2010 Nisan Anneleri

bendende henüz tahlıl falan ıstemedı daha sonra verıcem vıtamınıde dedı...bulantı ılacınıda pek önerlmıyolar canım .bebegın sinir sistemını etkılıyomus...zaten benım doktorum kolay kolay ilac yazmıyo ilactan yana degıl hiç ancak hastanelık olucakmısım bulantıdan öle...ozamanda zaten sadece serum baglıyorlarmıs..sonra tıpıs tıpıs eve

allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara gerçekten zor yaa kendi adıma diyim evde olduğum halde zorlanıyorum

birperi ve yazgülüm cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar :)

angelsky, ben zaten uyuklarken şefim izin vermişdi git eve diye birde burnum akıyordu ben grip başlangıcı var zannediyordum ki doktora bir gittim hamileymişim. yani o uykumun gelmesi, halsizliğim ve dolu bir burun ondanmış. şimdi iyiyim ama halsizlik ve uyku hala var. öğle araları kestirmeye çalışıyorum ama yetmiyo ki :)

tesadüf öğrendim yani kızlar... ondan 2 hafta önce test yapmıştım kendim çıkmamıştı, o yüzden yoktur diye tahmin ediyodum kanda çıktı :)

hoşgeldin nazzzcım, uykuluyuz sen nasılsın?

evet birperi sürpriz oldu gerçektende, eşim 2 gün ne uyudu ne yemek yedi

bende yıyemıyorum ne yazıkkı mıgde bulantısı ıstahsızlık var hıc duzenlı beslenemıyorum napıcam bılmıyorum

ne demek tabiki yazın sormak istediklerinizi faydalı olabiliyosam ne mutlu bana :) ben teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…