sağolun kızlar zeynepcim, refiyecim.... arada bebişin çamaşırlarını ütüledim de...
zeynepçim benim bebeğim normal pozizyonu aldığı için ciğerlerime baskı yapöadığından o nefes problemini yaşamıyorum bir dönem olmuştu ama. seninde bi kaç haftaya düzelir herhalde. bu arada bebeğim hasta olduğumu anlıyor galiba çok daha az hareket ediyor. seslendiğimde direkt dönüyor ben burdayım merak etme diyor sanırım:))
günaydın kızlar
günaydın canım hoşgeldin nasılsına.s.
zeynocuğum inan varya bu satıcılar insanı deli eder bende iki ay önce yemek takımı kampanyasından yeni yemek takımı aldım şu schafferın varya neyse desenlerini falan beğendim falan tencerenin rengini falan ben çok titizim illa dediğim olacak yani eşim dedi siz onları kolileyin bizde gezeceğiz dedi neyse gezdik falan arabayı aldık mağazaya gittik eşimin içinemi doğdu ne bi bakalım kolilere dedi tencere takımını başka renk koymuşlardı ayyyy bir sinirlendim ordaki elemena kızdım eşimde bakmasa ben evde kendimi yiyecektim yani canım anlamazlar bunlar valla satılsında gerisi önemli değil tarzındalar canım çok kıyorum bazen sinir olursamda alsamda bırakıyorum almıyorum canım senin başına gelende hep kötü olmuş eve kadar gelmiş yaaa ne olacak şimdibilmiyorumkismile canım bizim doktor kontroılümüz canım ayın 17sinde aslında 20miydi ben erkene aldırdım eşim 20sinde çalışıyo canım o yüzden inşallah haftaya çarşamba minik kızımı göreceğiz babsıyla bizde bir heyecan helede babada sorma canım kızım diyo başka bişey yok hayatında yaaa ikinci plana atıldık canım benim yüzümden önce karnımla ilgileniyo dünde dedim eşime 14 şubatta benden davetiye alıcaksınız dedim her sene sen götürüyosun bu senede bendensin dedim doğumgününü kutlamak için canım bakalım o mektubu alınca ne yapıcak kızından yazılmış olanboshayallersmile
ii canım ya ne olsun uğraşıyoruz işte.evdeyim.yarın kontrolümüz var.sen napıyorsun
günaydın kızlar. çok güzel bi hafta sonuydu, bol bol gezdim. emzirme sütyenimi ve pijamalarımı aldım. şimdi yıkanıyolar. ütüleyip çantamı hazırlayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?