hoşgeldin canım aramıza... maşallah oğluşunada... bol bol paylaşım bekliyoruz cnım o zaan senden.. çekincek bişiy yok didemcim... opuyorumnanaktan
oğluşunun kilosu da gayet normal bence haftasına göre.. ama bu dr.dan dr. a değişiyo sanırım.. bazı doktorlar normal derken bazısı iri bebek diyebiliyo.. ama her kilosu iyi olan bebek erken doğacak diye bi kural yok ki:) gebelik şekerin için bişiydiyemicem ama yediklerine dikkat ederk başedilmicek bişiy değil....sen iiçini ferah tut cnım.. iyi düşün iyi olsun.. inş. hepimiz sağlıkla sorunsuz zamanında alıcaz bebişlerimizi kucağııza...:Saruboceq:
hımm anladım canımcım artık sıkı bir diyet yaparsın canımjnaz benim 50 gramlık yükleme yaptı açlık 59 tokluk ise 155 çıktı doktorum 100 lük yapmaya gerek yok dedi bide bende polikist var zor hamile kaldım drum şekerinin çıkması normal dedi ama kesinlikle tatlı yemek yasak dedi bide çok kilo alıyorum 69 kiloyla hamile kaldım 13 kilo aldım
canım benim ismimde jaleteşekkür ederim sisi07 inşallah dediğin gibi olur ve oğlum sağlıkla vaktinde gelir
bu arada isimlerinizi bilemediğim için nicklerinizle yazıyorum zamanla öğrenirim artık kusuruma bakmayın :CüvCüv:
kızlar size iyi akşamlar.. ben ufaktan kaçıyorum.. belim ve sırtım kopuyo.. hem kızımın ödevlerine bakayım biraz... uzandığım yerden tabi :)) bide sağ kaburgam pert :) ama onu söylemiyorum bile :))))
öpüyorum hepinizii.. iyi gecelerr..
jnazcım tes.ederız teyzesı
bu arada didemcim.. zamanla tanırsın hepimizi ama ben kendimi bi özetliyim:))
adım refiye... ama zor bi isim.. nikimle de hitap edebilirsin... 7 yaşında1. sınıfa giden bi kızım var... eda :)
oğluşum olucak inş. 31+6 dayız... ve oğlumu çok özledim.. haftaya cumadan önceolmaz diyo kocişim napçam bilemiyorum.. doktorum şubat sonudemişti de :) ben 15 inde damlıyım diyorum ama koca bi ı ıhh :))) neyse bol bol tanışır kaynaşırız inş. sık sık girersin de... :)))
erkflz çok tşk ederizzz hoşbulduk senin bebeğinin cinsiyeti nedir? bunca zaman aranıza neden katılmadığım için kendime kızıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?