slm güzel nisan anneleri uzun süredir hep sizleri takip ediyorum bu siteyi bir arkadaşım tavsiye etti oda haziran annesi olacak bunca zaman msj atmadım çekindim çünkü ama aranızdaki güzel arkadaşlığı görünce dayanamadım beni ve bebeğimi de aranıza alırmısınız :kedi:
hoşgeldin canım ama senin nickini herseferinde yazmak çok zor olacak:)))) ya mahsuru yoksa adını yada daha kısa bi takma adını sölersen çok güzel olur..
bebişinde hoşgeldi arkadaşlarının arasına:)))[/QU
tabi ki bir mahsuru yok adım didem senin nazlı sanırım....
hoşgeldin canım ama senin nickini herseferinde yazmak çok zor olacak:)))) ya mahsuru yoksa adını yada daha kısa bi takma adını sölersen çok güzel olur..
bebişinde hoşgeldi arkadaşlarının arasına:)))[/QU
tabi ki bir mahsuru yok adım didem senin nazlı sanırım....
evet canım... biz herşeyimizi en hassas konumuza kadar paylaşıyoruz burda... bundan sonra seninde bol bol katılımını bekleriz:))
haklısın canım bende kendimi frenlemeye çalışıyorumkızlar cok kıyafet almayın
ben asgarı mıktarda aldım
vede coook kıyafet geldı
buyudukce alacaghım
cunku cok cabuk buyuyorlar
7ben cıkıyorum eşim gelecek
hepınızı optum ıyı aksamlar
gece belkı gelırım
didemcim aynı şey bizde de geçerli tek balına erken doğum sebebi değil o kadar çok doktora gittimki bu yüzdenkızlar gelir gelmez bişey sormak istiyorum dün dr kontrolümüz vardı drumuz bebeğimin gelişiminin 2 hafta önde olduğunu söyledi buda erken doğum a sebep olabiliyormuş sizce 32+1 de 2250 çok mu?
bu arada bende gebelik şekeri çıktı erken doğuma sebep olurmu dr olmaz dedi ama ben yinede çok korkuyorum
dıdemcım ben yenı aktıf olmaya basladım ama baslarda vardım bazı sebeplerden 3 ay ayrı kaldımburdan.bende 32+2 yım.benım oglusumda 1900.
kızlar gelir gelmez bişey sormak istiyorum dün dr kontrolümüz vardı drumuz bebeğimin gelişiminin 2 hafta önde olduğunu söyledi buda erken doğum a sebep olabiliyormuş sizce 32+1 de 2250 çok mu?
bu arada bende gebelik şekeri çıktı erken doğuma sebep olurmu dr olmaz dedi ama ben yinede çok korkuyorum
ben erken doğumdan çok korkuyorum şuanda yanımda eşimden başka kimsem yok onunda devamlı nöbetleri oluyo bu şehirde eşimin işi dolayısıyla bulunuyoruz (lüleburgaz) ben aslen izmirliyim eşimde ordulu anlıyacağınız kimsemiz yok yanlız doğum yapmaktan çok korkuyorum(( demekki aynı zamalarda anne olacağız ne güzell ogünleri sabırsızlıkla bekliyorum
çok teşekkür ederiz hayatsn sende benim gibi yeni katıldın galiba... biraz çekingen biriyim ama paylaşımlar çok güzellll bende aranızda olmak istedim. Bende nisan annesi olacağım şu anda 32+1 haftalıkız ve oğlumun kilosu 2250
hoşgeldin canım aramıza... maşallah oğluşunada... bol bol paylaşım bekliyoruz cnım o zaan senden.. çekincek bişiy yok didemcim... opuyorumnanaktançok teşekkür ederiz hayatsn sende benim gibi yeni katıldın galiba... biraz çekingen biriyim ama paylaşımlar çok güzellll bende aranızda olmak istedim. Bende nisan annesi olacağım şu anda 32+1 haftalıkız ve oğlumun kilosu 2250
oğluşunun kilosu da gayet normal bence haftasına göre.. ama bu dr.dan dr. a değişiyo sanırım.. bazı doktorlar normal derken bazısı iri bebek diyebiliyo.. ama her kilosu iyi olan bebek erken doğacak diye bi kural yok ki:) gebelik şekerin için bişiydiyemicem ama yediklerine dikkat ederk başedilmicek bişiy değil....sen iiçini ferah tut cnım.. iyi düşün iyi olsun.. inş. hepimiz sağlıkla sorunsuz zamanında alıcaz bebişlerimizi kucağııza...:Saruboceq:ben erken doğumdan çok korkuyorum şuanda yanımda eşimden başka kimsem yok onunda devamlı nöbetleri oluyo bu şehirde eşimin işi dolayısıyla bulunuyoruz (lüleburgaz) ben aslen izmirliyim eşimde ordulu anlıyacağınız kimsemiz yok yanlız doğum yapmaktan çok korkuyorum(( demekki aynı zamalarda anne olacağız ne güzell ogünleri sabırsızlıkla bekliyorum
Didemcim, hoşgeldin. Bu arada bebişine maşallah.
Nisan ayına bir erkek bebek daha geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?