2010 Nisan Anneleri

geçmişe bir baktım zeynocuğum canım nefes olayı benim hamileliğimin 5. ayından beri var canım bu son zamnlarda hat safada canımcım sorma bebişler baskı yapıyo helede benim gibi obur bi annesi olunca hamilelikte kuzucuğum daha çok sıkışıyo haliyle dün akşam dayımlarda yedim yedim sonra o merdivenleri bile zor indim canım sorma :kedi:

hayriyeciğim hadi gözünüz aydın canım poyraz beyle demek izdivaya çekiliyosunuz bu hafta sonu oooo çalsın davullar o zamn yaaazemuszemus

rönensanscığım ben bu konuyu doktoruma sordum o bana sağ veya sol farketmez dedi yüz üstü falan zararlıymış hatta dalga geçti benle sen karnınının üstünede yatsan bişeycik olmaz merak etme dedi bana canım ben ya sağımda ya solumda yatıyorum o yüzdenboshayallersmile

hacerciğim canım benim senin kocişte sanırım kovaydı değilmi kovalar birazcık malesef inatçı olurlar ama benimkisi bir tek bana inat edemiyo birde kızına canım nişanlıyken daha bir inattı o yüzden evlenince geçti birde benimki hala beni çooookkkk kıskanır bilmem senin kocişte öylemi canım seven erkek kıskanır durumunda yani arada olur o ufak tartışmalar canım kafana takma valla geçer zamnla canımcım bak akşama gelince bişey kalmaz canım kaydirigubbakcemile5

inşallah dünürcüm inşallah... inşallah benim yavrumda uyku düzeni olan sakin bi bebek olur....

şimdi annem aradı da oğlun napıyo dyo.. geçen gece uyutmadığını söylemiştim. 1 ay fln kendileri bizde kalıcak inş.eda da olduğu gibi de kadının gözünüde korkutmak istemiyorum şimdiden :))) diyo ki içerde onlar karanlık yada aydınlık olduğunu anlayabiliyo 7.aydan sonra.. seninki yorganın altında bile tepindiğine göre karanlıkta geceleri uyumucak heralde.. artık gündüz uyur gece otururuz :))) bebek görmeye gelenleri de akşam buyurun istersenizz sabaha kadar müsaitiz ama gündüz uyuyoruz deriz diyo :)))) dedim yok anne bu akşam uyudu galiba.. hiç hissetmedim.. diyo sen uykusuz yorgundun yoksa o gene durmamıştır :))
çok heyecanlı olucak bu dr.kontrolümüz cnım haklısın.. ama kesin günü bizmartın sonunda alıcaz sanırım.. tabi bu seferki gelişimimize bağlı.. eğer dr.amcamız durumumuzu iyi görürse martın sonunda da alabilir oğluşu :)

ellerine sağlık nazlıcım :) ne güzel ütülerini de halletmişsin :)

bu nefes problemi de dila hanım pozisyon alınca geçer inşallah.. ben 2 aydır falan yaşıyorum bunu ve hakkaten çok sıkıntı çekiyorum. bi de hakkaten çok klostrofobik bir his, ölüverecekmişim gibi hissediyorum...kuzucuk yerini bulsun da, biz de havamızı bulalım inşallah :))

bu arada bebişine de maşallah.. sen korkma diye arada tık tık yapıyor demek annesi :)
benim kızın hiiiiiiiiç umru değil, paşa gönlü oynamak istemiyorsa, göbeğimi de sallasam, envai çeşit pozisyon da alsam, sakin bir odada otuz saat yatıp da uyusam, kafamı nutella kavanozlarına da gömsem, bir gıdım bile kımıldamıyor....
eee, komşuya çekecek hali yok, inat babasına çekecek elbet...

refişçim sen de anlatmışsın nefes meselesini..
bi yaşayan ben değilsem, normal bir şey bu herhalde..
öyle de güzel tarif etmişsin ki, aynen öyle boğazımda tıpa varmış da, yeterince hava alamıyormuşum gibi oluyorum..
senin gibi, muhtelif pozisyonlar alıyorum, birinden birinde rahat edersem öyle duruyorum :)

eh, çekicez artık napalım. kuzucuklar iyi olsun da.

zeynocuğum inan varya bu satıcılar insanı deli eder bende iki ay önce yemek takımı kampanyasından yeni yemek takımı aldım şu schafferın varya neyse desenlerini falan beğendim falan tencerenin rengini falan ben çok titizim illa dediğim olacak yani eşim dedi siz onları kolileyin bizde gezeceğiz dedi neyse gezdik falan arabayı aldık mağazaya gittik eşimin içinemi doğdu ne bi bakalım kolilere dedi tencere takımını başka renk koymuşlardı ayyyy bir sinirlendim ordaki elemena kızdım eşimde bakmasa ben evde kendimi yiyecektim yani canım anlamazlar bunlar valla satılsında gerisi önemli değil tarzındalar canım çok kıyorum bazen sinir olursamda alsamda bırakıyorum almıyorum canım senin başına gelende hep kötü olmuş eve kadar gelmiş yaaa ne olacak şimdibilmiyorumkismile canım bizim doktor kontroılümüz canım ayın 17sinde aslında 20miydi ben erkene aldırdım eşim 20sinde çalışıyo canım o yüzden inşallah haftaya çarşamba minik kızımı göreceğiz babsıyla bizde bir heyecan helede babada sorma canım kızım diyo başka bişey yok hayatında yaaa ikinci plana atıldık canım benim yüzümden önce karnımla ilgileniyo dünde dedim eşime 14 şubatta benden davetiye alıcaksınız dedim her sene sen götürüyosun bu senede bendensin dedim doğumgününü kutlamak için canım bakalım o mektubu alınca ne yapıcak kızından yazılmış olanboshayallersmile

haaa bu arada dünürcüğümde gezmedeydi canım 2 gündür benim gibi sorma canım oda iyi şükürler olsun biraz farenjiti nüksetmiş inşallah iyidir az sonra gelir canım topiğe onu kandırmaya çalışıyorum benim doktora gel diye bakalım eğer kendi doktoru burada biryerde olmazsa hiç belli olmaz aynı yerde doğum yaparız aynı zamnda

biz daha kahvaltı yapmadık teyzoşlar görüşrüz çayımız kaynıyo babmız işe gidince hep böyle tembellik yapıyoz geç oluyo kahvaltımız görüşrüz

azıcık işlerimi hallettim bi yandan kahvaltı yapıyoruz
zeynepçim evet kova hemde ne inat hiç sorma ilk evlendiğimizde falan daha kötüydü şimdi biraz daha ii ama bazen işte ben çok söyleniyorum şu çenemi tutamıyorum işler büyüyor bende aslan burcuyum illa otorite benim elimde olcak oda bişeyi tutturdumu yapmıyo hep bu yüzden tartışmamız oluyo

kızlar valla dün topik sessiz diyordum,,bugun maşlh var ama ben artık dükkanda sandalye tepesinde kalamıyorum....eşimin işi olduğu vakit mecbur bekliyorum dükkanı ama ölüyorum sırt ağrısından....
sanırım artık ağırlaşmak diye buna deniyormuş....
eee ne kaldı sunun surasında....
nese ben anneme geciyorum akşamüstü gelirim kocişe yemekte getiyorum hem.....
o ara yine kabalık olursa sohbet olursa konuşuruz ,kendinize ii bakın öpüldünüz tatlı nisan anneleri....

günaydın kızlar. çok güzel bi hafta sonuydu, bol bol gezdim. emzirme sütyenimi ve pijamalarımı aldım. şimdi yıkanıyolar. ütüleyip çantamı hazırlayacam.

ya hakkaten bazen ölende mi öldürende mi diyorlar ya, bu yaşadıklarımız da o hesap..
sen gene uyanık davranıp hemen çözmüşsün işi, benim elimden bir şey de gelmiyor çünkü adamlar eve yanlış renkte koltuğu getirip getirip dalga geçer gibi geri gidiyorlar.
bu çarşambaya kadar bizim koltuk da geldi geldi, şu noktaya kadar sakin durdum, olmadı artık içimdeki deli avukatı çıkartıcam piyasaya, onunla uğraşsınlar kolaysa bakalım..

ayın 17sine de az kaldı :) ne güzel eşinle gidip göreceksiniz..
öncesinde de çok güzel bir 14 şubat olacak eminim :)
yazdığın mektubu okuyunca eşinin çoook duygulanacaktır.
Allah daim etsin mutluluğunuzu, gizem de nazar boncuğunuz olsun inşallah.

bu arada kahvaltını yapacakmışsın.. afiyet şeker olsun güzelim. yarasın ikinize de :)

sarımelek hoşgeldin..
özgem hadi sen de git dinlen, öğlen uykunu uyu, etlen sütlen gel de konuşuruz akşamüstü olumunekankayizsmile
ayşegülcüm sen de hoşgeldin.. hayırlı olsun ciciler.. güle güle kullanın

Son düzenleme:
denizcim.. sarımelek.. günaydın kızlar...
ayşegülcüm.. günaydın.. güle güle kullan aldıklarını cnım...

ii canım ya ne olsun uğraşıyoruz işte.evdeyim.yarın kontrolümüz var.sen napıyorsun

bende şimdi kahvaltımı yaptım geldim elimde çay bardağıyla :)) iyiyiz canım şükürler olsun kızıma bir yandanda yabancı müzik dinletiyorum canım benim sevdiğim parçaları :))) ingilizceci bir annesi olunca ona ingilizce öğreteceğim inşallah küçüklükten benim ingilizce öğretmenim çok işe yarıyo dedi bakalım canım annesine çeker belki meslektaşım olur:)))

zeynocuğum bencede sen artık pençelerini çıkar canım sonuçta para veriyosunuz canım para kolay kazanılmıyo canım evet az kaldı canım ben sanki 2 aydır görmüyomuşum gibiyim sorma canım ayyy birde doğum geldi aban komşumuzdan biri dün diyoki bizim kıza ders versene diyo yaaa çok kızdım yaa veremem dedim bu saate kadar beklemiş şimdi aklına geliyo ilk dönem kötü gelmiş şimdi destek aldırmak istiyomuş bende bebişim olacak 1 buçuk aya yarım kalır dedim bu insanlar ne kadar bencil yaa hiç seni düşünmezler ohaoldumsmile

hacerciğim kovanın en sevdiği söz tamam aşkım hallederiz bir ara bakarız canım ayyy benim eşim bu lafı duyunca havaya uçuyo bende çok inadım karadeniz inadı derleya bir kızmayayım artık hiç geri dönüşü olmayacağını bilir bende canım yengecim tam bir yengeç hemde bir o kadarda sulu gözlü anacıl bir burç sevdikleri için yapmayacağı yoktur boshayallersmile

ayyy dünürcüğüm gelmiş hoşgelmiş canım online gözüküyosun canım damadımı doyurdunmu geldinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…