2010 Nisan Anneleri

canım sn cuma gelecekmısın sımdı
bakım ahmet bey nıye sana gıcık davranıyor
çekelım kulagını

hadı gozun aydın
evımın kaadını
çocugumun anası olacaksın uleynnn

tmm cnm yat
ama cuma gelecekmısın benım 2 hattım var
muhtemelen 10 gıbı cıkarız evden
arabayla 5 dk bıze hastane

günaydın kızlarr... açılışı ben yapim dedim...herkese iyi günler diliyorum...

eda hanımın okulu bugün yarım gün.. öğretmenlere toplantı varmış öğleden sonra diye 9 buçuktagidicek1 de gelicek :)) onu gönderene kadar burda olamasamda sonrasında burdayım ama :)))

Günaydın kızlar......
Günaydın Refişim.Ya kusra bakama seninle konuşamadık dün.O arkadaşlar var ya bahsettiğim onlara gittik....

Zuhaaaaaa:roflol:
süper yaa bayıldım..

Valla kaçtı kızz.HAaaaaahaaaa dayanamadı...Daha dur nasıl arayacaklar görürsün pasta mumuyla hemde....:sm_cool:

Kızlar yaa dün gece wcden cıktım ve bir anda sol kasığıma bir ağrı girdi.Yere yığılıyordum.Adet sancısı gibi.Yunus geldi beni kaldırdı.Ben ağlıyorum tabiki.Canım dedim canım yanıyor.Hemen besmele çekmeye başladı eli karnımda.Nasıl bir ağrı anlatamam nefes alıyorum ama banamısın demiyor.Tüm gece boyunca 2 kere daha oldu aynısı.Çok kötüydü yani aynısı cts gecesi de oldu.Doktorumu aramadım.Pazartesi gidecem ya...Neden olabilir kızlar

Kızlar, herkese günaydın,
Bu aralar rüyalarımda ya bebek arabası yada anketimi görmeye başladım. Tabi sabah 7 der demezde uyanmaya. Anketlerimi toplamaya çalışıyorum ama hala vermeyen o kadar çok kişi varki.klava:
Kızlar, size günaydın diyip, kahvaltıya geçiyim istedim. Herkes için çok güzel bir gün olması dileğiyle.

gnydın kızlar.....bizde sabah hastaneye gittik,tahlillerim vardı...yarında oğluşumu görcez babasıyla kısmetse....
ama ben zaten gitmeliydim bi şekilde;çünkü şuanda bile sağ bacağımda kramp var ,delirmek üzereyim,bu sabah ağlayarak yarım saat uyumuşum,gece 4'de bi tutdu kramplar,delirdim....
ben ne yapıcam böle bilmiyrum ,ne yastık koymam ,nede masaj yapmam,nede mgnesyum calsiyum bi işe yaramıyor artık((((

denizcim.. günaydın tatlışım.. edoşu hazrlıyodum.. görmedim cnım yazdığını.. birazdan servisi gelicek de:) ohh iyiymiş kız böyle.. hem o hem ben sopuk görmüyoruz böylece.. ama yine de içim tam anlamıyla rahat değil nedense.. hep kendim götürüp bıraktım ya sanırım ondan.. neyse alışıcaz sanırım zamanla ikimizde....
hıı konuşamadık tatlım yaa.. yemekten sonra baktım yoksun ortalıkta dedim kesin yattıuyudu yemekten sonra.. dün çok uykun vardı ya :) demek arkadaşına gittniz.. ayy dur neler oldu merak ettim bak.. neyse edoşu gönderiyim de konuşuruz.. öptümmm cnım... olumunekankayizsmile

tubicim... gözün aydın işten ayrılmışsın.. ve tekrardan gözün aydın bugün oğluşunu görüceksin.. iyi haberlerle bekliyoruz canım seni..

Canım, geçmiş olsun için rahat tut. Aslında imkanın varsa, doktora git ve gerekirse NTS'ye gir canım. İçin rahatlar.
Bebekler büyüdü baskı yapıyor olabilir, gaz sancısı olabilir, yediğin birşeyleri vucüt tolere edemiyor olabilir canım. Bebişler büyüdükçe böyle şeyler yaşamamız normal muhtemelen. Tabi riskli aylara girdik sen tedbirini al derim.

Aaaaa hayırdır özge ne tahlilleri yaaa...
CAnım yaaa nolcak senin bu krampların valla çok üzülüyorum...Hiçbir şekilde geçmiyor di mi?

Günaydın canım.Hayırdır inşallah hayra yor rüyanı...

İyi oldu edanın servis işi alışırsın valla süper olcek...Yok anacım nereye yatacam.Gittik oraya seni de arayamadım....Tamam canım bekliyom..

Günaydın canım, moralini hiç bozma. Artık 30 ve üstü haftalara geldik ve asıl zor kısımlar başladı. Muhtemelen bu şikayetler birçoğumuzda olacak. Benimde arasıra gece yatarken, sağ bacağıma bir kramp giriyor, kısa süreli, masajla geçiyor ama birkaç hafta sonra o kramplar nasıl olur bilemiyorum. eyvahedigeldismile

Yani artık zorlaşçak farkındayım.En rahat günlerimiz bitti.Napalım.Ya işte pazartesi doktora gideceğim yaa.O zaman söyleyeyim diyorum doktora tel açmayayaım...

günaydın kızlar dışarı çıkmadan günaydın diyeyim dedim.. nasılsınız bebişler nasıl?

benimki bu ara çok sessiz kendi kendine takılıyor öyle debelenmiyo eskisi gibi. tabi bende bi telaş. başlıyorum pat pat yoklamaya. eşimde rahat bırak şu çocuğu diyo. ama napayım çok merak ediyorum.

bu aralarbi de ben hiç hamile gibi değilim hareketlerim çok rahat kızlar sizde de öylemi? banzen karnım bi gerilirdi hiçbişi yapamazdım ama şimdi çok rahatım. bilmiyorumkismile

günaydın kızlar...

özge yine uymamışsın... gçmiş olsun canım. denizcim sende bi dr u ara neden bekliyorsun ki????

günaydın kızlar hayırlı günler hepinizeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…