elifelif, birperiye katılıyorumnerdeeee evde olabileceğim şimdi, çalışıyorum ve çalışma performansım yarıya inmiş durumda hakkımızda hayırlısı.
Birpericim; benim kasık ağrım ara ara vuruyodu aynı anda karnım ve belimde ağrıyodu çok şükür birkaç gündür yok.
Bişi sorucam ben en son 2,5 hafta önce doktora gitmiştim o zaman henüz daha ufaktı tabi. Sizden tahlil felan almışlar kan ve idrar sanırım, benden öyle bişey istenmedi, bu perşembe gidicem kontrole eğer yine istemezse sorsammı acaba? neden yapılıyor o tahliller! ,Birde bana ne vitamin vermişti ne de bulantı ilacı. sadece FOLBİOL tablet verdi buda normal mi acaba yani vitamin felan vermemesi!!!!
günaydın kızlar sabahtan doktora gittik allaha şükür doktor herşey çok iyi dedi vitamine başladık bu arada progestan ve folik asite devam 15 gün sonra tekrar gidicem :dance:[/QUOT
gözun aydınnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım a.s.
elifelif, birperiye katılıyorumnerdeeee evde olabileceğim şimdi, çalışıyorum ve çalışma performansım yarıya inmiş durumda hakkımızda hayırlısı.
benımde aynen öle canım hiç calısmak ıstemıyor..sürekli uyku halı...elım kolum kalkmıyo..
yazgülüm, maşşallah diyelim :)
progestan ne için? bana sadece folik asit verdide ondan sordum canım ...
birperi ve yazgülüm cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar :)
angelsky, ben zaten uyuklarken şefim izin vermişdi git eve diye birde burnum akıyordu ben grip başlangıcı var zannediyordum ki doktora bir gittim hamileymişim. yani o uykumun gelmesi, halsizliğim ve dolu bir burun ondanmış. şimdi iyiyim ama halsizlik ve uyku hala var. öğle araları kestirmeye çalışıyorum ama yetmiyo ki :)
tesadüf öğrendim yani kızlar... ondan 2 hafta önce test yapmıştım kendim çıkmamıştı, o yüzden yoktur diye tahmin ediyodum kanda çıktı :)[/QUOTE
ne güzel bir süprız olmus canım sana ya...
allahtan benımde ortamım rahat 3 bayanız odada..yanı halden anlıyorlar..bende öğlen arası bi yarımsaat kestırsem dıyorum ama buseferde odaya gıren cıkan bıtmıyokı...tam dalıcak gıbı oluyorum hooop kapı acılıyo yüregim kalkıyo...dün bukadar degıldım bugün acayıp uykum var kendımı zorluyorum valla
gözkapaklarımıza kıbrıt cöpümü koysak ne...delikafadulden
benımde aynen öle canım hiç calısmak ıstemıyor..sürekli uyku halı...elım kolum kalkmıyo..
VALLAHİ AL BENDENDE Bİ O KADAR BAZEN OTURDUGUM YERDE UYUMAMAK ICIN KENDIMI ZOR TUTUYORUM DOGRUSU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?