Aaaaa hayırdır özge ne tahlilleri yaaa...
CAnım yaaa nolcak senin bu krampların valla çok üzülüyorum...Hiçbir şekilde geçmiyor di mi?
Günaydın canım, moralini hiç bozma. Artık 30 ve üstü haftalara geldik ve asıl zor kısımlar başladı. Muhtemelen bu şikayetler birçoğumuzda olacak. Benimde arasıra gece yatarken, sağ bacağıma bir kramp giriyor, kısa süreli, masajla geçiyor ama birkaç hafta sonra o kramplar nasıl olur bilemiyorum. eyvahedigeldismile
evet canım bende erzurumda okudum canım önemli değil canım keşke sorsaydın hiç oldumu şimdi canım yaa ben olsam sana sorardım valla hiç zora gelemem bendesempatiksalakcinni herzamn yanındayım canım benim:1hug:canım çok sağol iyiyim çok şükür.
sorma çeviri baya bi zorladı beni.o dönemde senden yardım isteyecektim ama baktımki çok hasta olmuşsun hiiiç sesimi çıkarmadım.yaptım işte birşeyler hayırlısıyla geçtim kurtuldum dersten çok mutluyum.manevi desteğin için de ayrıca teşekkür ederim.
bu arada sen de mi erzurum mezunusun?ben de ordan mezunum canım.
tuğbacığım inşallah güzel haberlerle geliceksin kaan paşamıza slm söylemeyi unutma benden canım ayyy şimdi o kocamn bir erkek olmuştur maşallah subanallah canım :Saruboceq:meraba canımmm iyiyim sen nasılsın?
yakaladın valla beni:)) tam yatıyodum. ama çok uykum var hatrını sormadan gidemedim. yarın hastaneye gidecez sabah kontrolümüz var. ömercik nasıl canım uyuyomu?
Kızlar yaa dün gece wcden cıktım ve bir anda sol kasığıma bir ağrı girdi.Yere yığılıyordum.Adet sancısı gibi.Yunus geldi beni kaldırdı.Ben ağlıyorum tabiki.Canım dedim canım yanıyor.Hemen besmele çekmeye başladı eli karnımda.Nasıl bir ağrı anlatamam nefes alıyorum ama banamısın demiyor.Tüm gece boyunca 2 kere daha oldu aynısı.Çok kötüydü yani aynısı cts gecesi de oldu.Doktorumu aramadım.Pazartesi gidecem ya...Neden olabilir kızlar
kızlar ben bu arada yine rüya gördüm hemde kaç defa bu sefer çok güzel yeşil bir bahçenin içinde doktorum var hemşiresi var doğuruyordum hemde normal yoldan sanırım ben bu gidişle cesaret edip normal doğuracağım aklımada koymadım değil bakalım doktorum son ayda herşey dedi ama hiçde belli olmaz neden olmasın
kıslarrr gunaydınnn hepınızeee herkeste ufak tefek sıkayetler basladı sanırım..bende de aynı..cok fazla uzun süre dolasamıyorum sol yanıma sırtımdan dogru bı agrı gırıyo..cantam bıle fazla gelıyor öyle zamanlarda...bırde zaman zaman karnım kasılıyo sankı tas gıbı oluyo...oda yedıklerımdenmı oluyo yoksa üşütünce falanmı oluyo anlamadım
günaydin arkadaslar
özgecim canim sana tek tavsiyem kramp girdiginde hangi bacagindaysa hemen esine söyle o ayaginin bas parmagini yukariya dogru cekip kaldirsin,sende bu arada bacagini dümdüz tut
diger 4 parmak ayni hizada kalsin ama bas parmagini yukariya dogru kaldirsin,aninda kesiliyor kramp
biliyorsunuz benim kramplarim bayagi erken baslamisti baldirlarimda,artik gece kramp girer girmez bu taktigi uyguluyorum aninda kesiliyor
umarim gecer canim benim :teselli:
günaydın kızlar dışarı çıkmadan günaydın diyeyim dedim.. nasılsınız bebişler nasıl?
benimki bu ara çok sessiz kendi kendine takılıyor öyle debelenmiyo eskisi gibi. tabi bende bi telaş. başlıyorum pat pat yoklamaya. eşimde rahat bırak şu çocuğu diyo. ama napayım çok merak ediyorum.
bu aralarbi de ben hiç hamile gibi değilim hareketlerim çok rahat kızlar sizde de öylemi? banzen karnım bi gerilirdi hiçbişi yapamazdım ama şimdi çok rahatım. bilmiyorumkismile
Kızlar yaa dün gece wcden cıktım ve bir anda sol kasığıma bir ağrı girdi.Yere yığılıyordum.Adet sancısı gibi.Yunus geldi beni kaldırdı.Ben ağlıyorum tabiki.Canım dedim canım yanıyor.Hemen besmele çekmeye başladı eli karnımda.Nasıl bir ağrı anlatamam nefes alıyorum ama banamısın demiyor.Tüm gece boyunca 2 kere daha oldu aynısı.Çok kötüydü yani aynısı cts gecesi de oldu.Doktorumu aramadım.Pazartesi gidecem ya...Neden olabilir kızlar
ya bikaç tahlil kalmıştı en son onları yaptırdım,doğum için gerekliymiş bide....
valla benim halim ne olcak böle bilmyrum ama canım yanıyo senin dediğin gibi senin bu sancılar ne olcak aslında allah korusun valla dikkat et....
erfklz;valla zor kısımlar ama canımı yakıyo kramplar ve uykusuzluk beni sersem gibi yapıyo dayanamıyorum.....masaj falan kar etmiyo....
denizcim.. amann canım dikkat et sen yine de.. bu haftalardaartık ne olsa normal diyo doktorlar :) ama yine de tedbirli olmak gerekli tabi.. inşallah bi daha tekrarlamaz.. ama tekrar olursa da hiç bekleme hee... şimdi aramak istemiyosan da inş. tekrarlamzda p.tesi sölersin dr.una.. ama utlaka söyle.. unutma
[/COLOR]size de günaydın kızlarr...
evet canım bende erzurumda okudum canım önemli değil canım keşke sorsaydın hiç oldumu şimdi canım yaa ben olsam sana sorardım valla hiç zora gelemem bendesempatiksalakcinni herzamn yanındayım canım benim:1hug:
tuğbacığım inşallah güzel haberlerle geliceksin kaan paşamıza slm söylemeyi unutma benden canım ayyy şimdi o kocamn bir erkek olmuştur maşallah subanallah canım :Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun bitanem yaaa doktorunuz yakınsa gitsenizya canım benim bekleme bence o kadar kıyamam sana ama bunlar yalancı sancılarda olabiliyormuş bu haftalarda canım dinlen canım sakın kendini yorma:1hug::asigim:
kızlar ben bu arada yine rüya gördüm hemde kaç defa bu sefer çok güzel yeşil bir bahçenin içinde doktorum var hemşiresi var doğuruyordum hemde normal yoldan sanırım ben bu gidişle cesaret edip normal doğuracağım aklımada koymadım değil bakalım doktorum son ayda herşey dedi ama hiçde belli olmaz neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?