2010 Nisan Anneleri

zeyracıma iyigecelerrr
aşkitom canım büyüklerde rahat edemedim ben yüksek belli olmayınca yüksek bellide pazarda bulamadım hamile külotu gibilerden.
atlet de hala arıyom. bakalım göğüs pedinin duracağını bilsem normal atlet alacam ama düşer gider alttan normal atlette de
kız funda sorma gebze hem pahalı hem de çeşit yok. ben aradığım hiçbişeyi bulamıyom.istanbul ve izmit yakın ya arabası olan oralardan yapıyo alışveirşini. gebzeyi hiç sevemedim o yüzden ben

canım daha fazla ağırlaşmadan yatak odasını düzene sokun.çamaişır yıka ütle o sa baya zaman alıyo ve yoruluyosun.ben az önce oğlumun odasına gittim çamaşırlarını öptüm kokladım oğlumun.ah birde sağlıkla doğsada içinde görsen odasının çamaşırlarının evimin neşesi gelse......

cnm esımın memleketı trabzon
babane dede orda

gıresundada esımın asker arkadası var
kampusun orda top sahasının orda dıyım

kızlar neden yazmıyosunuz uykunuz mu geldi.benim koca çoktan uyudu benim canım sıkılyo hoş uyumasada sıkılırdıya hala özür dilemedi paşam

canım yaaa yardım edecek birini arıyoz bize koca gardrop sökülüp yeri değişecek eşime yardım etcek biri lazım bir akrabanın oğlu var o gelecek oda öğrenci hafta içi gelemiyo çocuk liseye gidiyo. mecbur onu bekliyoz şimdi. dolap söküleceği için yıkamıyom ortada kalacak yine tozlanacak ciciler diye. çok hevesliyim kendim yapmak için ama çok ağırlaşırsam kayınvalidemle yaparız artık yapcak bişey yok.

amanınn kızz funda sen hala küsmüsün eşineee aşkolsun yaaa sen de az inatçı diilsin haaakaydirigubbakcemile3

cnm esımın memleketı trabzon
babane dede orda

gıresundada esımın asker arkadası var
kampusun orda top sahasının orda dıyım

hımmmmm tamam hatırladım canım.inşallah yazın gelirsiniz ya buralara çok tanışmak isterim yüzyüze görüşmek isterim senle.ömerimide görürüm.göktuğla arkadaş olurlar.:1hug:

tarhan cnm
bıde seye sor
demır marketın gıda reyonu var ya
onun ordakı yoldan senın bahsettıgın sekerıme dogru gıderken
dıa marketın hemen bıtısıgınde ıç çamasırcı var
orayada bak kalıtelı ama
bıraz fıyatlı

yaaa kızlar bişi daha var kafama takılan evi doğum öncesi temizliği için kadın çağırcam. ama ne zaman yapmak lazım. 36. haftadan sonra heran doğum olabilir. ama 36. haftada temizletsem ve bebek gününe kadar beklese ev yine batar camlar falan zaten yağmurlar devam etcek. eeee beklesem bebek aniden gelirse ne olcak ev kirli kalacak eyvahedigeldismile

budebe kalenız cok guzel
bıde carsının ustunde
beledıyeye aıt kafe var
orda dondurma yedık
hatırladın mı orayı

canım 5 tl dediğim külodu ordan almıştım sonrada atleti sormaya girmedim ama yarın bi sorayım en iyisi.
karşısındaki büyük çamaşırcıya girdim atlet yoktu hemde orası zaten bilirsin çok kazık:)
bu arada senin eşin nöbettemi canım ömercik uyuyomu bayağı takıldın da KK ya bu akşam:) eski günlerdeki gibi:)

amanınn kızz funda sen hala küsmüsün eşineee aşkolsun yaaa sen de az inatçı diilsin haaakaydirigubbakcemile3

yok canım aslında hiç inatçı değilim ben ama artıko kadar doldumki anlatamam sana.yan yana olsak ve senin benim ortamımı görme durumun olsa bana hak verirdin canım.bu sefer sırf bazı şeyleri anlasın diye konuşmama kararı aldım.hoş onunda pek tınladığı yok canım.

tarhan
kendını zamanında dogurcam dıye hazırla
beyınde bıtuıyor iş
ben ole yaptım 40+5te dogurdum

38 haftada cagır
39da gelebılır cunku bebek

canım ya bende bilmiyorum.doğum zamanıma göre temizlik yaptırmak istiyorum ama normal olursa zamanını kestirmek güç olacak.sen hastanedeyken de heöen kadın bulunmaz.zaten normal doğumda bazen 1 gün bile yatmıyosun

evet cnm
gececı
gercı gırme yasagı kalktı
ömer kucagımda emıyor
1 saatten fazla oldu kalkalı
ama ınternet yasagı kalktı da
subat 25te kapatıyoruz

budebe kalenız cok guzel
bıde carsının ustunde
beledıyeye aıt kafe var
orda dondurma yedık
hatırladın mı orayı

canım evet kalemizi bende çok severim.o dediğin parkta çok güzel manzara süper.ama o kadar işte fazla alternatif yok giresunda birde adanın karşısında ofran diye bi yer var orasıda süper.arabamız olsaydı geldiğinizde oraya götürmek isterdim sizi.

evet cnm
gececı
gercı gırme yasagı kalktı
ömer kucagımda emıyor
1 saatten fazla oldu kalkalı
ama ınternet yasagı kalktı da
subat 25te kapatıyoruz

amanda yerim ben ömeri ay mis kokuyodur şimdi ömer cennet kokuyodur.bayılıyorum bebeklerin kokularına.ay yerim ben onu yazın geldiğinizde

sagol budebecım
gelıcez kısmetse bu yaz
kızlar gogsum çok fenaaa
ve cok bıtkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…