günaydın kızlar herkeze ii haftalar..ohhh bu hafta son haftam şirkette..zemuszemus
bitaneciik dünürcüm... canımın içi... oğluş iyi sanırım :) çook özledim ben ama yaa... dün maaşımızı da çektik şükür yatırmışlar.. bende kurtlanmaya başladım.. kaydirigubbakcemile3 ama dr. amcamız 15i,nden sonra şubat sonu demişti.. 16 sında gitsem olur herhalde :)) accık daha sabredicez artık .. biraz daha büyüsün bakalım oğluş hem o zamana kadar... dün gece rahat uyudum valla ne yalan diyim.. pek tepinmedi gece.. yada ben bi önceki gecenin uykusuzluğu ve günün yorgunluğuyla mı anlamadım bilemem artık bilmiyorumkismile neyse uyudum ya moralim de iyi bugün... zemuszemus
eda için iyi dileklerin için çoook sağolasın opuyorumnanaktan inşallah oğlumda ablası gibi sağlıklı,sıhhatli,uysal(accık cadıdır ama neyse :)) ,zeki,sakin bi bebiş olsun :Saruboceq: hepimizin yavrusu öyleolsun tabi :)
ohh yeni eşyalar da alınmış.. güle güle kullansın dila cımm... :asigim: annesi de cicileri yıkarda ütülerde yerleştirir de canım.. accık kırıklığınız vardı tabi hastalığı yeni atlattınız.. olcak o kadar üşengeçlik.. yaparsın cnım bi başladınmı sen zemuszemus bende inşallah gelinim bi doğsun alır oğlumu gelirim artık dila sultanı görmeye zemuszemus bi de cadı çokbilmiş görümce var ama napalım idare edicek artık senin kız kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN kızlar,herkese güzel hftlar diliyorum gece nası yatıyosunuz onu sorcam size dr um sol sag fark etmez,ama sol tercihli yat dedi.sırtüstü yatma dedi.bene 1-2 saat saga yattıgım oluyoo .sizin dr lar ne diyooo merak ettim zaten tansiyonum düşük benim,ama devamlı sola da yatamıyom bunalıyom...
günaydın bayanlar... ilk defa bir pazar evdeydim hastalıktan dolayı siz yoktunuz çok sıkıldım.
bugün evdeyim kociş işe gelme dedi. ama ankaradan misafirlerim gelicek birazdan.
dün bende bebişimin ağız mendillerini ve kendi pijamalarımı yıkadım şimdi onları ütülücem. yatmaktan sıkıldım. bariz bişim yok aslında kulak, boğaz kaşıntısı ve burun akması hatta akmaması:))) neyse zorla boşaltıyorum:kedi: ama çok kanlı oluyor oda. sizin bittimi burun kanamalarınız???
günaydın zeynocuğum nasılsın tatlısı özlettin kendini yine valla canım günaydın özgeciğim hoşgeldin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?