slm kızlar sabah bi günaydın deyip kaçıvermiştim mecburen..tıoplantım vardı gelen giden günlük işler derken anca girebildim...epey geçmiş okudum aramıza yeni katılanlar varmış..isimlerini tek tek yazamıorum ama hoşgeldiler aramıza..
dün gece çok kötüydüm kızlar yaa midem ağzımdaydı hem yanma hem bulantı ilk defa okadar kötü oldum hiçbişe yiyemedim bitane muzu zorla yeyip yattım.allah razı olsun kocamdan yeni eve gidecek olan tüm kalan eşyalarımızı toparlayıp kolilemiş gece 3 e kadar.bugünde yeni eve yollamış kurdurmuş.annemle kayınvalidem de çekmecelerimi yerleştirmişler..okadar sevindimki duyunca allah hepsinden razı olsun üzerimden kocaman yük kalktı.nihayet bu gece yeni evimde uyuyacam..
canım, bu gece ne rüya göreceksin bakalım :)
bir evde ilk kez uyunurken görülen rüya gerçek olur derler :) bebişini görürsün belki.. :)
sağolsun ailen yormadılar seni, işler elbirliğiyle halloldu... ağız tadıyla oturun yeni evinizde inşallah.. bebeğiniz de uğur getirsin, sağlık, sıhhat, huzur, bereket dolu bir yuva olsun...
ooooo canımcım ne yaptın yaa okadar ütü çamaşır filan bigüne sığarmı?ne acelen var hayatımm bikaç güne bölseydin yaa çamaşırı ütüyü filan..makinen ii dayanmış valla okadar mesaiye kaydirigubbakcemile3
amin canım çok tşk ederim ii dileklerin için..allah hepimize nasip etsin bebişlerimiz eşlerimiz ve sevdiklerimiz ile birlikte mutlu günler görmeyi..rüya konusunu iiki aklıma getirdin ben unutmuştum..inşallah ii rüyalar görürüm ve inşallah da yarın sabah hatırlamış olurum.. sositososito
ayy bu arada ben bi halt yedim.. bakalım sonunu getirebilecek miyim..
cuma günü için ağdacıda randevu aldım :a015:
26 senelik ömrümün ilk ağdacı tecrübesi olacak.. ölüyorum korkudan.
hık diye gidivermem masada di mi ??
:gitme:
ay ama yok yani, malum yerlerden geçtim, ben bacağımın arkasına bile erişemiyorum artık..farz oldu gitmek ama nasıl olacak yaa
öff öff öööööööffff
ayy hayatımm bende olsam korkardım sanırım özel bölgeye filan da yaptırcanmı ? ee kadınların bitmek tükenmek bilmeyen çilesi işte..heran hazırlıklı olmamız gerek bende bacaklarım için haftaya gidecem bi izne ayrılayım da yapacaklarımın listesini çıkarmam lazım.herşeyi 1,5 aylık zamana attım hakkımda hayırlısı
tarhandan haberı olan var mı
msj mı atsam
dra gıdecektıya
ayy bu arada ben bi halt yedim.. bakalım sonunu getirebilecek miyim..
cuma günü için ağdacıda randevu aldım :a015:
26 senelik ömrümün ilk ağdacı tecrübesi olacak.. ölüyorum korkudan.
hık diye gidivermem masada di mi ??
:gitme:
ay ama yok yani, malum yerlerden geçtim, ben bacağımın arkasına bile erişemiyorum artık..farz oldu gitmek ama nasıl olacak yaa
öff öff öööööööffff
inşallah canım..çok zorlanacağımı sanmıorum..ama içimiz bian önce rahat etsin istioruz ya ondan hep bu telaş..hayatında hiç ağda yaptırmamışsan işin zor valla.ilk deneyim için hamileliği niye bekledinmi tatlım yaa.şimdi daha da naziksin vucudunda öle daha hassas..çekinmek bi yana rahat edeceğini düşün canım..ağdanın rahatlığıda başka..
ben bişey diycem benim tüyler okadar çok incelmişki anlatamam bide hiç ağrımıyor aldığım zaman sende de öylemi yoksa bende bi sorunmu var yaa bende hiç gitmedim kol bacak falan dğilde malum yer çok zor alıyom nefesim kesiliyor daha bende hiç ağdacıya gitmedim valla bide kıllarım ortadan kırılıyor görsen sanki yeni alınmış gibi
slm kızlar sabah bi günaydın deyip kaçıvermiştim mecburen..tıoplantım vardı gelen giden günlük işler derken anca girebildim...epey geçmiş okudum aramıza yeni katılanlar varmış..isimlerini tek tek yazamıorum ama hoşgeldiler aramıza..
dün gece çok kötüydüm kızlar yaa midem ağzımdaydı hem yanma hem bulantı ilk defa okadar kötü oldum hiçbişe yiyemedim bitane muzu zorla yeyip yattım.allah razı olsun kocamdan yeni eve gidecek olan tüm kalan eşyalarımızı toparlayıp kolilemiş gece 3 e kadar.bugünde yeni eve yollamış kurdurmuş.annemle kayınvalidem de çekmecelerimi yerleştirmişler..okadar sevindimki duyunca allah hepsinden razı olsun üzerimden kocaman yük kalktı.nihayet bu gece yeni evimde uyuyacam..
sabahın 7.05'inden beri çamaşır yıkıyoruumm, ütü yapıyorum..
çamaşır makinam da ben de bitik durumdayız...
ilk başlarda keyifliydi, hanimiş de benim kızımın çarşafı, yorganı, havlusu, tişörtü şeklindeydim de.. ay bayılıcam şu an ütüden.
7 makina yıkadım ütüledim ve daha da bitmedi.. imdaaaaat....
14-15 yaşımdan beri kendi kendime ağda yaparım.. hayatımın hiçbi döneminde ağda yaparken canım bu kadar acımadı.. hamilelikte çok beter oldum ben.. ilk bikaç ay ağdayı denedim ama yok yani, çok çok çok çok acıdı canım. jilete döndüm seneler sonra mahfettim her yerimi..
şimdi ne halt edicem ağdacıda bilmiyorum..
kendim alayım desem, yok artık hakkaten olmuyor, hem göremiyorum, hem artistik pozisyonlar alırken bir yerime bir şey yapıcam diye korkuyorum, hem de dediğin gibi tüyleri kırıveriyorum rahat olmadığım için..
off.. cuma günü gözümü karartıp gidicem artık hakkaten başka yolu kalmadı.
artık her an muayenelere falan hazır olmak lazım:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?