2010 Nisan Anneleri

sabahın 7.05'inden beri çamaşır yıkıyoruumm, ütü yapıyorum..
çamaşır makinam da ben de bitik durumdayız...

ilk başlarda keyifliydi, hanimiş de benim kızımın çarşafı, yorganı, havlusu, tişörtü şeklindeydim de.. ay bayılıcam şu an ütüden.
7 makina yıkadım ütüledim ve daha da bitmedi.. imdaaaaat....

canım, bu gece ne rüya göreceksin bakalım :)
bir evde ilk kez uyunurken görülen rüya gerçek olur derler :) bebişini görürsün belki.. :)

sağolsun ailen yormadılar seni, işler elbirliğiyle halloldu... ağız tadıyla oturun yeni evinizde inşallah.. bebeğiniz de uğur getirsin, sağlık, sıhhat, huzur, bereket dolu bir yuva olsun...

ooooo canımcım ne yaptın yaa okadar ütü çamaşır filan bigüne sığarmı?ne acelen var hayatımm bikaç güne bölseydin yaa çamaşırı ütüyü filan..makinen ii dayanmış valla okadar mesaiye kaydirigubbakcemile3

amin canım çok tşk ederim ii dileklerin için..allah hepimize nasip etsin bebişlerimiz eşlerimiz ve sevdiklerimiz ile birlikte mutlu günler görmeyi..rüya konusunu iiki aklıma getirdin ben unutmuştum..inşallah ii rüyalar görürüm ve inşallah da yarın sabah hatırlamış olurum.. sositososito

ay sorma.. deli işi benimki. bir şeyi kafama taktım mı, o illa o gün yapılacak.
ama takatim tükendi, son 1 takım daha çarşaf yorgan yastık var, onlar da bitsin bırakıcam, belim koptu... kalanlar da yarına...

:) amin canım inşallah..
hatırlarsan bize de anlat e mi:)

ayy bu arada ben bi halt yedim.. bakalım sonunu getirebilecek miyim..

cuma günü için ağdacıda randevu aldım :a015:
26 senelik ömrümün ilk ağdacı tecrübesi olacak.. ölüyorum korkudan.
hık diye gidivermem masada di mi ??
:gitme:

ay ama yok yani, malum yerlerden geçtim, ben bacağımın arkasına bile erişemiyorum artık..farz oldu gitmek ama nasıl olacak yaa
öff öff öööööööffff

ayy hayatımm bende olsam korkardım sanırım özel bölgeye filan da yaptırcanmı ? ee kadınların bitmek tükenmek bilmeyen çilesi işte..heran hazırlıklı olmamız gerek bende bacaklarım için haftaya gidecem bi izne ayrılayım da yapacaklarımın listesini çıkarmam lazım.herşeyi 1,5 aylık zamana attım hakkımda hayırlısı

öff sorma valla
komple aldırcam ne var ne yok :)
ama bugüne kadar hiç gitmedim ben ağdacıya. kolum bacağım için bile.
kalkıp en mahrem yerimi açacağımı düşündükçe ateşler basıyor...

bugüne kadar hep kendi işimi kendim hallettim.
saçımı bile kendim keserim :)
ama işte hamilelikte mümkün olamıyor artık pek. teknik imkansızlıklar var ortada :)

sen de stres yapma.. hele bi ayrıl izinden de halledersin, yaptıklarımızı toplasan zaten hepsi iki üç haftalık işler..
sağolsunlar çevrendekiler de hep iyi insanlar, yardım ederler. bebeğin işleri de , özel işlerin de hallolur çarçabuk.

inşallah canım..çok zorlanacağımı sanmıorum..ama içimiz bian önce rahat etsin istioruz ya ondan hep bu telaş..hayatında hiç ağda yaptırmamışsan işin zor valla.ilk deneyim için hamileliği niye bekledinmi tatlım yaa.şimdi daha da naziksin vucudunda öle daha hassas..çekinmek bi yana rahat edeceğini düşün canım..ağdanın rahatlığıda başka..

ben bişey diycem benim tüyler okadar çok incelmişki anlatamam bide hiç ağrımıyor aldığım zaman sende de öylemi yoksa bende bi sorunmu var yaa bende hiç gitmedim kol bacak falan dğilde malum yer çok zor alıyom nefesim kesiliyor daha bende hiç ağdacıya gitmedim valla bide kıllarım ortadan kırılıyor görsen sanki yeni alınmış gibi

ay yok ben zaten ağda yapıyodum da, kendim yapıyodum işte.
şimdi göremiyorum hiçbi yerimi :) teknik imkansızlıklar diye onu diyorum :) ayna mayna da kar etmiyor, belden aşağımla iletişimim kesildi :) ondan mecbur birine gitmek zorundayım artık...

ama işte.. öff.. ağdacıya gitme fikri çok utandırıyo beni.
bacağımı bile nası açıcam yaa..

14-15 yaşımdan beri kendi kendime ağda yaparım.. hayatımın hiçbi döneminde ağda yaparken canım bu kadar acımadı.. hamilelikte çok beter oldum ben.. ilk bikaç ay ağdayı denedim ama yok yani, çok çok çok çok acıdı canım. jilete döndüm seneler sonra mahfettim her yerimi..
şimdi ne halt edicem ağdacıda bilmiyorum..

kendim alayım desem, yok artık hakkaten olmuyor, hem göremiyorum, hem artistik pozisyonlar alırken bir yerime bir şey yapıcam diye korkuyorum, hem de dediğin gibi tüyleri kırıveriyorum rahat olmadığım için..

off.. cuma günü gözümü karartıp gidicem artık hakkaten başka yolu kalmadı.
artık her an muayenelere falan hazır olmak lazım:kedi:

canım öncelikle yeni evin hayırlı olsun.Allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin....bebeğinle,eşinle sağlıkla oturun inşallah....
geçmiş olsun canım dün akşam içinde bebeklerimiz midemize baskı yaptığı için böyle oluyomuş canım....
canm ne şanslısın ya annen kayınvaliden görümcen....çevremde benim yakınlarımın hepsi kimse bu zamana kadar hatta yattığım ilk 3 ayda dahil olmak üzere işlerimi hiç sahiplenmediler.ama bebek doğduktan sonra hepsi yanımda olcaklar sırf bebek için....biz burdan çıkmayız artık diyolar

canım çok yormuşsun kendini bencede günlere yaysaydınya....baştan yapması zevkli geliyo ama sonrada çok yoruluyosun belin tutmuyo daha.bende aynen senin gibiyim başladığım işi bitireceğim.ama sonrada canıma okuyorum kendimin

yok kız bende bi sorun var ben bunu anladım valla arkadaşlarla konuşuyoz yaa 6-7 aydır mide bulantısı yok diyolar bende devam kramp diyolar bende yok tansiyon düşüklüğü cabası bide bu yok kız valla bende bi sorun var hiç canım ağrımıyor hissetmiyorum bile alındığını makine ile alıyodum çok ağrıyodu şimdi hiç ağrımıyor ama dediğin gibi artistik pozlardan bi yerime bişey yapcam diye korkuyorum bide en az kilo alan içinizde sanırım benim daha hiç kilo almadım aksine zayıfladım ilkdefa bugün biri hamilemisin dedi bana yeni yeni belli olmaya başlamış rahattım da şimdiye kadar artık 60 gün daha idare edecez

mrb.kızlar ınş.herkes ıyıdr.bız yenı geldık.dr la rand.vardı.nst ye baladılar bende bılmıyodum bu haftalarda yapıldığını cok korktum bıseymı var acaba dıye ama rutın yapılıyomus bu haftalarda.15dk yattık.sonuc ıyıydı.ama 31 hafalık bı hamiş vardı onu yatırdılar erken dogumdan suphelendıler.Allahım cok kotu bı durum.oğlusum bu seferde ayaklarıyla yuzunu kapattı.elı vardı dr bıraz durttu sonrada ayaklarını getırdı yuzune elastık cocuk.kız olsa nazlanıyo dıcem ama bılmemkı gızlıyor kendını gecen seferde bıraz durtmustu dr teyzemız ama ozaman gerı acmıştı sımdı ayaklarını getırdı.bı burnunu gorebıldık.gecmıse bakalım.

maşallah canım bebişine
eşide şimdi aradı cuma gününe randevu almış saat 3 te gidecez işte bakalım en son gittiğimde 500gr dı şimdi baya büyümüştür

iyi akşam üzerleri kızlar :))

bizde eda hanımın okulundan verilen sağlık tarama formu için sağlık ocağına gittik.. şükür göz-burun-kulak-deri-diş hepsi temiz. gerçi süt dişlerimizde 4 tane çürük var ama olsun artık napalım :)

sonra da karşı komşuma bebiş görmeye gittik.. ay çok şekerdi maşallah.. tabi karşı komşum ama 40 ı çıkalı 1 hafta olmuş :)) ben ancak geçtim karşı binaya :))

bakalım sizlerde ne haberler var.. tuğba dr.a gidicekti.. geçmişe bi bakayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…