Kızı olacağını düşünen anneler mektubunuz var :)))
Mesaj Linki
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nerenize sokacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari.
kızlar bunu mart ayının sayfasından alıntı yaptım çok güzel bir okuyun yaa çok güldüm
kızzz denizzz o patronuna söle az kaldı gelecem oraya sanki babasının hayrına verecek parayı gelip gidip azarlarken iyiydi ama uyuz nolcak.:dilcikar:
öff benim içim sıkılıyo
duvarlar üstüme üstüme geliyo resmen
niye böyle oldum ki...
deniz sizin de sekreter kaçmış ha kuzum..
eh,seni mumla arayacakları belliydi zaten de, hepten tescillenmiş oldu..
ayşegül ne güzel bebek sevmişsin :)
anlatsana nasıldıı :)
kız mıydı erkek miydi
anne ne diyordu, memnun kalmış mı doğum tercihinden, ne kadar zamanda toparlamış
Kızlar yaa dün gece wcden cıktım ve bir anda sol kasığıma bir ağrı girdi.Yere yığılıyordum.Adet sancısı gibi.Yunus geldi beni kaldırdı.Ben ağlıyorum tabiki.Canım dedim canım yanıyor.Hemen besmele çekmeye başladı eli karnımda.Nasıl bir ağrı anlatamam nefes alıyorum ama banamısın demiyor.Tüm gece boyunca 2 kere daha oldu aynısı.Çok kötüydü yani aynısı cts gecesi de oldu.Doktorumu aramadım.Pazartesi gidecem ya...Neden olabilir kızlar
gnydın kızlar.....bizde sabah hastaneye gittik,tahlillerim vardı...yarında oğluşumu görcez babasıyla kısmetse....
ama ben zaten gitmeliydim bi şekilde;çünkü şuanda bile sağ bacağımda kramp var ,delirmek üzereyim,bu sabah ağlayarak yarım saat uyumuşum,gece 4'de bi tutdu kramplar,delirdim....
ben ne yapıcam böle bilmiyrum ,ne yastık koymam ,nede masaj yapmam,nede mgnesyum calsiyum bi işe yaramıyor artık((((
Kızlar, herkese günaydın,
Bu aralar rüyalarımda ya bebek arabası yada anketimi görmeye başladım. Tabi sabah 7 der demezde uyanmaya. Anketlerimi toplamaya çalışıyorum ama hala vermeyen o kadar çok kişi varki.klava:
Kızlar, size günaydın diyip, kahvaltıya geçiyim istedim. Herkes için çok güzel bir gün olması dileğiyle.
denizcim.. günaydın tatlışım.. edoşu hazrlıyodum.. görmedim cnım yazdığını.. birazdan servisi gelicek de:) ohh iyiymiş kız böyle.. hem o hem ben sopuk görmüyoruz böylece.. ama yine de içim tam anlamıyla rahat değil nedense.. hep kendim götürüp bıraktım ya sanırım ondan.. neyse alışıcaz sanırım zamanla ikimizde....
hıı konuşamadık tatlım yaa.. yemekten sonra baktım yoksun ortalıkta dedim kesin yattıuyudu yemekten sonra.. dün çok uykun vardı ya :) demek arkadaşına gittniz.. ayy dur neler oldu merak ettim bak.. neyse edoşu gönderiyim de konuşuruz.. öptümmm cnım... olumunekankayizsmile
tubicim... gözün aydın işten ayrılmışsın.. ve tekrardan gözün aydın bugün oğluşunu görüceksin.. iyi haberlerle bekliyoruz canım seni..
gnydın kızlar.....bizde sabah hastaneye gittik,tahlillerim vardı...yarında oğluşumu görcez babasıyla kısmetse....
ama ben zaten gitmeliydim bi şekilde;çünkü şuanda bile sağ bacağımda kramp var ,delirmek üzereyim,bu sabah ağlayarak yarım saat uyumuşum,gece 4'de bi tutdu kramplar,delirdim....
ben ne yapıcam böle bilmiyrum ,ne yastık koymam ,nede masaj yapmam,nede mgnesyum calsiyum bi işe yaramıyor artık((((
Canım, geçmiş olsun için rahat tut. Aslında imkanın varsa, doktora git ve gerekirse NTS'ye gir canım. İçin rahatlar.
Bebekler büyüdü baskı yapıyor olabilir, gaz sancısı olabilir, yediğin birşeyleri vucüt tolere edemiyor olabilir canım. Bebişler büyüdükçe böyle şeyler yaşamamız normal muhtemelen. Tabi riskli aylara girdik sen tedbirini al derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?