neyse başa alayım ben özetle :)
sabahtan kursa gittim öğleden sonrada alışveriş yaptım hastane çantam için iç çamaşırı , emzirme sütyeni ve eşofman takımı aldım bi gögüs pedi ve hasta bezi bulamadım
kızlarya 2 tane sabahlıklı pijama tam takım ve hastaneden çıkarkende giymek için eşofman takımı aldım yeter dimi
yeter yeter. hastanenin bana verdiği listede de onlar yazılı.
Merhaba kızlarr,
Ben de bugun kızıma ne ciciler aldım nelerr ama öyle pahalı değil ihraç fazlası tanesi 5 liradan.
indirimlerden daha önce de aldıklarımla Seneye kışlıkları neredeyse hazır. bi süpriz yaparda oğlan çıkarsa bizimki yandık vallahi, hep erkek karnın var diyorlar yaaa sivri diye,
şüpheye düşüyorum bende
kolay gelsin jalecim,,
kızlar ya doğum yaklaştıkça göbişler büyüdükçe kişisel temizlik zorlaşıyor ya ben ağdaya alışkınım yapamazsam ne yapıcam yaa
Merhaba kızlarr,
Ben de bugun kızıma ne ciciler aldım nelerr ama öyle pahalı değil ihraç fazlası tanesi 5 liradan.
indirimlerden daha önce de aldıklarımla Seneye kışlıkları neredeyse hazır. bi süpriz yaparda oğlan çıkarsa bizimki yandık vallahi, hep erkek karnın var diyorlar yaaa sivri diye,
şüpheye düşüyorum bende
yaptırıcan tatlım.... ben geçen hafta gittim yaptırdım ohhhh 10 dk tertemiz:)))
valla biliyorsun benim kız 6. ayda erkek çıktı. herbişey elimde kaldı. 2. garantisi de yok dr. un emin deilse bence mola ver.
yaa bende düğünden önce yaptırmıştım ama kadın kadına bile avret yerini göstermek harammış hamile hamile günaha girmek te istemiyorum yaaa( eyvahedigeldismile
yaa bende düğünden önce yaptırmıştım ama kadın kadına bile avret yerini göstermek harammış hamile hamile günaha girmek te istemiyorum yaaa( eyvahedigeldismile
kızlar benimde bebiş 1800 olmuş :) bende kıyafetlerini falan yerleştirdim ayy o bile cok heyecanlı daha ben gecelik pijama falan almadımmm nerden aldınız fıyat bılgılerı neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?