2010 Nisan Anneleri

canım sen önceden kendinde yapıyomuşsun o yüzden rahat olursun.ben hiç ağdayla almadım hep makineyle alıyorum.ben baya korkuyorum ama sen alışmışsın bende çok isterdim ağdayla aldırmayı ama çok korkuyorum.bende canım 2 ay önce bacakları aldım makineyle çok hafif çıktı yok gibi.ama aşağısını almak çok zorlaştı.ayna tutuyororum öyle alabiliyorum

ooo reifş hoşgeldin maşallah eda hanıma zaten bu süt dişleri bozulmasa şaşardım benim oğlan her akşam fırçalamasına reğmen yavaş yavş çürümeye balşamış ayy şimdi ne güzeldir hele kokusu olsun 40ı çıkmış ama bebek işte
tuğbadan haber yok sanırım

canım hoşgeldin maşallah bebeğine.kilosu ne kadar yazmamışsın.canım bundan sonra başlayacakmış nst ler....inşallah zamanında alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

slm kızlar....
bizde oğluşumla pazara gittik...
sonra uyuduk,uyandık ve dkkana geldik babamıza yemek getirdik,yazık adamcağız cok acıkmış....
ancak öğlen uyuyorum kızlar ,akşam uykusu haram oldu...

culhacım ızın 32 bıtınce yanı 32+ 1 de gıtmeye bılıyosun.bu 32 bıtmıs 33 baslamıs demektır.bende bugun 3 hafta daha calımak ıstıyorum dıye kagıt aldım dr dan.yanı 35+ da ayrılcam

budebecim sağol canım ii dileklerin için allah hepimizi yavrularımızla eşimizle yuvalarımızda mutlu etsin inşallah..evt bende kendimi çok şanslı hissediorum canım kaynanam görümcem ve annem konusunda..elleri hep üstümde hamilelik bi yana çalıştığım için bile yardınma koşuyolardı hep.yada davet ediolardı eve yemeğe sen uğraşma diye..allah razı olsun diorum hep bol bol dualarımı alıyorlar işte.ne yalan sölim ölee ihtiyac duyduğum günde yanımda olmayıp bbeişim için ii günümde yanımda olanları da istemem.açık açık belli de ederim valla

kızlar tugbaya msj attım cvp yok,
bekledım cagrı da attım ama aramaya cekındım
çok merak ettım
acaba allah korusun bısey mı oldu
aynı hastane hatta drumuz aynı
arasamm hastaneyı bılgı verırlermı kı?

budebecım[/COLOR cok sağol.1900 gr olmusuz.dr ıyı dedı.ıns.dedıgın gıbı zamanında alırız bebıslerımızı.ben bılmıyoduk nts yı oğrenmıs oldum.bıde ult.rahım agzına baktı suan erken dogum gorunmuyo dedı..

hayatsn ne güzel bebişini burnu dahi olsa görmüşsün.. :roflol: ii haberlerde almışsın çok şükür..az kaldı yolun sonuna geldik sayılır allah ii haberlerden sakınmasın hepimizi inşşalh.bende oğlumu çok özledim..burnu dahi olsa görmeye razıyım :icecream: c.tesiyi iple çekiorum inşallah naz yapmaz oğlum bana inşallah dönmüştürde bende görürüm yüzünü

canım kontrol amaçlı değilmiydi doktor randevusü? yoksa bi problemmi vardı allah korusun kötü bişe getirmeyelim aklımıza belki çantasındadır duymamıştır tlf nu.ii haberlerle gelir inşşallah..

slm kızlar....
bizde oğluşumla pazara gittik...
sonra uyuduk,uyandık ve dkkana geldik babamıza yemek getirdik,yazık adamcağız cok acıkmış....
ancak öğlen uyuyorum kızlar ,akşam uykusu haram oldu...
hoşgeldin canım ohh gezmeye de gidermiş oğluşu ile ayy zaten iice uykucu olduk ben gündüz de yatamıyorum krampların nasıl oldu inşalah bugün olmamıştır

saat kaçtaydı randevusu acaba bende merak ettim valla inşallah güzel haberler alırız ondan

tes.gelıncık teyzesı.evet bı burnunu gorduk ama oda yettı ozaman ınsan daha cok gormek ıstıyo sonra olsun buda yeter dıyosun.en azından jımlastık hareketlerını gorduk darısı c.tesı sana ıns.

bende oğluşumu çok özledim,babasıda öle.....
oyuzden yarın sabah oğluşumu görmeye gitcez uzun zaman oldu babası görmedi kuzucuğumu....
dükkandan aynı anda cıkmamız zor oluyo....
ama büyüdükçe usg de görmek zorlaşıyo ,görüntüler hiç net değil,açıkcası ben hiç anlamıyorum...
heleki elime bi iki kağıt parcası veriyo doktor valla başımı poposumu anlamıyorum hiç....

bu arada aramıza yeni katılan arkadaslar olmuş hoşgelmişler....

hacercim gün içindede tutuyor ama okadar değil....
benim gece felaket...
resmen evde geziyorum,yatmak ne mümkün.....
bide sıcakmı iyi gelir soğukmu bu kramplara çözemedim.....
oyy çok zor allah kimseye vermesin....
akşam uykusu alamayınca öğlen uykusuna sardım bende....

kafamçokkarıştı naptın kızım sen öyle yaa.Ben bir haftada yapmıştım yazık sana...
Neden hepsini yapmaya çalıştın...
Ya Zeynep bu arada Dila nın mobilyalarının kokusu nasıl oldu geçti mi?

canım bende istemiyorum hatta eşimede söyledim tüp bebekten geldiğimde bile yanımda olmayan insanların bebek doğduğunda yanımda olmasını istemiyorum dedim.eşim asla ailesine laf söylettirmez düşünki böle dememi bile kaldıramıyo...iyi zamanda herkes geliyo önemli olan kötüyken yardımcı olmak.canım kayınvalidemle kalıyo annesi yaşlı,hasta oluyo arada.ama ben şunu anlamıyorum başka insanlara yardım etmek için annesini bırakıyo kız kardeşine bana gelince bırakmıyo.ben de istemiyorum bişey onlardan hep kendim yaptım işlerimi.doğumdan önce sarma saracağım.börek yapacağım dolaba atıcam.tatlı için fındık kıracağım bunları benim bildiğim hep büyükler yapar hatta kayınvalide yapar ama onlardan bu zamana kadar hiç böyle bişey duymadım.aman yapmasınlar

valla oyle ozgecım resım artık hıc net degıl ben okuldakı arkadaslara gosterdım resmı ters tuttular bılemedıler.

canım tuğba evdedir eşine yardım ediyodur muhtemelen.az sonra veye geceye doğru girer canım.bugünlerde yoğun baya

geldim geldim :)))) ay sormayın çok yoğun bir gündü yineee detayları anlatcam birazdan:) telefonuma bile yeni bakabildim valla. aşkitom canım merak etmiş yeni cevap yazabildim:)

oooohhhh
sukurler olsun tugbadan haber aldım
kız az daha hastaneyı arayacaktım
hatta ahmet beyıııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…