2010 Nisan Anneleri

merhaba dizilerin sonlarına doğru dökülüyoruz galiba???

askitom geçmiş olsun canım yaaa... biz senin deneyimlerinden çok şey öğreniyoruz burda... inşallah yarın drlar çözüm bulur..

aşkitom geçmiş olsun canım benim hemoraidin nasıl oldu düzeldinmi canım biraz daha ömerciğim ne yapıyp

canım ben bulancaktan aldım emzirme sütyenini.2 tane aldım inşallah bende rahat kullanırım canım.ablam ve abimin eşleri emzirme sütyeni daha rahat olur dediği için ben ondan aldım canım.yarın şu dediğin yere bakayım.bulancakta bende baya bakmıştım ama bulamamıştım.canım kilotlar eğer sezeryan olursan belini acıtmazmı.tam kesilen kısma denk gelirse falan....ben yüksek belli aldım kilotlarımı....

karın kertmesi canım bizim yavrularsırnaşık şey
dünürün uyuyo canım beni deli ediyo her zamanki gibi.bu sefer çok sinirlerimi bozdu.canım okulda da yoruluyor biliyorum ama bende ona her akşam şunu yap bunu yap demiyorumki...ben deyince zor geliyor bişey yapmak ama okuldan birisi arasın kalkıp onu yapıyo.bana diyoki senin işini mi yapacağım sanki ev işi hep benim işim deli ediyo beni yaklava:

slm kızlar nasılsınız
benım cook moralım bozuk

canım geçmiş olsun sanada ya.canım benim keşke yakında olsak ben sana yardımcı olmaya çalışırdım.ilk defa senden duydum bunu bakalım yarın dr un nasıl bi tedavi önerecek

dünür dizi bitti geldik burdayız yine dünür nasıl ne yapıyo*

tuğbacım da keşke işten ayrılmasaydı gece sohbetleri yarıda kalıyo konu yok ya,bu akşam sedacım sen bul sohbet konumuzu

canım benim anlıyorum seni ne yapacaksın sana dedimya bizimkide yapar ama vakti ve saati gelince yapıyo yani perdelerimi kaç ay diyende yıkadım astırdım bana diyoki boşver yeni alalım o zamn diyo sanki yeni alınca o takmayacak sanki o yıkıyo perdeleri:))) canım benim karnım bu gece taş gibi oldu yaa anlamadım sanki kızım tam kasığımda oturuyo gibi orda yaa sancım falan yok ama neden acaba üşütmedimde

zeyra tugba budebe sagolun kızlar

budebe ınternetten mastıt dıye bır bak cıkıyor
bende bugune kadar bılmıyordum ama

doktorluk 4 sınıf okuyan kızkardesım var
o soyledı abla mastıt olmussun sen dıye

sız nasılsınız?

zeyra cnm sert olması normal
bebek buyudukce hareket alanı daralıyor
telaslanma

meraba ayşeciğim nasılsın tatlısı ohhh ne güzel her gece gel banane banane yaaaalkisalkisalkis

sedacığım canım benim yaa dikkat et canım bu havalar zaten insanı hasta eder bazen burda sanki ilkbahar havası oluyo kışın ben dışarı çıkmaya bile korkuyorum

tuğbişşşşşşşşş nerdesin dizi bitti geldik hadi gel konumuzu bul

hoşgeldiniz kızlarr....
ilk defa bu saatlerde buradayıommmmhihoyyyt

hoşbulduk canım.gel canım bu saatlerde muhabbet baya dönüyor

neyse canım boşverdim artık ya.
canım benim karnın neden öyle oldu ki gerçi arada benimde oluo ama belkide normaldr.geçende birisi bana tam sertleşmemiş karnın falan dedi belkide sertleşmesi gerekiyordur.benimde kasık ağrım var yine ya arada sokuluyo

aşkitom saol canım benim yaa bende korktum döndü döndü durdu oturdu sanki oraya demek baskı yapıyo anladım canım benim bizde ne yapalım canım şükürler olsun artık günlerimizi sayıyoruz nerdeyse 1 buçuk ayımız kaldı sayılır artık inşallah bizlerde sağlıcakla kucağımıza alırız canım ömerciği öpüyosun bizim için değilmi

canım bizde iyiyiz oğluşla az önce biraz konuştuk oğlumla elimi değdirdiğim yere vuruyor.çok güzel ya hamileliğin sonlarına doğru şimdiden oğlumun karnındaki hareketlerini özleyeceğim sanırım.
canım karın sonlara doğru tamamen sertleşmesi mi gerekiyor:uhm:

canım aşkitom baksana tecrübelerinden kaynaklanarak baskı yapıyo dedi canım bilmiyorum bende ilk defa bu kadar ağır hissetim meyva yediktten sonra oldu:ecrin_bebek:

canım yaaa perişan oldun benim bildiğim lohusa kadın yalnız bırakılmaz
tatlım tahlil sonuçlarımı almadım ama yarın öğlene kadar büroya uğramam lazım muhasebeci gelecek istanbuldan ona raporumu işletecem yoksa ihmal ediyo daha 2 ay önceki raporumu yeni işledi uyuz öğleden sonra hastanede olacam.işiniz uzarsa falan be yüzyılagelirken ararım seni hala ordaysanız görüşürüz çok isterim.

dünür dizi bitti geldik burdayız yine dünür nasıl ne yapıyo*

tuğbacım da keşke işten ayrılmasaydı gece sohbetleri yarıda kalıyo konu yok ya,bu akşam sedacım sen bul sohbet konumuzu
kızzz fundaaa nedenmişş o kızzişten ayrıldığım iyi oldu. konu buluruz sen merak etme:)buldum bile siz iç çamaşırlaırndan bahsetmişsiniz. kızlar burdaki rakamlar bana biraz tuzlu geldi:1no2:

ya canım özlüyoruz seni canım ya...kocan çok yoruyo seni he.bizde senle vakit geçirmek istiyoz amaopuyorumnanaktan

evet cnm
zamanla semsert oluyor

tugbacım tmm cnm
evet gebzede hersey coook pahalı
işçi kenti dıye bzı zengın sanıyorlar
ben konu buldum ama solım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…