kızlar merak ettim, akıntı olan arkadaşlar.. benim de var normale göre artmış durumda ama kaşınma yok, renk değişikliği de yok, ya da öyle beyaz pıhtı gibi parçalar da yok.. mantar olur mu acaba? ben kaşıntı yanma falan olmadığı için önemsemedim, sadece şeffaf bi akıntı var ???
kaşıntı, koku, yanma yoksa, bi de renginde farklılık normal gebelik akıntısı bu. mantar olsa kesin anlarsın, elin ayrılmıyo ordan. bööle bi kaşıntı bi kaşıntı.
kızlar bende de akıntı var ama kaşıntım olmuyor.bazen resmen altıma yapmışım gibi oluyor baya ıslanıyor pedim.hiç demedim dr uma kaşıntı yok diye.bıktım hamileli öncesi o çatala çıkmaktan resmen nefret ettim.
selam kızlar bende geldin nasılsınız biç çok şükür ama felaket sancım var yaa 2 gündür özellikle akşamları ölüyorum resmen ne olduğunu da anlamadım kasıklarım çatlıyo sanki eer bu akşam doğurmazsam yarın doktora soracam neden olduğunu saat 3 te randevumuz
dualarınızı eksik etmeyin
canım geçmiş olsun bende 1 haftadır hastayım.bol ıhlamur iç,meyve ye.mideden şikayetin yoksa ılık suya 1 tatlı kaşığı bal koy birde yarım limon ekle boğaz ağrısına iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?