2010 Nisan Anneleri

Merhaba ,
Doktor benden sadece idrar ve kan tahlılı istedı ,bunlarda sanırım hormonlar ile ilgili şeylere bakıyorlar . Birde bana da hamıle kalmadan önce folik vermişti ama ben nasıl olsa olmuyo dıye 2 ay kullanıp bır kenara atmıstım mart ayında :) şimdi dedi artık foliği bırak baska bır vıtamın verıcem bu zaten folık ıhtıyacını da karsılayacak dedı multıvıtamın megadyn . Başka da bişi vermedii :) gittiğimde 6 haftalıktı taa 4 hafta sonra gel dedıı 2 hafta sonra giidicez kontrole ama bugun tahlıl sonuclarını göstercem.

Doktorların söylediklerii hep aynı yerlere cıkıyorr ,onlara güvenelim , hepımızın hamılleıgı ve ıhtıyacları farklı olabılır. Yalnız ben bıraz daha gecsın bır doktora dah görunmeyı duusnuyorum doktorumdan memnunum ama yıne de baska bır gözle bakılmasının faydalı olabılecegını duusnuyorum bu benım fıkrım sadece.

kzlarrr ben geldim.. :)))

dr. gittim.. karından usg de 20 mm. gebelik kesesi rahim içinde görüntülendi... bebek için 2 hafta sonra çağırdı... dr.um çok güzel büyümüş... 5 haftalık fln dedi.. 2 hafta geriden geliyomuş... olsun amann gelsin de geriden gelsin... bebeği görünce kesin hafta ve gün sölicem dedi.. allahıma şükürler olsun 10 gün önce 6 mm. olan keseciğim 20 mm. ye büyümüş... büyüme hızı normalmiş.. bakalım cumaya özelde ki randevuda vajinal görünür diyorum ama hayırlısı artık.. :)))

Herkese selamlar,

Ben de bebegimi gordum pazar gunu. Tam 8 haftalik. Kalp atisini dinledim, ekranda gordum. O ana kadar cok sogukkanliydim, hatta bulanti basagrisi sikayetlerim nedeniyle tam olarak neler hissettigimi bile algilayamiyordum. Hamileligime bile inanmakta zorlaniyordum. Ama o an, kalbinin sesini duydugumda, kalp atisini gordugumde icimde birseyler koptu benim. Hickirarak aglamaya basladim. Benim ne kadar sakin ve sogukkanli oldugumu bilen esim gozlerine inanamadi. Karmakarisik bir duygu yumagi icindeydim iste :))))

Bebegim icimde, canimla kanimla besleniyor. Bunun bu kadar muhtesem bir duygu oldugunu dusunemezdim gercekten. Allah her isteyene yasatsin bunu....

iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum kızlarr.. desteğiniz için sağolun.. ama biz bunun için toplanmadıkmı bu topikte demi ama :)))

neyse ben progestanımı içip yatiim accık.. acayip başımı döndürüyo ilk 1 saat...

daha sonra girebilirsem görüşürüz.. öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

ooh çok şukur canım vajınal mutlaka görunecektır bebısın merak etme...:1hug:

sanmam gazdan olduğunu net bir bilgim yokk canımm ya
ya ben kendimi acip şişkin hissediyorumm ayaklarımın
altı yanıyorr tartıda 1 kilo vazla çıktım 2 gün içinde
ne alakaysaa anlamadımmm
aynı durumda olan varmıı

canım benım gözun aydın...allah saglıkla sıhhatle tamamlamayı nasip etsın cümlemıze...

karnım 3aylık hamıle gıbı şiş canım benımde

selam kızlar nasılsınız? ne durumdasınız? ben malesef diyetimi uygulayamıyorum çünkü içim hiçbir şey almıyor; sırf çorba içesim var. iyice etkilemeye başladı. bu arada bilginiz olsun illa süt içmemize gerek yokmuş, yoğurt,peynir yiyebilir yada ayran içebilirmişiz süt yerine. ben süt içemiyorumda aynı durumdaysanız bilginiz olsun dedim.

bana da karnın belli olmaya başladı diyolar ama gaz o gece iniyo:) ayrıca bende 1 kg aldım sanırımakannehir

bana da karnın belli olmaya başladı diyolar ama gaz o gece iniyo:) ayrıca bende 1 kg aldım sanırımakannehir

canımm dikkat etmemiz lazımm şimdiden birkilo alırsakk sonuna ne oluruz bilemem
ya ben anlamıyorumm adam akıllı bişi yediğimde yokk ama irileşiyorumm :kedi:

canımm dikkat etmemiz lazımm şimdiden birkilo alırsakk sonuna ne oluruz bilemem
ya ben anlamıyorumm adam akıllı bişi yediğimde yokk ama irileşiyorumm :kedi:

ama irileşmek falan çok normal bende heryerimi daha şiş hissediyorum. ama tabi yesek de yemesekde daha çok uyuyoruz daha az hareket ediyoruz biraz şişmek normal galiba.)
aslında çok yemiyorum ama bulnatımda yok yani az da yemiyorum:) ben zaten kiloluyum o yüzden hedefim ilk 3 ayda kilo almamaktı fakat sanırım değiştircem hedefi akannehir bir kilo daha almamak yeni hedefim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…