt üstü yatamıyorum zaten çok rahatsızoluyorum odurumda.. ama bu konuyu doktoruma hiç sormadım :)) kızımda sadece son aya girdiğimizde sola yat demişti doktorum ama bunda kendi bildiğimi yapıyorum yani :)))

dünürcüüm... canım ben en son 6 ocakta gittim doktoruma ve o zaman daha şubat sonu görüşelim.. mart sonunda da 27-28 mart gibi kesin operasyon listeleri çıksın nisan illk günleri için günü kesinleştiririz dedi.. ama tabi bu arada olağan dışı bir durumda bekleme hemen gel de dedi. ama yine de 6 ocaktan şubat sonuna gel demesi çok uzun bi süre yaa adam sorularımdan mı bıktı acaba da sık görüşmeyelim mümkünse düye düşünüyo :))) dün gittiğimiz arkadaşımın da dr.u aynı :) o da diyo 1,5 - 2 ayda bir çağırıyodu durumumuzu normal gördüğünde diye.. ne bilim bizim dr. böyle demekki. olsun zaten az kaldı napalım... bende gelinimin iyi haberlerini sık sık duyar sevinirim napiim :) kuzuna da maşallah bu arada.. uykularınıbölmüyo işte ne hoş.. edoşta öyleydi inanırmısın.. gece fosur fosur uyurduk.. gündüzde şiddetli tepikleri azınlıkta olmakla birlikte sadece karnım bi o yana bi bu yana yamulurdu.. doğduğunda da sesszi sakin bi bebekti.. gece 9 sabah 6 uyurdu maşallah.. ama oğlum bu harekete bakılırsa çıkınca ne şekilde olur uyku düzeni bilemem :))) gece hiç durmuyo ama yaa inşallah dila da doğduğunda sesszi bi bebek olur cnım.. en azından gece uykuları düzenli olsun da gündüz ağlasalar da olur :)

nazlıcım.. çok geçmiş olsun canımm.. dikkat et lütfen.. daha da sağlam kapmadan şifayı... burun kanaması dedinde.. bende hiç olmadı valla.. önceki hamileliğimde de olmamıştıı.. ama bende zati kan yok ayoll .. damardan bulamıyolar burnumdan fazlalığı olsa akardı :)) normal olan dişeti kanaması bile olmadı bende.. şükürler olsun tabi :)

dünürcüm.. daha önce yazdığını ben görmemiştim cnım kusuruma bakma.. sanırımgiremediğim günlerde okumadığım geçmişte kaynadı arada :) neyse şimdi cevaplıyım :)) bende şu son 1 aydır fln var nefes yetmemesi.. tam manasıyla dik oturursam ,belime yastık fln koyupta dayandığımda bir nebze iyi gibi.. ama genelde nefes alıyorum ama sanki boğazımda bir tıpa var nefesim orda takılıyo da ciğerlerime yetmiyo gibi...
mesela bir de dün misafirlikte rahat oturamadım sanırım.. göbeğimi de insanların gözüne sokar gibi kaykıtamadığım için :)) yavrum sıkıştımı içerde artık nolduysa gelirken arabanın arka koltuğumda uzanarak geldim eve :)) mideme kramplar girdi resmen.. nefesim sıkıştı... evde de accık uzanınca normale döndüğm anca... hiiçç rahatım yok yani o bakımdan.. hiçbiyere gitmesemhep evde takılsam öööyle doğuma kadar ne iyi olucak aslında :)))

günaydın zeynocuğum nasılsın tatlısı özlettin kendini yine valla canım günaydın özgeciğim hoşgeldin sende

refiş ağzını öpeyim yaa, inşallah dediğin gibi olur diloş :)
anasının karnındaki gibi sorunsuz, sakin bir kızım olsun inşallah :)
yoksa çıktığında huysuz bir şey olursa çemkiricem kızıma, bari içimdeyken de oynasaydın da azcık tadını alsaydım, hoşuma gitseydi diycem :)

bu arada doktorun hakkaten biraz açmış arayı yaa.. ama muhtemelen bundan sonraki ilk gidişinde "artık daha sık gel" diyecektir.. ayda bir gel dese, zaten bi sonraki gidişinde doğurucan artık anacım :)

ayy ayrıca çok heyecanlı ya, bu gidişinde sezaryen gününü mü alıcan sen şimdi :))
oyyy.. .ne tuhaf.. geri sayımın tam manasıyla başlayacak desene :)

özge günaydın tatlım :)
ortalık sessiz olunca da sıkıldım diyosun işte, oh ne güzel bak sayfalar birikmiş :)

sağolun kızlar zeynepcim, refiyecim.... arada bebişin çamaşırlarını ütüledim de...
zeynepçim benim bebeğim normal pozizyonu aldığı için ciğerlerime baskı yapöadığından o nefes problemini yaşamıyorum bir dönem olmuştu ama. seninde bi kaç haftaya düzelir herhalde. bu arada bebeğim hasta olduğumu anlıyor galiba çok daha az hareket ediyor. seslendiğimde direkt dönüyor ben burdayım merak etme diyor sanırım:))

ne çokda konuşasım var bugün nedense yaa :))) çenem düştü kızlar kusuruma bakmayın nolurr :))

günaydın zeynocuğum nasılsın tatlısı özlettin kendini yine valla canım günaydın özgeciğim hoşgeldin sende

canım :) şu bikaç gün koşturmacalı geçti bayaa..

taa aralık başında sipariş verdiğim sallanan sandalyenin rengini iki seferdir yanlış getirme başarısını gösteriyor mobilyacılar.. nasıl da pişkin, sinirbozucular anlatamam...
uçuk pembe istiyorum, ilk getirişlerinde döşeme mordu, ikincisinde fuşya...kumaş bulamıyoruz diyorlar. e o zaman "bulamadık" deyin, ödediğim parayı iade edin diyorum... niye kafanıza göre yapıp gönderiyorsunuz çıldırtıyorsunuz diyorum, öyle bönek bönek bakıyorlar suratıma..
deliricem artık, şu halimle sinirden kudurttular ya beni ne diyeyim.
velhasıl haftasonu mobilyacıyla uğraştık. burdan kalkıp taa istanbulun diğer ucuna gittik adamlara laf anlatmaya.
sonra da diloşun avizesini, halısını aldık, perdesini ısmarladık :)
öyle böyle derken geçti günler :)

uğrayamadım hiç topice.. ama şöyle bir baktım da her şey yolunda çok şükür..

sen nasılsın bu arada?
gizemcik napıyo :)
bi dahaki doktor kontrolü ne zaman?

funda'yı da göremedim bayaadır, o nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…