2010 Nisan Anneleri

Aaaaa hayırdır özge ne tahlilleri yaaa...
CAnım yaaa nolcak senin bu krampların valla çok üzülüyorum...Hiçbir şekilde geçmiyor di mi?

ya bikaç tahlil kalmıştı en son onları yaptırdım,doğum için gerekliymiş bide....
valla benim halim ne olcak böle bilmyrum ama canım yanıyo senin dediğin gibi senin bu sancılar ne olcak aslında allah korusun valla dikkat et....

erfklz;valla zor kısımlar ama canımı yakıyo kramplar ve uykusuzluk beni sersem gibi yapıyo dayanamıyorum.....masaj falan kar etmiyo....

evet canım bende erzurumda okudum canım önemli değil canım keşke sorsaydın hiç oldumu şimdi canım yaa ben olsam sana sorardım valla hiç zora gelemem bendesempatiksalakcinni herzamn yanındayım canım benim:1hug:

meraba canımmm iyiyim sen nasılsın?
yakaladın valla beni:)) tam yatıyodum. ama çok uykum var hatrını sormadan gidemedim. yarın hastaneye gidecez sabah kontrolümüz var. ömercik nasıl canım uyuyomu?
tuğbacığım inşallah güzel haberlerle geliceksin kaan paşamıza slm söylemeyi unutma benden canım ayyy şimdi o kocamn bir erkek olmuştur maşallah subanallah canım :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun bitanem yaaa doktorunuz yakınsa gitsenizya canım benim bekleme bence o kadar kıyamam sana ama bunlar yalancı sancılarda olabiliyormuş bu haftalarda canım dinlen canım sakın kendini yorma:1hug::asigim:

denizcim.. amann canım dikkat et sen yine de.. bu haftalardaartık ne olsa normal diyo doktorlar :) ama yine de tedbirli olmak gerekli tabi.. inşallah bi daha tekrarlamaz.. ama tekrar olursa da hiç bekleme hee... şimdi aramak istemiyosan da inş. tekrarlamzda p.tesi sölersin dr.una.. ama utlaka söyle.. unutma

özge.. cnım yine zorlamış seni kramplar.. uyuyamamışsın.. sen yarın mutlaka bi söyle dr.una.. belki daha kuvvetli bi ilaç fln vardır ne bilim. yada bi önerisi fln.. benimde oluyo arada ama seni duyunca şükrediyorum valla kendi halime.. midem de kramplarım da arada yokluyo beni :)) çook geçmiş olsun tekrarr..

erkflz.. günaydın...rüyan hayır olsun cnım.. bende geçen gece yavru ördek aldığımızı ve doğurduğumu,göğüslerimden beyaz beyaz süt aktığını görmüştüm. allahıma şükür iyiymiş yorumu.. ama rüyayı görmek değil yormak da iş derler... senin de inş. hayra çıkar rüyan...

nazlıcım... rüzgaryağmur.. size de günaydın kızlarr...

kızlar ben bu arada yine rüya gördüm hemde kaç defa bu sefer çok güzel yeşil bir bahçenin içinde doktorum var hemşiresi var doğuruyordum hemde normal yoldan sanırım ben bu gidişle cesaret edip normal doğuracağım aklımada koymadım değil bakalım doktorum son ayda herşey dedi ama hiçde belli olmaz neden olmasın

kızlar biz kahvaltıya gidiyoruz babamız hazırlamış bizi bekliyo hadi görüşrüz

kıslarrr gunaydınnn hepınızeee herkeste ufak tefek sıkayetler basladı sanırım..bende de aynı..cok fazla uzun süre dolasamıyorum sol yanıma sırtımdan dogru bı agrı gırıyo..cantam bıle fazla gelıyor öyle zamanlarda...bırde zaman zaman karnım kasılıyo sankı tas gıbı oluyo...oda yedıklerımdenmı oluyo yoksa üşütünce falanmı oluyo anlamadım

günaydin arkadaslar

özgecim canim sana tek tavsiyem kramp girdiginde hangi bacagindaysa hemen esine söyle o ayaginin bas parmagini yukariya dogru cekip kaldirsin,sende bu arada bacagini dümdüz tut

diger 4 parmak ayni hizada kalsin ama bas parmagini yukariya dogru kaldirsin,aninda kesiliyor kramp

biliyorsunuz benim kramplarim bayagi erken baslamisti baldirlarimda,artik gece kramp girer girmez bu taktigi uyguluyorum aninda kesiliyor

umarim gecer canim benim :teselli:

hayirdir insallah canimcim opuyorumnanaktan

aklina hep iyi seyler getir ki ,kendini normal doguma hazirla Şeniz,valla hic sezaryeni aklimdan gecirmiyorum hep normal olsun diyorum ,bide bakiyosunuz sezaryen oluyormuyum Allah korusun akannehir mafoldumben

uzun süre dolasamama sorunu bendede var birpericim yha mafoldumben

gecicek Allahin izniyle bugunlerimizde insallah canim :Saruboceq:

canım saol ya bunu eşime söleyeyimde yapsın....
valla öle çaresiz kalıyorum ki kim ne derse yapıcam inan....
çok kötü ya dayanılcak gibi değil.....
geçmiyo bide dahada azıyo.....
kavus gibi geceler yaşıyoroum.....

canim en son ne zaman doktora gittin ?Allah korusun kötü birsey olmasinda

peki aradada olsa tekmeliyor mu?

bursa82.. cnım seni sayfada açık görüyorum cnım arada.. hoşgeldin aramıza.. nisan annesimi olucaksın sende?

canim sinir SIKISMISTIR,muhtemelen kaslarin geriliyordur ondandir

gecen gece benimde ic bacagimda oldu ,basamiyordum uzerine

doktoruna danis bakalim ne dicek ,gecmis olsun canim :teselli:

valla nisan anneleri dökülüyor :gitme:

Canım yaa sende dikkat et bende edeyim.Ede ede bitirelim bu hamişliği...Nasıl fikir..

evet tabikide teyzeme sordum normal diyo bebek kendisini doğuma hazırlıyo yavaş yavaş diyooo eyvahedigeldismile

ya ne bilim herşeyde arıyom ya doktoru birde rapor alcam ya pzts günü ondan o günü bekliyorum

ayyy çok güzel bir rüyaaa....Hayır olur inşallah...zemuszemus

avukat44, bebeg83, budebe, gelincik53, ruzenin+, ruzgaryagmur+

kizlar bakmayin ordan nasilsiniz bakim kaydirigubbakcemile3 Şeniz

dün bir arkadasimin hamile oldugunu ögrendim ama nasil agliyor,hastaneye gidiyorlarmis aradigimda

arkadasim baska cocuk istemiyordu ,spiral taktirmisti ama megersem 3 aylik hamileymis hemde her ay regl olmus akannehir

simdi spirali alamiyorlarmis yoksa aninda bebek ölürmüs,yazik her hafta kontrole gidicek

spiralle büyüyen bir bebek ,Allahim ne korkunc
spiralede güvenemiceksek hangi korunma yöntemine güvencez yha fisfisfis

Kızlar günaydın.biz bugüm erkenden kalktık evimizi topladık sildik ama bir türlü karnım acıkmadı kahvaltı yapmadık daha....
Tuğbacım dr a gitcekmişsin bugün güzel haberlerle gel inşallah.....
özgecim krampların ve uykusuzluk hallerin devam ediyomş.zehirciğimin dediğini yap o yöntem iyi bende öyle yapıyorum

GÜNAYDIN NİSAN ANNELERİ.herkes iyidir inşallah.bizim bugün duruşmamız vardı.o nedenle erkenciyiz.geçmişe bakıp geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…