2010 Nisan Anneleri

neyse kızlar görüşrüz biz meyve faslına geçiyoruz şimdi gece girebilirsem görüşürüz çok yorulmuşum bugün çokkkkk o kadar gezersek ora bura derken birde bebişime yine dayanamadım kilotlu çorap aldım lcwdan pembe ve yeşil 2 tane zıbın daha aldık dayanamıyorum ne yapim yaa

Ayyy kızlar tek tek alıntı yapıyodum ama baktım sayfalara sığmıcak vazgeçtim hepsini alıntı yapamadım:
Özgecim krampların seni ağlatacak kadar artmış inşallah yarın doktordan bir çözüm gelir yoksa tam miden rahatladı derken bu sefer de kramplar yüzünden son zamanlar zehir olmasın.
Refişim işten ayrıldığım için gözün aydın demişsin saol bitanem ne planlarım varrrrr evimin kadını mı olacam sokak kadınımı bilemiyom artık
Zeyracım kaana selamını söledim öpücük yolladı teyzesine kocaman erkek de laf mı 14 gram pipimiz varJ)))))))) tatlım inşallah rüyandaki gibi güzel bir ortamda güzel güzel doğumunu yaparsın bu arada.
Avukat canım sizin hakimler de körmü ne ayolJ doktorun daha da körmüş ama verdiğin kilolardan memnun olmaması komik valla. Nedir bu doktorlardaki kilo takıntısı anlamıyorum. Benimkinin de umrunda diil vallaJ bu arada maşala uzun boylu bebişine
Sarımelekcim bebeğinin iyi olmasına problem olmamasına çok sevindim. Renkli ultrason ayrı bir heyecan katılıyorum sana canım
İki kedili zeynebim canını çıkarmışsın kendi kendinin ama orda bir de dila sultan var unutma lütfen. Ay birde kalanlar yarına demişsin bişey bırakmışsın gibi.

Refişim, hacercim, aşkitomcum, gelincikcim, fundacım, hayatsn,jalecim merak etmişsiniz beni çok iyiyim çok saoluunnn kızlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tarhan masallah cnm
ben gece cok gec gelırım buyuk ıhtımal
kısmetse gece konusuruz
saol tatlımmopuyorumnanaktan
tuğbacım, merak ettik seni ama iyi haberlerle geldin ya içimiz rahatladı çok şükür..
maşallah bebeğine, Allah nazarlardan korusun...
saol teyzesiiiopuyorumnanaktan
Tuğba ve hayatsn maşallah bebeklerinize.
saol erkflz cimmm
teşekkür ederiz refiş teyzesi biz bu aralar iyi bir cezayı hakkettik kaanla ihma ediyoz sizibilmiyorumkismile

tarhancım merak ettıkkkk alısmıs herkes senı heran gorebılme ıhtımalıne...evet yazgulu burda nasılsın
saol tatlımmm valla güya işi bıraktım daha yoğunum oğluşun hazırlıkları tam gaz:)

saol bitanem eminim gizem sultanda kocaman ama kibar bir hanımefendi olmuşturopuyorumnanaktan

kizlar selam bütün gecmisi okudum
alinti yaptim ama pc bi dondu hepsi gitti lmaz:
bugün doktora giden ve güzel haberleri alan bütün anneler adina cok sevindim
hasta olanlara gecmis olsun
bebeklerinizede mansallah canlarim

askitom ben cok iyiym sagol canim
sen nasilsin ????

kızlar iyi geceler....bu akşam giremedim kk ya işlerim vardı.zeynebe özendim canıma okuyayım dedim.bir sürü ütü yaptım.canıma okundu resmen bi süre ara verdim dışarı çıktım.eve gelince belimin ağrısına duramadım.yemekti tekrar ütüydü derken baya ter boşalttım.yemekten sonra duşumu alıp dizimi izledim ancak bu saat oldu......

tuğbacığım maşallah kaanıma .ay yerim ben onun fındık burnunu.demek 14 gramı kaanın pipisi he alem senin kocanda heesırnaşık şey.herşeyin iyi olmasına çok sevindim tatlım.ben dedim tuğbanın işi vardır dedim ama gerçekten 2 dklığınada olsa gir artık son döneme geldik biliyosun merakta kalıyoruz.

zeynepcim ben çıkmıştım bütün işlerini yarına biraz kalsada halletmişsin.çok güzel dimi yerleştirmek falan?ya ama çok yorulmuşsun canım ya.dinlen iyice....bende sana özenip dedim bende ha gayret bitireyim şu ütüleri belim koptu resmen-tatlicadiarzu-

dünürcüm baya gezmişsiniz iyi yapmışsınız canım.ciciler almışsın gizemime ne güzel...bende bugün kasnak aldım kapı süsü yapılacak oğluma haftaya.internetten model bakacağım aklımda bi model yok....güzel modeller varsa yolla canım bana....

didem canım hoşgeldin aramıza.ya ne var çekinilecek burda çok güzel paylaşımlarımız var.hamileliğimin son aylarını birlikte geçiririz artık sık gir canım.bebeğin de hoşgeldi arkadaşlarının arasınazemuszemus

iyi geceler kızlar
bizde film izliyorduk eşimle ama sinirlendirdi beni küstüm size geldim
tuğbacım maşallah sübhanallah kaan paşamıza
zeyracım hayırlı olsun aldıkların ne güzel değişiklik olmuştur senin içinde bende yarın çıkayım çarşıya diyorum
fundacım sende çok yorma kendini canımyaa az buz değil o kadar ütü

canım merhaba yorgunluğum dinlendim biraz geçti şimdide yatacağım.sen neler yaptın bugün halsizliğin geçtimi nasılsın*

ömer uyudumu*mamaya mı başladın canım sen*sütün yeterlmi gelmiyo yoksa sık uyanıyo diyemi tam doyuruyosun?

sureklı eemmek ıstıyor cnm
e bende uyumayına yetmıyor sutum
gunduz 2 saat uyuyor
yemek yapıyorum
yemeden uyandıgı oluyor ınan
temızlık ortayı topla
bıdaha uyudugunda bulasık yıka
gunduz uyumuyorum
gecede cok az bazen sadece 30dk uyku
e uyumayınca sut de olmuyor uyku sut yaımında cok onemlı

5 dk once yatırdım
bıraz oyalanım bazen hemen yatıyorum
uykuda aglıyor kalkmam bır oluyor
oyalanım kesın uyusun da
bende yatıcam cook bıtkınım

slm guzel anneler nasılsınız bugun bebişime ciciler aldım teyzelerı cok tatlılar kuvetını falanda aldım bıcı bıcı yapcazzz sizde gelinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…