2010 Nisan Anneleri

Gözün aydın.Hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.

merhaba kızlar sabah gelecek ilk anneyede günaydın geçmişinize bi baktımda kendimi gördüm insan hamileyken ve ilk hamileliğiyse çok pinpirikli oluyo aranızda oruç tutanlar varsa bence tutmasın bebeğin besine ihtiyacı var vitamin almalıki büyüsün ben ezmiriyorum ama genede tutmaya cesaretim yok ki sizin bebeğiniz sizin karnınızda siz ne yerseniz o büyüyecek bazılarınızın bulantısı olmayabilir bu normal ha neden bulanmıyo diyede kafanıza takmayın anormal bi durum değil korkmayın aksine rahat bi hamilelik geçirirsiniz benim sabah akşam bulantım oldu ne çektim artık bitsin diye dua ediyodum çok kötü çok akıntınız olabilir normal ama kokuyosa ve rengi sarıysa dr unuza söleyin mide yanması için ılık şekerli süt içebilirsiniz iyi geliyo ben denedim çünkü eğer oda geçirmiyosa dr unuza başvurun bu aylarda kilo almayaya bakın her kustunuzdada yemek yemeyin çok kilo alrısınız benden bilgiler bunlar aklıma geldikçe yazarım sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz kızlar ben sizin takipçinizim zaten bende nisan doğumluyum o yüzden melekleri merak ediyorum neyse sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın

günaydın kızlarr....

bugün dr. gidicem.. inşallah herşey yolundadır... nolur dua edin bana.. geldiğimde yazarım gelişmeleri..

ceemre... faydalı bilgilerin için sağol canım... arada uğrada bilgilerini paylaş tabiki.. benim 6,5 yaşında bi kızım var ama ilk hamilelerden farkı olmuyomuş insanın :)))

kızlarr hast. dönüşü hayırlı haberlerle dönerim inş.. öptüm hepinizi :)))

insallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.bende sabahtan gittim ama ultrason doktorunun eşi hastaymış bugun gelmeyecekmış yarına kaldı malesef... ahh bu hastahaneler yokmuu??klava:

Günaydın kızlar nasılsınız :) Bebekleriniz nasıl . Biz çok iyiyiz hamdolsun. Yani bilmesem ve biraz da yemeklerden tiksinmesem daha uzun bir süre anlamıycam sanırım hamile oldugumu :) Bazı testler istemişti bugun onların sonuclarını gösterecegız kan ve ıdrarla ılgılı ? neye bakıyor ki kan ve idrar da hormonlar vb sanırım deıl mı ? ışte bu akşam gidicezz acaba rica etsem yine gösterir mii :) Çok özledik onuu ,üstelik bööle sessiz sesszi napıyoo orda çok merak ediyorum :) Endişeli bir anne olucam galiba ya siz de de varmı acaba öyle mi böyle miii hemen kafama takıyorum bişey duyuncaa .Öğrenemedim gitti rahat olmayı biraz :) Kendinize çoook iyi bakın .. Bebeklere de tabii.. Allh sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin ve allh olmayanlara ve isteyenlere de versin amin... Aaa bir de rica etsem beni de listeye yazabilir misinizz? Son sat 2 Temmuz beklenen tarih 11 Nisan . 28 Yaşındayım ,Kalbi atıyorr .şuan 8.haftanın içindeyim..Teşekkür ederim..

Canım verdiğin güzel bilgiler için çok sagol herzaman ugra bizi bilgilendir sormak ıstedıgımız seylerı sana sorabılırız dimi özeldende yazarız burda olmadıgında..

şimdideden tesekkurler....

canım güzel haberlerını bekliyoruz...merak etme hersey yolunda...

CANIM BETA HCG KAÇ CIIKMIŞTI KAÇ GÜNLÜKKEN?
AYRICA PARDON HEYCANLANIYOM IKIZ DUYUNCA YA GÖZÜN AYDIN BUARADAhihoyyyt

günaydın bayanlar. dün doktora gittim çok şükür duydum bebişimin kalp atışlarını. herşey yolundaymış. bide mide bulantıları olmasa daha ii olacak. herkese ii günler.:ecrin_bebek:

günaydın tulay, gözün aydın canım bende perşembe gideceğim bakalım hayırlısı. bendede çok bulantı var hele de dün akşamdan beri felaketim bir çıkarsam rahatlıcam ama oda olmuyor

günaydın tulay, gözün aydın canım bende perşembe gideceğim bakalım hayırlısı. bendede çok bulantı var hele de dün akşamdan beri felaketim bir çıkarsam rahatlıcam ama oda olmuyor

bendede öyle canım ya ve garıp bi agrı var bugün karnımda kasıklarımda gerılıyo

günaydın kızlar sabahtan doktora gittik allaha şükür doktor herşey çok iyi dedi vitamine başladık bu arada progestan ve folik asite devam 15 gün sonra tekrar gidicem :dance:

elifelif, birperiye katılıyorum nerdeeee evde olabileceğim şimdi, çalışıyorum ve çalışma performansım yarıya inmiş durumda hakkımızda hayırlısı.

Birpericim; benim kasık ağrım ara ara vuruyodu aynı anda karnım ve belimde ağrıyodu çok şükür birkaç gündür yok.

Bişi sorucam ben en son 2,5 hafta önce doktora gitmiştim o zaman henüz daha ufaktı tabi. Sizden tahlil felan almışlar kan ve idrar sanırım, benden öyle bişey istenmedi, bu perşembe gidicem kontrole eğer yine istemezse sorsammı acaba? neden yapılıyor o tahliller! ,Birde bana ne vitamin vermişti ne de bulantı ilacı. sadece FOLBıOL tablet verdi buda normal mi acaba yani vitamin felan vermemesi!!!!

yazgülüm, maşşallah diyelim :)
progestan ne için? bana sadece folik asit verdide ondan sordum canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…