saol tatlımmopuyorumnanaktantarhan masallah cnm
ben gece cok gec gelırım buyuk ıhtımal
kısmetse gece konusuruz
saol teyzesiiiopuyorumnanaktantuğbacım, merak ettik seni ama iyi haberlerle geldin ya içimiz rahatladı çok şükür..
maşallah bebeğine, Allah nazarlardan korusun...
saol erkflz cimmmTuğba ve hayatsn maşallah bebeklerinize.
teşekkür ederiz refiş teyzesi biz bu aralar iyi bir cezayı hakkettik kaanla ihma ediyoz sizibilmiyorumkismileohh maşallahh.. 2100 gr.lık oğluşuna da 14 gr.lık pipisine de maşallah :))) merakta kaldım anacım yaa... o kadar geçmiş okudum sayende :)) manayla okundu ya hoş iyi oldu ama senden bi haber alamamıştım ki son sayfada gördüm msj ını kaydirigubbakcemile3 tekrar gözün aydın... opuyorumnanaktan
saol tatlımmm valla güya işi bıraktım daha yoğunum oğluşun hazırlıkları tam gaz:)tarhancım merak ettıkkkk alısmıs herkes senı heran gorebılme ıhtımalıne...evet yazgulu burda nasılsın
tuğbacığım maşallah kaanımıza canım ooo demek 14 gramı pipisi dedi babsı ee oda haklı canım maşallah artık 2 kilolarıda gördük yaa canım şükürler olsun bizim haftaya bakalım gizemimiz kaç kilo çıkack çok özletti minoşum kendini canım
slm güzel nisan anneleri uzun süredir hep sizleri takip ediyorum bu siteyi bir arkadaşım tavsiye etti oda haziran annesi olacak bunca zaman msj atmadım çekindim çünkü ama aranızdaki güzel arkadaşlığı görünce dayanamadım beni ve bebeğimi de aranıza alırmısınız :kedi:
budebe
nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?