hayriyecim hayırlısı olsun inşallah evin...
bak oğluşun kısmetiyle geldiyor.
hepimiz için herşey daha da güzel olacak inşallahh...
kız olsun yazık adama o zaman düşünmemiş sen sılmesen belıkı o sılecetı o zaman ama affettt bu sefer canım allah rahatlık versın özele bak arkadaslık tklıfı
dünürcüğümü kimler kzıdırmış öyle gece gece canım benim yaa kıyamam sana ama erkek işte bişeyi hemen unutuyolar canım yapıcam dedikleri hoşgör boşver canım yaaa ben geçen hafta yıkattım tülleri sonunda astırdım canım sana demiştimya ben onun yapacağı zamnları biliri diye:kedi: benide sabah kayınvalidem aradı ankaraya gitceklerya sende gel bizimle diyo ayy çok kızdım yaa canım ben ağzım burnumda yola gideceğim eşim çok kızdı yaa bunlar şaka gibi falan dedi ben artık yürürken zorlanıyorum birde demezmi oadaki doktorun doğurtutrur diye off offf yaa yine inadımı takınacam az kaldı karadeniz inadumu görecekler bu sefer apartmanın bütün dairelerini alsalar nafileaklinialirimsmile
canım valla bizimkinin öyle iş yapacak belli bi zamanı yok adamsabahtan akşama devletin işini yapıyorum akşamda senin işini mi yapcam diyo.lafa bak ya ben acaba kimin işini yapıyorum delirtti beni .sende biliyosun kimse yardım etmiyo sinirlerim çok bozuldu.
butterflycığım canım keşke elinde yıkamasaydın canım narin programda 30 veya 35de yıkadım ben hiç bişeycik olmadı bugünde kendi iç çamaşırlarımı geceliklerimi falan yıkayacağım canım ben omo babyle yıkadım dün alışveriştede roxy aldım bakalım o nasıl olacak kolay gelsin canım
gnaydın kızlar....
biz bugun babamızla sabahtan oğluşumuzu görmeye gittik...
birde tahlil sonuçlarım vardı göstercektik,onlarıda hallettik....
en son 28.haftamda gitmiştim ....
şimdi 31.haftamdayım ve oğluşum 1.600 gram olmuş....
uyuyordu oğlum....
kocaman olmuş bebeğim....
kansızlığım çıktı,sarılık testim negatif çıktı,ama idrar testimde mikrop çıktı ve idrar kltrü istedi....
kramplarım için bi ilaç verdi bakalım iyi gelecekmi....
doğum için de yzde yüz normal doğum öneriyorum ,seninde gidişatın şuan öle dedi,36. haftamda çatı muaynesinde bidaha konuşuruz dedi....
ve bebeğimin kilo alımı iyiymiş ben hep tedirgin oluyordum besleyemiyorum diye,ama rahat ol bebeğin 3 kilo veya üstü doğar rahat dedi ve buda bi bebek için uygun kilo dedi.....
işte böle kızlar...
sağol zeynepcim inşallah.sizde hayırlısıyla en kısa zamanda alırsınız evinizi inşallah.bencede kayınvalidenler yakın olmasın.
gnaydın kızlar....
biz bugun babamızla sabahtan oğluşumuzu görmeye gittik...
birde tahlil sonuçlarım vardı göstercektik,onlarıda hallettik....
en son 28.haftamda gitmiştim ....
şimdi 31.haftamdayım ve oğluşum 1.600 gram olmuş....
uyuyordu oğlum....
kocaman olmuş bebeğim....
kansızlığım çıktı,sarılık testim negatif çıktı,ama idrar testimde mikrop çıktı ve idrar kltrü istedi....
kramplarım için bi ilaç verdi bakalım iyi gelecekmi....
doğum için de yzde yüz normal doğum öneriyorum ,seninde gidişatın şuan öle dedi,36. haftamda çatı muaynesinde bidaha konuşuruz dedi....
ve bebeğimin kilo alımı iyiymiş ben hep tedirgin oluyordum besleyemiyorum diye,ama rahat ol bebeğin 3 kilo veya üstü doğar rahat dedi ve buda bi bebek için uygun kilo dedi.....
işte böle kızlar...
herkeze günaydın..geçmişi anca okuyabildim..1 günde ne kadarda birkmiş
bende dün gece ilk defa yeni evimde kaldım.tam yerleşemedim oğlumun odasında bikaç koli daha var açılcak.ayrıca doğalgazım bağlanmadı henüz ama okadar huzurluydumki.sabah da çok keyifli uyandım.onca emeğimize zahmetimize değdi yani.insanın ev,i gibi yok..allah herkeze nasip etsin ev sahibi olmayı..oğlumun beşiğini bile kurdu babası dün akşam keyifli baktık durduk beşiğine..hayırlısıyla bi gelse çok güzel olcak herşey :teytey:
kızlar gelir gelmez bişey sormak istiyorum dün dr kontrolümüz vardı drumuz bebeğimin gelişiminin 2 hafta önde olduğunu söyledi buda erken doğum a sebep olabiliyormuş sizce 32+1 de 2250 çok mu?
bu arada bende gebelik şekeri çıktı erken doğuma sebep olurmu dr olmaz dedi ama ben yinede çok korkuyorum
canım valla şu an zaten yakınız aramızda 5 dakikalık bir mesafe var onun derdi bizim annemlere yakın olmamız ailemin benim arkamda olması çekemiyo ondan biraz kıskançlık var anlayacağın canım ben sonunda bildiğimi yaparım canım öncelikle bebişim bir doğsun da sağlıcakla gerisi öenmli değil canımcım saolasın:asigim:
zeyracım şu yakınlık durumu berbat bişi...
.
neden kızın ailesi kötü olur çekilemez ben anlamam.....bende aynı binadayım ,durum çok kötü...bende ayrılmak istyrum ve anneme de öbür tarafada uzak olayım istyrum.....
valla öyle özgecim sorma ama ben kafama takmtığımı bildiğimi okurum en sonunda yaa neden karışırlar onuda anlamam ama saolsun eşim hep arkamdadır her konuda hiç bir zamn dinlemez onları kolay kolay canım ilk önce bebişimi alayımda kollarıma gerisi mühim değil herşey olcağına varır takmam yani canım benim
aynı fikirdeyim kesinlikle 2 tarafa da uzak olmak gerekir.
ben ikisine de 40 km uzaklıktayım...onlar birbirlerine 500 mt. uzaklıktalar. gittiğimizde iki tarafıda 1 er 2 şer saat görüyorz. ohhh mis gibi hiççç sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?