2010 Nisan Anneleri

ben de 1 martta ayrılacağım izne.gün sayıyorum resmen.akşam yemekten sonra uzandığım zaman kalkamıyorum resmen belim çok ağrıyor.hayırlısyla bir kucağımıza alsaydık bebeklerimizi.

dünürcüğümü kimler kzıdırmış öyle gece gece canım benim yaa kıyamam sana ama erkek işte bişeyi hemen unutuyolar canım yapıcam dedikleri hoşgör boşver canım yaaa ben geçen hafta yıkattım tülleri sonunda astırdım canım sana demiştimya ben onun yapacağı zamnları biliri diye:kedi: benide sabah kayınvalidem aradı ankaraya gitceklerya sende gel bizimle diyo ayy çok kızdım yaa canım ben ağzım burnumda yola gideceğim eşim çok kızdı yaa bunlar şaka gibi falan dedi ben artık yürürken zorlanıyorum birde demezmi oadaki doktorun doğurtutrur diye off offf yaa yine inadımı takınacam az kaldı karadeniz inadumu görecekler bu sefer apartmanın bütün dairelerini alsalar nafileaklinialirimsmile

butterflycığım canım keşke elinde yıkamasaydın canım narin programda 30 veya 35de yıkadım ben hiç bişeycik olmadı bugünde kendi iç çamaşırlarımı geceliklerimi falan yıkayacağım canım ben omo babyle yıkadım dün alışveriştede roxy aldım bakalım o nasıl olacak kolay gelsin canım

gnaydın kızlar....
biz bugun babamızla sabahtan oğluşumuzu görmeye gittik...
birde tahlil sonuçlarım vardı göstercektik,onlarıda hallettik....
en son 28.haftamda gitmiştim ....
şimdi 31.haftamdayım ve oğluşum 1.600 gram olmuş....
uyuyordu oğlum....
kocaman olmuş bebeğim....
kansızlığım çıktı,sarılık testim negatif çıktı,ama idrar testimde mikrop çıktı ve idrar kltrü istedi....
kramplarım için bi ilaç verdi bakalım iyi gelecekmi....
doğum için de yzde yüz normal doğum öneriyorum ,seninde gidişatın şuan öle dedi,36. haftamda çatı muaynesinde bidaha konuşuruz dedi....
ve bebeğimin kilo alımı iyiymiş ben hep tedirgin oluyordum besleyemiyorum diye,ama rahat ol bebeğin 3 kilo veya üstü doğar rahat dedi ve buda bi bebek için uygun kilo dedi.....
işte böle kızlar...

ben de 1 martta ayrılacağım izne.gün sayıyorum resmen.akşam yemekten sonra uzandığım zaman kalkamıyorum resmen belim çok ağrıyor.hayırlısyla bir kucağımıza alsaydık bebeklerimizi.

merhaba kızlar.günaydın herkese

günaydın hoşgeldiniz kızlar aramıza ben zeynep kızım olacak inşallah gizemim benimde kısaca tanıtayım kendimi şöyle dedim:asigim:

özge canım maşallah kuzey beyimize canım kilosuda gayet güzel canım benim kansızlık için sana pekmez göndereyim canım anneanem yapmıştı dut pekmezi doğal canım benim sen yeterki iste canımcım idrar içinde çıkabiliyo canım benim bir arkadaşım ilaç kullanmıştı geçmişti pek kafana takma canım benim

kızlar ben bu gece bir rüya daha gördüm ama bu çok komikti yaa acun ılıcalıyı gördüm rüyamda onunla bulaşık yıkıyoduk o yıkıyodu bende ona kızıyordum sen çok yavaş yıkıyosun diye ben yıkayayım sen durula dedim en sonunda öyle yaptık bir ünlüylede bulaşık yıkmak çok komikti yaa eşime anlatıyorum sabahta iyiya diyo ona bile iş yaptırmışsın rüyanda diyo bıkmıyosun temzilikten diyokaydirigubbakcemile3

günaydnnn kızlar nasılsınz*

az kalmış cnm kaç haftalıksın şuan

ohhh özgecim süppermiş bebişin maşallah kuzuma

herkeze günaydın..geçmişi anca okuyabildim..1 günde ne kadarda birkmiş

tarhancım ne güzel haberler le dönmüş.okadar merak ettik canım seni.ama beklememize değmiş kaan bey kocaman sağlıklı bi erkek oluvermiş maşallah canım..

zeyracım eşinle ne güzel bi gün geçirmişsin.allah mutluluğunuzu daim etsin canım.eşimizle başbaşa vakit geçireceğimiz şurda ne kadar zamanımız kaldıki ii değerlendrmek lazım..gerçi bu halde nasıl olcaksa sırnaşık şey

zeynepcim nihayet bitirmişsin işlerini tatlım..kendinde bittin ama ..neyseki o kokuyu duyunca ve için rahat edince tüm yorgunluğunu unutmuşsundur sen

bende dün gece ilk defa yeni evimde kaldım.tam yerleşemedim oğlumun odasında bikaç koli daha var açılcak.ayrıca doğalgazım bağlanmadı henüz ama okadar huzurluydumki.sabah da çok keyifli uyandım.onca emeğimize zahmetimize değdi yani.insanın ev,i gibi yok..allah herkeze nasip etsin ev sahibi olmayı..oğlumun beşiğini bile kurdu babası dün akşam keyifli baktık durduk beşiğine..hayırlısıyla bi gelse çok güzel olcak herşey :teytey:

özgecim ohh ne güzel bi gün senden de ii haberler aldık tatlım maşallah..oğluşun turp gibi kilosuda ii.ne güzelki normal doğum demiş sana doktorun..allah hayırlısını nasip etsin..inşallah tahlillerinde temiz çıkar canım..idrar için bol bol su içmelisin faydasını görürsün canım..krampların içinde inşallah ilaç işe yarar canım..

hayriyeciğim rabbim yeni evinde sağlıklı huzurlu mutlu başarılı yıllar geçirmeni nasip eğler kocişin ve bebişinle canım benim rabbim o evinizi poyraz beyle huzur doldursun canım benim ilk ayağını sen sürüdün canım yeni ev alarak bakalım bizde düşünüyoruz ama annem illa onların dairelerinin üstüne ev yapmamıuzı istiyo hem ben çalışırsam kolaylık olur kızımı bakma konusunda eşimde onay verdi ama kayınvalidem mızıkçılık çıkarıyo geçen gün dedik böyle böyle yaptırcağız dedik olmaz biz yardım ederiz size buradan alın diyo illa kendi mahallesinden olucak annemlerin yanına gitmemize karşı çıkıyo yaa off yaa moralim çok bozuluyo ama eşim hep bana destek olmuştur genelde yine benim dediğğim olur bizim evde kadının fendi misali bakalım canım ama öyle böyle bir evde biz alıcağız inşallah canım benim bu arada saol canım evet güzel bir gün geçirdik eşimle oda gezmeyi sever canım bende o yüzden pek sorun olmaz recep ivediğe gideceğiz gelincede birazcık eğlenmek için haftayada inşallah

hoşgeldin jaleciğim o zamn topiğimizde 2. jale oldun canım bir arkadaşımız daha var jale adında canım bence begüm çok güzel bir isim benim görümcemin kızının ismi canım ismiyle yaşasın canım

zeyram sağol canım ne güzel dualar etmişsin canım yaa allah razı oslun allah hepimize evlatlarımızla kocişlerimizle mutlu günler görmeyi nasip etsin..canım istedikten sonra allah gönlüne göre veriyor canım..bi başlayana kadar sonrasında allah yardımcı oluyor ev yapanın..karı koca istedikten sonra başarılmayacak şey yok allahın izniyle..inşallah sizde gönlünüzdeki eve sahip olursunuz tez zamanda..

hayriyecim hayırlısı olsun inşallah evin...
bak oğluşun kısmetiyle geldiyor.
hepimiz için herşey daha da güzel olacak inşallahh...

jalecim çok tşk ederim canım..kızını hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sende canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…