neyse teyzoşlar biz ufak bir toz alalım evde sonra babmız gelicek bakalım işi vardı erken bitirirse alışverişe gideceğiz bu sefer kendime :)) eksiklerimi alıcağız birde market alışverişi yapıcağız merkeze gideceğiz artık baya bir ağırlaştım hem bugün havada güzelken gezeriz yürümüş olurum yine hepinizi öptük görüşmek üzereopuyorumnanaktan
zehirciğim bu arada ellerine sağlık canım listemiz çok güzel olmuş yinezemuszemus
merhaba hoşbulduk.aslında yeni değilim.uzun süredir takip ediyorum ama yazmaya çekiniyorum iş yerinden. devlet memuru olduğum için sorun çıkabilir diye düşünüyorum.bursalıyım.30+2 yim kzım olacak inşallah
tamam canım sanada kolay gelsin bitanem dünürün bilgisayar formatlamaya gitti bi gelsinde inşallah gideriz k3endini fazla yorma damadımıbayanssulusmiledünür hava güzel gezin bakalım.bende ütü yapacağım bugün birsürü var ya sonrada dışarı çıkacağım yürüyüşe...size iyi gezmeler canım
hoşgeldin canım opuyorumnanaktana.s.merhaba hoşbulduk.aslında yeni değilim.uzun süredir takip ediyorum ama yazmaya çekiniyorum iş yerinden. devlet memuru olduğum için sorun çıkabilir diye düşünüyorum.bursalıyım.30+2 yim kzım olacak inşallah
iyi alisverisler fistikimm ,kendini cok yorma olur mu
begendiginede sevindim ama bu seferki safak listemiz kabarik gibi geldi bana kaydirigubbakcemile3
canım saol benım anlamadıgım suan 29+2 deyız yanım 30,hafta olmuyomu??2 haftamızmı var su an ıcın onu ısyerımlen gorusıyım artık doktorumlabı arkadasta d.ıznını sormus evet 32 bıtınce baslıyor.
selam kızlar .dün dr gittik herşey yolundaymış maşallah.rabbime şükürler olsun...
selam kızlar .dün dr gittik herşey yolundaymış maşallah.rabbime şükürler olsun...
günaydın canım.ne yapayım benden başka kimse yok.Ama Allah yardım ediyor canım.düşündüğün için sağol.günaydin canim benim hosgeldin Şeniz,nasilsin
erkencisin masallah ,evler toplanmis ohh mis gibi otur simdi kaydirigubbakcemile3
kahvaltiyida bende yapalim gel buyur canim cokacimcoook
günaydin canim,cok yorma kendini kosturup duruyorsun valla
sağol canım hoşbulduk.Canım yaa.Valla arkadaşın adına gerçekten çok üzüldüm yaa.Bebişe de yazık canım yaaa...Çok ama çok geçmiş olsun canım yaaa...
Günaydın canım.nasılsın?
Günaydın canım.ıyi diyelim iyi olalım.Tamam canım buradayız bizz
hoşbulduk canımcanım inşallah hepimiz normal doğursak bebişlerimizi kucağımıza alıp hep biz ilgilensek ilk günlerde ilk başlarda korku vardı ama şimdi nedense herkes doğuruyo ben neden doğurmayayım diyorum bakalım canım tek korkum apendisitten ameliyat oldumya o dikişler doktor inşallah yaparsın falan der ne bilim canım o güne bir gelelim bu arada canım sen nasılsın karar verdin mi bebişin adına canım arkadaşın içinde hem gözü aydın olsun hemde rabbim yardım eğlesin inaşallah bir sorun çıkmaz canımcım:1hug::asigim:
günaydın canım hoışgelmişsin a.s.
maşallah bebişe.böyle devam edip sağlıcakla zamanında doğarlar inşallah.selam kızlar .dün dr gittik herşey yolundaymış maşallah.rabbime şükürler olsun...
kızlar masallah bugunde ıyısınız evler toplanıyo alısverısler yapılıyo ne guzel.ben son ızın gunumude yatarak gecırdım bı yelek aldım elıme durtukleyıp duruyorum buda bıtermıkı acaba battanıyemızı bıtırdık bu arada ama cıcısler topıgıne koymamıstım...gıdıcem bıraz sonra saglık ocagına 2.doz tetanoz ıgnemız var bugunde yıne agrıcak kolumuz.bızde rh uyusmazlıgı vardı tahlıl yaptılar pazartesı sonucu bugun cıkcak ama hıc gıdecek dermanım yok cuma gıderım onada artık.
canım saol benım anlamadıgım suan 29+2 deyız yanım 30,hafta olmuyomu??2 haftamızmı var su an ıcın onu ısyerımlen gorusıyım artık doktorumla
kızlar ben geldim ama herkes gitmiş.ne yapayım geçmişi tam okumadan yazamıyorum takıntı işte.geçenlerde okumadığım 40 sayfa vardı.inanın aklımda fırsat bulursam okuyacağım onlarıda.birde yemek yedim.telefonlar filan derken bu saati buldu gelip yazmam.
Sabah erken kahvaltı edemiyorum.süt içip öyle gittim duruşmaya.
Hakime hanım 31. Marta duruşma tarihi vermezmi.hakime hanım ben giremem o tarihte duruşmaya diyorum anlamıyor.sonra anladı nihayet 17 marta duruşma günü verdi.
şimdilik 30 marttaki duruşmam son olacak.zaten bundan sonra anlamazlarsa açık açık ben doğuracağım yahu diyeceğim.nisana hiç duruşma koydurmamaya çalışacağım.olmadı mazeret dilekçesi veririm ne yapayım.
Bu arada dün bizde doktora gittik.30+3 günlük görünüyoruz.yani tam zamanlı ilerliyoruz.1730 gr olmuşuz.çok iyiymiş kilosu.uzun boylu olacakmış.doğum tarihimiz değişmemiş.kan ve idrar tahliline gönderdi.sonuçları aldım.daha göstermedim.ama az çok anlayabiliyorum.epey yüksek idrar yolu enfeksiyonu var galiba.bu sefer adam akıllı bir antibiyotik verecek muhtemelen çünkü 3 aydır çıkıyor ve artıyor.ve kan değerlerimde düşük.9 çıkmış.onun için ne der bilmiyorum.yarın göstereceğim sonuçları.
Bu arada 3 kg vermişim.1 kg de bebeğin aldığı düşünülürse 4 kg vermiş oluyorum.ama doktor yinede çok dedi.tamam ben ultra şişman olarak başladım ama toplamda 10 kg vermiş oluyorum.oysa ilk başlarda en fazla 10 kg alabilirsiniz diyodu.ben kilo verdikçe memnun olmayıp beni deli etti.
Zaten kahvaltı edemiyorum.sabahla öğleyi birleştiriyorum.akşam 6- 7 gibi yiyorum.birde meyveyi çok tüketiyorum.anlamıyorum ne istiyor açlıktan öleyimmi yani.
çok sağolun kızlar.dr herşey yolunda gidiyor dedi.her hafta kontrollere devam.birde dün ilk kez oğlumu renklide gördüm.yüzünü gösterdi bize o kadar tatlıydı ki.ağzını açıp kapıyordu minnoşum.maşallah çağanıma.
merhaba hoşbulduk.aslında yeni değilim.uzun süredir takip ediyorum ama yazmaya çekiniyorum iş yerinden. devlet memuru olduğum için sorun çıkabilir diye düşünüyorum.bursalıyım.30+2 yim kzım olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?