2010 Nisan Anneleri

bu arada didemcim.. zamanla tanırsın hepimizi ama ben kendimi bi özetliyim:))

adım refiye... ama zor bi isim.. nikimle de hitap edebilirsin... 7 yaşında1. sınıfa giden bi kızım var... eda :)

oğluşum olucak inş. 31+6 dayız... ve oğlumu çok özledim.. haftaya cumadan önceolmaz diyo kocişim napçam bilemiyorum.. doktorum şubat sonudemişti de :) ben 15 inde damlıyım diyorum ama koca bi ı ıhh :))) neyse bol bol tanışır kaynaşırız inş. sık sık girersin de... :)))

bebeg83 hoşbulduk çok saoll artık bundan sonra aranızdayım takii beni kovalayana kadar
inşallah herşey yolunda gider dr um çok panik bir bayan herşeyi büyütüyo tabi dolayısıyla bende hemen telaşlanıyorum oğlum iyi ve sağlıklı olsunda tatlı yemeyiveririm ne olacak şunun şurası en fazla 2 ay değilmi

hımm anladım canımcım artık sıkı bir diyet yaparsın canım
bende 65 le hamile kaldım 77 oldum ama bunada şükür tabi
benimde 50 lik yüklememde açlık 72 toklukta 82 idi ve normal demişlerdi. baştan beri 2 hafta ilerde çıkıyorduk son gittiğimde 4 hafta ara olunca şekerden şüphelenip bu sefer 100 lük yükleme yaptırdı doktorlar onda da açlık 101 , 1 saat sonrada 148 çıkmıştı hatta çapadaki doktorlara göre yüksek bir rakamken kendi doktoruma görede son derece normaldi
erken doğum tehdidi bizde de var ama nedeni ni bilmiyoruz daha

teşekkür ederim sisi07 inşallah dediğin gibi olur ve oğlum sağlıkla vaktinde gelir

bu arada isimlerinizi bilemediğim için nicklerinizle yazıyorum zamanla öğrenirim artık kusuruma bakmayın :CüvCüv:
canım benim ismimde jale
oğlum olacak kısmetse

iyi akşamlar refiyecim dinlenmeye çalış olur mu

dıdemcım en yıne 13 almıssın ben 54 ıle hamıle kaldım suan 83 um.benım sekerde 140 dı dr normal dedı senınkıde fazla degıl aslında

refiye canım tanıştığımıza memnun oldum
ne güzel bir kızın varmış bide erkek bebek geliyor allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım sana bağışlasın evlatlarını ben dün gittim dr a bugun özledim bile bebeğim hem yüzünüde göstermedi bize elleriyle kapatmıştı yüzünü bence sende ay sonunu bekleme 15 den sonra git kontrole neden geldim mi dicek hem oğlunlada özlem gidermiş olursun...

sağol jalecim bugün biraz daha iyiyim. aile hekimimde gargara önerdi boğazlarım için... yarın bomba gibi olucam inşallah...

sen??

sorma jalecım benımde resme ıcım gıdıyo nasıl tatlı demı.hepımıın bebeğı gıbı.bu arada benım adımda ozlem

bana da saglık ocagındakı hemsırem taktı kafayı boyna borek kekmı yapıyon yıyon dıyo.ama napalım can bu ıstıyo.bıde benım mide bulantım olmadı hıc.ılk aylarda cok aldım aşerdım hep.sımdıde ne aklıma gelse yıyesım gelıyo.olsun her sene hamiş olmuyoz ya demı

bende oldum olası hep yerim ama 50 yi evlendikten sonra gçebildim:))) 53 le gebe kaldım ilk üç ay 49 a düştüm şimdi 60... birazdan kociş maça gitsin göbüş fotosu koyucam topiğe:kedi:

slm kızlar biz geldik şükürler olsun 2 saat oldu eve geleli yeni oturduk kızımla çayımızı aldık bu aradada dizimize bakıyoruz bir geçmişe baktım ,bizde bugün kocişle alışverişe çıktık kendime iç çamaşırı,göğüs pedi falan eksiklerimizi tamaladık sonrada ev için alışveriş yaptık sonrada biraz gezdik yemek yedik falan eşimde beni duygulandırdı bundan sonra bebişimizle geliceğiz alışverişe dedi yemeğe herşeyi beraber yapacağız annesi dedi aslında eşim öyle çok kolay kolay böyle konuşmazdı ama bizim kız duygularını dışa vurdurdu çok güzel bir gün geçirdik kocişimle canım benim yaaboshayallersmile

tuğbacığım maşallah kaanımıza canım ooo demek 14 gramı pipisi dedi babsı ee oda haklı canım maşallah artık 2 kilolarıda gördük yaa canım şükürler olsun bizim haftaya bakalım gizemimiz kaç kilo çıkack çok özletti minoşum kendini canım

anneciğim kuzucuğumuz maşallah büyümüş canım benim yaa siz böyle kilolarından bahsederken ben kızımı daha bir özlüyorum yaaa gözün aydın canım benim

zeynocuğum canım sanada kolay gelsin canım zeyneplerin huyu sanırım bende senin ibi bir işe başladımmı illa o gün bitirmek isterim neyseki halletmişsin canım dilamızın bütün cicilerini yıkamışsın bol bol dinlen annesi çayını al eline uzan şimdi canım

bu arada yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişler eee artık hamilelik hakkında fazla konuşamadık ama olsun artık bebişler hakkında bol bol sohbet ederiz vakit bulabildikce doğduklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…