2010 Nisan Anneleri

ayyy herifim kurtlar vadisine dalmışken gireyim dedim. eşimcimle yemeğe gittikte, yeni geldik. garibim oğlumda midemin altında pres oldu.

slm annişler yazamıyorumm yorgunluktannn
kusura bakmayınn ama hepp okuyorr takip ediyorumm sizii

canımmm nasıl 31/1 de nasıl başlattınkii izninii
bana doktorum 32/de gel dedi

slm annişler yazamıyorumm yorgunluktannn
kusura bakmayınn ama hepp okuyorr takip ediyorumm sizii

canımmm nasıl 31/1 de nasıl başlattınkii izninii
bana doktorum 32/de gel dedi
a.s canım.doktorumla konuştum açıkcası.sonuçta tam 40 haftası dolupta
doğum yapan kişi sayısı kaç tane.

kizlar son 3 haftadir yemek yiyemiyorum ne olur onerisi olan varsa birsey desin acliktan geberiyorum ama hicbir sey cazip gelmiyor yemek icin

kizlar son 3 haftadir yemek yiyemiyorum ne olur onerisi olan varsa birsey desin acliktan geberiyorum ama hicbir sey cazip gelmiyor yemek icin

canın mı istemiyor yoksa bulantı yada mide ağrın mı var?Eğer çok aç kalıyorsan doktoruna bir danış derim ben.

cnm kac gecedeır dogru duzgun uyumuyorum
hemoroıd cıktı dogumdan sonra
bugun de sol gogsum sıstı
mastıt olus cok agrı var
yanı meme ıltıhabı sut kanalları tıkanmıs
yarın oglumun aylık kontrollerı var
bende kendım ıcın dra gorunecegım
hayırlısı bakalım
ne dınlenmeye zamanım var nede kendıme bakmaya
cok bakımsızım
eşim benı begenmeyecek bu gıdısleee

Mastit önemli canım ya geçmiş olsun.Sütünü tamamen boşaltman lazım.Ömer boşaltamıyorsa pompa ile boşalt ki rahatlayabilesin.İlerleyen safhalarında cerrahi müdahale gerekebilir Allah korusun.Hemoroid içinde bol sıvı gıda alıp acılı baharatlı gidalardan uzak duracaksın.Eşin seni beğenir neden beğenmesin ona nur topu gibi bir oğluş vermişsin maşallah.

anladım canım sende haklısınn
da ya 40 a 41 e sarkarsa ozamn yıllık izinmi kullancaz rapor mu
orda tereddütteyim ben
Rapor verir doktor bişey olmaz.Ben sağlık sektöründe olunca daha rahatım sanırım.Yılllık İzne gerek yok yani.

aşkitommm canımmm çok geçmiş olsun bu hemoroidin çaresi ilacı yokmu yaaa zaten ömercik seni yoruyo birde o acıları çekiyosun.
seni çok erken yalnız bırakmışlar canım yaaa yardım edecek kimse yokmuu. kaynanan bari yemek yapsa size sende ömercik uyudukça dinlenebilsen

kaynanam bızde yemek yapmaz cnm
üşenır
allah kımseye muhtac etmesın
ust katımda kız
hemoroıde ılac kullanıyorum bakalım ama
bıde mastıt çıktı
yanı memede ıltıhab
yarın ömeri dra goturecem yaaa
bende gogsum ıcın dra gıdecem yıne yuzyıla
sen ne yaptın
tahlıllerı aldın mı
yarına mı bıraktın

Merhaba kızlarr.Ben geldim.
Yorucu bir akşamdı.Kocişkoya ayakkabı aldık.Eve alışveriş derken bu saat oldu.Yorgunluktan ölüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…