iyi akşamlar kızlar ...
bizde oğlumla aşkı memnuyu izleyip geldik :))))))))
tamam dünürcüğüm annem alır artık ben pek anlamam o tarz şeylerden canım dün kompedana gittim ben emzirme sütyeni almadım canım yarım spor tarzda olanlardan aldım bana o daha basit gibi geliyo ne bilim bol bol atlet kilot aldım kız bana hamile kilotu veriyodu almadım ne yapim onu dedim sezeryanlı olursam nasıl kullanırım dedim kıza valla hep düşük bel kilotlardan aldım büyük beden lastiksiz canım pamuk gibi rahat göğüs pedimi falan aldık birde dün bulancağa saptık siilikon tabancası aramak için orda aktaşlarmı ne var hırdavatçı oraya güzel stickerlar gelmiş canım odalar için tanesi 2 ytldi ben aldım bitane beşiğinin baş kısmına yapıştırdık dün canım istersen sende bak şu şok varya o tarafta bir hırdavatçıda bu arada yine bulamadım silikon tabancası hep bozuk çıktı bende elde sıkılan silikon aldım sonunda bu ay hastanede dağıtcağım çikolatalarıda yapıcam haa bu arada kapı süsde vardı bebk için orada 15 ytlydi canım bakarsın olmazsa fikir amaçlı
canımsın yaa verirmiyimkaydirigubbakcemile ben göktuşumdan başkasına bizim kızın beşik kertmesi göktuşumuz canım benim bende izleyeceğim diziyi meyvemizi yerken canım gece görüşrüz canım öptüm kocamn haa bu arada dünürüm ne yapıyo canım oda yoruluyodur okulda ne yapsın yoksa yapar benim dünürüm senin dediğini kıyamaz sana aslında bizler onları yapmıyo gibi görüyoz ama eninde sonunda onlar yapıyo canım benim görüşrüz
slm kızlar nasılsınız
benım cook moralım bozuk
hoşgeldin canım nasılsın inşallah biraz daha iyisindir cnım benimopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz kızlarr....
ilk defa bu saatlerde buradayıommmmhihoyyyt
canım benim anlıyorum seni ne yapacaksın sana dedimya bizimkide yapar ama vakti ve saati gelince yapıyo yani perdelerimi kaç ay diyende yıkadım astırdım bana diyoki boşver yeni alalım o zamn diyo sanki yeni alınca o takmayacak sanki o yıkıyo perdeleri:))) canım benim karnım bu gece taş gibi oldu yaa anlamadım sanki kızım tam kasığımda oturuyo gibi orda yaa sancım falan yok ama neden acaba üşütmedimde
zeyra tugba budebe sagolun kızlar
budebe ınternetten mastıt dıye bır bak cıkıyor
bende bugune kadar bılmıyordum ama
doktorluk 4 sınıf okuyan kızkardesım var
o soyledı abla mastıt olmussun sen dıye
sız nasılsınız?
canım yaaa perişan oldun benim bildiğim lohusa kadın yalnız bırakılmazkaynanam bızde yemek yapmaz cnm
üşenır
allah kımseye muhtac etmesın
ust katımda kız
hemoroıde ılac kullanıyorum bakalım ama
bıde mastıt çıktı
yanı memede ıltıhab
yarın ömeri dra goturecem yaaa
bende gogsum ıcın dra gıdecem yıne yuzyıla
sen ne yaptın
tahlıllerı aldın mı
yarına mı bıraktın
kızzz fundaaa nedenmişş o kızzişten ayrıldığım iyi oldu. konu buluruz sen merak etme:)buldum bile siz iç çamaşırlaırndan bahsetmişsiniz. kızlar burdaki rakamlar bana biraz tuzlu geldi:1no2:dünür dizi bitti geldik burdayız yine dünür nasıl ne yapıyo*
tuğbacım da keşke işten ayrılmasaydı gece sohbetleri yarıda kalıyo konu yok ya,bu akşam sedacım sen bul sohbet konumuzu
canım yaaa perişan oldun benim bildiğim lohusa kadın yalnız bırakılmaz
tatlım tahlil sonuçlarımı almadım ama yarın öğlene kadar büroya uğramam lazım muhasebeci gelecek istanbuldan ona raporumu işletecem yoksa ihmal ediyo daha 2 ay önceki raporumu yeni işledi uyuz öğleden sonra hastanede olacam.işiniz uzarsa falan be yüzyılagelirken ararım seni hala ordaysanız görüşürüz çok isterim.
kızzz fundaaa nedenmişş o kızzişten ayrıldığım iyi oldu. konu buluruz sen merak etme:)buldum bile siz iç çamaşırlaırndan bahsetmişsiniz. kızlar burdaki rakamlar bana biraz tuzlu geldi:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?