2010 Nisan Anneleri

kızlar ben çıkıyorum hepiniz Allah (c.c.) emanet olun öpüldünüz siz ve melekleriniz.kocaman baybay...

bu arada sistit, mantar ve 6 aylık rutin kontrollerden dolayı çatala yatma konusunda tam bir deneyim abidesiyim. hoooppp hiç üşenmem ayırıveririm valla bacağımı. ama herifim ilk beni çatalda gördüğünde utanıp kafasını çevirmişti, odaya sırtı bana dönük yan yan girdiydi, haha ha utandı ayol adam...

kızlar merak ettim, akıntı olan arkadaşlar.. benim de var normale göre artmış durumda ama kaşınma yok, renk değişikliği de yok, ya da öyle beyaz pıhtı gibi parçalar da yok.. mantar olur mu acaba? ben kaşıntı yanma falan olmadığı için önemsemedim, sadece şeffaf bi akıntı var ???

kaşıntı, koku, yanma yoksa, bi de renginde farklılık normal gebelik akıntısı bu. mantar olsa kesin anlarsın, elin ayrılmıyo ordan. bööle bi kaşıntı bi kaşıntı.

nazliozger, budebe, ayse_denizy;

çok teşekkürler kızlar.. artık darısı çalışan annelerin başına.. valla evde olmak süpermiş.. eşofmanlar, terlikle dolaşmak falan.. akşam botlarımı çıkardığımda zavallı ayacıklarım şişmeye çalışmış ama botlar sıkmış, çizgi çizgi oluyordu.. yemeği fazla kaçırmam çünkü normalde de kilom fazlaydı, gerçi fazla kilo almadım henüz ama evde olunca kaçırabilirim dikkat etmem gerek..

kaşıntı, koku, yanma yoksa, bi de renginde farklılık normal gebelik akıntısı bu. mantar olsa kesin anlarsın, elin ayrılmıyo ordan. bööle bi kaşıntı bi kaşıntı.

tamam o zaman, sağol ya... ayy o kaşıntıyı biliyorum tabi önceden geçirmiştim, çok fena oluyor..

kızlar bende de akıntı var ama kaşıntım olmuyor.bazen resmen altıma yapmışım gibi oluyor baya ıslanıyor pedim.hiç demedim dr uma kaşıntı yok diye.bıktım hamileli öncesi o çatala çıkmaktan resmen nefret ettim.

hayriyeee, rüya gördün mü rüyaaa :)[/QUOTE]

zeynepcim canım rüya gördüm ama sabah uyandığımda uzun uzun düşündüm ne gördüğümü hayal meyal bişeler hatırlıyoum ama tam net değil.ki dün hatırlayamamaktan korkuyodum başıma geldi işte.. sırnaşık şey

bende de kaşıntı yok. beni kıllandıran kokusu oldu. daha önce duymadığım deişik bi kokusu var.

kızlar ben çıkıyorum kocişim geldi, onunla ilgilenmem lazım :) yemek yaptım o kadar adama, keyfini çıkarmak gerek.. görüşmek üzere a.s.

biz geldik teyzoşlar....
uyuduk uyandık geldik....
kramp için olan ilacmı alamaddım kurum karşılamıyomuş,ithalmiş,siparişle geliyomuş,üç gün içinde elimde olurmuş.....offf üç gun daha gece uykusu haram bana.....
birazdan eve geçicem teyzem,bide benimle hamiş olan yengem geldi.....
amaninnn yengem ada vapuru gibi olmuş ayy onu görünce bana bi keyif geldi sormayın aramızda bir ay çünkü:))))

selam kızlar bende geldin nasılsınız biç çok şükür ama felaket sancım var yaa 2 gündür özellikle akşamları ölüyorum resmen ne olduğunu da anlamadım kasıklarım çatlıyo sanki eer bu akşam doğurmazsam yarın doktora soracam neden olduğunu saat 3 te randevumuz
dualarınızı eksik etmeyin

ayy kızlar çok sevindirik olduk eşim oğluma hediye almış,ilk kez kendi başına ,kendi zevki olarak.....
ahh ok duygulandım....
ok mutlu oldum....
eşofman takımı almış.....
çok cici....
ben doğurcam bizimki ilk kez bişi yaptı....
ahh annelik böle bişi sanırım,bende bana aldı diye açtım ama oğlum için alındığını görünce inanın çok daha mutlu oldum.....

canım çok gecmiş olsun.....
ben bugun doktora sordum....
yalancı doğum kasılmalarıymış......
her gebe kadında olurmuş bu haftalarda doktorum dikkat et dedi....
ama ben nerden bilcem ki dedim hangisi sancı hangisi doğum sancısı:))))
zamanı gelince öle bi ayırt edersinki dedi.....boshayallersmile

selam kızlarr biz geldik oğlumla ..
dünden belli gribiz işten ayrıldım ayrılalı
düzelemedim.. kalçam iyileşti şimdide
grip çıktı (
eşim yemek yapıyo şimdi bakalım yiyinc belki
biraz düzeliriz..
geçmişe çok bakamadım ama özge ve tuba
doktora gtmiş maşallah kızlar oğluşlarınıza
kocaman olmuşlar..sevsin seda teyzeleri onları..
özgecimm eşinin jesti süper olmuş
düşünceli eniştem benim :)))

hacercim çok çok geçmiş olsun canım..
eğer ağrıların çook fazlaysa yarını bekleme istersen..
bir acile görün tatlım..

canım geçmiş olsun bende 1 haftadır hastayım.bol ıhlamur iç,meyve ye.mideden şikayetin yoksa ılık suya 1 tatlı kaşığı bal koy birde yarım limon ekle boğaz ağrısına iyi geliyor

saol cnm ıhlamur rahatlatıo ancak :) sanada gecmıs olsun cok mu nazlıyız ne zemuszemus

neyse başa alayım ben özetle :)
sabahtan kursa gittim öğleden sonrada alışveriş yaptım hastane çantam için iç çamaşırı , emzirme sütyeni ve eşofman takımı aldım bi gögüs pedi ve hasta bezi bulamadım
kızlarya 2 tane sabahlıklı pijama tam takım ve hastaneden çıkarkende giymek için eşofman takımı aldım yeter dimi

hacercim aynı ağrılardan bende de var hayatım ama başedilemeyecek kadar değil özgenin dediği gibi alıştırma yapıyoruz sanırım doğuma
seda ve hayatsn size de çok geçmiş olsun kızlar
özgecim nedir senin şu kramplardan çektiğin canımyaa ama zehirin dediği yöntem bende çok işe yaradı tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…