2010 Nisan Anneleri

seni o kadar iyi anliyorum ki canim ,hüngür hüngür agladigimi biliyorum bende

hatta bir gece agridan kivrandigimda esim dogum sancisi oldugunu zannetmisti

bu hareketi eltime hastanede doktoru söylemis,bende denemekten ne cikar dedim yaptim

cok sükür oldugunda yapinca geciyor sendede gecer insallah :Saruboceq:

bu arada kramp varken esin parmagini cektiginde azicik aci oluyor ama nolur sabret esine bagirma elini cek diye

herkeze günaydın kızlarrrr

günaydin canimcim nasilsin

canım arkadaşınında ki spirali neden alamıyolARMIŞKİ,,,,
benim karşı komşumda başka çocuk istemiyodu spirali olduğu halde hamile kaldı.hamile olduğunu öğrenince spirali aldılar.Allah korusun bebeğin yüzüne gözüne gelebiliyolarmış.hatta bazı bebeklerin doğduğunda elinin içinde olabiliyomş ......
komşumun önümüzdeki pazartesi doğumu var.öyle sıkta gitmedi dr a.....

günaydin canim benim hosgeldin Şeniz,nasilsin

erkencisin masallah ,evler toplanmis ohh mis gibi otur simdi kaydirigubbakcemile3

kahvaltiyida bende yapalim gel buyur canim cokacimcoook

GÜNAYDIN NİSAN ANNELERİ.herkes iyidir inşallah.bizim bugün duruşmamız vardı.o nedenle erkenciyiz.geçmişe bakıp geliyorum.

günaydin canim,cok yorma kendini kosturup duruyorsun valla

Canım yaa.Valla arkadaşın adına gerçekten çok üzüldüm yaa.Bebişe de yazık canım yaaa...Çok ama çok geçmiş olsun canım yaaa...

herkeze günaydın kızlarrrr

Günaydın canım.nasılsın?

GÜNAYDIN NİSAN ANNELERİ.herkes iyidir inşallah.bizim bugün duruşmamız vardı.o nedenle erkenciyiz.geçmişe bakıp geliyorum.

Günaydın canım.İyi diyelim iyi olalım.Tamam canım buradayız bizz

canim kadin doktorumuzda ayni seyi demis bogabilir alinmali demis

hastaneye sevketmislerama hastanedeki doktorlar spirali almaya kalktiklarinda bebegin düsecegini söylemisler

yani spirali aldiklari an dikis yapamadan bebek düsermis ,hafta hafta izliceklermis ne yapcaklarina karar vericeklermis :sinifsinif:

valla zehircim deniycem ,ağrıları cekmektense ,bir anlık acı daha iyidir.....
insan çaresiz kaldımı herseyi deniyor.....
inşlh banada faydası olur.....

sagolasin aysecim Allah kimsenin basina vermesin ,bende cok üzüldüm hele o öylesine aglarken

insallah birseycik olmaz bebegine :Saruboceq:

insallah özgecim insallah gecer :teselli:

canım inşallah hepimiz normal doğursak bebişlerimizi kucağımıza alıp hep biz ilgilensek ilk günlerde ilk başlarda korku vardı ama şimdi nedense herkes doğuruyo ben neden doğurmayayım diyorum bakalım canım tek korkum apendisitten ameliyat oldumya o dikişler doktor inşallah yaparsın falan der ne bilim canım o güne bir gelelim bu arada canım sen nasılsın karar verdin mi bebişin adına canım arkadaşın içinde hem gözü aydın olsun hemde rabbim yardım eğlesin inaşallah bir sorun çıkmaz canımcım:1hug::asigim:

günaydın canım hoışgelmişsin a.s.

insallah canim insallah normal dogumla en acisiz sekilde dogururuz :) :Saruboceq:

gecmis olsun canim peki o gecirdigin ameliyat normal doguma engelmiymis ki ?

sezaryenle dogum yapan bile normal dogurabiliyorken fisfisfis

korkma canim Allah ne yazdiysa o hakkimizda hayirlisi

bilmiyorum zehirciğim bakalım doktor daha bilmiyo ameliyatımı önceki doktorum biliyodu bu doktorum bilmiyo inşallah sorun olmaz birde bana apendisit ameliyatımı yapan doktorum zor narkoz alıyosun demişti onuda diyeceğim bakalım

gunaydın guzel nısan anneleriii

guzel bır gun olsun ınsallah

özge ve deniz
geçmis olsun

zeyracim isin zor gibi görünüyor,insallah istedigin gibi olur hersey canim Şeniz

günaydin askitom nasilsin canim

canım aç kapıyı geliyorum demek isterdim.yaptım canım şimdi kahvaltımı.sana afiyet olsun tatlım

ya canım arkadaşına rabbim kolaylık versin zor bir durumbilmiyorumkismile

budebecim yakin olsak hepinizle dimi toplardim hepinizi valla ne güzel olurdu :asigim:

sagol canim insallah atlatir arkadasimda

canım bence bi sorun olmaz normal doğum.çünkü zehirciğiminde dediği gibi sezaryan doğum yapanlar 3 yıl geçtilten sonra normal doğum yapabiliyolar.en iyi cevabı dr un söyler sana tatlım.....

gunaydın guzel nısan anneleriii

guzel bır gun olsun ınsallah

özge ve deniz
geçmis olsun

canım nasılsın hoşgeldin.ömer nasıl*

kızlar bu arada sarımelek dün dr a gidecekti gelip yazmadı hala bişeyler merakta bıraktı beni*

neyse teyzoşlar biz ufak bir toz alalım evde sonra babmız gelicek bakalım işi vardı erken bitirirse alışverişe gideceğiz bu sefer kendime :)) eksiklerimi alıcağız birde market alışverişi yapıcağız merkeze gideceğiz artık baya bir ağırlaştım hem bugün havada güzelken gezeriz yürümüş olurum yine hepinizi öptük görüşmek üzereopuyorumnanaktan

zehirciğim bu arada ellerine sağlık canım listemiz çok güzel olmuş yinezemuszemus

merhaba hoşbulduk.aslında yeni değilim.uzun süredir takip ediyorum ama yazmaya çekiniyorum iş yerinden. devlet memuru olduğum için sorun çıkabilir diye düşünüyorum.bursalıyım.30+2 yim kzım olacak inşallah

dünür hava güzel gezin bakalım.bende ütü yapacağım bugün birsürü var ya sonrada dışarı çıkacağım yürüyüşe...size iyi gezmeler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…