birperi ve yazgülüm cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar :)
angelsky, ben zaten uyuklarken şefim izin vermişdi git eve diye birde burnum akıyordu ben grip başlangıcı var zannediyordum ki doktora bir gittim hamileymişim. yani o uykumun gelmesi, halsizliğim ve dolu bir burun ondanmış. şimdi iyiyim ama halsizlik ve uyku hala var. öğle araları kestirmeye çalışıyorum ama yetmiyo ki :)
tesadüf öğrendim yani kızlar... ondan 2 hafta önce test yapmıştım kendim çıkmamıştı, o yüzden yoktur diye tahmin ediyodum kanda çıktı :)
birperi ve yazgülüm cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar :)
angelsky, ben zaten uyuklarken şefim izin vermişdi git eve diye birde burnum akıyordu ben grip başlangıcı var zannediyordum ki doktora bir gittim hamileymişim. yani o uykumun gelmesi, halsizliğim ve dolu bir burun ondanmış. şimdi iyiyim ama halsizlik ve uyku hala var. öğle araları kestirmeye çalışıyorum ama yetmiyo ki :)
tesadüf öğrendim yani kızlar... ondan 2 hafta önce test yapmıştım kendim çıkmamıştı, o yüzden yoktur diye tahmin ediyodum kanda çıktı :)[/QUOTE
ne güzel bir süprız olmus canım sana ya...
allahtan benımde ortamım rahat 3 bayanız odada..yanı halden anlıyorlar..bende öğlen arası bi yarımsaat kestırsem dıyorum ama buseferde odaya gıren cıkan bıtmıyokı...tam dalıcak gıbı oluyorum hooop kapı acılıyo yüregim kalkıyo...dün bukadar degıldım bugün acayıp uykum var kendımı zorluyorum valla
gözkapaklarımıza kıbrıt cöpümü koysak ne...delikafadulden
bizde odada iki bayanızz
arkadaş yıllık izinde
ben yalnızımm yanii
bazen gerçekten dalıyorummakannehir
onun dışındaki vakitlerdede :bbo:
yarı uykulu leyla yanii mirmirmirmir
kzlarrr ben geldim.. :)))
dr. gittim.. karından usg de 20 mm. gebelik kesesi rahim içinde görüntülendi... bebek için 2 hafta sonra çağırdı... dr.um çok güzel büyümüş... 5 haftalık fln dedi.. 2 hafta geriden geliyomuş... olsun amann gelsin de geriden gelsin... bebeği görünce kesin hafta ve gün sölicem dedi.. allahıma şükürler olsun 10 gün önce 6 mm. olan keseciğim 20 mm. ye büyümüş... büyüme hızı normalmiş.. bakalım cumaya özelde ki randevuda vajinal görünür diyorum ama hayırlısı artık.. :)))
Herkese selamlar,
Ben de bebegimi gordum pazar gunu. Tam 8 haftalik. Kalp atisini dinledim, ekranda gordum. O ana kadar cok sogukkanliydim, hatta bulanti basagrisi sikayetlerim nedeniyle tam olarak neler hissettigimi bile algilayamiyordum. Hamileligime bile inanmakta zorlaniyordum. Ama o an, kalbinin sesini duydugumda, kalp atisini gordugumde icimde birseyler koptu benim. Hickirarak aglamaya basladim. Benim ne kadar sakin ve sogukkanli oldugumu bilen esim gozlerine inanamadi. Karmakarisik bir duygu yumagi icindeydim iste :))))
Bebegim icimde, canimla kanimla besleniyor. Bunun bu kadar muhtesem bir duygu oldugunu dusunemezdim gercekten. Allah her isteyene yasatsin bunu....
sanmam gazdan olduğunu net bir bilgim yokk canımm ya
ya ben kendimi acip şişkin hissediyorumm ayaklarımın
altı yanıyorr tartıda 1 kilo vazla çıktım 2 gün içinde
ne alakaysaa anlamadımmm
aynı durumda olan varmıı
bana da karnın belli olmaya başladı diyolar ama gaz o gece iniyo:) ayrıca bende 1 kg aldım sanırımakannehir
canımm dikkat etmemiz lazımm şimdiden birkilo alırsakk sonuna ne oluruz bilemem
ya ben anlamıyorumm adam akıllı bişi yediğimde yokk ama irileşiyorumm :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?