2010 Nisan Anneleri

canım valla bunu jnaz arkadaşımız daha iyi bilir en son o dr dan bu konuda bilgi aldı ama benim de öyle bi durumum oldu iri bebek olacak gibi dedi dr erken doğuma sebep mi dedim. kesinlikle hayır onunla alakası yok 4,5 5 kg olup 39. haftada doğanlar neden erken doğmuyo o tamamen fizyolojiyle alakalı dedi. bence içini ferah tut arkadaşım[/QUOTE]

tünaydın arkadaşlar bugun uyuya kalmışız gece geç yattık sabah kalkmak bilemedik:))
dün jale ile konuştuk inşallah herşey yolunda giderde oğlumu vakti ve zamanında kucağıma alırırm :))))

kızlarr.. eltimin annesi gelmiş köyden.. rahatsızmış sanırım... bi inip geçmiş olsun diyim.. şimdi gördü de inmedi derler :)) sonra da kendimin son eksiklerimi almaya gidicem çanta için.. tabi kendimi iyi hisedersem :)

akşam üzeri görüşürüz muhtemelen.. hepinizi çok öpüyorum...

kızlar slmm bugun bogazım cok kötu off hiç halim yok dünde sancı olunca doktora gittim bebiş iyiymiş çok şükür buyuyo dıe basınc yapıomus :ecrin_bebek:

refiyecim iznimi doğumdan sonraya bırakmak için son 3 haftaya kadar çalışıcam.sat a göre 20 nisanda olacak doğum.şimdilik bir sıkıntım yok allaha şükür bel ağrısı falan.işyerimde rahat o yüzden çalışıyorum.sadece erken kalkmak zor geliyor.yıldırım bağlaraltında oturuyorum

kızlar slmm bugun bogazım cok kötu off hiç halim yok dünde sancı olunca doktora gittim bebiş iyiymiş çok şükür buyuyo dıe basınc yapıomus :ecrin_bebek:

canım geçmiş olsun bende 1 haftadır hastayım.bol ıhlamur iç,meyve ye.mideden şikayetin yoksa ılık suya 1 tatlı kaşığı bal koy birde yarım limon ekle boğaz ağrısına iyi geliyor

sağol refiyecim inşallah yatmadan atlatırım bakalım şu anda elim kolum kalkmıyo ama dayanmam lazım akşama kadar akşam evimde yatar dinlenirim inşallah.

tünaydın arkadaşlar bugun uyuya kalmışız gece geç yattık sabah kalkmak bilemedik:))
dün jale ile konuştuk inşallah herşey yolunda giderde oğlumu vakti ve zamanında kucağıma alırırm :))))[/QUOTE]

inşallah canım

geçmiş olsun sana da canım. dikkat et ben de dünden beri ıhlamur limon ve bal içiyorum ama artık içim ekşiycek :)

merhaba kızlaar..
nasılsınız

ben pek keyifliyim çünkü bugün yıkananlardan pek ütü çıkmadı :)
son yıkadığım 2 makinadaki kıyafetlerinin çoğu kurutma makinasından pofur pofur ütülü gibi çıktı, elimle düzleştirip hemen yerleştirdim dolaba..
ay insan mest oluyor o küçücük minicik kıyafetlere bakarken.
ben mahallenin delisi gibiyim zaten, her şeye ağlıyorum. açtım dolabın kapaklarını , oturdum önüne, bi saat ağladım ağladım çatladım..

rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
isteyen hiçbir kadını da evlatsız bırakmasın..

merhaba arkadaslar nasilsiniz bakalim

Özgecim masallah oglusuna ama aklima bisey takildi benimki 29.cu haftada 1700 gram olmustu,üff yha yine korkmaya basladim iri bebek mi olucak yoksa :gitme:
neyse saglikli dogsunda yavrum gerisi mühim degil atlatilir bir sekilde eyvahedigeldismile

hayriyecim canim hayirli olsun yeni evin,oglusunda eksik kalmasin o tablodan :Saruboceq:

anneee, canim dikkat etmelisin ama kendine

thebunchofdaisyy, canim gebelik sekeri hamile bir arkadasimda cikmisti bundan bir ay önce ,onunda bebegi iki hafta ileride görünüyordu ,hastaneye yatirdilar erken dogum gerceklesmesin diye serum falan veriyorlardi ama nafile erken dogurdu ,bebegininde masallahi var korkma canim olacagina varir hersey :teselli:

tatlims, canim gecmis olsun ,sicak birsey ic devamli

ohh keyiflisin valla kaydirigubbakcemile3

ne güzel iste canim yorulmamis oldun,artik git gide zorlasiyor hamilelik sürecimiz

refiyecim,gülsemincim tşk ederim kızlar..allah hepimize nasip etsin mutlu huzurlu günler görmeyi..

ohh keyiflisin valla kaydirigubbakcemile3

ne güzel iste canim yorulmamis oldun,artik git gide zorlasiyor hamilelik sürecimiz

sorma valla, artık ne kadar az iş, o kadar iyi..
kaldırmıyo bünyem hiçbi şey yapmayı...
gerçi bu gene en keyifli iş, kızımın cicilerini öpe koklaya yerleştirdim ama bu bile ağır geliyor..

refiyecim,gülsemincim tşk ederim kızlar..allah hepimize nasip etsin mutlu huzurlu günler görmeyi..

hayriyeee, rüya gördün mü rüyaaa :)

kızlar!! merhabalar!!

Ben artık evdeyim.. işten ayrıldım daha doğrusu tazminatımı verip çıkardılar :)) neden diye sorarsanız son zamanlarda performansım pek bi düşmüşmüş... hamileliğim ve bebeğime odaklanmışım.. aslında yakalarına yapışırdım ama doğum iznimden sonra zaten işe dönemeyecektim çünkü haziranda eşimin ataması var kendisi doktor.. yani istanbuldan ayrılıcaz büyük bir ihtimalle ve ben bunu iş yerime de bildirmiştim.. eh tabi 1 martta da doğum iznime çıkıyordum.. anlaşmaya giderek beni işten çıkarmaları daha makul oldu onlar için.. ben de çalışıyor görüneceğim 5 ayın maaşını toptan almış oldum.. benim açımdan çok iyi oldu çünkü gerçekten yorulmuştum artık.. işler zaten iyi değildi, orada olmak istemiyordum her sabah ayaklarım geri geri gidiyordu.. zaten ayrılırken herkes benim adıma çok sevindiklerini dile getirdi, çünkü en azından tazminatımı alabildim.. neysa artık kızımla evdeyiz... sabah kalkıp güzel bir kahvaltı yapıyoruz.. evle ilgilenmeyi de özlemişim.. yemek yapıyorum en azından artık akşam ne yiyecez sorunu kalmadı :)) artık tamamen bebeğimin hazırlıklarına kendimi verebilirim..

bu arada son 1 haftadır yalancı kasılmalarım başladı.. ara ara geliyor aynı adet sancısına benziyor ama çok kısa sürüyor, en fazla 30 saniye... doktor normal olduğunu söyledi ama ayakları sıcak tutmak lazım biraz soğusa ayaklarım hemen karnım ağrıyor..

bundan sonra daha sık takılıcam sizlere inşallah, eskileri de okumak isterdim ama ne mümkün :) bilgisayarım açık ama mutfağa gidip gelicem malum mamalar yapıyorum çok özlemişim gerçekten yemek yapmayı!! belki birkaç gün sonra hevesim geçer

kızlarrr ben geldim 1 saattir geçmişi okuyoomm. ne var ne yok herkes iyi mi:)
bize dün babaannemiz ve yeğeni gelirken cici hediyeler getirmişler kaana mevlüt takımı ve ciciler banada pijama almışlar saolsunlar:)
canım benim teşekkür ederiz. bundan sonra ihmal etmemeye çalışcam canım haklısın asıl iletişimi koparmamız gereken zamanlara geldik artık
jalecim saol canım. bu aralar hepimiz eşlerden biraz özen bekliyoruz galiba. ama onlarında sonlara yaklaştıkça sabırları azalıyor mu acabaopuyorumnanaktan

fundacım canım benin sen sinirlenip üzülüp de göktuşumu da üzme ama eminim eşinde ne sana ne göktuşa birşey olmasındansa ölmeyi tercih eder ama erkekler böyle işte ihmalkar ve tembelleropuyorumnanaktan

ayy ayyy kuzey beye maşallah kocaman olmuş. kansızlık ve idrarda mikrop için geççmiş olsun özgecim. doğum konusunda da kararını vermene çok sevindim aynen bende dün doktorumun ağzından kerpetenle de olsa normal doğum taraftarı olduğunu öğrenip rahatladım. adam o kaadar normal doğu taraftarı ki doğumdan konuşmaya gerek bile görmedialsanaalsanasmile neyini konuşcaz normal doğurcan işte dedikaydirigubbakcemile3

tatllımmm teşekkür ederiz erkekim de tekmeleriyle teşekkür ediyor.
niayet yeni evinizde bebeğinizi bekliyorsunuz ağız tadıyla oturun inşallah evinizde hayırlı uğurlu olsun canımopuyorumnanaktan
canım saol teyzesi. bişey kalmamış kontrolünüze iyi haberlerle gelin inşallahopuyorumnanaktan

geçmiş olssun canım aman ihmal etme bir daha böyle şeyleri önemli zamanlar bunlar. oğluşumuzda teşekkür ediyor teyzesineopuyorumnanaktan

reses canım hayırlı olsun ne güzel mutlu mutlu ayrılmışsın işten.

çok da yemek yapma tam kilo alacağımız son aylardayız dikkat....

merhaba canım.biz iyiyiz göktuşla umarım sizde iyisinizdir....
aman ağlama kız insan çok duygulu oluyo böyle zamanlarda.bende çok ağlamıştım her gün 40 defa odasına gidiyodum dokunuyodum eşyalarına...offffffff zaten yeni bitti ağlamam yinağlayacağım yaaaaaasenağlama
bu arada bitti sayılır canım dimi işlerin?bende hastane çantamı hazırladım artık oğlumun misss kokusunu içime çekmek için bekliyorum rabbimin izniyle

reses canım işten ayrılmışsın gözün aydın canım bundan sonra dinlenme zamanımız.....
annee canım sanada geçmiş olsun bu havalar tam hastalık havası valla.yakalınca bırakmıyor
tuğbacığım artık eşime diyilecek sözüm yok inanki bu sefer öyle çok biriktirmişimki birkaç gün annemin yanına kaçarım belki.sabahtan beri sinirime hakim olamıyorum ağlıyorum.arıyo o da sürekli ben açmayınca teli arkadaşımı yollamış bişey mi oldu diye bende dedim söyle ona iyiymiş turp gibiymiş senlede küsmüş dedim.merak etmiş beni msj atmış.ne merak ediyosa.........

slm kızlar maşallah herkezin keyfi yerinde aman Allah (c.c.) bozmasın bende taşındım yeni evimde internetim henüz yok.ama iş yerinden girerim.ev temizliği, taşınma falan derken epeyce yoruldum.bide alt komşu aman bebeğin emziği düşer dedi çok korktum.kendimede çok kızdım.ama söz artık hiç bir iş yapmayacam.bebeğim iş yaparken hiç üzmedi beni çok akıllı maşallah kuzucum.
merak ediyorum herkezi erken doğummuz bir tane olmuştu değilmi acaba nasıl iyiydi en son duyduğumda.bende trickerim gitmiş yenisinide yapamadım beceriksizim işte.30+4 oldum.
bu arada kızlar çatı muayenesine giden olmadı galiba henüz nasılmış acaba çok can yakıcımı ne yapılıyor merak ettim.

ozgecım maasallah kuzey bebege.gelıncık evın hayırlı olsun canım ıyı gunlerde otur.hasta olanlara acıl şifalar.bız yenı geldık işten bıraz dınlenıp gelelım.

atala benım dr umö 37 de bakarız catıya dedı. benımde ılk bebısım hıc bılmıyorum acıyodur mutlakada.5 dk a dısımızı sıkıcaz artık.helekı ben normal dg ıstıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…