Selam kızlar. Şu ultrason zararları İle İlgİlİ bİ Şey sÖyleyeyİm taze ytaze. Bazılarınızın bİldİĞİ gİbİ bugÜn bacaĞıma ultrasona gİttİm ve oradakİ radyologla konuŞtum. Aslında sakıncası yokmuŞ, ÇÜnkÜ ses dalgasıymıŞ. Yalnız bazı makİnalarda yollanan ses dalgaları yÜksek olabİldİĞİnden ısıyı yÜkseltİp tahrİbata sebep olurmuŞ. Bu arada haftaya gİdecektİm kalp atıŞlarını dİnlemeye ama tahlİl sonuÇlarını gÖstermeye gİdİnce baktık. 116 atıyormuŞ pıtpıt. Doktor daha yenİ baŞlamıŞ yavaŞ bİraz dedİ. Haftaya bİ daha gİdeceĞİm. Bacak ultrasonundan sonrada pİyongadan varİs Çorabı Çıktı.
Allah kolaylık versın canım
slm kızlar bişey sorucam size ultrasonda tam gününüzü öğrenebildinizmi ben ultrasonda dr.un dediğine göre 6 hafta 5 günlük oluyorum ama ben o zaman adetliydim tedaviyle olduğu için yumurta geliştirici ilaç kullanıyodum yani o zaman olması imkansız ama adetin ilk gününden hesaplandığı için böyle oluyomuş ama adetliyken nasıl hamile olabilirimki ben kolay hamilelik için çatlatma iğnesi vurulmuştum bende o günden itibaren hesaplıyorum ve tam 5 haftalık oluyo yani ultrason 1,5 hafta ileride ben bunu tam olarak nasıl hesaplıycam çünkü doğumum eğer dr.un dediği gibiyse nisana benim hasapladığım gibiyse mayısa geliyo sizinki adet günündenmi hesaplandı
iyi akşamlar kızlarr :)
Hoşgeldin canım.
kızlar slm beni hatırladınızmı bilmem.ama listede varım.çok giremiyorum.sohbetleri geriden takip ediyorum.neyse bugüne kadar bende tek kese gözüküyodu.bugün gittik 7 haftalıkken tek kesenin içinden iki kalp sesi duyuldu.yani tek yumurta ikizleri.çok sevindik bunuda sizle paylaşmak istedim.ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN...
kızlar slm beni hatırladınızmı bilmem.ama listede varım.çok giremiyorum.sohbetleri geriden takip ediyorum.neyse bugüne kadar bende tek kese gözüküyodu.bugün gittik 7 haftalıkken tek kesenin içinden iki kalp sesi duyuldu.yani tek yumurta ikizleri.çok sevindik bunuda sizle paylaşmak istedim.allah tüm isteyenlere versin...
bende kanal d yı ızlıyorum
AY DIZILERDE BASLIYOR COK SUKUR.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?