2010 Nisan Anneleri

benim bugünkü asabiliğim ondan mı acaba*daha az önce eşime kızdım çok sinirleniyorum ya duş almıştım banyoyu silcem dedi silmedi bende abdest almaya gittim baktım yerler ıslak kıza kıza sildim yeri.ya kayıp düşsem kolay mı buldum ben çocuğumu tüp bebek ya hiç özen göstermiyo bağırdım çağırdım.kimsenin yardım ettiği yok sanki ben havadan buldum çocuğu ya

slm kızlr nasılsınız bende iim kızlar ama bebişimin cicilerini elimde yıkadım aynı leğende ama boyası akmış kıyafetlerin batmışlar leke leke duruyo yepis yeni ciciler.napsam acaba tekrar makineyemi atayım uf sinir oldumf nasıl çıkar bu boya izleri kızlar akıl verin bana.

neden boya vermışler kı anlamadım at makınaya sonuçta berbat olmuş lekelrı cıkar belkı yada deterjanlı suda bekletsen lekeler cıkmaz mı

evet canım benımde tüpbebek bende üsküdar baglarbasında eurofertıl de
teyzoşumun cınsıyetı ne

canım erkek bebeğimin cinsiyeti.seninki ne tatlım*

CANIM HİÇBİR BİLGİM YOK neden boyamışki ya yepyeni şeyler:uhm:

kızlar ben yatayım artık.o kadar çok sinirliyimki eşime biraz sinirim geçerde uyurum belki

bende cahıllerdenım bende yıkıcam yarın mutlaka cvplar tecrubelı arkadaslar canım ama bana kalırsa makınede yıka benım bebişin cinsiyetı kızz canım

kızlar ben yatayım artık.o kadar çok sinirliyimki eşime biraz sinirim geçerde uyurum belki

kız olsun yazık adama o zaman düşünmemiş sen sılmesen belıkı o sılecetı o zaman ama affettt bu sefer canım allah rahatlık versın özele bak arkadaslık tklıfı

sağolun kızlar öyle yapıım buneyacım.makineye atiim olmazsa detarjanlı suda bekletirim kosalada dökerim.işallah çıkar.

refiyecim yazmaya çekiniyorum derken işyerinden yazmaya çekiniyorum demek istemiştim.inşallah 29 martta izne ayrılıcam ondan sonra evden rahat rahat yazarım.

günaydın,günlerdir okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.işten ayrılanlar ayrılmak üzere olanlar gözünüz aydın.:)bebişlerden iyi haberler alanlar sizlerinde gözü aydın. :)

gündüz iş yerinde bir rahatsızlığım yok ama eve girip yemekten sonra uzandığımda bende film kopuyo kızlar. karnım taş gibi oluyo,yerimden dönemiyorum,kalkamıyorum ,tuvalete bile gidemiyorum.bazende belim ağrıyo ama böyle adet olucakmış gibi.cumartesi doktora gidiyorum sorucam bunları ama önemli birşey yok diycek kesin.
akşam kaynanam sinir etti yine beni,böyle böyle oluyo deyince milletin yanında 'bak görürsün sen martı göremezsin doğurursun.karnın çok aşağıya inmiş ' lafa bakın yaaa .tam cahilce konuştu ,valla.yok diyorum inmedi benim karnım hep böyleydi,sen bilmezsin nerden bilicen demek istedi.hey allahım...

günaydın en tatlı 2010 anneleri rabbimin izniyle huzurlu ve sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğimleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…