kızlar slmm bugun bogazım cok kötu off hiç halim yok dünde sancı olunca doktora gittim bebiş iyiymiş çok şükür buyuyo dıe basınc yapıomus :ecrin_bebek:
kızlar.. 1 saat fln önce o kadar alıntı o kadar cevap ve pat net gitti.. kurtaramadım da.. şimdi sadece özet geçiyorum
anneeee... geçmiş olsun cnım.. ama yanında yedek atletyin de varmış.. neden değiştrimedin ki cnım yaa.. olsun ama yatırmadan atlatmayı nasip ederinş. allahım da zorlanmazsın şu son zamanlarımızda.. :)
canım valla bunu jnaz arkadaşımız daha iyi bilir en son o dr dan bu konuda bilgi aldı ama benim de öyle bi durumum oldu iri bebek olacak gibi dedi dr erken doğuma sebep mi dedim. kesinlikle hayır onunla alakası yok 4,5 5 kg olup 39. haftada doğanlar neden erken doğmuyo o tamamen fizyolojiyle alakalı dedi. bence içini ferah tut arkadaşım
kızlar slmm bugun bogazım cok kötu off hiç halim yok dünde sancı olunca doktora gittim bebiş iyiymiş çok şükür buyuyo dıe basınc yapıomus :ecrin_bebek:
merhaba kızlaar..
nasılsınız
ben pek keyifliyim çünkü bugün yıkananlardan pek ütü çıkmadı :)
son yıkadığım 2 makinadaki kıyafetlerinin çoğu kurutma makinasından pofur pofur ütülü gibi çıktı, elimle düzleştirip hemen yerleştirdim dolaba..
ay insan mest oluyor o küçücük minicik kıyafetlere bakarken.
ben mahallenin delisi gibiyim zaten, her şeye ağlıyorum. açtım dolabın kapaklarını , oturdum önüne, bi saat ağladım ağladım çatladım..
rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
isteyen hiçbir kadını da evlatsız bırakmasın..
ohh keyiflisin valla kaydirigubbakcemile3
ne güzel iste canim yorulmamis oldun,artik git gide zorlasiyor hamilelik sürecimiz
refiyecim,gülsemincim tşk ederim kızlar..allah hepimize nasip etsin mutlu huzurlu günler görmeyi..
canım benim teşekkür ederiz. bundan sonra ihmal etmemeye çalışcam canım haklısın asıl iletişimi koparmamız gereken zamanlara geldik artıktuğbacığım maşallah kaanıma .ay yerim ben onun fındık burnunu.demek 14 gramı kaanın pipisi he alem senin kocanda heesırnaşık şey.herşeyin iyi olmasına çok sevindim tatlım.ben dedim tuğbanın işi vardır dedim ama gerçekten 2 dklığınada olsa gir artık son döneme geldik biliyosun merakta kalıyoruz.
jalecim saol canım. bu aralar hepimiz eşlerden biraz özen bekliyoruz galiba. ama onlarında sonlara yaklaştıkça sabırları azalıyor mu acabaopuyorumnanaktaniyi geceler kızlar
bizde film izliyorduk eşimle ama sinirlendirdi beni küstüm size geldim
tuğbacım maşallah sübhanallah kaan paşamıza
zeyracım hayırlı olsun aldıkların ne güzel değişiklik olmuştur senin içinde bende yarın çıkayım çarşıya diyorum
fundacım sende çok yorma kendini canımyaa az buz değil o kadar ütü
fundacım canım benin sen sinirlenip üzülüp de göktuşumu da üzme ama eminim eşinde ne sana ne göktuşa birşey olmasındansa ölmeyi tercih eder ama erkekler böyle işte ihmalkar ve tembelleropuyorumnanaktanbenim bugünkü asabiliğim ondan mı acaba*daha az önce eşime kızdım çok sinirleniyorum ya duş almıştım banyoyu silcem dedi silmedi bende abdest almaya gittim baktım yerler ıslak kıza kıza sildim yeri.ya kayıp düşsem kolay mı buldum ben çocuğumu tüp bebek ya hiç özen göstermiyo bağırdım çağırdım.kimsenin yardım ettiği yok sanki ben havadan buldum çocuğu ya
ayy ayyy kuzey beye maşallah kocaman olmuş. kansızlık ve idrarda mikrop için geççmiş olsun özgecim. doğum konusunda da kararını vermene çok sevindim aynen bende dün doktorumun ağzından kerpetenle de olsa normal doğum taraftarı olduğunu öğrenip rahatladım. adam o kaadar normal doğu taraftarı ki doğumdan konuşmaya gerek bile görmedialsanaalsanasmile neyini konuşcaz normal doğurcan işte dedikaydirigubbakcemile3gnaydın kızlar....
biz bugun babamızla sabahtan oğluşumuzu görmeye gittik...
birde tahlil sonuçlarım vardı göstercektik,onlarıda hallettik....
en son 28.haftamda gitmiştim ....
şimdi 31.haftamdayım ve oğluşum 1.600 gram olmuş....
uyuyordu oğlum....
kocaman olmuş bebeğim....
kansızlığım çıktı,sarılık testim negatif çıktı,ama idrar testimde mikrop çıktı ve idrar kltrü istedi....
kramplarım için bi ilaç verdi bakalım iyi gelecekmi....
doğum için de yzde yüz normal doğum öneriyorum ,seninde gidişatın şuan öle dedi,36. haftamda çatı muaynesinde bidaha konuşuruz dedi....
ve bebeğimin kilo alımı iyiymiş ben hep tedirgin oluyordum besleyemiyorum diye,ama rahat ol bebeğin 3 kilo veya üstü doğar rahat dedi ve buda bi bebek için uygun kilo dedi.....
işte böle kızlar...
tatllımmm teşekkür ederiz erkekim de tekmeleriyle teşekkür ediyor.tarhancım ne güzel haberler le dönmüş.okadar merak ettik canım seni.ama beklememize değmiş kaan bey kocaman sağlıklı bi erkek oluvermiş maşallah canım..
bende dün gece ilk defa yeni evimde kaldım.tam yerleşemedim oğlumun odasında bikaç koli daha var açılcak.ayrıca doğalgazım bağlanmadı henüz ama okadar huzurluydumki.sabah da çok keyifli uyandım.onca emeğimize zahmetimize değdi yani.insanın ev,i gibi yok..allah herkeze nasip etsin ev sahibi olmayı..oğlumun beşiğini bile kurdu babası dün akşam keyifli baktık durduk beşiğine..hayırlısıyla bi gelse çok güzel olcak herşey :teytey:
canım saol teyzesi. bişey kalmamış kontrolünüze iyi haberlerle gelin inşallahopuyorumnanaktantünaydın kızlar,
tarhan ve ruzenin maaşallah bebeklerinize.
budebe eşine kızma,erkekler bizim gibi ince ayrıntı düşünmüyoo,söledem bişeyi yapmıyolar..
gelincik eviniz hayırlı olsun...
bizim kontol 15 şubata,heycanla bekliyorum...
geçmiş olssun canım aman ihmal etme bir daha böyle şeyleri önemli zamanlar bunlar. oğluşumuzda teşekkür ediyor teyzesineopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar. nasılsınız? benim dünden beri hiç keyfim yok. geçen gün çok terledim yanımda yedek atlet olmasına rağmen üşendim böyle oldu işteklava: ama neyse yatırmasın ve ilaç kullanmak zorunda kalmayım da napalım bakmaya çalışıyorum işte kendime. sizler napıyorsunuz nasılsınız?
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
özgecim tarhancım maşallah oğluşlara çok iyi beslenmişler
merhaba kızlaar..
nasılsınız
ben pek keyifliyim çünkü bugün yıkananlardan pek ütü çıkmadı :)
son yıkadığım 2 makinadaki kıyafetlerinin çoğu kurutma makinasından pofur pofur ütülü gibi çıktı, elimle düzleştirip hemen yerleştirdim dolaba..
ay insan mest oluyor o küçücük minicik kıyafetlere bakarken.
ben mahallenin delisi gibiyim zaten, her şeye ağlıyorum. açtım dolabın kapaklarını , oturdum önüne, bi saat ağladım ağladım çatladım..
rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
isteyen hiçbir kadını da evlatsız bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?