2010 Nisan Anneleri

yeter yeter. hastanenin bana verdiği listede de onlar yazılı.

Merhaba kızlarr,
Ben de bugun kızıma ne ciciler aldım nelerr ama öyle pahalı değil ihraç fazlası tanesi 5 liradan.
indirimlerden daha önce de aldıklarımla Seneye kışlıkları neredeyse hazır. bi süpriz yaparda oğlan çıkarsa bizimki yandık vallahi, hep erkek karnın var diyorlar yaaa sivri diye,
şüpheye düşüyorum bende

hoşgeldin canım güle güle giysin kuzun
hem pahalı olup olmaması önemli değilki
ama kız yada erkek olması için bişey diyemem olmazsa 2. ye saklarsınızkaydirigubbakcemile5

kolay gelsin jalecim,,

kızlar ya doğum yaklaştıkça göbişler büyüdükçe kişisel temizlik zorlaşıyor ya ben ağdaya alışkınım yapamazsam ne yapıcam yaa

bu arada hastaneye gidenler olmuş geçmişe birazbaktımda maaşallah bebeişlereya 1 ayda kiloları ikiye katlamışlar benim 26haftalıkken 825 gr dı şimdi 1600 falan olmuşsa nemutlu olurum ama karnım pek büyümedi mi sanki ne

iyi akşamlar kızlar.. umarım herkes iyidir.. ancak kendime gelebildim de girebildim..
ayy hep şikayet ama yaa napim.. eltimden geldim ama zor duruyodum zaten.. mideme ve göğüs altıma o kadar çok baskı var ki anlatamam... sanırım bebeğim baş geliş pozisyonunda şuan... dik otururken bile çok baskı ve ağrım var.. midem ağzımdan pırtlayıvericek sanki.. aldığım nefes yetmiyo... bayılıcam galiba neyse biraz geçmişe göz atayım inş. dayanabilirsem... yat yat da olmuyo ki yaa.. nereye kadar...

valla biliyorsun benim kız 6. ayda erkek çıktı. herbişey elimde kaldı. 2. garantisi de yok dr. un emin deilse bence mola ver.

valla biliyorsun benim kız 6. ayda erkek çıktı. herbişey elimde kaldı. 2. garantisi de yok dr. un emin deilse bence mola ver.

Anammm fisfisfis wallaha de...

benim de 3aylıkkfisfisfisen erkek dediler sonra 4 te normal ultrasonda kız dediler 5 te renksiz doppler de kız dediler,
hani geçenbir yazı var dı ya "zor bela sakladığım pipimi doğumda görünce nehalt yiyeceksiniz" diye korkmaya başladım yaaa

Bu arada egzersizlere başladınız mı?

Doğum öncesi egzersizleri, ben yatarken bacaklarımı yana doğru ve arkaya doğru açıp kapıyorum
kramplarım vardı onlar bile geçti hatta kalçamın büyümesini de kontrol altına aldım,,
tabii karnımı ve kendimi fazla zorlamadan yapıyorum

kızlar benimde bebiş 1800 olmuş :) bende kıyafetlerini falan yerleştirdim ayy o bile cok heyecanlı daha ben gecelik pijama falan almadımmm nerden aldınız fıyat bılgılerı neler ?

yaa bende düğünden önce yaptırmıştım ama kadın kadına bile avret yerini göstermek harammış hamile hamile günaha girmek te istemiyorum yaaa ( eyvahedigeldismile

bilmiyorum canım ben duymadım. çok da dini konular konuşmam ama bizim rehberimiz Kuran-ı Kerim. onda da böyle bişi yazdığını hiç görmedim. Sen için nasıl rahat ediyorsa öyle yap. ben bugüne kadar hep yaptırdım:))

kızlar benimde bebiş 1800 olmuş :) bende kıyafetlerini falan yerleştirdim ayy o bile cok heyecanlı daha ben gecelik pijama falan almadımmm nerden aldınız fıyat bılgılerı neler ?

benim kızmda en son 1800 gr dı:)) pijama aldım ben. internette beğendim burdaki çamaşırcı getirdi bana.
HALUK&BAYRAM 3'LÜ PİJAMA SABAHLIK TAKIM Pijama Dünyası

79,50 yazıyor ben 70 tlye aldım

birde gecelik alıcam basit bişi oda hastane için...
birde evde giyebileceğim yine farklı simli bişiler aldım..

hacercim ve sedacım geçmiş olsun kızlar....
dün malum yerin temizlik işini yapayım dedim makine kullanıyorum bende yok anam elim gitmiyo daha bu koca göbüşten....söylemesi ayıp kocam ayna tutuyo öyle yapabiliyorum ancak.ya inşallah ani bişey olmazda dr a gittiğimizde temiz oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…