2010 Nisan Anneleri

fundacım canım çok hassas bir dönemdeyiz. umarım eşin en kısa zamanda gönlünü alır. bu dönemdce ben eşimle problem yaşamaya hiç dayanamıyom çok üzülüyom. o yüzden saman alevi gibi ne zaman parlasam çok çabuk sönüyom. eşinde inşallah seni bu halinle daha fazla üzmez tatlım
aşkitom yasağın kalkmasına çok sevindim en azından probleminiz tamamen hallolmuş demektir. bu arada ömercik de aramızda demek yerim ben onu emziriyom dedin ya bir garip oldum valla maşallah ömer beye:asigim:
doğum konusunda da ben çok geçikeceğine inanmıyom kaanın nedense. bugüne kadar en başından bütün ölçümlerimiz satımızla tam uyumlu çıktı. hep 38-39. haftada kavuşacakmışım gibi geliyo bana ne yalan söyliyeyim öyle de olsun istiyom sonlara doğru sabırsızlık da artıyo rahatsızlıklar da.

aşkitom canım yaaa bu göğüs ağrısıda hemoroit gibi günlerce sürmez inşallah.
valla muayene 35 verdik ama tahlil ücretleri artmış. veznede sorduk fiyatlar 2 hafta önce yine değişti dedi kız. fatmaya soracaktım doğum ücreti ne kadar oldu diye unuttum heyecandan oğluşu renkli görünce yine:)
2 hafta sonra nst ye çağırdı o zaman sorarım. yalnız muayeneye 1 ay sonra dedi çok geç yav sendede öylemi olmuştu canım. 32 de gittim bi daha gittiğimde 36. hafta olacak:roflol:

inşallah canım.bunda öncede böyle şeyler oluyodu ama ben kendimi ve bebeğimi üzmemek için takmıyodum.gerçi bu sadece bi banyo silmeme olayı değil canım.adam herşeyi üstüme yıkıyo ya ben hamileyim anlamıyo bunu ve en ağırlaştığımız zamandayız artık.birde bana sürekli ailesini savunuyo annemler seni bakar eder.bu zamana kadar geldim o yattığım 3 ayda dahil olmak üzere çok sahiplenmediler.yaparsa maddi yardım ederse senin ailen etsin biz hiç bişeye karışmayalım havasındalar.eşimin babası evlendiğim yıl gözünden ameliyat oldu hemde özel hastanede inan ist a gitti dra ameliyat olacağını bile bile cebinde beş kuruş parası olmadan gitti parada ayarlamadı bize dediki ben ameliyat olcam.3.5 milyar paraya ihtiyacım var.hiç düşünmeden altınlarımı verdim.ben onlara bu kadar iyilik ederken onlar bize tüp bebek amanımızda hiç destek çıkmadılar.eşimin gözünde hala ailesi var.ne yaptılar bana ya koca bi hiç.maddi destek vermedikleri varken manevi olarakta yardım etmiyolar.onşlar için hep başkalarının hastalıkları başkalarına yardım etmeleri bizden kendi çocuğundan eşimden dahi önde geldi eşimde biliyo aslındaya ailesini savunuyo hala bana

evet tarhan benıde hem 32 haftada gıttımdı
36 cagırdı
gec degıl merak etme
zaten 36 haftadan sonra
2 haftada bır gıdılıyor
o zaman 1 hafta bakmasın 2ncı hafta bakıyor

kızlar ya bişey sorcam bebeğin kafasını kolunun nerde olduğunu anlayabiliyomusunz?benimki baş gelişi değil sanırım şu anda.öyle önceki gibi kuvvetli tekmeleride yok.sadece vucudunu hareket ettirirken karnım yükselip alçalıyo

funda
bosver cnm
eşler bılıyor aılelerını ama
onlar ne yapsın
hıccc baskaları ıcın tartısmayın
yoksa senın aılen benım aılem sonu gelmez ınan
aranızda huzursuzluktan baska bıseye fayda etmez
haklısın ama
dogru zamanı ayarla kırılganlıklarınıcın
tecrubeyle sabıttır
benım ıcın sen onemlısın de
zamanla aıleye karsı senıde savunacak
ve onların hatalarını da anlayacak

evet tarhan benıde hem 32 haftada gıttımdı
36 cagırdı
gec degıl merak etme
zaten 36 haftadan sonra
2 haftada bır gıdılıyor
o zaman 1 hafta bakmasın 2ncı hafta bakıyor

ya ben artık dr um 2 haftada 1 çağırsın istiyorum.3 hafta oldu kuzumu görmeyeli çok özledim.birde renklide 2 defa göstermişti başta şimdi göstermiyor.özlüyorum yüzünü gözünü en son 22. haftamda gördüm renklide.haftaya gittiğimde sorayım renkliye sokacakmısınız diye*

birde aşkitom bu çatı muayenesinde dr ellemi bakıyo ya:1shok:

yok cnm eldıven gıyıyor
bır alet sokuyor
benım drum ole yapmıstı
ama kımısı parmakla bakıomus
bıde rahat ol
kasarsan acır

fundacım anladım canım haklısın da bu konuda ama malesef kimse kolay kolay ailesinin yanlışlarını görmez canım yaaa buu dönem de kafana takmamaya çalış şimdiden içinde böyle kinin büyürse doğumdan sonra çok sık göreceksin ve her gördüğünde iyice gözüne batacaklar. mazallah sonra da sütün azalacak. boşvermeye çalışsan kafana takmasan ne güzel olur ama demesi kolay tabii.
benim annemde babamın ailesiyle sorunlar yaşardı az çok nasıl bir şey olduğunu bilirim. çok şükür bizim eşimle öyle sorunlarımız yok benim ailem uzakta zaten problemlidirler aslında ama uzakta oldukları için sorun olmuyo. zaten ben onlarla problem yaşarım üzülürüm, eşimle bir sorunları yok. eşim desen bir tek annesi var onla da birlikteyiz zaten ne maddi ne manevi hiçbişeyini sakınmaz bizden. zaten kadıncağızın bir emekli maaşı var onu da gider biz çekeriz kullanırız.
aşkitom canım 1 ya çok uzun yaa ben kendimi 2 haftada bir diye hazırlamıştıma artık fena bozuldum doktor 1 ay diyincekaydirigubbakcemile3

canım eşimin ailesi benim hakkımda konuşmaz eşime laf sölemez yani.başta bana baya laf sokuyolardı baktılarki alttan alan biri deilim sustular.eşim bana isteyen baksın seni boşver sen diyo.sende bakma o zaman onlara diyo.ama burası küçük yer öyle olmuyo.

kızlar ben yatayım uyku akıyo gözümden.baya ağrttım dünden beri kafanızı hakkınızı helal edin.ben böyle anlatıyorum ama kaç kere söylesemde küssem konuşmasamda benim üzüldüğüm hiç bişey düzelmeyecek....
hadi banada sizede iyi geceler

fundacım benim geçen kontrolden beri 1 aydır baş gelişi kafa aşağıda demişti doktor. sadece hıçkırdığı zaman kafasının hala aşağıda olduğunu anlıyom. birde göğsüme doğru sık sık bir yerlerini dayıyo canımı acıtıyo. artık ayakmı dirsekmi elmi bilmiyom. dokununca ama ordaki sertliği hissediyoz bayılıyom minicik bir ayağın orda olduğunu hayal ediyom hemen içim bir garip oluyo. zaten biz oraya dokununca çekiveriyo genelikle.
ve 1 aydır kafası sağ tarafımda vücudu nerede ayakları nerede anlayamıyom ama en baskın hareketli bölge kafası sanırım en güçlü hareketleri orda hissediyom.

tuğbacığım dediklerini dkkate alacağım canım.boşvericem yani....sadece herkesi Allahıma havale ediyorum canım.

ben yatıyorum hadi iyi geceler size....valla oturduğum yerler ağrıdı

iyigeceler fundacım baş ağrıtmak ne demek tabiki anlatacaksın. üzme kendini sen şimdi bebeğine odaklan diğer meseleleri daha sonra halledersin. bir denge çözüm yolu elbet olacaktır.
bende yatayım yaa belim çok ağrıdı aşkitom canımmm sana da iyigeceler ömere de iyigeceler:asigim:

canım benimkininde kafası solda ayakları sağda arada hafif tekmeler atıyo.ama arasıra ayağını göğsüme dayıyor nefes almamı güçleştiriyor sıpam.birde elimi nedir anlamadım resmen alt taraflarımı gıdıklıyor vuruyor

canımcım sanada iyi geceler.göktuğla ikinizi öpüyoruzmirmirmirmir

ay yazmadan uyuyamıyacağım ne güzel bi sohbet oldu böle.biraz benim eşten falan konuştuk ama güzeldi heeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…