gunaydın guzel nısan anneleriii
guzel bır gun olsun ınsallah
özge ve deniz
geçmis olsun
ilk bahar bebeği olacaklar inş ömürleri bahar gibi geçer kızım olacak olsaydı adını nisan koyacaktım ama oğluşum tunam gelecek inş
canim en son ne zaman doktora gittin ?Allah korusun kötü birsey olmasinda
peki aradada olsa tekmeliyor mu?
sağolasın canım.şükür bebek iyide.ben doktorumu nasıl mutlu edeceğim onu bilmiyorum.acaba doğum yaparken çağla şikel ağırlığına inmiş olursam mutlu olurmu?:lepi:amanda maşallah bebeğine....kocaman adam olmuş.bende özledim ya daha 10 gün var.1 ay olacak bu ay gitmeyeli artık bundan sonra sık çağırır diye ümit ediyorum.canım baya kilo vermişsin ama bebek sağlıklıysa sorun yok
canım renklide yüzünü görmek çok güzel oluyor dimi*bende ilk gördüğüm zaman heyecandan ölcektim nerdeyse....
hoşgeldin aramıza canım.merak etme burada herkes koca göbek.hemde o kadar kocaman ki :dün hemşire kan alırken:gebelik var mı diyor.sonra çok pardon bazan kilolu bayanlara soruyorum çok kızıyorlar diyor.ben kızmam dedim bende ikiside var,hem şişman hem hamileyim.29.haftasında kocaman göbekli anne adyıyım ben de
kızlar ben geldim ama herkes gitmiş.ne yapayım geçmişi tam okumadan yazamıyorum takıntı işte.geçenlerde okumadığım 40 sayfa vardı.inanın aklımda fırsat bulursam okuyacağım onlarıda.birde yemek yedim.telefonlar filan derken bu saati buldu gelip yazmam.
sabah erken kahvaltı edemiyorum.süt içip öyle gittim duruşmaya.
hakime hanım 31. marta duruşma tarihi vermezmi.hakime hanım ben giremem o tarihte duruşmaya diyorum anlamıyor.sonra anladı nihayet 17 marta duruşma günü verdi.
şimdilik 30 marttaki duruşmam son olacak.zaten bundan sonra anlamazlarsa açık açık ben doğuracağım yahu diyeceğim.nisana hiç duruşma koydurmamaya çalışacağım.olmadı mazeret dilekçesi veririm ne yapayım.
bu arada dün bizde doktora gittik.30+3 günlük görünüyoruz.yani tam zamanlı ilerliyoruz.1730 gr olmuşuz.çok iyiymiş kilosu.uzun boylu olacakmış.doğum tarihimiz değişmemiş.kan ve idrar tahliline gönderdi.sonuçları aldım.daha göstermedim.ama az çok anlayabiliyorum.epey yüksek idrar yolu enfeksiyonu var galiba.bu sefer adam akıllı bir antibiyotik verecek muhtemelen çünkü 3 aydır çıkıyor ve artıyor.ve kan değerlerimde düşük.9 çıkmış.onun için ne der bilmiyorum.yarın göstereceğim sonuçları.
bu arada 3 kg vermişim.1 kg de bebeğin aldığı düşünülürse 4 kg vermiş oluyorum.ama doktor yinede çok dedi.tamam ben ultra şişman olarak başladım ama toplamda 10 kg vermiş oluyorum.oysa ilk başlarda en fazla 10 kg alabilirsiniz diyodu.ben kilo verdikçe memnun olmayıp beni deli etti.
zaten kahvaltı edemiyorum.sabahla öğleyi birleştiriyorum.akşam 6- 7 gibi yiyorum.birde meyveyi çok tüketiyorum.anlamıyorum ne istiyor açlıktan öleyimmi yani.
sagolun kızlar
bıraz yorgunum ama
ınanın bır gülüşüne deger oglumun
kızlar eşlerınıze sevgılıler gunu ıcın ne aldınız yada alacaksınız
Ohh gözümüz aydın canım.Ne güzel olmuş maşallah komacan olmuş bebişmiz..Tahlil sonuçların için bişi diyemiyeceğim canım yaaa.....
Ama senin hakimlere iki çift lafım var...Aloooooo arkadaşımız hamileee ille sölemesi mi gerek allah allah.Vermeyin duruşmaaaaaaaklava: oh bee rahatladım
Valla kilo sıkıntısı galiba bende de var.Amannnn salla gitsin canımız sağolsun
sağolasın canım.şükür bebek iyide.ben doktorumu nasıl mutlu edeceğim onu bilmiyorum.acaba doğum yaparken çağla şikel ağırlığına inmiş olursam mutlu olurmu?:lepi:
hoşgeldin aramıza canım.merak etme burada herkes koca göbek.hemde o kadar kocaman ki :dün hemşire kan alırken:gebelik var mı diyor.sonra çok pardon bazan kilolu bayanlara soruyorum çok kızıyorlar diyor.ben kızmam dedim bende ikiside var,hem şişman hem hamileyim.
opuyorumnanaktan
hiçbirşey.çünkü oda bana almaz.sen benim sevgilim değil karımsın,evlilik yıldönümünü kutluyoruz ya yeter der.(onuda ben hatırlatırım her sene zaten)bende ona hiiiiiiiç alamam.sagolun kızlar
bıraz yorgunum ama
ınanın bır gülüşüne deger oglumun
kızlar eşlerınıze sevgılıler gunu ıcın ne aldınız yada alacaksınız
bende gebelik öncesi göbeklilerdendim ama oğluşum için herşeye değer bu iri göbeğe dahi
selam kızlar .dün dr gittik herşey yolundaymış maşallah.rabbime şükürler olsun...
kızlar ben geldim ama herkes gitmiş.ne yapayım geçmişi tam okumadan yazamıyorum takıntı işte.geçenlerde okumadığım 40 sayfa vardı.inanın aklımda fırsat bulursam okuyacağım onlarıda.birde yemek yedim.telefonlar filan derken bu saati buldu gelip yazmam.
sabah erken kahvaltı edemiyorum.süt içip öyle gittim duruşmaya.
hakime hanım 31. marta duruşma tarihi vermezmi.hakime hanım ben giremem o tarihte duruşmaya diyorum anlamıyor.sonra anladı nihayet 17 marta duruşma günü verdi.
şimdilik 30 marttaki duruşmam son olacak.zaten bundan sonra anlamazlarsa açık açık ben doğuracağım yahu diyeceğim.nisana hiç duruşma koydurmamaya çalışacağım.olmadı mazeret dilekçesi veririm ne yapayım.
bu arada dün bizde doktora gittik.30+3 günlük görünüyoruz.yani tam zamanlı ilerliyoruz.1730 gr olmuşuz.çok iyiymiş kilosu.uzun boylu olacakmış.doğum tarihimiz değişmemiş.kan ve idrar tahliline gönderdi.sonuçları aldım.daha göstermedim.ama az çok anlayabiliyorum.epey yüksek idrar yolu enfeksiyonu var galiba.bu sefer adam akıllı bir antibiyotik verecek muhtemelen çünkü 3 aydır çıkıyor ve artıyor.ve kan değerlerimde düşük.9 çıkmış.onun için ne der bilmiyorum.yarın göstereceğim sonuçları.
bu arada 3 kg vermişim.1 kg de bebeğin aldığı düşünülürse 4 kg vermiş oluyorum.ama doktor yinede çok dedi.tamam ben ultra şişman olarak başladım ama toplamda 10 kg vermiş oluyorum.oysa ilk başlarda en fazla 10 kg alabilirsiniz diyodu.ben kilo verdikçe memnun olmayıp beni deli etti.
zaten kahvaltı edemiyorum.sabahla öğleyi birleştiriyorum.akşam 6- 7 gibi yiyorum.birde meyveyi çok tüketiyorum.anlamıyorum ne istiyor açlıktan öleyimmi yani.
ilk bahar bebeği olacaklar inş ömürleri bahar gibi geçer kızım olacak olsaydı adını nisan koyacaktım ama oğluşum tunam gelecek inş
gömlek aldım be eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?