canım saol ya bunu eşime söleyeyimde yapsın....
valla öle çaresiz kalıyorum ki kim ne derse yapıcam inan....
çok kötü ya dayanılcak gibi değil.....
geçmiyo bide dahada azıyo.....
kavus gibi geceler yaşıyoroum.....
herkeze günaydın kızlarrrr
avukat44, bebeg83, budebe, gelincik53, ruzenin+, ruzgaryagmur+
kizlar bakmayin ordan nasilsiniz bakim kaydirigubbakcemile3 Şeniz
dün bir arkadasimin hamile oldugunu ögrendim ama nasil agliyor,hastaneye gidiyorlarmis aradigimda
arkadasim baska cocuk istemiyordu ,spiral taktirmisti ama megersem 3 aylik hamileymis hemde her ay regl olmus akannehir
simdi spirali alamiyorlarmis yoksa aninda bebek ölürmüs,yazik her hafta kontrole gidicek
spiralle büyüyen bir bebek ,Allahim ne korkunc
spiralede güvenemiceksek hangi korunma yöntemine güvencez yha fisfisfis
Kızlar günaydın.biz bugüm erkenden kalktık evimizi topladık sildik ama bir türlü karnım acıkmadı kahvaltı yapmadık daha....
Tuğbacım dr a gitcekmişsin bugün güzel haberlerle gel inşallah.....
özgecim krampların ve uykusuzluk hallerin devam ediyomş.zehirciğimin dediğini yap o yöntem iyi bende öyle yapıyorum
GÜNAYDIN NİSAN ANNELERİ.herkes iyidir inşallah.bizim bugün duruşmamız vardı.o nedenle erkenciyiz.geçmişe bakıp geliyorum.
avukat44, bebeg83, budebe, gelincik53, ruzenin+, ruzgaryagmur+
kizlar bakmayin ordan nasilsiniz bakim kaydirigubbakcemile3 Şeniz
dün bir arkadasimin hamile oldugunu ögrendim ama nasil agliyor,hastaneye gidiyorlarmis aradigimda
arkadasim baska cocuk istemiyordu ,spiral taktirmisti ama megersem 3 aylik hamileymis hemde her ay regl olmus akannehir
simdi spirali alamiyorlarmis yoksa aninda bebek ölürmüs,yazik her hafta kontrole gidicek
spiralle büyüyen bir bebek ,Allahim ne korkunc
spiralede güvenemiceksek hangi korunma yöntemine güvencez yha fisfisfis
herkeze günaydın kızlarrrr
GÜNAYDIN NİSAN ANNELERİ.herkes iyidir inşallah.bizim bugün duruşmamız vardı.o nedenle erkenciyiz.geçmişe bakıp geliyorum.
canım arkadaşınında ki spirali neden alamıyolARMIŞKİ,,,,
benim karşı komşumda başka çocuk istemiyodu spirali olduğu halde hamile kaldı.hamile olduğunu öğrenince spirali aldılar.Allah korusun bebeğin yüzüne gözüne gelebiliyolarmış.hatta bazı bebeklerin doğduğunda elinin içinde olabiliyomş ......
komşumun önümüzdeki pazartesi doğumu var.öyle sıkta gitmedi dr a.....
hayirdir insallah canimcim opuyorumnanaktan
aklina hep iyi seyler getir ki ,kendini normal doguma hazirla Şeniz,valla hic sezaryeni aklimdan gecirmiyorum hep normal olsun diyorum ,bide bakiyosunuz sezaryen oluyormuyum Allah korusun akannehir mafoldumben
canım inşallah hepimiz normal doğursak bebişlerimizi kucağımıza alıp hep biz ilgilensek ilk günlerde ilk başlarda korku vardı ama şimdi nedense herkes doğuruyo ben neden doğurmayayım diyorum bakalım canım tek korkum apendisitten ameliyat oldumya o dikişler doktor inşallah yaparsın falan der ne bilim canım o güne bir gelelim bu arada canım sen nasılsın karar verdin mi bebişin adına canım arkadaşın içinde hem gözü aydın olsun hemde rabbim yardım eğlesin inaşallah bir sorun çıkmaz canımcım:1hug::asigim:
günaydin canim benim hosgeldin Şeniz,nasilsin
erkencisin masallah ,evler toplanmis ohh mis gibi otur simdi kaydirigubbakcemile3
kahvaltiyida bende yapalim gel buyur canim cokacimcoook
günaydin canim,cok yorma kendini kosturup duruyorsun valla
canim kadin doktorumuzda ayni seyi demis bogabilir alinmali demis
hastaneye sevketmislerama hastanedeki doktorlar spirali almaya kalktiklarinda bebegin düsecegini söylemisler
yani spirali aldiklari an dikis yapamadan bebek düsermis ,hafta hafta izliceklermis ne yapcaklarina karar vericeklermis :sinifsinif:
bilmiyorum zehirciğim bakalım doktor daha bilmiyo ameliyatımı önceki doktorum biliyodu bu doktorum bilmiyo inşallah sorun olmaz birde bana apendisit ameliyatımı yapan doktorum zor narkoz alıyosun demişti onuda diyeceğim bakalım
gunaydın guzel nısan anneleriii
guzel bır gun olsun ınsallah
özge ve deniz
geçmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?