2010 Nisan Anneleri

çok teşekkür ederiz hayatsn sende benim gibi yeni katıldın galiba... biraz çekingen biriyim ama paylaşımlar çok güzellll bende aranızda olmak istedim. Bende nisan annesi olacağım şu anda 32+1 haftalıkız ve oğlumun kilosu 2250

tarhan masallah cnm
ben gece cok gec gelırım buyuk ıhtımal
kısmetse gece konusuruz

kızlar cok kıyafet almayın
ben asgarı mıktarda aldım
vede coook kıyafet geldı
buyudukce alacaghım
cunku cok cabuk buyuyorlar
7ben cıkıyorum eşim gelecek
hepınızı optum ıyı aksamlar
gece belkı gelırım

hoşgeldin canım ama senin nickini herseferinde yazmak çok zor olacak:)))) ya mahsuru yoksa adını yada daha kısa bi takma adını sölersen çok güzel olur..

bebişinde hoşgeldi arkadaşlarının arasına:)))

kızlar gelir gelmez bişey sormak istiyorum dün dr kontrolümüz vardı drumuz bebeğimin gelişiminin 2 hafta önde olduğunu söyledi buda erken doğum a sebep olabiliyormuş sizce 32+1 de 2250 çok mu?
bu arada bende gebelik şekeri çıktı erken doğuma sebep olurmu dr olmaz dedi ama ben yinede çok korkuyorum

dıdemcım ben yenı aktıf olmaya basladım ama baslarda vardım bazı sebeplerden 3 ay ayrı kaldımburdan.bende 32+2 yım.benım oglusumda 1900.

dıdemcım tarhanında bızle arasında bıkac gun var.kaanda 2100 gr.yanı senınkıne yakın.sen gonlunu ferah tut her gelısımı onde olan erken dogurcak degıl ya.

haklısın canım bende kendimi frenlemeye çalışıyorum
didemcim aynı şey bizde de geçerli tek balına erken doğum sebebi değil o kadar çok doktora gittimki bu yüzden
ayrıca haftasına göre çok değil canım geçen hafta doktora gittiğimde benim paşamda 2,200 idi
ama gebelik şekeri için birşey diyemeyeceğim canım senin değerler kaç çıktı?
dıdemcım ben yenı aktıf olmaya basladım ama baslarda vardım bazı sebeplerden 3 ay ayrı kaldımburdan.bende 32+2 yım.benım oglusumda 1900.

canım maşallah oğluşuna

ben erken doğumdan çok korkuyorum şuanda yanımda eşimden başka kimsem yok onunda devamlı nöbetleri oluyo bu şehirde eşimin işi dolayısıyla bulunuyoruz (lüleburgaz) ben aslen izmirliyim eşimde ordulu anlıyacağınız kimsemiz yok yanlız doğum yapmaktan çok korkuyorum (( demekki aynı zamalarda anne olacağız ne güzell ogünleri sabırsızlıkla bekliyorum

canım ben sana bi örnek vereyim benim görümcemde de gebelik şekeri çıktı .sadece bebek olandan fazla iriydi (4.800)ve 2-hafta önce sezeryan aldı Normal dogması çok zor anne ve bebeği riske atamam demiş

hiç korkma canım iri bebeğin bakımı çok daha kolay oluyo ..çokda tadlu oluyolar ya

jnaz benim 50 gramlık yükleme yaptı açlık 59 tokluk ise 155 çıktı doktorum 100 lük yapmaya gerek yok dedi bide bende polikist var zor hamile kaldım drum şekerinin çıkması normal dedi ama kesinlikle tatlı yemek yasak dedi bide çok kilo alıyorum 69 kiloyla hamile kaldım 13 kilo aldım

Didemcim, hoşgeldin. Bu arada bebişine maşallah.
Nisan ayına bir erkek bebek daha geldi.

teşekkür ederim sisi07 inşallah dediğin gibi olur ve oğlum sağlıkla vaktinde gelir

bu arada isimlerinizi bilemediğim için nicklerinizle yazıyorum zamanla öğrenirim artık kusuruma bakmayın :CüvCüv:

hoşgeldin canım aramıza... maşallah oğluşunada... bol bol paylaşım bekliyoruz cnım o zaan senden.. çekincek bişiy yok didemcim... opuyorumnanaktan
oğluşunun kilosu da gayet normal bence haftasına göre.. ama bu dr.dan dr. a değişiyo sanırım.. bazı doktorlar normal derken bazısı iri bebek diyebiliyo.. ama her kilosu iyi olan bebek erken doğacak diye bi kural yok ki:) gebelik şekerin için bişiydiyemicem ama yediklerine dikkat ederk başedilmicek bişiy değil....sen iiçini ferah tut cnım.. iyi düşün iyi olsun.. inş. hepimiz sağlıkla sorunsuz zamanında alıcaz bebişlerimizi kucağııza...:Saruboceq:

kızlar size iyi akşamlar.. ben ufaktan kaçıyorum.. belim ve sırtım kopuyo.. hem kızımın ödevlerine bakayım biraz... uzandığım yerden tabi :)) bide sağ kaburgam pert :) ama onu söylemiyorum bile :))))

öpüyorum hepinizii.. iyi gecelerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…