2010 Nisan Anneleri

hayriyecim hayırlısı olsun inşallah evin...
bak oğluşun kısmetiyle geldiyor.
hepimiz için herşey daha da güzel olacak inşallahh...

sağol canım..yavrularımız bizim en büyük şanslarımız zaten.çok şükür kü allah bize onları nasip etti..güzel günler hepimizi beklior inşallah..

kızlar herkese günaydın.gece sinirli ve geç yatınca ancak kalkmam bu saati buldu....

kız olsun yazık adama o zaman düşünmemiş sen sılmesen belıkı o sılecetı o zaman ama affettt bu sefer canım allah rahatlık versın özele bak arkadaslık tklıfı

canım hala sinirim geçmedi eşime sabahtan beri arıyo.bu zahmetleri onula beraber çektik en çokta ben çektim bebeğim için.biraz daha dikkatli olması gerekirdi.hep böyle yapıyo bana bırakıyo.özeniyorum ya herkesin çevresinde bir sürü yardım edeni var benim eşim haftada 1 süpürge açmayı çok iş yapmak olarak görüyo ona kızıyorum.zaten dedim ona orda ayağım kaydı eğer düşseydim ve de bebeğime bişey olsaydı nasıl bakacaktın yüzüme dedim

canım maşallah kuzey beye.kocaman adam olmuş.inşallah verdiği ilaç ağrılarınıda geçirir.şimdi normal doğumu düşünüyomusun*

sağol zeynepcim inşallah.sizde hayırlısıyla en kısa zamanda alırsınız evinizi inşallah.bencede kayınvalidenler yakın olmasın.

tünaydın kızlar,
tarhan ve ruzenin maaşallah bebeklerinize.
budebe eşine kızma,erkekler bizim gibi ince ayrıntı düşünmüyoo,söledem bişeyi yapmıyolar..
gelincik eviniz hayırlı olsun...
bizim kontol 15 şubata,heycanla bekliyorum...

teyzoşlar
hepinize ok tesekkr ederiz ii dilekleriniz için , çok saolun kızlar....
bölelikle normal doğum düşüncemde son noktayı koymuş oldum.....
doktorum sen yaparsın dedi acayip cesaret verdi bana,ona gveniyorum.....
zaten istediğim bişiydi ,ama kafamı kurcalayan sebeplerde vardı artk yok,son anda allah göstermesin aksi bi durum söz konusu olmadığı sürece normal doğuma karar vermiş bulunuyrum.....

sağol zeynepcim inşallah.sizde hayırlısıyla en kısa zamanda alırsınız evinizi inşallah.bencede kayınvalidenler yakın olmasın.

canım valla şu an zaten yakınız aramızda 5 dakikalık bir mesafe var onun derdi bizim annemlere yakın olmamız ailemin benim arkamda olması çekemiyo ondan biraz kıskançlık var anlayacağın canım ben sonunda bildiğimi yaparım canım öncelikle bebişim bir doğsun da sağlıcakla gerisi öenmli değil canımcım saolasın:asigim:

merhaba arkadaşlar. nasılsınız? benim dünden beri hiç keyfim yok. geçen gün çok terledim yanımda yedek atlet olmasına rağmen üşendim böyle oldu işte klava: ama neyse yatırmasın ve ilaç kullanmak zorunda kalmayım da napalım bakmaya çalışıyorum işte kendime. sizler napıyorsunuz nasılsınız?
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

özgecim tarhancım maşallah oğluşlara çok iyi beslenmişler inşallah sonlara yaklaşıyoruz bakalım sonlara doğru nasıl olacaklar? gözünüz aydın kızlar

hayriyecim allah güle güle ve iyi günlerde oturmak nasip etsin evinizde sağlıkla inşallah. hayırlı olsun tekrar.

canım valla bunu jnaz arkadaşımız daha iyi bilir en son o dr dan bu konuda bilgi aldı ama benim de öyle bi durumum oldu iri bebek olacak gibi dedi dr erken doğuma sebep mi dedim. kesinlikle hayır onunla alakası yok 4,5 5 kg olup 39. haftada doğanlar neden erken doğmuyo o tamamen fizyolojiyle alakalı dedi. bence içini ferah tut arkadaşım

günaydın kızlarrr herkes ıyı dımı? aman ıyı olalım

özgecım masallah canım oglusuna allah nazarlardan saklasın...hayırlısıyla gelsın ınsallah vaktınde saatınde. doktorun ne guzel normal dogum önermıs ınsallah da böle gıder..

gelıncık canım yenı evın hayırlı ugurlu olsun bebegınle esınle yenı yuvanda allahım huzurla mutlulukla oturmak nasıp etsın...
darısı tüm ev sahıbı olmak ısteyenlerın basına...

zeyracım şu yakınlık durumu berbat bişi...
.
neden kızın ailesi kötü olur çekilemez ben anlamam.....bende aynı binadayım ,durum çok kötü...bende ayrılmak istyrum ve anneme de öbür tarafada uzak olayım istyrum.....

valla öyle özgecim sorma ama ben kafama takmtığımı bildiğimi okurum en sonunda yaa neden karışırlar onuda anlamam ama saolsun eşim hep arkamdadır her konuda hiç bir zamn dinlemez onları kolay kolay canım ilk önce bebişimi alayımda kollarıma gerisi mühim değil herşey olcağına varır takmam yani canım benim

aynı fikirdeyim kesinlikle 2 tarafa da uzak olmak gerekir.

ben ikisine de 40 km uzaklıktayım...onlar birbirlerine 500 mt. uzaklıktalar. gittiğimizde iki tarafıda 1 er 2 şer saat görüyorz. ohhh mis gibi hiççç sorun yok.

bende takmam derdim evlenmeden önce ,aman umursamam ben eşimle iyi olayımda derdim ama öle olmuyormuş,biz değil sanki iki aile evlendi,senin kardeşin benim annem ,senin baban derken bi bakmşız ki 4 yıl geride kalmış...
aslında kimse olmasa yasamımızda biz çok ii anlaşıcaz da....
ben daha eşimle bugune kadar kendi adıma kavga etmemişimdir,hep iki aile yüzünden....
nese tatlım aşacağız umarım.....

nazlıcım valla süpermiş sizin durum....
valla mis gibi....
herkes öle olsa ne gzl olur....

bu arada bergüzar korel doğum yapmış kızlar ali bebek olmuş,çok tatlı mynetde resimleri var....
ahhh darısı başımıza.....

hayriyeciğim evin hayırlı olsun canım.sağlıkla otur inşallah bebeğinle ,eşinle....
kızlar bencede hiç yakın olmayacaksın ailelere olabildiğince uzak ama hastan,cenazen olsuğunda da 1-2 saat kadar yakında.bakın bana hepsi yanımda ama .........

kızlar.. 1 saat fln önce o kadar alıntı o kadar cevap ve pat net gitti.. kurtaramadım da.. şimdi sadece özet geçiyorum

didemcim... iyi dileklerin için çok sağol canım...amiin..bende öyle düşünüyorum :) 15 inden sonrası ay sonu sayılır demi ama :)) hem dr.un bişiy diceğini sanmam cnım o kadar para bayılıyoruz hersefer,nde :)))

bursa82.. jalecim... anladım cnım... inş. işyerinde bir sorun çıkmaz yazmıştım ben zaten sana cnım :) 29 martta mı ayrılıcaksın izne? neden o kadar geç? o zamanlara kadar doğurmazsam benim 3-4 günüm kalmış olucak :))) bide bursa nın neresindesin ? :))

özgecim... canımın içi.. maşallah kuzey paşa da 2 kiloya yaklaşmış... rabbim hep iyi etsin inş.. en az 3 kilo olması beklenirdemiş dr.unuzda.. normal vede hoş bence de cnım.. inş. sağlıkla zamanında... inşallah kramplara verdiği hap da iyi gelir...

hayriyecim.. canım. yeni evin hayırlı uğurlu olsun... rabbim sağlıkla hayırlısıyla oturmayı nasip etsin cnım.. oğluşun geldiğinde daha da bi güzelleşicek o evin emin ol cnım benim... neşe katıcak.. cıvıl cıvıl:))

anneeee... geçmiş olsun cnım.. ama yanında yedek atletyin de varmış.. neden değiştrimedin ki cnım yaa.. olsun ama yatırmadan atlatmayı nasip ederinş. allahım da zorlanmazsın şu son zamanlarımızda.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…