2010 Nisan Anneleri

tuğbacığım hoşgeldin canım ben aldım ama fiyat sormadım herşeyden 3er adet aldım kilot atlet sütyen falan birde göğüs pedi aldım 42 falan tuttu canım ben emzirme sütyeni almadım canım normal spor sütyenlerden aldım şu anda onlardan kullanıyorum rahat geldi bana canım eğer çok gerekirse alırım ama ben pek kullanamam o tarz şeyleri şu alttan çıtçıtlı atletleri hayatta kullanamadım ben canım aldıklarımda komidonda duruyo yeni pakedinde bakalım canım

aşkitom bize bir fikir ver canım sen hangi sütyenlerden kullanıyosun

İnşallahkociş vadiyi izliyo yaa.Ondan rahatım.hehehee

fundacım eşimden çok benim bir anda boş vaktimin artmasıyla ve kayınvalidemin evde olmamasıyla ve de bebek hazırlıklarının hızlanmasıyla kendimi kaybetmemden oluyo sanıırım. herşeyi aynı anda yapmaya çalışınca hepsi yarım yamalak oluyo KK da dahil kaydirigubbakcemile3
aşkitommm haydi söyleeeee konu ne kaydirigubbakcemile2

kızlar sakın emzırme sutyenı almayın
emzırme atletı alın
sutyen kullanıssız oluyormus

zeyra cnm
ben normal kullandıgım sutyenın buyuk bedenını aldım

canım kaynanan nerde hayırduır*kaanın kıyafetlerini yıkayıp ütüledinmi canım*

tugba cnm
ben emzırme atletı aldım cok rahat
caner bebeden aldım
16,50tl gıbı bıseydı
pıyasa fıyatı o zaten

zeyracım canım çok iyi almışsın burda bir emzirme sütyenine 20 tl falan diyolar. hamile külotları hele en ucuz bulduğum 5 tl idi aldım ilk yıkamada cortladı. sonra gittim YKM de KOMun yüksek belli külodunu aldım 7.5 tl ye mis gibi ben yine onların en büyük bedenini alacam. KOMun emzirme sütyenini de 30 tlye aldım ama alt kısmı çok sıkıyo artık

kızlar biz bu gece erken ayrılıyoz hepinizi öptük kocaman yatayım bakayım hala karnım taş gibi çünkü hepinizi öptük babmızda çağırıyo zaten hadi diyo artık yarın işe gidecek nöbetçi özlerim ben onu gideyim bakayım hayırlı geceler

aşkitom tamam canım bak atleti bilmiyordum canım gerkirse alırım bakarız canım şimdilik bunları yıkayayım ütüleyeyimde bebişim bir doğsun ömerciğimide öp benim için görüşmek üzere

amannnnnn ne kadar pahalıymış ya bende emzirme sütyeninin tanesini 7 ye aldım.2 tanede yüksek belli kilot aldım onıunda tanesi 2 ydi

canım tam atlt dusun
ust kısmı 2 kat
alt katında gogsunun bulundugu yer yuvarlak kesık
ınsallah anlatabıldımm

iyi geceler canım.oğlumla öptük sizi......opuyorumnanaktan

budebe cnm
bızıom burası ışçi kentı
ve cooook pahalı gercekten
ama sankı çok zengınız
2 kısılık yemege cıkma
bıraz kalıtelı olsun dıyosan 35tlden baslıyor
gıresunda restoranlar cok uygun geldı bana

oo canım baya pahalıymış ya keşke burda iş bulsanız he ne güzel olurdu.canım ya belki söylemişsindir ama ben çok unutkanım siz bu tarafa akraba ziyaretine mi gelmiştiniz*

tugba cnm
ne cok vermıssın
ben pazardan buyuk camasır 2tle ye aldım
daha sonra kullanmam dedım o yuzden kalıtelı almadım

tugba cnm
ben emzırme atletı aldım cok rahat
caner bebeden aldım
16,50tl gıbı bıseydı
pıyasa fıyatı o zaten
canım caner bebeye sordum elimde yok dedi. başka yerlerdede baktım tek yerde buldum minicik benim hamilelikten önceki bedenim 44 dü zaten hayatta içine giremem bende heryerde alttan destekli normal atlet arıyom o yüzden o da yok ama
canım kaynanan nerde hayırduır*kaanın kıyafetlerini yıkayıp ütüledinmi canım*
istanbuldaki akrabada 1 haftadır:) yok kız yıkayamadım yatak odasını bir düzene sokmadan başlayamıyom ona

ekşınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nedurumdasınız bakem
bıze haram hala
hay allah o konumu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…