budebecım[/COLOR cok sağol.1900 gr olmusuz.dr ıyı dedı.ıns.dedıgın gıbı zamanında alırız bebıslerımızı.ben bılmıyoduk nts yı oğrenmıs oldum.bıde ult.rahım agzına baktı suan erken dogum gorunmuyo dedı..
geldim geldim :)))) ay sormayın çok yoğun bir gündü yineee detayları anlatcam birazdan:) telefonuma bile yeni bakabildim valla. aşkitom canım merak etmiş yeni cevap yazabildim:)
canım benimmmm çookkk iyiyim merak etme çok yoğun bir gündü.oooohhhh
sukurler olsun tugbadan haber aldım
kız az daha hastaneyı arayacaktım
hatta ahmet beyıııııııııııı
ay haklısınız valla ben aylarca çalışıp hazırlık yapmadım ya bu aralar sıkıştım yoğunlaştım. eşimle hem alışveriş hem iş yaptık doktordan sonra muhasebeciye falan da uğradık.kız nerelerdesin sen*alsanaalsanasmile seni düşünmekten biz erken doğum yapcaz heeesırnaşık şeyşaka bi yana anlat bakem bu aralar çok özletiyosun kendini....:1hug:
canım çok yormuşsun kendini bencede günlere yaysaydınya....baştan yapması zevkli geliyo ama sonrada çok yoruluyosun belin tutmuyo daha.bende aynen senin gibiyim başladığım işi bitireceğim.ama sonrada canıma okuyorum kendimin
yok kız bende bi sorun var ben bunu anladım valla arkadaşlarla konuşuyoz yaa 6-7 aydır mide bulantısı yok diyolar bende devam kramp diyolar bende yok tansiyon düşüklüğü cabası bide bu yok kız valla bende bi sorun var hiç canım ağrımıyor hissetmiyorum bile alındığını makine ile alıyodum çok ağrıyodu şimdi hiç ağrımıyor ama dediğin gibi artistik pozlardan bi yerime bişey yapcam diye korkuyorum bide en az kilo alan içinizde sanırım benim daha hiç kilo almadım aksine zayıfladım ilkdefa bugün biri hamilemisin dedi bana yeni yeni belli olmaya başlamış rahattım da şimdiye kadar artık 60 gün daha idare edecez
kafamçokkarıştı naptın kızım sen öyle yaa.Ben bir haftada yapmıştım yazık sana...
Neden hepsini yapmaya çalıştın...
Ya Zeynep bu arada Dila nın mobilyalarının kokusu nasıl oldu geçti mi?
nazlıcım hoşgeldin..
esroscum sen de :)
ortalık sakin çok şükür, doğuran eden yok :)
tekrar hoşgeldin o zaman canım... hem bursalıymışsın hem çekiniyosun hayret.. bana bak düşük çene :))) şaka bi yana inş. işyerinde sorun olmaz vebundan sonra sık sık katılırsın sohbete...merhaba hoşbulduk.aslında yeni değilim.uzun süredir takip ediyorum ama yazmaya çekiniyorum iş yerinden. devlet memuru olduğum için sorun çıkabilir diye düşünüyorum.bursalıyım.30+2 yim kzım olacak inşallah
ohh.. şükürcanım... herşeyin yolunda olması negüzell...gözün aydın...selam kızlar .dün dr gittik herşey yolundaymış maşallah.rabbime şükürler olsun...
canımm gözün aydın.. sendeiyi haberlerle gelmişsin çok şükür... maşallah oğluşuna... hakimlere de naniknanik .. doğurcam de kız sende.. göster göbüşünü.. basmayalım bak hee adliyeyi koca göbeklerle kaydirigubbakcemile3kızlar
bu arada dün bizde doktora gittik.30+3 günlük görünüyoruz.yani tam zamanlı ilerliyoruz.1730 gr olmuşuz.çok iyiymiş kilosu.uzun boylu olacakmış.doğum tarihimiz değişmemiş.kan ve idrar tahliline gönderdi.sonuçları aldım.daha göstermedim.ama az çok anlayabiliyorum.epey yüksek idrar yolu enfeksiyonu var galiba.bu sefer adam akıllı bir antibiyotik verecek muhtemelen çünkü 3 aydır çıkıyor ve artıyor.ve kan değerlerimde düşük.9 çıkmış.onun için ne der bilmiyorum.yarın göstereceğim sonuçları.
bu arada 3 kg vermişim.1 kg de bebeğin aldığı düşünülürse 4 kg vermiş oluyorum.ama doktor yinede çok dedi.tamam ben ultra şişman olarak başladım ama toplamda 10 kg vermiş oluyorum.oysa ilk başlarda en fazla 10 kg alabilirsiniz diyodu.ben kilo verdikçe memnun olmayıp beni deli etti.
zaten kahvaltı edemiyorum.sabahla öğleyi birleştiriyorum.akşam 6- 7 gibi yiyorum.birde meyveyi çok tüketiyorum.anlamıyorum ne istiyor açlıktan öleyimmi yani.
hoşgeldin canım aramıza... hepimiz koca göbekliyiz merak etme.. tek değilsin:))))29.haftasında kocaman göbekli anne adyıyım ben de
oyy oyyoyy kıyamam dünürüme opuyorumnanaktan kızz.. bi haftalık işi bi günde mi yaptın hamaratım benim.. accığını da yarına bıraksaydın.. yormuşsun kendini ama .. dila da yorulmuştur... az dinlen de öyle devam et kıyamam :1hug:sabahın 7.05'inden beri çamaşır yıkıyoruumm, ütü yapıyorum..
çamaşır makinam da ben de bitik durumdayız...
ilk başlarda keyifliydi, hanimiş de benim kızımın çarşafı, yorganı, havlusu, tişörtü şeklindeydim de.. ay bayılıcam şu an ütüden.
7 makina yıkadım ütüledim ve daha da bitmedi.. imdaaaaat....
ohh sende cumaya iyi haberlerle geliceksin desene. kızz büyümez olur mu... ben son gittiğimde1 kiloyu geçmişti ama 1 ayı da geçti.. sen gitmyeli kaç ay oldu kii.. nasıl dayandın balım yaa.. bak nasıl özlediğii görüncedaha iyi anlıcaksın... :1hug:maşallah canım bebişine
eşide şimdi aradı cuma gününe randevu almış saat 3 te gidecez işte bakalım en son gittiğimde 500gr dı şimdi baya büyümüştür
oyy miss gibi dalin kokuyodu.. ay başım döndü mis kokusundan yaa.. :asigim:ooo reifş hoşgeldin maşallah eda hanıma zaten bu süt dişleri bozulmasa şaşardım benim oğlan her akşam fırçalamasına reğmen yavaş yavş çürümeye balşamış ayy şimdi ne güzeldir hele kokusu olsun 40ı çıkmış ama bebek işte
tuğbadan haber yok sanırım
gözün aydın cnım.. maşallah yavruna... herşey de yolundaymış ne güzell....1900 gr olmusuz.dr ıyı dedı.ıns.dedıgın gıbı zamanında alırız bebıslerımızı.ben bılmıyoduk nts yı oğrenmıs oldum.bıde ult.rahım agzına baktı suan erken dogum gorunmuyo dedı..
iyi ve güzel haberlerini bekliyoruz o zaman bitanem... opuyorumnanaktanbende oğluşumu çok özledim,babasıda öle.....
oyuzden yarın sabah oğluşumu görmeye gitcez uzun zaman oldu babası görmedi kuzucuğumu....
dükkandan aynı anda cıkmamız zor oluyo....
ama büyüdükçe usg de görmek zorlaşıyo ,görüntüler hiç net değil,açıkcası ben hiç anlamıyorum...
heleki elime bi iki kağıt parcası veriyo doktor valla başımı poposumu anlamıyorum hiç....
bu arada aramıza yeni katılan arkadaslar olmuş hoşgelmişler....
canım benimmmm çookkk iyiyim merak etme çok yoğun bir gündü.
ahmet bey sabah 4 den beri hastanedeymiş.amleiyataları ve doğumları varmış.
tam 3 saat bekledik ilk randevu bizim olmasına rağmen çok yoğundu.
çok şükür her şey yolunda dedi doktorumuz.
oğluşum 2114 gram olmuş. babası hemen lafı yapıştırdı 2100 gramı oğluş,14 gramı da oğluşun pipisiymişkaydirigubbakcemile3
hala baş gelişi duruyodu oğluş eli ağzında bi poz vermedi. bir resim aldık ama çok net olmadı doktor amcası o kadar dürttü elini çekmedi sıpam.
doğumu hiç konuşmadık dedim neyini konuşcaz normal doğum yapcan dedi. yok dedim epidural varmı sizde tavsiye ediyomusunuz dedim. epidural bizim hastanede acıbademden öncesinde vardı dedi. tabii tavsiye ediyom ne diye sancı çekecen boşuna dedi.
2 hafta sonra nst ye gel dedi yolladı benikaydirigubbakcemile3 ayol 1 ay sonra muayene dedi oldu olacak doğuma görüşelim dicektimlülülülülülü
neyse hastaneden çıktık çarşıda bir sürü işelrimizi hallettik. pijama aldım. bebişime şeker malzemesi ile kapı süsü aldık resimlerini eklerim.
sonra eve geldik bu sefer kayınvalidemler akşama bizi görmeye gelecekmiş gerii döneceklermiş. evi topladım süpürdüm mecbur çok dağınıktı.
ama çok yoruldum şimdide mutfağa geçiyom çayın yanına birşeyler yapayım hem bize de akşam yemeği olur. birazdan gelirler erken kalkarız dediler. onlar gidince ben de buraya gelirim.
geçmişi de o zamana okuyabilcem
aşkitom canım benim merak etmişsin çok saol canım çok iyiyim akşama inşallah görüşürüz. öpüyorummm:asigim:
a.s canım hoşgeldiniz tabikiikaydirigubbakcemile5slm güzel nisan anneleri uzun süredir hep sizleri takip ediyorum bu siteyi bir arkadaşım tavsiye etti oda haziran annesi olacak bunca zaman msj atmadım çekindim çünkü ama aranızdaki güzel arkadaşlığı görünce dayanamadım beni ve bebeğimi de aranıza alırmısınız :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?