ayy bu arada ben bi halt yedim.. bakalım sonunu getirebilecek miyim..
cuma günü için ağdacıda randevu aldım :a015:
26 senelik ömrümün ilk ağdacı tecrübesi olacak.. ölüyorum korkudan.
hık diye gidivermem masada di mi ??
:gitme:
ay ama yok yani, malum yerlerden geçtim, ben bacağımın arkasına bile erişemiyorum artık..farz oldu gitmek ama nasıl olacak yaa
öff öff öööööööffff
ooo reifş hoşgeldin maşallah eda hanıma zaten bu süt dişleri bozulmasa şaşardım benim oğlan her akşam fırçalamasına reğmen yavaş yavş çürümeye balşamış ayy şimdi ne güzeldir hele kokusu olsun 40ı çıkmış ama bebek işteiyi akşam üzerleri kızlar :))
bizde eda hanımın okulundan verilen sağlık tarama formu için sağlık ocağına gittik.. şükür göz-burun-kulak-deri-diş hepsi temiz. gerçi süt dişlerimizde 4 tane çürük var ama olsun artık napalım :)
sonra da karşı komşuma bebiş görmeye gittik.. ay çok şekerdi maşallah.. tabi karşı komşum ama 40 ı çıkalı 1 hafta olmuş :)) ben ancak geçtim karşı binaya :))
bakalım sizlerde ne haberler var.. tuğba dr.a gidicekti.. geçmişe bi bakayım ben...
mrb.kızlar ınş.herkes ıyıdr.bız yenı geldık.dr la rand.vardı.nst ye baladılar bende bılmıyodum bu haftalarda yapıldığını cok korktum bıseymı var acaba dıye ama rutın yapılıyomus bu haftalarda.15dk yattık.sonuc ıyıydı.ama 31 hafalık bı hamiş vardı onu yatırdılar erken dogumdan suphelendıler.Allahım cok kotu bı durum.oğlusum bu seferde ayaklarıyla yuzunu kapattı.elı vardı dr bıraz durttu sonrada ayaklarını getırdı yuzune elastık cocuk.kız olsa nazlanıyo dıcem ama bılmemkı gızlıyor kendını gecen seferde bıraz durtmustu dr teyzemız ama ozaman gerı acmıştı sımdı ayaklarını getırdı.bı burnunu gorebıldık.gecmıse bakalım.
kızlar tugbaya msj attım cvp yok,
bekledım cagrı da attım ama aramaya cekındım
çok merak ettım
acaba allah korusun bısey mı oldu
aynı hastane hatta drumuz aynı
arasamm hastaneyı bılgı verırlermı kı?
hoşgeldin canım ohh gezmeye de gidermiş oğluşu ile ayy zaten iice uykucu olduk ben gündüz de yatamıyorum krampların nasıl oldu inşalah bugün olmamıştırslm kızlar....
bizde oğluşumla pazara gittik...
sonra uyuduk,uyandık ve dkkana geldik babamıza yemek getirdik,yazık adamcağız cok acıkmış....
ancak öğlen uyuyorum kızlar ,akşam uykusu haram oldu...
çok merak ettım
sabahın 7.05'inden beri çamaşır yıkıyoruumm, ütü yapıyorum..
çamaşır makinam da ben de bitik durumdayız...
ilk başlarda keyifliydi, hanimiş de benim kızımın çarşafı, yorganı, havlusu, tişörtü şeklindeydim de.. ay bayılıcam şu an ütüden.
7 makina yıkadım ütüledim ve daha da bitmedi.. imdaaaaat....
budebecim sağol canım ii dileklerin için allah hepimizi yavrularımızla eşimizle yuvalarımızda mutlu etsin inşallah..evt bende kendimi çok şanslı hissediorum canım kaynanam görümcem ve annem konusunda..elleri hep üstümde hamilelik bi yana çalıştığım için bile yardınma koşuyolardı hep.yada davet ediolardı eve yemeğe sen uğraşma diye..allah razı olsun diorum hep bol bol dualarımı alıyorlar işte.ne yalan sölim ölee ihtiyac duyduğum günde yanımda olmayıp bbeişim için ii günümde yanımda olanları da istemem.açık açık belli de ederim valla
çok merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?