2010 Nisan Anneleri

sağolasın canım.şükür bebek iyide.ben doktorumu nasıl mutlu edeceğim onu bilmiyorum.acaba doğum yaparken çağla şikel ağırlığına inmiş olursam mutlu olurmu?:lepi:
29.haftasında kocaman göbekli anne adyıyım ben de
hoşgeldin aramıza canım.merak etme burada herkes koca göbek.hemde o kadar kocaman ki :dün hemşire kan alırken:gebelik var mı diyor.sonra çok pardon bazan kilolu bayanlara soruyorum çok kızıyorlar diyor.ben kızmam dedim bende ikiside var,hem şişman hem hamileyim.
opuyorumnanaktan

Ohh gözümüz aydın canım.Ne güzel olmuş maşallah komacan olmuş bebişmiz..Tahlil sonuçların için bişi diyemiyeceğim canım yaaa.....
Ama senin hakimlere iki çift lafım var...Aloooooo arkadaşımız hamileee ille sölemesi mi gerek allah allah.Vermeyin duruşmaaaaaaaklava: oh bee rahatladım
Valla kilo sıkıntısı galiba bende de var.Amannnn salla gitsin canımız sağolsun

sagolun kızlar
bıraz yorgunum ama
ınanın bır gülüşüne deger oglumun
kızlar eşlerınıze sevgılıler gunu ıcın ne aldınız yada alacaksınız

yok ben alışkınım sıkıntı yapmıyorumda doktorun tavrına bozuldum.normalde çok hoş sohbet biri.ama kilo konusunda ben verdikçe üstüme geliyor.normalde 10 kg alabilirsin en fazla dedi.baktı ben veriyorum(nasıl oluyor bende bilmiyorum ama geçen gece inşallah kilo almamışımdır yoksa doktorum beni öldürecek diye düşünmüştüm belki eşref saatine denk gelmiştir)oda iyice üstüme geliyor.takdir filan yok yani.
hakimler konusuna gelince 30 marttaki duruşmada doğuracağım diye çok şaka yapıyorum arkadaşlara.hakimide kendimide medyaya çıkarıp ünlü yapacağım diyorum.
Allah korusun buda eşref saatine denk gelirse. mazallah.zaten 10 nisanda tahmini doğum tarihimiz.olurmu olur hani.aman o duruşmayı atlatayım.sonra kendim giderim hastaneye artık doğuma hazırım diye.

bende gebelik öncesi göbeklilerdendim ama oğluşum için herşeye değer bu iri göbeğe dahi

sagolun kızlar
bıraz yorgunum ama
ınanın bır gülüşüne deger oglumun
kızlar eşlerınıze sevgılıler gunu ıcın ne aldınız yada alacaksınız
hiçbirşey.çünkü oda bana almaz.sen benim sevgilim değil karımsın,evlilik yıldönümünü kutluyoruz ya yeter der.(onuda ben hatırlatırım her sene zaten)bende ona hiiiiiiiç alamam.
bende gebelik öncesi göbeklilerdendim ama oğluşum için herşeye değer bu iri göbeğe dahi

bende öyleyim canım.o yüzden hamile olduğumu hakimler anlamıyor.artık duruşmada karnımı kendim iyice çıkarıyorum ki anlayıp nisana duruşma günü vermesinler.

selam kızlar .dün dr gittik herşey yolundaymış maşallah.rabbime şükürler olsun...

gözünaydın melekcim. maşallah bak bi sorun yokmuş.

maşallah diyelim avukat ama senin dr bi garip 10 vermişsin ama memnun değil ha değişik insanlar çok naparsın alsanaalsanasmile

ilk bahar bebeği olacaklar inş ömürleri bahar gibi geçer kızım olacak olsaydı adını nisan koyacaktım ama oğluşum tunam gelecek inş

gömlek aldım be eşime

hoşgeldiniz arkadaşlar allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize

selam kızlar ayy dün akşam çok kötü rüya gördüm sabaha kadar yılanlarla uğraştım aklıma geldikçe korkuyorum valla

slm kızlar sabah bi günaydın deyip kaçıvermiştim mecburen..tıoplantım vardı gelen giden günlük işler derken anca girebildim...epey geçmiş okudum aramıza yeni katılanlar varmış..isimlerini tek tek yazamıorum ama hoşgeldiler aramıza..

dün gece çok kötüydüm kızlar yaa midem ağzımdaydı hem yanma hem bulantı ilk defa okadar kötü oldum hiçbişe yiyemedim bitane muzu zorla yeyip yattım.allah razı olsun kocamdan yeni eve gidecek olan tüm kalan eşyalarımızı toparlayıp kolilemiş gece 3 e kadar.bugünde yeni eve yollamış kurdurmuş.annemle kayınvalidem de çekmecelerimi yerleştirmişler..okadar sevindimki duyunca allah hepsinden razı olsun üzerimden kocaman yük kalktı.nihayet bu gece yeni evimde uyuyacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…