2010 Nisan Anneleri

yaaa herkez uçtu bende diğer topiklerimize bakıyorum şimdi 2010 nisan bebişleri ve annenleri ne güzel topik yapmışlar ya maşallah inceliyorum okuyorum ben çok uzak kaldım topikte adım bile yok

fundacım canım yaaa neden kendini bu kadar yıpratıyosun hepsi öyle erkeklerin.
dün 3 saat hastaede bekledik, çıkışta dolandık yoruldum eve geldim; evi süpürcem ona diyom süpürmüyo. iyi o zaman gece belim ağrırsa kendini yordun diye bana kızma diyom cevaba bak yavaş yavaş yormadan yap. yav temizlik yorulmadan nasıl yapılırkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence boşuna ne kendini ne de göktuşumu üzme eminim eşinde gönlünü alacaktır üzülme nolur en güzel zamanlarımız bunlar. bizim hormonal dengesizliklermize onlar nasıl katlanıyosa, onların ihmalkarlıklarına ve tembelliklerine de biz katlanırsak ağzımın tadı bozulmazopuyorumnanaktan ince düşünemiyolar işte napalımmmopuyorumnanaktan

Merhaba kızlarrr.
Biz geldik birazcık geç geldik galiba....Nasılsınz?Bir geçmişe bakayım şöle bi geliyom
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan

yaaa herkez uçtu bende diğer topiklerimize bakıyorum şimdi 2010 nisan bebişleri ve annenleri ne güzel topik yapmışlar ya maşallah inceliyorum okuyorum ben çok uzak kaldım topikte adım bile yok
canımcım uzun zamandır yoktun listeyi azıcık temizledik hiç girmyenler vardı diye. jnazcıma sölersen tekrar ekler seni tatlımopuyorumnanaktan

selaaaaammmm. yeni evlerine taşınanlara hayırlı olsun, borcu varsa Allah kolayca ödeme nesip etsin, bebeşini görenler gözünüz aydın kucakınızda görmeyi nasip etsin Allah, kocayla kapışanlara diyecek bi şeyim yok, kelin ilacı olsa başına sürer...

valla ya kızlar sanki kocalar doğuracak benimkide tuhaf huylar edinir oldu bu aralar saolsun üstüme titriyor ama eskiden bağırmazdı şimdi bağırır oldu bide her dakka bebeğiyle ilgilensin karnıma baksın falan istiyorum ilgilenmiyor gibi geliyor.hergün iltifat etsin istiyorum etmiyor ya çokmu çirkinleştim acaba ya.

ah ah evet tarhan işlerıne gelınce yardımedıyolar.bazende bı bakıyosun kacıverıyolar ısten.iyı zamanlrını yakalamak gerekıyo.doğalarında var bence.

onlar bizim değil ki. benimkide 2 dakika elini koyuyo sonra sıkılıyo, malı görcekmiş önce. valla çirkinleşmişiz gibi geliyo doğrudur. yani 36 numara ayağım 38 oldu, ellerimi kapatamıyorum, kıllaarım örülmelik kıvamda, kaşım bıyığım ayrı bir erotik, ama anladığım kadarıyla herifimin umrunda deil, koca göbeğim ve onun içindeki onu mutlu ediyoo. sadece göstermiyo. benden iş ve aş istemiyomuş ya daha ne yapsınmış. o da benimkinin sevgi gösterisi. bi de akşamları seni gesmeye götüreyim mi diyo sadece...

megersem herkes dertlıymıs.bız bebeklerımızı heran hıssedıyoruz ya onlar daha bunun farkında degıller.uzmanlar bıle babalar kucaklarına aldıklarında anlarlar dıyor.mesela esım bu gunlerde semınere gıdecek ank.ya ben ıstemıyorum ama o işi gereği gıtmesını gerektıgını soyluyor.ama bebegımız senden ayrı kalacak dıyorum .keske nısandan sonra olsaydı bu semıner dedım.olurmu ben ozaman nasıl gıdım dedı.kaydirigubbakcemile3.neden dedım.ozaman doğurmus olurum heran tedırgın olmam ha geldı ha gelecek dıye dedım.ben nasıl bırakıp gıderım ozaman dedı.yanı kucaklarına almanın anlamı onlar ıcın cok farklı suankı durumdan

günaydı kızlarr...

Günaydın canım.Pek günaydın değil artık iyi akşamlar olmak üzere ama olsun...:kedi:

günaydın en tatlı 2010 anneleri rabbimin izniyle huzurlu ve sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğimleopuyorumnanaktan

merhaba kızlar.günaydın herkese
sizlerede iyi akşamlar kızlar......:dance:

Hey maşallah Kuzi beyeee ne kadar komacan olmuş
İnşallah krampların geçer özge.Ya peki neden bu kadar şiddetli sölemedi mi?
Bak Kuzey Bey ne güzel besleniyo muş sıkıntı yaptın içine.Ragat ol şimsisırnaşık şey :CüvCüv:

delikafadulden :dance: hahhaha kız nasıl rüya bu.Hayır olur inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canımmm.Yeni eviniz size yeni umutlar yenilikler getirir inşallah...
:lepi:

Tünaydın canım.Bende 15 inde gidecem yeter ama artık yaaa.Oğluşumu özledim bennnn

Heyoooo.Yaşasın normal doğummmmm......hihoyyyt,

Tamam canımcımmm...zemuszemus

Neden ağlıyorsun canım yaa....Ağlama bu kadar.....Ohh mis gibi olmuş dila hanımın eşyaları....

Ohhh valla ne güzel evdesin artıkın.Darısı bana olsun.İnşallah bende 13unden sonra(Aaaaaa çok az kalmış beaaaa)evdeyim.Keşke seninki gibi 5 aylık tazminat verseydi de çıkartsaydı:jeyyar: neyse.Sağlık olsun..
Aaa bende de o sancılar var cumartesiden beri.Çok fena yaa.Demek ki ayakları sıcak tutmak gerekiyor..Hımmm.Sıcak tutalım o zaman....zemuszemus

Merhaba Tuğbacım nasılsın canım?Ekle de bakalım cicişlere....

Hayırlı uğurlu olsun evin canımmmm.....zemuszemus

Hoşgeldin canım....Hahahaha ilahi varyaa....laelaelaelaelae

hosgeldın aysecım

Hoşbulduk canım.Anam sabahtan beri neler olmuş yaz yaz yaz.Bitmedi halaaa...delikafadulden

ay ademır cım valla sen benı gulduuyon Allah ta senı guldurur inş.

aynen ööle malı görmeden, dookunmadan, sesini duymadan anlamıyolar sanırım. hatta bi arkadaşım dönüp bana bakmaya başlayana kadar baba olduğumu tam anlamamıştım. ne zaman ki tanıdı beni o an dank etti dediydi.

ya çok tatlısın şekerim.havuç anne olduk resmen.bol bırtlı,koca göbekli,gece sarılıp uyumaya yarayan kardeş misali,gerçi eşim diyorki arada ayda yılda bir hamilelik yakıştı annelik çok yakışacak sana... ama ben pek inanmıyorum suratım sivilce dolu, kıllarımı ne sen sor ne ben söyleyeyim.zaten jilet kullanıyorum.şimdide elim aşağıya inmez oldu uzamadı zorla yapıyorum ama eskisi gibi hiç değil.bide 10 gün önceydi galiba doktora gittim.mantar için muayene etti.ay nasıl utandım kadından ya.iyiki kadın dedim doktorum.beni acayip rahatlattı.boşver dedi gelirken jilet getir ben doğumda beğenmezsem kalan yerleri temizlerim şeker doktorum benim ısıracaktım kadını.ben utanırken beni rahatlattı.işimiz zor yani şekerim.
şimdi lohusalık kaç gün sürer onun hesabında yapamaz olduk tabi mantarda olunca ilişki tümden yasaklandı.adamlarda haklı aslında canım.9 ay bekliyor bide 2-3 ay beklicekler belki.bizim hormonlar değişirken kimbilir huyumuz ne hale geliyor farketmiyoruz kendimizi ama.karşılıklı saygı ve sevgiyle ve hoşgörüyle işallah atlatıcaz.minik misafirler gelsin herşey yoluna girecek inşallah Allah (cc) izniyle şekerler.

bende ayın 23 ünde gitcem dr. a. bu haftada gidip binbir emekle uzattığım kıl, tüylerimden kurtulacam. dr a gidene kadar düzelsin morluğu falan. akıntım yüzünden alttan muayene edebilir de önlem olsun...

bende ayın 23 ünde gitcem dr. a. bu haftada gidip binbir emekle uzattığım kıl, tüylerimden kurtulacam. dr a gidene kadar düzelsin morluğu falan. akıntım yüzünden alttan muayene edebilir de önlem olsun...

aman canım akıntıyı ihmal etmeyin niye diceksiniz çünkü bende umursamadım mantar varmış.ilaç kullandım resmen löp löp döküldü.şimdi iyiyim şükür.doğumda napayım dedim doktora önemli değil dedi.ben epilasyonu sordum.boşver boşver dedi.

hahahahahhahahahahah atala ve ademir ilahi :dance:
Ne diyim size helal olsun hahahahahahaa

valla şekerim be n aslında titizim yani dikkat ederim kıl konusuna falan ama banyoda düğüm oldum yinede elim gitmedi aşağıya.afedersiniz alaturka wc kullanamıyorum.şimdi klozet bile zor geliyor elimi uzatamıyorum karnımdan.çok aşırı büyümedi ama işte büyüdü minik sıpacım.ama işallah ne yapıp edip doktordan önce eldivenle alt tarafları temizleyeyimde azalsın biraz doğuma kadar bidaha yaparım artık doğuma gideriz.

mantar veya enfeksiyon yok. idrar kültürüm falan yapıldı, bi de mantar bana üniversite yurdundan hediye olduğu çin artık anlayabiliyorum mantar mıdeil mi? benim korkum amniyo sıvısı sızıntısı..

mantar veya enfeksiyon yok. idrar kültürüm falan yapıldı, bi de mantar bana üniversite yurdundan hediye olduğu çin artık anlayabiliyorum mantar mıdeil mi? benim korkum amniyo sıvısı sızıntısı..

o ne canım ya akıntı su gibimi benim mütemadiyen akıntım vardır aslında.bu senin dediğin nasıl zararlımı peki normal bişeymi.benim doktor baktı işte spekülümle ilk defa oluyorum muayene.biraz irkildim ama canım yanmadı bişey demedi sadece offf çok mantar olmuşsun iyiki bakmışız dedi tedavi verdi.

normal akıntı bende hep vardı zaten, şu günlük pedlerden kullanmadan hayatta dışarı çıkmazdım. ama bu renksiz su gibi ve çok değişik bi kokusu var. amniyo sıvısı sızıntısı olabilirmiş. internetten altest diye bi sızıntı kiti siparişi verdim dün. yarın elime geçer sanırım. onu yapacam pozitif çıkarsa beklemeden 23 ünü c. tesi giderim dr. a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…